Kipinä hukassa

itsestäänselvyyskö

Mieheni ei tunnu panostavan suhteeseemme enää.. Joskus ostaa jotain yllätykseksi mutta kaipaisin ihan arjen tekoja. Käytöstapoja ja itsestä huolehtimista. Piereskelee ja syö epäterveellisesti ja antaa itsensä lihoa. Olen raskaana ja kaipaisin että mies tekisi muutoksia jo siksikin että hänestä on tulossa isä. Ja vielä se että emme ole olleet vielä yhdessä vuosia, vain yhden vuoden. Mietinkin että onko nyt "todellisuus" paljastumassa vai eikö häntä vain enää kiinnosta panostaa suhteeseemme, olenko itsestäänselvyys. Miten te pitemmissä suhteissa olleet olette saaneet kipinän säilymään ja mielenkiinnon pysymään kumppaniinne? En ehkä rohkenisi mennä puhumaan kumppanillenikaan ihan suoraan ajatuksistani... Hänestä kun kaikki on vissiin ihan ok.

9

616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tylsyyksientylsyys

      "Olen raskaana ja ..."
      Et ole., olet vain lihava. Jos olisit, olisit maailmanhistorian ensimmäinen raskaana oleva mies.

    • naistenitsekkyys

      Ei ole kipinä tai kiinnostus säilynyt. Siitä hetkestä asti kun avopuolisoni synnytti lapsemme olen ollut "paitsiossa". Olen hyödyke jota käytetään tarvittaessa. Kun joskus on ilmennyt tarvetta naiselle saada esim. seksiä häntä ei ole kiinnostanut kinnostaako minua, hänen mielestään miehen pitää olla joka tilanteessa valmis jos tarvetta ilmenee. Vastaavasti jos minua kiinnostaa sillä ei ole merkitystä kuuleman mukaan. Onhan se kivä tietää tässä vaiheessa mitä kumppani minusta haluaa tai ajattelee, olipa kertonut tuon aiemmin niin yhdessä ei oltaisi. Voisi tiivistää että naiset käyttää miestä omien tarkoitusperiensä mukaan.

    • Normimies40

      Vuosi yhdessä ja nyt jo paksuna. Pitäisi ainakin 2-3 vuotta ensin tutustu ennen kun tietää toisen luonteen. Ihan oma vikasi kun et tutustunut mieheesi tarpeeksi. Anna miehen lihoa tgai ota ero, se on ainoa ratkaisu.

    • rgrgre

      "En ehkä rohkenisi mennä puhumaan kumppanillenikaan ihan suoraan ajatuksistani... Hänestä kun kaikki on vissiin ihan ok."

      Niin....mitä siihen voi sitten sanoa, täällä toki popula mölisee omien kokemustensa kauikuina. hänestä ei kaikki ole vain vissiin ok vaan kaikki on sinun mielestäsi myös ok, jopa vaikka hän miettisi että onko kaikki ok...

      Turhaa puhua parisuhteessa.

    • Automekaanikko

      Jos ei tule kipinää, on vika yleensä kärjissä tai konkassa. Voi myös uusia puolan, sytytystulpat ja tulppien johdotkin. Mikäli ei nämäkään auta, voi vaihtaa virranjakajan kannen, ja vaihtaa saarnaajan samoin tein.

      Eiköhän tässä ala jo vanhemmissa vehkeissä homma pelittää. Mikäli on uudemmat vehkeet, on sytytyspuoli elekrtoninen, ja tarvitaan osien vaihtoa.

      Jos ei mikään auta, pitää laittaa vehkeet kierrätykseen ja hankkia uudet pelit alle.

    • kotoisesti_vaan

      Kun saalis on "verkossa" turha enää panostaa.

    • "En ehkä rohkenisi mennä puhumaan kumppanillenikaan ihan suoraan ajatuksistani... Hänestä kun kaikki on vissiin ihan ok."

      Mukava parisuhde teillä. Kumppanille puhuminenhan on mainittu seitsämän kuolemansynnin joukossa. Naisten mielestä miesten pitäisi olla selvännäkijöitä.

      "Ja vielä se että emme ole olleet vielä yhdessä vuosia, vain yhden vuoden."
      On sulla ollut kiire raskaaksi, ettet ole ehtinyt huomata, ettei miehelläsi ole käytöstapoja.

    • pijiope

      Tapoja osoittaa rakkautta on ihmisillä erilaisia. Jotkut puhuvat paljon romanttisia, jotkut auttavat arjessa, jotkut koskettelevat paljon ja jotkut ostavat lahjoja. Sinun puoliso kuuluu viimeisimpään. Se on selvästikin hänelle luontevin rakkauden "kieli". Hyväksy se, ja arvosta sitä hänen tapaa osoittaa välittämistä.

      Jos haluat miehen syövän terveellisemmin, liikkuvan yms, niin näytä esimerkkiä. Ota sinä vastuu ruuanlaitoista ja tee paljon terveellisiä aterioita. Ehdota teille yhteiseksi tavaksi päivittäistä kävelylenkkiä. "Mehän voitais joka iltapäivä alkaa kävellä tunteroinen, niin voidaan sitä yhteistä juttua jatkaa sitten vaunujenkin kanssa."

      Moittimalla et saa mitään hyvää aikaiseksi.

      • sfasfffds

        Voi kun ei noita piereviä sohvaTurhapuroja kyllä mihinkään lenkille saa... Liikunta on vähän sellainen asia, että se joko kiinnostaa tai ei. Niin hän tuo joskus jotain pientä ylläriä, no ihan kiva se, mutta itsekin mieluummin olisin ilman niitä muutaman euron pikku ylläreitä ja "omistaisin" pieremättömän miehen!

        Mutta se on hyvä idis että ap alkaisi tehdä niitä terveellisempiä ruokia, tuskin mies tarttuu makkaraan ja hamppariin jos on vaimon tekemä pata porisemassa hellalla. Voisiko sanoa miehelle että lopettaa sen pieremisen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      280
      3143
    2. 202
      2888
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2474
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      222
      1944
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1378
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      162
      1221
    Aihe