onko vito hyvä takavetona?

onkovitoparantunutt

puhun nyt takavetoisista vitoista ja vuodesta 2006 uudempiin. tuskin on huono auto. on sinkittyä koria tullut jne. takavetoisena ei ole enää edes niitä vetariongelmia. moottori jakoketjulla joka on hyvä. automaatit mersu on aina osannut tehdä kestäviksi. haavehissa sellainen 250tkm ajettu vito joka on ruosteeton. hintaluokka 10 tuhatta suurinpiirtein. arvostan autossa automaattia ja kestävyyttä sekä ajomukavuutta.

paljon noilla on ajettu. 500tkm monella vitolla ajettu joten tuskin ihan huonokaan on. varmaan maine jäänyt huonoksi sen etuvetoviton takia joka ruostui käsiin ja jonka vetarit ei kestäneet. kuulemma se pyöreämittarinen uudempi on hyvä auto. ja onhan tuo kauniskin ja henkilöautomainen ajaa. takavedon ansiosta automaattivaihteiston korjauskin on nopea toteuttaa jos tulee sellaista (ei tule kun on kestävän maineessa)

7

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etuvetovitonen

      Opettele kirjoittamaan jäsennellen lauseet,ei tuosta mitään tolkkua kukaan saa kuin tavaamalla.
      Kestävää ja kestävää mutta 250tkm ja hirveä 500tkm kuuluvat kuorma-autojen maailmaan ei pakettiautoihin jos tarkoitus tehdä muutakin kuin korjata,siinä ei ruosteeton korikaan pelasta jos semmoisen ihmeen löydät ja nykiviä automaatteja mersu on osannut aina tehdä,pehmeästi vaihtavia ei.
      Kannattaa siis ostaa takaveto niin helppo korjata automaattivaihteisto,toisaalta sehän on niin kestävä ettei siihen ole tarvetta,hienosti sanottu.

      • peruskaurajuntti

        enempi sun kommenteissa oli vaikeuksia ymmärtää kirjoitettua kuin aloittajan. kyllä siis 500tkm on ihan peruskauraa nykyisin ihan pikkuautoillekin. bensamoottorisilla ajetaan tuota määrää.


    • Etuvetovitonen

      Enpähän semmoisiin pikkuautoihin koskisi pitkällä tikullakaan ja aika suuri pikkuauto pitää olla että 250tkm mittarissa näyttää kohtuulliselta eikä niin isoa pikkuautoa tule mieleen että 500tkm siihen tehtailtaisiin huolettomasti ajamalla olipa bensa, diisseli tai suihkuturbiini koneena.
      max 150tkm tai 10v ja vaihtoon niin on hyvä kori,hyvä kone,hyvä laatikko olipa sitten etu tai takaveto ja varsinkin hyvä mieli ajaa vähäpäästöisellä nykyautolla.

    • VitoOngelma

      Takavetoises Vitos on vetonivelet, ja erittäin ongelmallinen auto.

    • CustomS

      Miksi minulle sitten sattuu aina auto merkistä riippumatta jotka ei tahdo kestää millään??
      On ollut puoliuutta ja enempi käytettyä saksalaismerkeistä ranskiksiin rinnakkaisversioineen,on käytetty merkkihuollossa ja kevyessä ajossa aina olleet.
      Aina perhana joku nivel,pyöränlaakeri ,pusla tai sähköongelma päällä ellei lukot reistaa,vuoda jostain jotain ja punaista merkkivaloa.
      Kaikki nämä ollut keskivertokulkineita ja ikäkaari korkeintaan reilu kymmenen vuotta,suurin osa vain viitisen vuoden ikäisiä eikä kilometrilukemat alkaneet edes kakkosella..

      • ylimenovaiheet

        koska ostanet autoja jotka on tulossa siihen ikään että kuluvat osat menee vaihtoon. kutsun tätä kautta ylimenovaiheeksi. kun ostin oman silloin 200tkm ajetun auton, meni ekaan vuoteen kytkin painelaakerin vuoksi, iskarit, laakerit pyöriin, niveliä, lämmpärin moottori yms yms. tämän jälkeen olenkin ajanut sitten 100tkm pelkillä öljyvaihdoilla.


    • CustomS

      Niinkuin tiivistetysti:ostakaa ihkauusia tai todella paljon ajettuja...ellei ole Hiacea lienee lisäkommentti monella.
      Onko 200tkm ajettu sitten yhä ylimenovaiheessa?
      Sitten jokainen autoni on ollut lähinnä sisäänajovaiheessa vasta ja kauhistuttaa mitä se onkaan seuraavassa vaiheessa kukkaron ja pällin kannalta enkä itse uskalla edes ajatuksena harkita ylimenovaihetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe