KIITOKSIA PÄIVIKKI JA MUUT AHKERAT JA TUNNOLLISET

007-KITTILÄ

YRITTÄJÄT JA DUUNARIT LOISTAVASTA TYÖSTÄ NOSTAA LEVI SUOMEN PARHAAKSI JA SUURIMMAKSI MATKAILUKESKUKSEKSI !

SUOMALAISET JA ULKOLAISET OVAT KIITTÄNEET TEITÄ SANKOIN JOUKOIN.

Nyt joukko veroilla elätettyä paskasakkia yrittää tuhota teidän työnne.
Helsingin vihreät, Almamedia (Lapin Kansa) ja Suomen Kuvalehti yrittävät tuhota työnne ja saada Levi mahdllisesti helsinkiläisten businessmiesten omistukseen !

Mutta kansa on aina oikeassa, tuon roskasakin yritys jää yritykseksi.

OLETTE OLLEET VAIN OIKEASSA JA VAIN SITÄ !

JATKAKAA TYÖTÄNNE EDELLEEN, VOITTO ON LOPULTAKIN TEIDÄN JA ROSKASAKKI JOUTUU NAURUNALAISEKSI, IHAN OIKEASTI JA KAIKKINENSA !

79

3764

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KepuPettääAina

      Olemme samaa mieltä roskasakin kohtalosta. Ainoa ongelma on että käsityksesi siitä, keitä roskasakkiin kuuluu on virheellinen.

      • Hei-narkkari

        Miksi et pysty vieläkään elättämään itseäsi omalla työlläsio vaan joudut elämään ahkerien ihmisten maksamilla veroilla ?
        Olet siis elinkelvoton.


      • Kittilä-kittiläläisille

        Kuulostaa että "narkkarilla" vitahuttaa. Sitä se teetättää kun joutuu etsimään ravintonsa "kaatopaikkakuningattaren" ruontähteistä.
        On siinä "ahkeroimista" narkkarilla.


      • Torvi4

        Päätäjät tarvitsevat kansaa, mutta kansa ei tarvitse kelvotonta huijaripäättäjäporukkaa laisinkaan.


    • Lusikkapoikittain

      Ei se kapitaaleilla teksti tule älykkäämmän näköiseksi. Shittilässä kävi kuin mämmilässä; suuri työnantaja saanut ajan kuluessa työnnettyä lusikkansa kunnan päättäviin elimiin (auts!) . Nyt vain pöytä puhtaaksi änkyröistä,, päättäjät päättämään ja yrittäjät yrittämään eikä pompita toisten asioihin sitten.
      Jos onkin euroopan omistaja niin ei se meidän kittilää omista.

    • hankintalaki

      Näyttää siltä mitenkä vieläkään ei ymmärretä sitä mitenkä lakeja on silloin noudatettava jos pelataan kansan yhteisillä varoilla. Yhteiset lait ovat tarkotettu noudatettavaksi. Kunnallislaki ajaa edelle Kittilän oman lain, se pitäisi ymmärtää.

    • VanhaLahtonen

      Ei mikään oikeusaste ole vielä tehnyt lopullisia päätöksiä esillä olevista , kuka on toiminut väärin tai oikein. Ei vielä kannata julistaa, sitä ketkä muodostavat ns. r....sakkeja. Kittilä elää pitkälti matkailu- ja kaivostoiminnasta, sitä ei ole syytä tuhota.

      • voikoollamahd

        Ei yritysten kunnassa sijainti vaikuta lakien noudattamatta jättämiseen. Vaikka muutamat ahneet niin ajattelevatkin. He ovat vain yksinkertaisia.


    • NIINHÄN-SE-ON

      Matkailu on yrittäjien ja duunareiden varassa ! Ei veroilla elätetyn paskasakin varassa !
      Yrittäjät ja duunarit eivät tartte paskasakkia, mutta paskasakki tarttee yrittäjiä ja duunareita.
      Lopullinen totuus.

    • Surkeaatouhualevilla

      Suomen suosituin matkailukeskus Helsinki-Vantaan lentoasema. Siellä käy vuodessa yli 15 miljoonaa ihmistä ja vuonna 2020 kolkutellaan 20 miljoonaa. Toiseksi suosituin on Linnanmäki. Se on Helsingissä ja siellä kävi vuodessa miljoona ihmistä. Seuraavaksi eniten väkeä kävi Helsingin Tuomiokirkossa, Suomenlinnassa, Uspenskin katedraalissa ja Tampereen Särkänniemellä.
      Listan lopussa on Levi, jossa käy vuodessa 600 000 matkailijaa. Voisi sanoa, että melkoista nappikauppaa, joten turha yrittää leijua, kun ei ole missä leijua.

      • Torvi4

        Pakkohan siellä on leijua kun kaatopaikka lemuaa vieressä.


      • lapinlisää

        Jaa-a mahtaisiko Levi olla tuollainen paikka ilman Pohjalaisia, Teuvalaiset Hietikko ja Kuusisto kaiken aloitti, ensin varsin vaatimattomasti mutta siitä pikkuhiljaa laajentaen ja heidän rakentama Sirkantähti on ensimmäinen oikea hotelli Levillä, siitä kaikki on lähtenyt


      • Nappikauppaa

      • Hei-Surkeaatouhualevilla

        Sinun kannattaa ehdottomasti mennä viettään lomakuukautesi Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Pidä päiväkirjaa siellä ja julkaise se sitten netissä. Samalla voisit päättää että vietät kaikki lomasi seuraavan 10 vuoden aikana Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kun se kerran on niin ihana. Jookosta ?


      • Olet-oikeassa-

        Joulupukki, Revontulet ja Levi ovat nostaneet Suomen matkailun uuteen nousuun. Ja Aasiasta tulevat matkustajat joutuvat tekemään välilaskun hkissä, tämä pysähtyminen merkitään Hkin matkailijoiksi, vaikka turistien tavoite on LAPPI, Joulupukki, revontulet ja LEVI.
        Jos teillä on aikaa, tulkaa käväseen katsomassa valtavia turistimassoja Pohjoisessa.
        Kiitos Päivikki ja muut !!!


      • Tulipalokylillä
        Olet-oikeassa- kirjoitti:

        Joulupukki, Revontulet ja Levi ovat nostaneet Suomen matkailun uuteen nousuun. Ja Aasiasta tulevat matkustajat joutuvat tekemään välilaskun hkissä, tämä pysähtyminen merkitään Hkin matkailijoiksi, vaikka turistien tavoite on LAPPI, Joulupukki, revontulet ja LEVI.
        Jos teillä on aikaa, tulkaa käväseen katsomassa valtavia turistimassoja Pohjoisessa.
        Kiitos Päivikki ja muut !!!

        Ketä kiinnostaa muutama ylihintainen keskiolutbaari ja rääsikkömetsä teillä tietymättömillä.
        Joulupukki?:) Aahhahaa! Siinäkö se Lapin taika on:) Voi olla että ne rikkaat ulkomaalaiset *hieman* hymyilee että tätäkö kuluttuuripitäjä Kittilässä on tarjolla. Vähän sama kuin 70-luvulla kun Suomen ylpeys oli voivuorten vienti Britanniaan. Kittilän kuuluisin ja paras vientivaltti on Kalervo Palsa, ja siinä äijässä olikin munaa! Pankaas hieman vauhtia masiinaan ja kunnostakaa getsemane massoille mietintään.


    • korkkiruuvit

      Joo ei kannata jotain maalaismoukka kuningatarta jonain messiaana pitää. Nousukas joka ei omaa sivistystä. Mieleen tulee lähinnä kehitysmaiden Heimo päälliköt jotka hyväksikäyttää ihmisiä. Ympäristösertifikaatti rahalla ja jätteet kipataan maahan kun kaatopaikka maksuja ei ole varaa maksaa. Kertoo moraalista tai oikeammin sen puutteesta. Huvila kuin ambomaan kuninkaalla. Kai se nuolettaa kätensäkin Kittilän poliitikoilla. MTV voisi lähetyksen kuningattaren vastaanotosta tehdä saataisiin Niinistölle kilpailua kättelymarkkinoilla.

    • noraad

      Suomessa käy vuodessa 8 miljoonaa ulkomaalaista matkailijaa. Kittilän lentoasemalle lensi viime vuonna 109 259 kappaletta ulkomaalaista turistia. Näistä osa on mennyt Leville, osa Ylläkselle, osa Enontekiölle ja ties mihin. Missä ne Levin massat ovat? Missä on ne miljoonien massat joista niin kovasti leijutte? Ei noita 8 miljoonaa turistia valitettavasti Levi kiinnosta, vaan ihan muut paikat Suomessa. Eikä myöskään valitettavasti aasialaisia, jotka vaihtavat konetta Helsinki-Vantaalla. He matkustavat manner-Eurooppaan. Helsinki-Vantaa on siitä paras matkailukeskus Suomessa, että sieltä pääsee ihan minne tahansa maailmassa. Viimeksi lensin Dohan kautta Kathmanduun. Nepalilainen maailmankatsomus on hyvin kaukana kittiläläisestä epäihmisyydestä. Voisin sanoa, että tässä maailmassa ei ole missään niin hirveitä ihmisiä kuin lapissa.

      • Että...silleen

        Vai on lapissa maailman kauheimmat ihmiset 😂😂 suurin osa on rehellisiä ja suora selkäisiä ihmisiä. Auttavat toinen toisiansa jotta pärjäävät täälä pohjolan perukoilla. Yrittäjät yrittävät saada elantonsa tämän maan pykälä ja laki viidakossa joskus onnistuvat jopa eläke ikään asti. Tosin silloin heille yleensä paljastuu että työntekijänsä saavat isompaa eläkettä kuin yrittäjä ite joka suurimman osan elämästänsä teki vuorotta töitä , ilman lomia yleensä. Kuten koko Suomen pienyrittäjät.


      • miepätiiän
        Että...silleen kirjoitti:

        Vai on lapissa maailman kauheimmat ihmiset 😂😂 suurin osa on rehellisiä ja suora selkäisiä ihmisiä. Auttavat toinen toisiansa jotta pärjäävät täälä pohjolan perukoilla. Yrittäjät yrittävät saada elantonsa tämän maan pykälä ja laki viidakossa joskus onnistuvat jopa eläke ikään asti. Tosin silloin heille yleensä paljastuu että työntekijänsä saavat isompaa eläkettä kuin yrittäjä ite joka suurimman osan elämästänsä teki vuorotta töitä , ilman lomia yleensä. Kuten koko Suomen pienyrittäjät.

        Joo tekevät yrittäjät töitä kovasti, mutta n.5kk. vuodessa. On aikoja sitten tehty sellainen järjestely kuin vapaaehtoinen eläkemaksu. Sinne kun makselee, niin voi sitten nauttia eläkkeellä olostaan. Toki pitää tehdä työtä kuten palkansaajat, eli 11kk/v. Lomaillakin voisivat sen yhden kk:n. Nyt pitävät lomaa yrittäjät 7kk/v, matkailukeskuksissa, kuten Levillä.


      • Että...silleen

        Sopii alkaa sesongi yrittäjäksi. Teet sitten 5 kk aikana enempi työtunteja kuin työntekijät 11 kk aikana. Sillä kesälläkin on tehtävä yrittäjän töitä rahaa ei tule lisää mutta jotenkin on taiteiltava seuraavaan sesonkiin. Tervetuloa yrittäjien joukkoon


    • EiLevilleEnää

      Kittilä ei ole millään tavalla korvaamaton.
      Joulupukki on Rovaniemellä, Revontulet näkyvät muuallakin kuin Kittilässä, maailmalla on parempia ja halvempia laskettelukeskuksisia joissa on parempi palvelu kuin Levillä. Etelä-Suomesta lähdetään nykyään Alpeille laskettelemaan koska on halvempaa ja isommat rinteet. Levi on rakennettu kunnan rahoilla eli veronmaksajien rahoilla. Tätä faktaa ei voi ohittaa. Loput ovat käyttäneet härskisti hyväksi tätä.

      • Niiiin...suurin osa sesonkityöläisistähän tulee sieltä etelästä, sille emme mitään mahda, että käytös on mitä on...


    • sutkikoko

      Ei Leville enää on oikeassa. Levi on ollut Outi jo monta vuotta ja ensi talveksi vielä laskee kuin lehmän häntä. Veronmaksajien rahoilla ja afriikkalaisella riistopalkkauksella ja ulkomaalaisten oikeuksia polkemalla röyhkeästi kusetetaan ihmisiä. Yäk

    • Susi66

      Ovatko rehellisiä?

    • Archimedes

      Getsemanessa on 3 kirkkoa. Mihin kirkkoon palstan kitisijät kuuluvat? Vai kuuluvatko peräti paikalla vierailleeseen Juudas Iskariotin kuppikuntaan?
      Hehehhhhhh.

    • Exlappilainen

      Kittiläläiset älkää antako periksi etelän vihervasemmistolle! Teitte aikoinaan virheen kunnanjohtajavalinnassa ja toisen virheen teitte potkujen viivyttelyssä. Älkää enää olko naiiveja, pitäkää nyt edustainne oikeasti kiinni ja leikatkaa vihreä syöpä pois.
      Meillä Helsingissä on helvetti irti, kun vihreät ja Vapaavuori (ex. kokoomus - nyt punavihreä) tuhoavat kaupunkia oikein urakalla- tätä ette varmasti halua.

      • Näin olemme ymmärtäneet tilanteen siellä pääkaupungissa valitettavasti
        olevan......Meidän viherpeipon valitsivat kaksi kautta sitten toiminut valtuusto ja siinä valintavaiheessa 1. ei ymmärtäneet tarkistaa peipon työhistoriaa, miksi alta neljänkymmenen ollut toistakymmentä työsuhdetta ja 2. tehdä työsopimusta, jossa mahdollisen erottamisen johdosta, jos epäluottamus syntyy, lähtö tulee heti irtisanomisajan palkka kourassa.

        Nyt tässä on alettu syyttäjän toimesta mällätä kaikella mahdollisella, jota vain on keksitty saada mukaan, eli kuka sanoi ja mitä sanoi se sille ja tämä tälle, hankittavia hamekankaita myöten, lukekaapa ihmiset niitä kuulustelupöytäkirjoja, pääsette hiukan mukaan asian ytimeen j eli onkohan siellä ihan kaikki oltava mukana, itkemiset aikuisilta kunnan virkamiehiltä...siis miehiltä....
        Vaikuttaa tahalliselta jutun juurien keräämiseltä, että tilanne näyttäisi koko päätöksenteon kannalta mahdollisimman vaikealta ja sekavalta.
        Ilmeisesti alkuperäinen syyte oli sen verran vähäpätöinen, että siitä olisi tullut osalle porukkaa vain sakkoja, osalle ei mitään ja jossakin vaiheessa syytteet muuttuivat törkeäksi virkavirheeksi ja rangaistus ehdolliseksi vankeustuomioksi. Syyttäjätyttäret eivät vain osanneet viime viikolla sanoa, koska he tekivät sen muutoksen ja mistä syytä ?
        Joten ei kannata siellä huudella asiasta tietämättömien, kateuksissaan. Tämä asia ei ole ollenkaan niin yksinkertaisen selvä syyllisten osalta, miksi julkisuus on yrittänyt sen tuoda.


      • Että...silleen

        Ehdottihan yksi valtuutettu että pitää tehdä Annan kanssa johtajasopimus mutta se ei kelvannut "johto porukalle" Nyt hän on yksi ilman syytteitä kun lukee paperit ja tarvitessa laittaa yriävän mielipiteen ettei tarvi käräjille lähteä. Ai kukako, no katotaan miten hänen käy sunnuntaina keskustan kokouksessa. Ne kun haluaa erottaa hänet keskustasta 😂😂situtumattoman .


      • Exlappilainen
        ehtasuomalainen kirjoitti:

        Näin olemme ymmärtäneet tilanteen siellä pääkaupungissa valitettavasti
        olevan......Meidän viherpeipon valitsivat kaksi kautta sitten toiminut valtuusto ja siinä valintavaiheessa 1. ei ymmärtäneet tarkistaa peipon työhistoriaa, miksi alta neljänkymmenen ollut toistakymmentä työsuhdetta ja 2. tehdä työsopimusta, jossa mahdollisen erottamisen johdosta, jos epäluottamus syntyy, lähtö tulee heti irtisanomisajan palkka kourassa.

        Nyt tässä on alettu syyttäjän toimesta mällätä kaikella mahdollisella, jota vain on keksitty saada mukaan, eli kuka sanoi ja mitä sanoi se sille ja tämä tälle, hankittavia hamekankaita myöten, lukekaapa ihmiset niitä kuulustelupöytäkirjoja, pääsette hiukan mukaan asian ytimeen j eli onkohan siellä ihan kaikki oltava mukana, itkemiset aikuisilta kunnan virkamiehiltä...siis miehiltä....
        Vaikuttaa tahalliselta jutun juurien keräämiseltä, että tilanne näyttäisi koko päätöksenteon kannalta mahdollisimman vaikealta ja sekavalta.
        Ilmeisesti alkuperäinen syyte oli sen verran vähäpätöinen, että siitä olisi tullut osalle porukkaa vain sakkoja, osalle ei mitään ja jossakin vaiheessa syytteet muuttuivat törkeäksi virkavirheeksi ja rangaistus ehdolliseksi vankeustuomioksi. Syyttäjätyttäret eivät vain osanneet viime viikolla sanoa, koska he tekivät sen muutoksen ja mistä syytä ?
        Joten ei kannata siellä huudella asiasta tietämättömien, kateuksissaan. Tämä asia ei ole ollenkaan niin yksinkertaisen selvä syyllisten osalta, miksi julkisuus on yrittänyt sen tuoda.

        Kiitos ehtasuomalainen, olet mielestäni totuuden juurilla.

        Itse olen tehnyt paljon ja monenlaisia virheitä, mutta muutamia satoja toimihenkilöitä palkanneena pahimmat virheet olen tehnyt toimitusjohtajien palkkaamisessa, kun olen uskonut satuja enkä ole tutkinut taustoja riittävän syvällisesti
        eli olen tehnyt Kittilät peräti kahdesti eli iskin käteni syvälle p.kaan ja haju ei lähde kuin amputoimalla.


    • Kiitos.aplodeista.kiitos

      Kansa voi erottaa epäpätevän johtajan, milloin haluaa.
      Ja kansa päättää onko se epäpätevä vai ei.

      • Mie-eppäilen

        Milloin se Kansa on sellaiset valtuudet saanut. Ennen se oli vain artisti, osaa kylläkin laulaa, mutta ei se kunnanjohtohommista taija mitään käsittää. Vain mistä sen pirun tietää...


      • Tiiäkkö
        Mie-eppäilen kirjoitti:

        Milloin se Kansa on sellaiset valtuudet saanut. Ennen se oli vain artisti, osaa kylläkin laulaa, mutta ei se kunnanjohtohommista taija mitään käsittää. Vain mistä sen pirun tietää...

        kansa-sanalle muuta merkitystä artisti ?


      • Tässä-näin
        Mie-eppäilen kirjoitti:

        Milloin se Kansa on sellaiset valtuudet saanut. Ennen se oli vain artisti, osaa kylläkin laulaa, mutta ei se kunnanjohtohommista taija mitään käsittää. Vain mistä sen pirun tietää...

        "Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_perustuslaki

        Toivottavasti ei ole sinulle ihan uutta asiaa.


      • Kansasäätäälait
        Tässä-näin kirjoitti:

        "Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_perustuslaki

        Toivottavasti ei ole sinulle ihan uutta asiaa.

        Eduskunta myös säätää lait, joita on Suomessa noudatettava. Kittilässä ei ole mitään erioikeuksia lakien noudattamisen suhteen.


      • mie-eppäilen
        Tässä-näin kirjoitti:

        "Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_perustuslaki

        Toivottavasti ei ole sinulle ihan uutta asiaa.

        Ei se minulle ole uutta asiaa. Sulle sensijaan taitaa huumori sana olla uutta. Ja oletko sattunut kuulemaan sanan sarkasmi.
        On vanha sanonta "joko pieremättä kussee, se nauramatta kuolee"....


    • Niin-se-menee

      Demokratiassa vaihdetaan eduskunta jos se ei tottele kansaa...
      Diktatuurissa, mm. vanhassa neukkulassa, kansalta otettiin henki jos se ei totellut poliitikkoja ja virkamiehiä...

      Senhän vuoksi mm. jenkeissä pressa voi olla vain kaksi kautta, ettei kusi nouse liikaa kaaliin..
      sosialismissa, mm. kuubassa, pkoreassa, kiinassa ja myös venäjällä valta on kasattu poliitikoille ja virkamiehille siten että ko maissa taitaa olla elinkautiset pressat ja silloin kusi nousee kaverin päähän

    • Avustuksilla

      Kuningattaret ovat kautta historian olleet kansan verenimijöitä.

      • Hei-Siiri

        Miksi sinä elät vain avustuksilla ? Etkä ole elämässä tehnyt yhtään oikeaa työtä ? Aina ollut veroilla elätettynä ?
        Onko sukuvika vai hankittu ominaisuus ?


      • Mummojengi

        Joka keskusteluunko sinä lykkäät tämän saman ääliömäisen möläytyksen? Keksi jo jotain uutta tai vedä edes henkeä välillä. Vai puhutko aiheesta, jonka itse parheiten tunnet?


      • olet-oikeassa
        Mummojengi kirjoitti:

        Joka keskusteluunko sinä lykkäät tämän saman ääliömäisen möläytyksen? Keksi jo jotain uutta tai vedä edes henkeä välillä. Vai puhutko aiheesta, jonka itse parheiten tunnet?

        Veroilla elävät paskaloiset tuhoavat tämän yhteiskunnan.
        Veroilla elätettynä sinä et hyväksy kritiikkiä verotusta kohtaan.
        Vaihtaisit edes levyä välillä, jos et pysty luopumaan paskaloisena
        olemisesta.


    • Taksikoppi

      Duunarit tekevät pitkää päivää Levillä ja yrittäjät vielä pitempää.

      TULOS ON NÄKYVISSÄ !!!

    • etteitotuusunohtuisi

      Tälläkin palstalla on laajasti syytelty Mäkelää koko Kittilä sotkun käynnistämisestä. Vihervassari, telaketjufeministi, huonot johtamistaidot, jne.... erotetaan!

      No sitten päästiinkin valitsemaan oikean värisiä, kokeneita kunnanjohtajia;
      1. Tohtori Tornberg --> sekoili asiassa jos toisessa, syytteessä asiakirjojen salaamisesta.
      2. Maisteri Kurula --> sekoili asiassa jos toisessa, syytteessä petoksen yrityksestä jne....
      3. Varatuomari Ylinampa --> sekoilee tasaisesti asiassa jos toisessa, poliisitutkinnassa, saanee syytteet aikanaan.

      Pitäisikö Kittilän valtuutettujen hieman skarpata kunnanjohtajan valintakriteerejä, ettei jatkuvasti mene ns. reisille.

      ps. Mäkelä ei ole saanut minkäänlaisia virallisia syytteitä Kittilän kunnanjohtajana toimimisestaan, ainoastaan ns. Kittilän sutkivaltuutetut ovat tyytymättömiä hänen tekemisiinsä.

      • Olet-oikeassa

        Missä vihervasuripaska, siellä sota ja kurjuus.

        Kiitos kun muistutit tuosta tärkeäsytä asiasta !

        Unohdit muuten mainita sen että vihervasuripaska on lähes 100%:sti, veroilla ruokittu ällöttävä paskaloinen.


      • faktaa_jälleen-kehiin
        Olet-oikeassa kirjoitti:

        Missä vihervasuripaska, siellä sota ja kurjuus.

        Kiitos kun muistutit tuosta tärkeäsytä asiasta !

        Unohdit muuten mainita sen että vihervasuripaska on lähes 100%:sti, veroilla ruokittu ällöttävä paskaloinen.

        Selvitäppä googlaamalla hieman tarkemmin. Siellä missä on Keskusta enemmistö kunta on konkurssin partaalla toki Kittilä on poikkeus.
        Pirkanmaalla on paljon vasemmistolaisia siellä käydään työssä ja maksetaan veroja. Pääkaupunkiseudulla ei Kepu juhli siellä on Kokoomus ja Sdp työtä tehdään ja maksetaan veroja joilla elätetään vielä lappilaisetkin. Yleisesti ottaen siellä missä Kepu, siellä kurjuus.


      • OLET-OIKEASSA
        faktaa_jälleen-kehiin kirjoitti:

        Selvitäppä googlaamalla hieman tarkemmin. Siellä missä on Keskusta enemmistö kunta on konkurssin partaalla toki Kittilä on poikkeus.
        Pirkanmaalla on paljon vasemmistolaisia siellä käydään työssä ja maksetaan veroja. Pääkaupunkiseudulla ei Kepu juhli siellä on Kokoomus ja Sdp työtä tehdään ja maksetaan veroja joilla elätetään vielä lappilaisetkin. Yleisesti ottaen siellä missä Kepu, siellä kurjuus.

        viherkommunismi vie ideologiseen ja taloudelliseen konkurssiin, kertoo historia...

        mm nl, puola, ddr, unkari, romania, albania,

        mitä enemmän veroilla elätettryjä paskaloisia, sitä ankarampi katastrooffi...


    • AIVAN-SAMA-MITÄ

      veroilla elätetyt loiset ja professorit sanovat asioista.

      LAIN MUKAAN KANSA PÄÄTTÄÄ ASIOISTA.

      Pitäis tyhmien veroilla elätettyjen professoreidenkin tietää tuo ennenkuin aukovat naamaansa netissä !!!

      • valkokaulusrälssi

        Ota, hyvä ihminen, nyt ihan rauhassa ja juo vaikka kuppi kahvia ja hengitä rauhassa.
        Verotuloilla se sinäkin olet saanut koulutuksesi, terveydenhuoltosi, maantiet, rautatiet jne.
        Se, että Kittilän luottamusmiehet ovat toimineet väärin ei ole sinun vika. Myötävaikuttanut olet kylläkin jos olet itse ollut äänestämässä jotakin heistä nykyiseen asemaansa.


      • Olet-oikeassa-paska
        valkokaulusrälssi kirjoitti:

        Ota, hyvä ihminen, nyt ihan rauhassa ja juo vaikka kuppi kahvia ja hengitä rauhassa.
        Verotuloilla se sinäkin olet saanut koulutuksesi, terveydenhuoltosi, maantiet, rautatiet jne.
        Se, että Kittilän luottamusmiehet ovat toimineet väärin ei ole sinun vika. Myötävaikuttanut olet kylläkin jos olet itse ollut äänestämässä jotakin heistä nykyiseen asemaansa.

        et pysy hengissä jos naapurit eivät elätä sinua veroilla..

        mutta yritä nyt paska ymmärtää se että kaikilla ei ole samoja ongelmia kuin sinulla...

        tai eihän se ketään kiinnosta, onneksi teidän paskojen sosialismi kaatuu ja joudutte mierontielle.. eikä sekään kiinnosta ketään...


    • KepuPettääAina

      Kyllä päivystäviä dosentteja ja professoreja tarvitaan takomaan myös kittiläisten päähän, että Suomessa noudatetaan Suomen lakia myös Kittilässä vaikka sen ymmärtäminen näyttää olevan vaikeaa.

    • Persjalka

      Kyllä PP teki hyvää työtä, kunta sekaisin ja rikollisia ennätys määrä. Nyt viimeistään Suomen joka kolkassa tiedetään Kittilä ja kuningatar.

    • Niin koko tämä sotkuhan on alkanut siitä, kun Mäkelän työtön mies kävi syksyllä 2013 kysymässä töitä Jouni Palosaarelta ( ei omista hissiyhtiötä, on siis Päivikin veli) ja hissiyhtiö oli siihen mennessä hankkinut jo 27 hissiä ilman projektijohtajaa, joten ei tarvinnut tämän työttömän tarjoamaa apua yhden hissin asennuksessa nytkään.
      Siitä kaksi viikkoa Antti Rinne ryysti punaviiniä LeviHotellissa ja päätti itekseen, että nyt saa Jouni lähteä. Päätöksen tukena oli Ari Aspia ja Inkeri Yritys ja Anna Mäkelä mm. Tämä Yritys oli silloisen Hissiyhtiön hallituksen jäsen. Ja tästä kaikki lähti, Kari Uoti on blogissaan 5.1.18 täysin oikeassa. Tässä vaiheessa mukana vaikuttamassa ei ollut Päivikki eikä kunnanhallitus tai valtuusto. Kaikki muut olivat siis ulkona päätöksenteosta. Eli repikää siitä.

      • JuorujaKittilästä

        Aikamoisen sadun kehitit. Hankintalain rikkomista ei tapahtunut?
        Mitään sähköposteja ei lähetetty?


      • onpakummajuttu

        "ehtasuomalaisen" tarina kuuluu kategoriaan "Kittilä legenda", se on keksitty tarina, johon suuri joukko kuntalaisia uskoo. Minua vain hämmästyttää, että ihmiset uskoo tarinan luotettavaksi, kun vakuuttelijana on talousrikoksiin erikoistunut valtakunnansutki Kari Uoti.


    • Satusetö

      Onko tämä niitä Jounin kertomia satuja?

      • Leevileviltä

        Trollin keksimä tarina, kun on lääkkeet loppuneet. Kukkulalta käynyt käsky.


    • Työkaveri

      Oletteko varmoja että ette syyllisty kunnianloukkaukseen levittäessänne perättömiä tietoja Mäkelän miehestä?

      • Että...silleen

        Tätä satuahan nämä syytteessä olevat on hokeneet Palosaarten johdolla tietty. Kantsii lukea niitä kunnanhallituksen pöytäkirjoja. Varjokokousten pöytäkirjat julkastaan sitten myöhemmin. Luulis että sillon viimeistään kupla puhkeaa mutta varmaa se ei ole. Hallusinaatiot voi kyllä jatkuakin


    • YRITTÄJÄT-JA-DUUNARIT

      tekivät Levistä sen mitä se tänä päivänä, maailmankuulu matkailukeskus.
      Jos Lappiin jotakin jää, niin ne ovat; Levi ja Rovaniemi.
      Voi olla että kaikki muut kuolee pois.

      ONLY FACTS

      Ei auta itkut markkinoilla.

      • leevileviltä

        Kunhan eräiden "yrittäjien" laittomuudet saadaan päivänvaloon, kyllä sinullakin muuttuu ääni kellossa.


      • mistä-vitusta-sinä
        leevileviltä kirjoitti:

        Kunhan eräiden "yrittäjien" laittomuudet saadaan päivänvaloon, kyllä sinullakin muuttuu ääni kellossa.

        paskaloinen tiedät mistään mitään.

        mene perkele oikeisiin töihin ja elätä edes itsesi, saatanan sika.


      • Leville-lystinpithon

        Syytteetkö ne noin painaa ja pattiin ottaa ?

        Poksauta yks olut, jos se vaikka vähän helepottais, yritä myös siivota turpavärkkiäs !


    • puhheet

      on ko punakaartissa,ko komppanianpäällikköä valithan.....oottakaa ny,että oikeus totteutuu.....ja lakimiehet teiltä ylimääräset höyläävät.Ennemmin on turha spekuloija

    • Taksikoppi

      Alkaa veroilla elätettyjä pelottaan kun tosiasiat tuodaan esiin ja nähdään kuinka paljon yrittäjät ja duunarit ovat tehneet Kittilän eteen sillä aikaa kun veroilla elätetyt, loiset ovat vain loisineet.

      Totuus paljastuu aina ja sosialismi tuhoaa itsensä, kuten historia kertoo.

      • Torvi4

        Kukkulan loiseläjät. Sielläpä tosi "rehellistä" porukkaa, kun totuuskaan ei saisi tulla päivänvaloon. Linnakundit puolustamassa.Herätkää jo . Oikeus voitta , mitään emme voi.


