Suhteessa narsistin kanssa. Olo kuin vankilassa.

Olokuinvankilassa

Minä olen nyt ollut viitisen vuotta parisuhteessa minun poikaystävän kanssa ja aluksi kaikki sujuikin ongelmitta, koska minä olin masentunut ja helposti ohjailtavissa hänen mielensä mukaan. Nyt minulla on kuitenkin ajan saatossa alkanut menemään paremmin, koska olen opiskellut ammatin ja minä en ole enään ohjailtavissa niin haluaisin erota ja palata takaisin synnyinseudulleni lappiin.

Miten jättää narsistinen ihminen, kun hän on pitänyt huolen siitä että on minun ainut ihmissuhde ja kaikki toiset ovat minut ajansaatossa hylänneet ja yksinolo pelottaa? Ja hän pitää huolen siitä, etten uskalla muuttaa takaisin luomalla pelkoja tyhjästä ja vahvistamalla mielikuvaa siitä, etten minä pärjää yksin... Minä haluan vain olla onnellinen ja hengittää vapaasti. :( Onko se liikaa pyydetty?

4

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voimiamuutokseesi

      Kannattaa ottaa joku tukihenkilö mukaan siihen muutokseesi. Itsellä irtiotto aikanaan narsistisesta ja sairaalloisesti mustasukkaisesta tapahtui siten, että sairastuin fyysisesti ja jouduin käymään vaivani vuoksi hoidossa, mikä auttoi itseäni pääsemään ihmisten ilmoille ja pois hänen vaikutuspiiristään ja sitä kautta omaan elämään. Vaikka mulla oli tuttuja ympärilläni, jotka yritti puhua järkeä, niin en päässyt heidän avullaan pois suhteesta. Vasta fyysinen sairastuminen pisti miettimään omaa elämää perinpohjin ja sai aikaan muutoksen itsessä ja oman riippuvuuden toiseen osapuoleen nähden poikki.

    • oppeliini1

      Jos sinulla on ammatti ja haluat Lappiin, vain yksinkertaisesti lähdet.
      Varo tekemästä siitä mitään isoa numeroa ja rallattelemasta siitä edeltäpäin viikkokausia.
      Tietenkin voit kertoa miehelle että olet valmis palamaan kotikunnaillesi tulet tekemään sen lähiaikoina. Ei muuta. Seuraavalla viikolla hyppäät junaan kohteena pohjoinen.
      Lapissa (uutisten mukaan) on kova tyovoiman puute ja on enemmän kuin todennäkoistä että sinä tulet pärjäämään yksin siellä täydellisen loistavasti.

      Tyon parissa saa uusia tuttavuuksia ja paikallisten harrastusten parissa (nyt kun mies ei enää ole kiviriippana jaloissasi) tapaa aina erilaisia ihmisiä.

      Bon voyage!

    • vieläkinvoinpahoin

      Minäkin viimein irrottauduin narsistista ja se oli kovan työn tulos, tuntui kuin olisi todellakin päässyt vapaaksi vankilasta. Ketään muita ihmisiä ei saanut olla kuin hän ja joka paikkaa yhdessä, huh alkoi jo kaivella sieluani, mitä muka ajattelen.

    • roskakasa3

      Oma suhteeni narsistiin ( kai hänet sellaiseksi voi lukea) on ollut on-off -tilanteessa kuukausia. Kummallista, miten voi edelleen rakastaa ihmistä, jonka lähellä on paha olla. Hän käytti minua hyväkseen, lopussa haukkui ja sanoi, jatkuvasti,etten osaa tehdä mitään ja olen laiska.En edes työtäni osannut tehdä. Lisäksi kertonut eri ihmisille asioita minusta,jotka eivät heille kuulu.Kun kysyin, miksi on puhunut niin kieltää kaiken. Miten on mahdollista,että tälläisiä ihmisiä syntyy?? EI omaatuntoa , moraalia täi häpeää tunneta. Ei oteta vastuuta sanomisistaan ja kaikki on aina muiden vika.Muiden ihmisten mielestä tosi ihana tyyppi heh. Ei kannata tuhlata aikaansa näihin,koska se menee täysin hukkaan. Kun olet ns.hyödytön niin hän vaihtaa uuteen uhriin. Itse yritän selviytyä tästä hommasta ja päästä eroon siitä,että kaipaan niitä aikoja ja tunteita, jolloin oli ihanaa....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1393
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1133
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe