Ampumahiihdon naiset tuottivat iloa!

Kiitos_kisasta

Mielestäni Suomen naiset tekivät kelpo suorituksen kisassa. Tuuli toi mukaan arvaamattomuudesta ja siksi ei kenenkään kannata laittaa päätä pensaaseen. Hyvä naiset! Vaikka mitalia ei tullut, kävitte mieleeni positiivisena asiana. Toivon, että kaikki jatkatte vielä ja edustatte maatamme! Kiitos teille kaikille!

7

107

  Vastaukset

  • naisten ampumahiihto on jo ohi. yleisökin huokaisi helpotuksesta, eivätkä tarvitse enään maastoutuneina kisoja seurata.

  • Harmi vaan, että Kaisalta jäi se mitali saamatta. Loistosuoritukset tulivat vasta viesteihin. Molemmissa osuutensa nopein, tänään jopa ylivoimaisesti n. 30 s seuraavaan, vaikka samalla osuudella oli Kuzmina, Herrmann, Wierer, Habert jne. Sekaviestissä vielä kovemmassa seurassa.

   Hiihtovauhti, ampumanopeus ja osumatarkkuus aivan eri luokkaa kuin henkilökohtaisilla matkoilla.

  • Tänään viestissä oli mukana 18 maata.

   Suomen sijoitus 15.

   Mäkäräisellä oli hyvä päivä, huonona päivänä sijoitus olisi ollut huonompi.

   Tästäkö pitäisi iloita?

   • No kai siitä voi iloita, että Suomi johti varsin selvästi kahden osuuden jälkeen eli Laura ja varsinkin Kaisa onnistuivat erinomaisesti. Sekaviestissä taas Suomi hävisi Lauran osuudella minuutin, mutta sen jälkeen pysyi täysin kärjen vauhdissa.

    Kaipa tuo nyt jonkinlaista uskoa antaa siihen, että Kaisa jatkaa hyvää menestystä, Laura voi menestyä jatkossa ja miehissäkin on ainaakin kaksi, jotka pysyvät hyvänä päivänä kärkivauhdissa.

    Ehkä joskus Suomikin pärjää taas joukkueena, kuten Ruotsi nyt. Ei kai kukaan olisi kauden alussa uskonut Ruotsin loistomenestykseen. Viestivoittoa ennen olympialaisiakin pidettiin vielä sumun ja tuurin ansiona.


  • Kenenkään ei tarvitse kantaa häpeää kisasuorituksen johdosta. Vaikka mitalia ei tullut, Suomen kauniit naiset taistelivat ja tekivät parhaansa.

  • Kuudes sija on suomalainen kultamitali.

  • Kuka Suomen ampumahiihtäjä valmentaa ampumaan heti lopputili palatkaa ruotsista valmentaja tai hommatkaa ampujalle haulikko ?

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4892
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   102
   3248
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   98
   3008
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   37
   1530