Ampumahiihdon naiset tuottivat iloa!

Kiitos_kisasta

Mielestäni Suomen naiset tekivät kelpo suorituksen kisassa. Tuuli toi mukaan arvaamattomuudesta ja siksi ei kenenkään kannata laittaa päätä pensaaseen. Hyvä naiset! Vaikka mitalia ei tullut, kävitte mieleeni positiivisena asiana. Toivon, että kaikki jatkatte vielä ja edustatte maatamme! Kiitos teille kaikille!

7

98

Vastaukset

 • naisten ampumahiihto on jo ohi. yleisökin huokaisi helpotuksesta, eivätkä tarvitse enään maastoutuneina kisoja seurata.

 • Harmi vaan, että Kaisalta jäi se mitali saamatta. Loistosuoritukset tulivat vasta viesteihin. Molemmissa osuutensa nopein, tänään jopa ylivoimaisesti n. 30 s seuraavaan, vaikka samalla osuudella oli Kuzmina, Herrmann, Wierer, Habert jne. Sekaviestissä vielä kovemmassa seurassa.

  Hiihtovauhti, ampumanopeus ja osumatarkkuus aivan eri luokkaa kuin henkilökohtaisilla matkoilla.

 • Tänään viestissä oli mukana 18 maata.

  Suomen sijoitus 15.

  Mäkäräisellä oli hyvä päivä, huonona päivänä sijoitus olisi ollut huonompi.

  Tästäkö pitäisi iloita?

  • No kai siitä voi iloita, että Suomi johti varsin selvästi kahden osuuden jälkeen eli Laura ja varsinkin Kaisa onnistuivat erinomaisesti. Sekaviestissä taas Suomi hävisi Lauran osuudella minuutin, mutta sen jälkeen pysyi täysin kärjen vauhdissa.

   Kaipa tuo nyt jonkinlaista uskoa antaa siihen, että Kaisa jatkaa hyvää menestystä, Laura voi menestyä jatkossa ja miehissäkin on ainaakin kaksi, jotka pysyvät hyvänä päivänä kärkivauhdissa.

   Ehkä joskus Suomikin pärjää taas joukkueena, kuten Ruotsi nyt. Ei kai kukaan olisi kauden alussa uskonut Ruotsin loistomenestykseen. Viestivoittoa ennen olympialaisiakin pidettiin vielä sumun ja tuurin ansiona.


 • Kenenkään ei tarvitse kantaa häpeää kisasuorituksen johdosta. Vaikka mitalia ei tullut, Suomen kauniit naiset taistelivat ja tekivät parhaansa.

 • Kuudes sija on suomalainen kultamitali.

 • Kuka Suomen ampumahiihtäjä valmentaa ampumaan heti lopputili palatkaa ruotsista valmentaja tai hommatkaa ampujalle haulikko ?

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.