Ampumahiihdon naiset tuottivat iloa!

Kiitos_kisasta

Mielestäni Suomen naiset tekivät kelpo suorituksen kisassa. Tuuli toi mukaan arvaamattomuudesta ja siksi ei kenenkään kannata laittaa päätä pensaaseen. Hyvä naiset! Vaikka mitalia ei tullut, kävitte mieleeni positiivisena asiana. Toivon, että kaikki jatkatte vielä ja edustatte maatamme! Kiitos teille kaikille!

7

243

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • edistystä.toki.tullut

   naisten ampumahiihto on jo ohi. yleisökin huokaisi helpotuksesta, eivätkä tarvitse enään maastoutuneina kisoja seurata.

  • Analyysia

   Harmi vaan, että Kaisalta jäi se mitali saamatta. Loistosuoritukset tulivat vasta viesteihin. Molemmissa osuutensa nopein, tänään jopa ylivoimaisesti n. 30 s seuraavaan, vaikka samalla osuudella oli Kuzmina, Herrmann, Wierer, Habert jne. Sekaviestissä vielä kovemmassa seurassa.

   Hiihtovauhti, ampumanopeus ja osumatarkkuus aivan eri luokkaa kuin henkilökohtaisilla matkoilla.

  • Raaka.realisti

   Tänään viestissä oli mukana 18 maata.

   Suomen sijoitus 15.

   Mäkäräisellä oli hyvä päivä, huonona päivänä sijoitus olisi ollut huonompi.

   Tästäkö pitäisi iloita?

   • Analyysia

    No kai siitä voi iloita, että Suomi johti varsin selvästi kahden osuuden jälkeen eli Laura ja varsinkin Kaisa onnistuivat erinomaisesti. Sekaviestissä taas Suomi hävisi Lauran osuudella minuutin, mutta sen jälkeen pysyi täysin kärjen vauhdissa.

    Kaipa tuo nyt jonkinlaista uskoa antaa siihen, että Kaisa jatkaa hyvää menestystä, Laura voi menestyä jatkossa ja miehissäkin on ainaakin kaksi, jotka pysyvät hyvänä päivänä kärkivauhdissa.

    Ehkä joskus Suomikin pärjää taas joukkueena, kuten Ruotsi nyt. Ei kai kukaan olisi kauden alussa uskonut Ruotsin loistomenestykseen. Viestivoittoa ennen olympialaisiakin pidettiin vielä sumun ja tuurin ansiona.


  • Kiitos_esityksestä

   Kenenkään ei tarvitse kantaa häpeää kisasuorituksen johdosta. Vaikka mitalia ei tullut, Suomen kauniit naiset taistelivat ja tekivät parhaansa.

  • Kultaakulta

   Kuudes sija on suomalainen kultamitali.

  • Loksu

   Kuka Suomen ampumahiihtäjä valmentaa ampumaan heti lopputili palatkaa ruotsista valmentaja tai hommatkaa ampujalle haulikko ?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   10487
  2. 73
   2949
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1542
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1294
  5. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1260
  6. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1194
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   46
   1116
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1109
  Aihe