      • jopassattui

        Kyllä voi Päivikki nyt huokaista helpotuksesta, kun Seiska lehtikin tuli häntä puolustamaan, väläytteli sieltä Antti Rinteen osallistumisista. Ei ole päivikillä hädän päivää, kun puolustajina on tohtori Tornperi, Kari Uoti, Jari Korhonen, Seiska ja koko Kittilän sutkivaltuutettujen porukka. Meinasi vielä unohtua taustalle vetäytynyt Timpe Kurula. Kyllä nyt kelpaa rauhallisin mielin odotella syyskäräjiä.

        https://www.seiska.fi/Uutiset/Keskusrikospoliisi-tutki-Levin-hiihtokeskuksen-taustasotkut-hissijuttu-syyteharkintaan?_ga=2.45423332.1196179191.1521820588-2096173943.1521820588


      • SutkiToimittaja
        jopassattui kirjoitti:

        Kyllä voi Päivikki nyt huokaista helpotuksesta, kun Seiska lehtikin tuli häntä puolustamaan, väläytteli sieltä Antti Rinteen osallistumisista. Ei ole päivikillä hädän päivää, kun puolustajina on tohtori Tornperi, Kari Uoti, Jari Korhonen, Seiska ja koko Kittilän sutkivaltuutettujen porukka. Meinasi vielä unohtua taustalle vetäytynyt Timpe Kurula. Kyllä nyt kelpaa rauhallisin mielin odotella syyskäräjiä.

        https://www.seiska.fi/Uutiset/Keskusrikospoliisi-tutki-Levin-hiihtokeskuksen-taustasotkut-hissijuttu-syyteharkintaan?_ga=2.45423332.1196179191.1521820588-2096173943.1521820588

        Toinen sutkilehti on Iltalehti. Mielipiteet uutisoidaan faktoina.
        Ilmainen hissilippuja ja majoitus hankittuna päätoimittajalla?


    • saaapinähdä

      Liittyen seikan juttuun. Tulee korhosen mainitsemat jutut julkisuuteen huhtikuussa. Toivottavasti korhonen on sen jälkeen tyytyväinen "suojattiensa" asemasta?

    • VIELÄ-KERRAN-POJAT

      KIITOKSIA DUIUNARIT JA PÄIVIKKI ETTÄ TEITTE SEN MITÄ TEITTE !
      Rakensitte Levin koko maailman nautittavaksi !!!

    • Nätti-Jussi

      Levin revohkasta tullee Jounille pieni sakko ja Päivikille uusi certifikaatti
      ympäristönsuojelusta (koska hautasi jätteet, pois kuleksimasta ja luontoa
      saastuttamasta) !

    • Etelän-rikolliset-

      viherkommarit halusivat tuhota Levin hyvin toimivan vapaa-ajan keskuksen. Sen vuoksi että pääosa Levin toimijoista on paikallisia ja Suomea hallinneet Helsingin viherkommarit ja pääoma löysivät yhteisen vihollisen, Levin.

      8. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi.
      9. Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta.
      10. Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä hänelle kuuluu.

      Onneksi historia laittaa asiat järjestykseen.

      • pienempitorvi

        Trollikin on taas "pääsiäisnoidan" lumoissa.


      • Niin-siinä-aina-käy

        Ahneella on paskainen loppu.


      • Olet-oikeassa

        tuokaan loinen ei osaa tehdä oikeaa työtä vaan kertoo muiden tekemisistä..
        todella outoja juoruakkoja...

        Juoruakat ovat aina olleet paskasakkia, hyi kakkaa.


    • OLIS-JO-AIKA-PYYTÄÄ

      JOKO VIHERLOISET OVAT PYYTÄNEET ANTEEKSI SITÄ ETTÄ NE ALOITTIVAT KITTILÄ-SODAN, saadakseen Levin ja Kultakaivoksen helsinkiläisten ja ulkolaisten hallintaan ja osin pelkäksi luonnonsuojelualueeksi.

      • Kittilä-kittiläläisille

        Annappa ko ne ensin ottavat vallan valtion taholta ja laittavat asiamme järjesykshen. Niin sitten meän on aika pyytää antheksi tekemisiämme/tekemättä jättämisiämme.
        Toivothan että se (antheksipyyntö) riittää nuille virkaatekeville, etteivät vain laittais meitä rauthoin ja köyshin ja veis linhan meistä osan ja hullujenhuonhelle osan.


      • Olet-oikeassa
        Kittilä-kittiläläisille kirjoitti:

        Annappa ko ne ensin ottavat vallan valtion taholta ja laittavat asiamme järjesykshen. Niin sitten meän on aika pyytää antheksi tekemisiämme/tekemättä jättämisiämme.
        Toivothan että se (antheksipyyntö) riittää nuille virkaatekeville, etteivät vain laittais meitä rauthoin ja köyshin ja veis linhan meistä osan ja hullujenhuonhelle osan.

        Suomessa on demokraattinen systeemi, joten ylin valta on kansalla.

        Ei niinkuin neukkulassa jossa on diktatuurin ja kaikki valta on kreml-uskovaisilla, joita on kourallinen. Osa kreml uskovaisista on toki tapettu, siellä on sellainen uskonto.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3530
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2942
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2830
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2718
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2624
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2425
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      2034
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1857
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1763
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      161
      1694
    Aihe