68hv transportteri?

Matkaautoksi

1,9 td miten sillä ehtii? Ja tärkeämpi on kulutus? Mitä vauhtia se kulkee helpolla eli matkanopeutta kevyesti ilman painattamisen makua?
Autovikissä on viritysohje mutta miten vaikuttaa kulkuun pelkkä intercoolerin lisäys? Ja kenties ahtopaineen nosto ja syöttö ilman että pumppua muokataan mitenkään muuten.
Ei mitään tykkiä ole tarkoitus saadakkaan mutta tuo 127nm vaikuttaa kovin pieneltä kun on kuitenkin turbokin mukana ilmaa vaihtamassa. 200 nm olisi jo juhlava lukema minun käyttöön. Joo tiedän töissä on uusia yli 200 hp pakuja ja kulkevat kivasti mutta tämä tulisikin itselle omaan ajoon kevyelle kuormalle.

4

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pepshukka

      Älä veikkonen rupea paljon ajettuun koneeseen virittelyjä tekemään,eikö ennemmin kannata kunnostaa se kone ensin ja vasta sitten katsoa viritystarpeet.
      Oletan että kyse ei ole ihan uudehkosta ja vähänajetusta laitteesta?
      Klassinen moka on ruveta rasittamaan valmiiksi kuluneita osia ja päätyä epätoivottuun tulokseen.
      Pumpun säätöihin sattumalla muuttuu myös päästöpuoli eikä vanha turbo tykkää paineiden nostamisesta taatusti hyvää kestollaan.
      Ainoastaan huippukunnossa olevaa tervettä moottoria apulaitteineen voidaan ajatella piristettävän perinteisin keinoin tai nykytyyliin lastuttamalla,muuten mennään ihan hakoteille mutta käyhän se tietty perse edellä puuhun systeemilläkin ja jos heti alkujaan rupeaa tehot vaivaamaan niin eikö kannata investoida ostaessa sellainen valmis auto millä pärjäät tarpeinesi?
      1,9 tuon tehoisena kulkee kevyellä kuormalla ja kunnossa olevana sen mitä vanhan pakun ominaisuuksiin tarviikin,jos ei piisaa niin uudempi isompi koneinen vaihtoautorivistöstä auttaa vaivaan.

    • ainakylläehtii

      "1,9 td miten sillä ehtii?"

      todella typerä kysymys. jokaisella autolla pääsee samasasa ajassa pisteestä a pisteeseen b kun ajetaan liikenesääntöjen mukaan. saapumisajassa ei ole koskaan ollut eroa onko autona turbollinen 200hv auto vai 50hv pieni diesel. aina ovat kulkeneet sen 100km/h

      • Aikuisenmatkautoksi

        Tuumituttaa vaan koneen luonne,onko mäkitutka eli kuski ei edes huomaa mäkeä kun auto sen jo aistii ja alkaa pudottaa nopeutta salakavalasti,semmoinen on todella ärsyttävää. Ompa tullut ajettua laiska kiihtyväisellä dieselillä joka junnasi hienosti matka vauhtiaan eikä pudottanut nopeutta mäkimaastossa vaan oli kelpo matka auto vaikka ohitus oli liki mahdotonta ellei ollut 2km suora . Ihan miellyttävä auto . Ei minusta niin typerä kysymys ollenkaan. Ja on omistuksessa myös yli 200hv turboauto mutta se ei ole pakettiauto vaan lähes normi henkilöpiili ja nyt on tarve lisäksi pakettiautolle.


    • Pepshukka

      Mikäli luonne on kuin minun ex-75hv ja 2l Transit vuosituhannen alkupuolelta niin hyvin sillä pärjäsi kun hyväksyy auton semmoisena.
      Ylämäet huomasi heti ja mikäli autossa semmoinen ylellisyys kuin vaihdelaatikko auttoi 5 to 4 heittäminen ja kaasu pohjaan enempi tai vähempi.
      Ei se ainakaan minua haitannut ja kuuluu asiaa perusversioissa joka hyväksyttävä,ei ne ylämäet ikuisia ole ja riippuu vähän missäpäin asustat onko mäkiä enempi vai vähempi?
      Jos niin kiire on ettei hyväksy nopeuden putoamista ylämäkiin ja pientä ennakointia vaihteissa niin eipä voi mittään ja toinen auto kiikariin,asennemuutos halvin vaihtoehto tai unohda koko juttu ja vuokraat nykyajan tehopakun tarpeisiisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe