Huippu-urheilun yksikkö

haappo

Juuri kun kuuntelin Kojonkosken mietteitä niin oli tyytyväinen mitalisaldoon. Ihan turha piiloutua Iivon kullan ja Kristan mitalien taakse. Heillä on ollut monta vuotta aikaa saada tasonnosto ja sitä ei ole tullut. Mitä silloin jo ounasteltiin niin koko yksikkö on herrakkaisyksikkö millä ei tee mitään. Parhaat pärjää omilla valmentajillaan ja mentaliteetillaan mihin ei mitään yksikköjä tarvi ja uuden sukupolven nostaminen esiin näissä kisoissa mihin tämän yksikön toiminta tietääkseni perustuu ja johon on ollut Sotshista asti aikaa,niin eipä ketään ole noussut. Toimittaja kysyi aikooko Kojonkoski jatkaa johtajan hommia niin ei osannut sanoa mutta ihan varmasti jatkaa. Kyllähän hyvä-veli järjestön palkasta kannattaa nauttia. Hitonmoinen tasonnosto nähtiin Ruotsissa. Ampumahiihdossa ihan käsittämätön nosto yhden hyvän valmentajan avulla. Siinä mitään järjestöjä tarvitse.

15

360

  Vastaukset

  • HUIPPU-HUIJARI - yksikkön johtaja: mika kusenkoski yksin - Tämä huijari tulisi palauttaa kaikki rahat mitä on Suomen valtiolta ryssinyt itseleen ja hävittävä Suomesta välittömästi....

  • Mitä enemmän Kojonkoskea kuuntelee, sen enemmän ihmettelee mitä annettavaa ja sanottavaa hänellä on urheilijoille ja taustajoukoille joita hän "johtaa". Mies puhuu ympäripyöreätä shittiä, heittelee kielikuvia joista herkempi ajattelisi hänen olevan asian ytimessä. Ei ole ihan mitalisateen takuulause seuraaviin kisoihin jos huippu-urheiluyksikön johtaja lausuu; "nyt on otettava lusikka käteen",,, mitä jos ottaakin haarukan?
   Huippuja ei tule sillä keinoin mihinkään lajiin, että perustetaan kovapalkkainen johto puhumaan jargoniaa ja syömään nuorosotyöhön tarkoitetut eurot. Kojonkoskenkin tilillä saataisiin hankittua monta tuntia osaavaa valmennusta lahjakkaille nuorille. Ne nuorethan niistä mitaleista kisaavat, eivät hyvävelijärjestöä ylläpitävät ikämiehet. Rahavirtoja tulee ohjata kentälle urheilijoille ja heidän valmentajilleen, ei herrojen kabinettikemuihin.

  • Noloa,

   Aina voi olla tyytyväinen jos ei aseta tavoitteita kovin kummoisiksi.

   Paremmalla tuurilla Suomella olisi ollut mahdollisuudet jopa 15 mitaliin. Epäonnistujia oli suuri joukko:
   - naisten parisprintti, täydet mahdolisuudet oli
   - naisten viesti samoin
   - miesten sprintti, alkuerät osoittivat että onnistumisella olisi ollut mahdollisuuksia
   - miesten viesti, jos olisi ollut normikuntoisia hiihtäjiä niin olis ollu pronssimahdollisuus
   - Kaisa Mäkäräinen, ei ole koskaan mc-kisoissa epäonnistunut kahdesti peräkkäin, nyt kolmesti, hyvällä tuurilla jopa 2 mitalia olis ollut mahdollisuus
   - miesten jääkiekko, oli saumaa
   - lumilautailijat, kaikki epäonnistu, olis ollut mahdollisuuksia Ennin tavoin
   - Poutala jäi 3 sadasosaa mitalista
   - Iivo sössi yhdistelmäkilpailun aluksi
   - Pari curlingissa olis voinu käydä mitä vaan, hyvällä draivilla olis ollu mahdollisuus
   - Yhdistetyn nuoret miehet epäonnistu kahdesti mäessä, normisuorituksella olisi tullut 1 tai 2 mitalia
   - joukkueyhdistetty olisi ollut mahdollinen samoin normihypyillä
   - Kerttu Niskanen ja Matti Heikkinen olivat potentiaalia mitalimahdollisuuksia myös

   Eli oikea tavoite olisi pitänyt olla 15- 18 mitalia. Nyt saatiin 5. Kautta aikain 5. huonoin tulosa muistaakseni, huonompi kuin 4 vuotta sitten, niin miten niin ollaan oikealla tiellä?

  • KOJON-HOJON-KOSKI HIIHTÄMÄÄN KAIKKI MATKAT ja jos mitallia ei tule niin saunan taakse uudelleen suksia voitelemaan !

  • Kojonkosken kopla puhui suuria muttei tehnyt mitään hyödyllistä . Rahatkin käytettiin muuhun kuin urheilijoiden hyväksi.

   Varattiin esim kalliita hotellihuoneita joita ei sitten edes käytetty. Siihen meni satojatuhansia euroja.

   Sillä rahalla olisi vienyt monta lahjakasta urheilijaa huipulle.

  • Pahin ketku Risto Nieminen jätti uppoavan laivan .

  • https://www.uusisuomi.fi/urheilu/201898-risto-nieminen-maksaa-velkansa-urheilulle-mika-suomen-olympiapomon-vastuu

   Suomessa huippu-urheilun rahoitus on samaa luokkaa muiden Pohjoismaiden kanssa. Tuloksia ei kuitenkaan tule. Rahaa menee tehottomille organisaatioille, jotka eivät saavuta tuloksia Kojonkosken sepustuksista huolimatta.

   Kaiken arvostelun ulkopuolella näyttää olevan Olympiakomitean puheenjohtaja Risto Nieminen.

   - Tunnen suurta nöyryyttä tämän vastuun edessä. Suomen huippu-urheilulla on vahva tulevaisuus edessä. On aika maksaa henkilökohtainen velkani urheilulle, kommentoi Nieminen 2012, kun hänet valittiin Olympiakomitean puheenjohtajaksi.

   Velka on yhä maksamatta. Olympiakomitean taloussotkut sekä Suomen heikko menestys Riossa tekevät Niemisen tai Olympiakomitean pääsihteerin Teemu Japissonin asemasta lievästi sanottuna kyseenalaisen. Silti kaikki julkinen ruoskinta kohdistuu Kojonkoskeen.

   Niemistä on pidetty 2000-luvulla Suomen merkittävimpänä urheiluvaikuttajana. Voisi kysyä, missä ovat teot? Olympiakomitean toiminta ei taloussotkujen sekä Suomen heikon menestyksen myötä vakuuta.

   Julkisuudessa olisi hyvä keskustella, millaiset ihmiset suomalaista huippu-urheilua johtavat? Olisiko organisaatiota syytä uusia ja kanavoida tukea urheilijoille paremmin?

   • Nieminen ja Japisson on Suomalaisen urheilun tuhonneet jo ennen Kojonkoskea. Kojonkoski on mahdottoman tehtävän edessä kun jokainen lajiliitto pelaa omaan pussiinsa ja syytävät rahat muualle kuin urheilijoille. Suomalaisessa valmennuksessa ei ole tunnetta ja intohimoa jolla autetaan urheilijoita voittamaan vaan ainoastaan oma palkkapussi on tärkeä. Järjestelmä ei ole tuottanut yhtään menestynyttä yksilöurheilijaa vaan kaikki ovat perheensä tuella ja valmennuksella tulleita, Sievinen, Seppälä, Evilä, Palander jne


  • Ihme luuseri kojonhojonposki. Äijä päätti ostaa mm. itselleen synttärilahjankin, helvetin kalliin maastopyörän!!!!! Luuli ettei asia paljastu. Toivottavasti se äijä ei jatka hommassaan. Senkin palkka juniorityöhön tulevaisuuden urheilijoille.

  • Varmaan on vikaa Niemisessäkin,mutta kyrsii kyllä tuo Kojonkoski. No,kolme mitalia lisää olisi voinut tulla helposti jos Mäkäräinen,Poutala,yhdistetyn miehet olisivat onnistuneet. 9-10 mitalia olisi ollut jo hyvä suoritus mutta enpä olisi kiittänyt Kojoskosken yksikköä sittenkään. Kyse on siitä että uusia kykyjä ei ole saatu nostettua. Rahat pitäisi sijoittaa yksinkertaisesti hyviin valmentajiin jotka pääsee kosketuksiin urheilijan kanssa mitä tuollainen yksikkö ei tee. Miten kehtaavakki rahastaa urheilulta ja selitellä omaa tärkeyttään. Rahat oikeaan osoitteeseen!

  • päivän paras uutinen mikäli pitää paikkansa. Saadaan viimeinkin jotain tolkkua tuohon hommaan mikäli Kojonkoski astuu sivuun..

  • Rahaa tulisi kohdentaa junioritoimintaan. Urheilulukioissa opiskeleville nuorille, jotka harrastavat olympia lajia. Jos lajissaan 3 parhaan joukossa suomessa niin tuen piiriin. Lajiliitot valitsevat urheilijat. Nyt nämä menevät täysin pappa betalar systeemillä. Lajista riippumatta kuluja on paljon. Tuossa iässä pitää jo käydä esim kansainvälisissä kisoissa ja urheiluvälineetkin voi viedä pienen omaisuuden..

   Mutta ensin johtajille mersut alle ja iso liksa, asiat tärkeysjärjestykseen..

  • Kojonkoski jätti toivomisen varaa, mutta sydän jätti lyönnin tai kaksi väliin, kun kuulin paikkaajasta. Turkulainen eurotuhlari Mika Lehtimäki??!!
   Eikö huiputusurheilun ensimmäisen huiputuksen takana ollut just tämä sälli, kun teki jonkun managerikaverinsa kanssa urheilijoiden polkua selvittävän opuksen, jota valtion osaavat virkamiehet eivät osanneet ottaa ollenkaan todesta vaan nauroivat amatöörimäiselle sepustukselle.
   Kansalaisia ei naurattanut. Sepustus maksoi liki 30 000 euroa.
   Jos tämä laskuttaja pääsee asialle, niin urheilun kassa huutaa äkkiä tyhjyyttään ja Kojonkoskea tulee nopeasti ikävä.

   • Joo, ei Lehtimäki lupaa muuta kuin hyvävelijärjestön jatkumisen..

    Ei tule junnuille rahaa leirityksiin, vaan kohdennetaan ne selvityksiin ja selontekoihin...

    Pappa betalar jatkuu junnutasolla, ja sitten ihmetellään kun huippuja ei tule. Selvityksiä ja selontekoja kustannetaan, mutta sitten sanotaan junnujen vanhemmille, että ota kolmas työ että saat leirimatkat maksettua...

    Sitten kun se 1:10000 0 juniori menestyy, niin kaikki unohtaa vanhemmat
    Ja ko menestynyt juniori saa pienen palkkion + tontin.

    Jokaista menestyvää juniori/urheilu vanhempaa pitäisi myös muistaa !!

    He sen työn ovat tehneet + pitkälti rahoittaneet uran


  • Mitä vittua noilla urheilun muutostyöryhmillä oikein.
   muuta,kun istua kabineteissä,nostella kouspalkkioita ja ravata ympäri maailmaa kilpailuissa,
   asustella 5 tähden hotelleissa.

   Sitten kaikki turhanpäiväiset valmentajat,joita on kaikki urheiluliitot ja järjestöt pullollaan,
   että päät yhteen hakkaa.

   Päävalmentajat.Apuvalmentajat.Lajivalmentajat.Vastuujohtajat.Valmennusjohtajat.
   Valmennuspäälliköt.Lajipäälliköt.Vastuupäälliköt.Tulosvalmentajat.Tulospäälliköt.Tulosjohtajat.
   Kabinettipääliköt.Kabinettijohtajat.Kabinettisihteerit.
   Valmennus-sihteerit.Näille kaikille turhanpäiväisille nilkeille,
   vielä sihteerit,sihteerien avustajat,ym paperinpyörittelijät.

   Lisää uusia johtajanvirkoja tulee jatkuvasti,kun urheilija lopettaa aktiiviuransa,
   niin hänelle järjestetään jokin johtajanvirka välittömästi,olympiakomiteaan,
   tai valtakunnan urheiluliittoon.

   Sitten itketään ja ruikutellaan,kun ei ole rahaa,kun kaikki rahat menee näiden turhien nilkkien palkkioihin ja ulkomaan reissaamiseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   196
   7828
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5293
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4216
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3145