Osaatteko vastata, MIKSI?

Naiivi.ihminen

Mies arvostelee vaimoaan ja lasten äitiään toiselle naiselle? Ei kuitenkaan ole selkeästi kerro kaikkea tuolle kakkoselle. Tarvitsee vaan aikaa asioidensa hoitamiseen kotipuolessa. Suunnittelee rakentavansa omakotitalon kakkosen kanssa. Yhteisistä asuntolainoista asti. Tätä on jo jatkunut pitkään? Voiko kolmekymppinen isä olla vain niin pihalla, että pilaa perhesuhteensa ja luo fiktiivistä hallusinaatiomaailmaa kakkosen kanssa. Jos tunteet ovat jo niin varmasti toisaalla, eikö todellinen mies hoitaisi vaimon ja etenkin lasten elämälle mahdollisuuden mennä eteenpäin. Ilman tuollaista miestä tai mielestäni Mikki Hiirtä?! Olen oikeasti huolissani näistä pienistä ihanista lapsista! Jos isä on ihan idiootti ja äiti ei ehkä halua nähdä totuutta tai alentaa itsensä tuohon asemaan. Kakkonen joka kuvittelee voivansa pelastaa kaiken, vaikka tuhoaa lasten ja äidin ehkäpä Mikki Hiirenkin elämän? Miksi ihmiset ovat niin itsekkäitä, että omaa lasta tai toisen lasta, pieniä lapsia sekä niiden elämää ei kunnioiteta? Itse en voi asialle mitään vain ihmetellä! Vai voisinko?

8

179

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mieshän.minä

   En todellakaan osaa sanoa, mutta kerro sinä, miksi naiset aina retkahtavat tuollaisiin miehiin.
   Mitä tuo kakkonen näkee miehessä?

   • NeMiehetMiehetOsa

    Ei kuule harmainta hajua! Itse en kuuna kullan valkeana katsoisi tuollaista. Miten ikinä voisin luottaa itsekään häneen jos häneen eivät voi omat lapsetkaan luottaa? Ehkä vakka kantensa valitsee ja kaksi umpi spiraalia parilla solmulla ovat juuri oikeat toisilleen. Parisuhde ei ole helppoa, se on tahdonvoimaa, luottamusta, turvallisuutta, jakamista, hyväksymistä jne. tuollaiset ihmiset ovat pelottavia. Siis nuo kaikki kolme aikuista tuossa yllä olevassa tekstissä. Ehkä tuo äiti on säälittävä. Säälittävää, että on perheen perustanut tuollaisen miehen kanssa. Ollut ehkä nuori ja hölmö joka ei ole nähnyt miehen kieroutta silloin. Jos tunnet nuo ihmiset, puhu vaimolle. Pääsisi pois tuollaisesta.


  • aikakerseetakyllä

   Tuota ihan suunnitellut rakentavansa talon tuon kakkosen kanssa? Eikä vieläkään ole perhettään jättänyt. No mistä tiedon sait suunnitelmista? Onko joku kertonut? Vai mistä nuo haukkumiset myös tiedät? Onpas kiero mies. Se siis on perheellinen mies joka vielä asuu siellä? No mistäs tämä kakkonen tuli ilmi? Tuota oletko kysynyt kyseiseltä mieheltä suunnitelmista? Kenen kanssa aikoo ja mitä? Jos olet itse jompi kumpi ykkönen tai kakkonen älä hemmetissä allekirjoita mitään rahallista menoja pankissa mitenkään. Jos ero tulee nyt jommankumman kanssa joutuu maksumieheksi se joka lainaa haki.

  • KuulostaaSairaalta

   Tuollaisia miehiä on aina. Oman elämänsä pakoilijoita. Tuollaisia naisia on aina, jotka eivät ole löytäneet mitään pysyvää kumppania. Niissä miehissä on lopulta aina jokin vika tai todellisuudessa nainen huomaa toiseen peilatessaan oman vajaavaisuutensa ja paras vaihtaa taas. Ihan törkeä mies ja nainen. En tiedä kumpi heistä on tyhmempi. Ruveta edes suunnittelemaan tai sanoa vielä (ilmeisesti ääneen, koska ap kin tietää) suunnitelmistaan rakentaa jopa yhteinen talo. Säälin oikeaa vaimoa. Toivottavasti tajuaa heittää roskaukon ulos. Nauttii lapsistaan ja antaa tuon kahden elää vielä elämänsä alamäkeä.

  • kolminkonongelma

   Hurjalta kuullostaa! Suunnittelee talon rakentamista? Mistä vaimo sai tuon tietää? Eihän nuo suunnitelmat voi pitää paikkaansa. Huh nyt kyllä meni yli hilseen että noin taitavasti varattu kahta naista vedättää? Toinen omassa kuplassaan eläen perhe elämää ja toinen keskittyy talon rakentamiseen. Tuota nyt kyllä täytyy sanoa ettei tuo kakkonen voimitenkään olla tietämättömänä seurustella miehen kanssa ja suunnitella taloa samalla kun on perhe olemassa toisaalla josta ei ole vielä eronnut. Kyllä yleensä jos suunnitteilla oma talo on se yhdessä haettava myös rahoitus. Miten ihmeessä voi varattu näin tehdä? Ei ei en kyllä nyt usko. Oletko vaimo joka saanut miehensä kiinni pettämisestä ja nyt petollisena luet sen puhelinta mistä tietosi haet? Ei mitenkään muuten voi olla totta tuo talon hankinta kakkosen kanssa.

  • pääsineroonhullusta

   Ainut asia mikä voisi pitää paikkaansa tässä kertomuksessa on tuo haukkuminen lapsistaan ja vaimostaan. Aikanaan kun mies jäi kiinni kakkosesta en voinut uskoa mitä se oli kertonut sille. Luulin kumppaniani aivan toiseksi. Toki epäilin tuon kakkosen tarinaa koska en voi tietää kumpi tarina oli totta. Ne erosi täysin toisistaan. Olipa ihmeellistä kuulla vieraan suusta kuinka olen pettänyt ja tunteeton vuosia näin tehden kumppanilleni. Kun kysyin montako vuotta tapahtuneesta on oli hyvin keksinyt ajankohdan. Olinhan silloin poissa kotoa paljonkin. Ja mahdollisuus tuolloin olisi ollut minun pettämiseen. Samoin kun kysyin miksi yleensä kutsui miehen luokseen oli se kertomus kummallinen. En uskonut siihenkään. Toki myönnän että varattu voi todella pahasti vedättää salaista hoitoaan ja saada toinen uskomaan. Se että otin yhteyttä oli yllätys tuolle kakkoselle. Kun se taas kysyi mistä tiesin hänen "olemassa olonsa oli se taas hänelle järkytys. Kun se taas luuli miehen itsensä kertoneen. Kun totuus oli ihan muuta. Eli tälläisissä tilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä siihen kakkoseen ja kysyä miksi on suhteessa mieheesi ja suunnittelee taloa sen kanssa? Koska mitä pahemmin teitä naiset vedätetään on lopputulos sitä vaikeampi hyväksyä kaikkien.

  • Naiivi.ihminen

   Itse en ole ykkönen enkä kakkonen tai kolmonen. Tuo aloitukseni on tapahtumakuvaus, jonka kuulin kakkosen tuttavalta. Hän kertoi asiasta minulle ja oli myös pöyristynyt. Kyseli mielipidettäni koska olen täysin tuntematon näille ihmisille. Sanoin vain, että sairasmies ja omituinen kakkonen. En itse tiedä siis koko totuutta tai kuviota. Tuntui vaan niin uskomattomalta. En pidä tuollaista miestä edes miehenä, vaikka en hänen kotioloistaan tiedäkään. Tuomitsen siltin.

  • tUO ON TAVALLINEN TARINA (KAS cl OIKUTTELEE), jalkavaimolle uskotellaan hänen olevan tärkeä ihminen, jolle uskotellaan jonain päivänä koittaa heidän hääpäivänsä.
   mies ottaa heti sopivan tilaisuuden tullen eron vaimostaan, nyt ei vain ole sopiva, kun lapset on herkässä iässä, tai sitten sukulaiselle on tullut vakava sairaus (mitä välttämättä ei ole), lapsi pääsee ripille, valmistuu lähiaikoina eikä voi järkyttää mieltä.
   Sitten kun opiskelut on loppu, vedotaan ettei vielä voi erota, koska lapsi aikoo mennä naimisiin.

   Tdellisuudessa miehellä ei ole aikomustakaan erota, pitää yllä sivusuhdetta jonka luokse mennä kun vaimo nalkuttaa, kieltäytyy seksistä jne.
   TOdellisuudessa jalkavaimo on yksi kaikki suuret pyhät, joulut, oääsiäiset, vapu ellei sitten vaimo ole matkoilla tai kehittänyt riitaa jotta pääseet ulos rauhoittumaan.

   Sitten on toki naisia, jotka haluavat suhteen ukkomiehen kanssa, jotta tämä ei olisi joka päivä oven takana ruinaamassa ja naureskelee sisäänpäin kun mies valehtelee huonosta avioliitosta ja katteettomista lupauksista tulevasta liitosta. Mikäli mies joskus eroaisi, tämän lajin jalkavaimo ei menisi kyseisen miehen kanssa naimisiin, vaan etsisi uuden ukkomiehen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   246
   2340
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1950
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   51
   1519
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   91
   1416
  5. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   275
   1415
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   33
   1303
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   129
   1275
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   120
   1113
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   67
   1012
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   83
   993
  Aihe