Mies nukkuu naispuolisen ystävän kanssa vierekkäin

Bullat

Olenko ihan väärässä ajatuksieni kanssa? Olen parisuhteessa lasteni isän kanssa mutta meillä on omat asunnot. Miehelläni on nais puoleinen ystävä joka on välillä hänen luona yötä. He nukkuvat meidän yhteisessä sängyssä. Minusta se ei ole hyväksyttävää koska asunnossa on muitakin nukkumapaikkoja kun lapset ei ole siellä ja sohvakin löytyy.
Mieheni mielestä hän ei tee mitään väärää mutta minusta se ei tunnu kivalta. Nyt on sit kamala riita asiasta kun hän ei näe minun kantaani asiaan.

28

3658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bullat

      Tarkennan sen että minua ei häiritse että hänellä on naispuolinen ystävä vaan se että he ovat nukkuneet yhdessä. Minusta eri sukupuolta olevat ystävät ei nuku samassa sängyssä varsinkaan kun toisella on parisuhde.

      • ddddlg

        Miehesi ajattelee kai niin että parisuhdetta parempi juttu on pari suhdetta.


    • Kakkossmiess

      Samaa mieltä todellakin. Voit tietysti häneltä varmistaa, että onko ok, jos sinä nukut vaikkapa työreissulla miespuoleisen kollegasi kanssa samassa huoneessa ja sängyssä.

      Voit myös ottaa tai uhata ottaa asian esille kun olette yhdessä ystävien tai vaikkapa miehen vanhempien kanssa. Jos mies on sitä mieltä, että se on todellakin ok, niiin uskon, että hän ei ymmärrä tekevänsä useimpien ihmisten mielestä väärin.

      Se siis ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi antaa lupa tuohon toimintaan. Itse määrittelet rajasi ja pidät niistä kiinni.

      • Bullat

        Joo ok on kuulemma jos nukun. Mutta minusta edelleenkään ei ole ok.
        Ja kun otin asian puheeksi niin hän meni ihan äärettlmyyksiin. Luultavammin koitti itselleen uskotella että hän kyllä toimi ihan oikein


      • No sitten nukut kokeeksi muutaman kerran jonkun toisen kanssa. Jätit aloituksessasi muuten kertomatta nuo oleelliset asiat, että olette asuneet yhdessä ja miehelläsi on masennus ja lapsissakin jotain vikaa.


    • Karkuunjanopeasti

      Vai voiko olla että tuo toinen nainen onkin hänen alkuperäinen puolisonsa jonka vain sanoo olevan ystävä? Jos sinä oletkin se toinen nainen? On muutenkin niin sekava kuvio etten ihmettelisi jos kääntyisi niin. Häivy ja äkkiä. Ei ole normaalia että nukkuvat yhdessä...

      • Bullat

        Ei voi olla alkuperäinen puoliso kun olemme ennen omia asuntoja olleet yhdessä 15 vuotta. Tai mistä sitä ikinään tietää.


      • ösoiejie

        Eli asuitte aiemmin yhdessä, mutta muutitte asumaan erillenne, vaikka ette eronneet? Ihan uteliaisuudesta, miksi ihmeessä??


      • Bullat

        Suurin syy tähän on jaksaminen. Miehelläni on pitkä kestoinen masennus ja molemmat lapset ovat erityislapsia.
        Ja toinen on varmaan se että emme ole tottuneet olemaan 24/7 yhdessä johtuen miehen edellisestä ammatista.


    • 99991

      Just joo. Taitaa mennä oikeasti niin, että miehellä on parisuhde naispuolisen ystävänsä kanssa. Sinun kanssa olette vain ystäviä, onhan yhteiset lapset.

      • Bullat

        Voihan se näinkin mennä. Jos vaikka pelkää että lapset veisin häneltä. Ja sitä en ikinään tekisi.


    • erveverververv

      No itse miehenä, tosin sinkkuna, olen kyllä nukkunut varatun naispuolisen kaverini vieressä ilman mitään säätöä,. Mutta jos siitä olisi tullut jonkun kanssa riitaa niin tietysti sen jälkeen sohvalla tai en olisi ollut yötä ollenkaan.

      • Micce52__

        Samoin täällä... Nukuttu, käyty jopa saunassa. Ei ehkä ihan yleisiä tilanteita, mutta miehet ja naiset osaavat oikeasti olla myös ilman mitään säätöä. Vaikka ollaan umpiheteroita. Esim. kertausharjoituksissa suhtautuminen on paremminkin veli-sisko -tyyppistä.


    • Siun

      Laita rajat, mitä ajattelet ja toivot suhteelta.

      itsekään en hyväksyisi moista, enkä usko että mieskään hyväksyisi sinulta

    • Eiikinä

      Ihanko oikeasti jotkut sallii tälläistä? Siis kun ei olla sovittu mistään avoimesta suhteesta....
      Aioinkin tänne juuri laittaa kysymyksen että mitenkä paljon sallitte itsellenne/ puolisoillenne, mitä vastakkaisen sukupuolen kanssa voi tehdä. Minua itseäni häiritsee jo sekin että tuon miespuolisia ystäviä kotiini, niin ettei mieheni ole kotona. Siis kahden kesken, porukka menee.

      • Bullat

        Minä en salli. Ja jos mies ei nyt ymmärrä minua niin tämä suhde loppuu ja tilaan ajan lastenvalvojalle.
        Minusta vastakkaisen sukupuolen kanssa voi kyllä olla ystävä. Ja tämä ystävä kyllä pitäis toiselle esitellä. Hänen kanssaan pitäisi molempien pystyä istumaan esim kahvittelemassa yhdessä.


    • typeräköolet

      Samaa ihmettelen erilleen muutot mutta ette eronneet? No mitkä säännöt on sovittu mitä miehen asunnossa touhutaan alunperin? Vai kestitään naispuolista kaveria. Kuule ei kaverit tule kaverien luokse yöksi ja samassa sängyssä makoilla. Ihan idiootti kirjoitus kyllä. Ota se ero ja anna miehen maata kenen kanssa haluaa. Eikä miehen edes kertoa kuka sen sängyssä on. Pitää muistaa mitä ystävä on. Mistä tiedät sen olleen samassa sängyssä? Mies itse kertonut? Vai tuo ystävä? Aika sairasta porukkaa kyllä. Tästäkin näkee mitä parisuhteeseen kuuluu. Asua eri osoitteissa minkä takia? Sitten epäilet toista pettämisestä?

    • 5552

      Tuossa ei itseasiassa ole kyse väärästä tai oikeasta. Vaan siitä mitä on = asutte erillään, mies nukkuu toisen naisen vieressä. Nukkuu, koska hän pitää siitä. Et saa hänen päätään käännettyä tässä asiassa. Ja vaikka saisitkin, niin mitä merkitystä sillä loppupeleissä olisi? Sekö vain, että sait tahtosi lävitse? Vai iloitsisitko siitä, että sait miehen noudattamaan omaa tai yleistä x-moraalia? Olisiko sinulla hyvä mieli, vaikka miehesi pahoittaisi asian vuoksi mielensä? Oletko itse koskaan vain nukkunut ystävämiehen vieressä? Jos et, kannattaisi. Se on nimittäin ainoa keino yrittää ymmärtää miestäsi.

      Jos rivien välistä luin oikein, niin miehesi ei nauti niinkään naisen vieressä nukkumisesta, vaan sen tuomasta turvasta, läheisyydestä ja etenkin rauhasta. Niitä kaipaa ihminen normaalistikin, saati masentuneena. Siksi sinusta tuntuu pahalta, koska koet jääväsi paitsi noista kaikista, kaikenaikaa. Erityislapset, ja masentunut mies toisaalla vie voimat. Sinun pitäisi vain jaksaa puurtaa päivästä toiseen. Ei ole turvaa kumppanista, ei läheisyyttä, rauhasta nyt puhumattakaan. Tottakai se ottaa sinua päähän, jos mies on keksinyt keinon ja chillaa ystävänaisen kanssa. Tunnet itsesi ulkopuoliseksi.

      • eilopuhyvin

        Aikuisen miehen pitäisi osata nukkua yksinkin. Varsinkin jos hänen sairauden ja jaksamisen takia on kaksi asuntoa. Jos pelottaa, menisi äitinsä viereen.
        Aloittajan käskisin miehen valita, joko tai. Piste.


    • yipuipf

      Samoilla linjoilla edellisen kanssa. On helppo tyrmätä kumppanin tekemiset vääräksi, jos ajattelee asiaa vain omasta näkökulmasta. Ja kuten tässä omistushaluisesti. Mikset anna miehen rauhassa päättää mitä tekee ja tee itsekin niin kuin sinusta tuntuu hyvältä/parhaimmalta? Toki sen ymmärrän miksi marssit lastenvalvojalle, mutta turha kuitenkaan syyttää siitä miestä. Teidän suhde ei toimi muutenkaan, jos se tuohon nukkumiseen kaatuu.

    • hhlk

      Sinuna miettisin millainen on miehesi ja sinun suhde. Mitä odotat siltä? Onko seksiä? Hellyyttä? Miltä tuntuu? Yhteistä tekemistä? Mitä on mahdollisesti liikaa tai liian vähän? Onko sinulla muita ihmissuhteita?

      Kuten tuossa edelläkin vähän viitattiin, miehen nukkuminen toisen naisen kanssa on sivuseikka suhteenne kannalta. Joko et näe tai et halua nähdä suhteenne muita, todellisia puutteita.

    • Kupinkääntäjä

      Kerro sille että meillä naidaan kymmeneltä oletpa sitten kotona tai et

      • ffllu

        Anneko se siellä kirjoittelee? No ei kai mutta nainen nimeltä Anne sanoi mulle joskus että viettää syntymäpäivänsä hotellissa ja siellä naidaan koko viikonloppu olit sitten paikalla tai et. :)


    • typeräätarinaa

      Kummallista vaikka kuinka Miettisen mikä vialla niin mieti itsekin. Jos " meidän sänkyyn tulisi yöpymään miehen naisystävä en todellakaan sitä hyväksyisi ystävät ovat ystäviä eikä niiden kanssa nukuta tai yksistään tapailla jos kerta puolisokin on olemassa tietoisesti. Avoinsuhde toki voi olla mutta silloin sinun tulisi tuo hyväksyä suurempia epäilyjä mitä tekevät. Hurja on tarina ja Hei mistä tiedät että samassa sängyssä nukkuvat?

    • enuskotuota

      Minustakin jos puoliso kertoo tavanneensa ja kahvilla käyneen naisystävänsä tykönä voin vielä luottaa asiaan. Mutta jos yöksi niin en hyväksyisi kyllä tuota ystävyyttä. Tämähän on selvä. Aika karua tarinaa. Vai nukkuu samassa sängyssä. Huh huh pitää varatun osata kertoa naisystävistään ja se mitä touhuaa. Onko se todella kertonut ihan itse että yöpyy sen tykönä ja nukkuu.

    • ouiq

      Hyvä kun otit asian puheeksi. Tiedän hämmästyttävän paljon parisuhdeihmisiä, jotka nukkuvat silloin tällöin ystävän kanssa. Nukkuminen ei ole juuri se pointti, vaan yhdessäolo ja keskustelu. Ihminen kun on herkimmillään yöaikaan. Yön pimeydessä ja toivottumuudessa on aivan ihanaa, kun tai jos saa puhua face-to-face, nimenomaan sellaiselle joka ymmärtää, jaksaa kuunnella, tsempata. Varmasti pelastettu ihmishenkiäkin tällä.

      Tuossa on ongelmana vain se parisuhde. Ongelma sen vuoksi, ettei niin moni voi tai ei yksinkertaisesti ole hetkeä parisuhteessa, jolloin voisi puhua samalla tavalla kumppanilleen. Suurena vaarana on, ettei kumppani ymmärrä. Ei ymmärrä toisen murheita ja ajatuksia. Ja vihaa ajoitusta (juuri kun lapset on saatu nukkumaan, alkaa puoliso purkaa tuntojaan. Kuka jaksaa?) Mutta jos niitä kertoo sitten toiselle ihmisille... ymmärtämättömyys sen kun kasvaa. Tästä johtuen järki-ihmiset salaavat kokonaan yön pimeät hetket. Keksivät selityksen työmatkasta, harrastusreissusta, mistä tahansa. Sinullakaan ei olisi miehesi kanssa mitään ongelmaa, jos hän älyäisi salata asian.

      • ouiq

        Ja tunneihmiset salaavat varsinkin täysin ehdottomasti. Kukaan niistä tapauksista, jotka tiedän, eivät haluaisi oman kumppaninsa yöpyvän kenenkään vastakkaista sukupuolen edustajan luona avoimesti. Siinähän voi menettää puoliso kasvonsa! Se mitä tapahtuu salaa, ei ole olemassa. Se kuuluu kieltää.


    • Vaatimuksilla et saa miestäsi käyttäytymään mieleiselläsi tavalla, rakastamaan sinua enemmän ja ottamaan sinua enemmän huomioon. Jos et rakastamalla saa häntä voitettua puolellesi, et voi tehdä mitään.

      Silloin sinun tulee ajatella eron mahdollisuutta, sillä mitä verkkaisemmin toimit, sen enemmän pienenee mahdollisuutesi löytää kelvollinen puoliso. Et tosin kertonut, minkä ikäinen olet.

      Paljon onnea ja menestystä sinulle! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe