Löin vaimoani :(

Ahdistaa

Kaduttaa niin paljon että haluaisin kuolla. Tänään riideltiin rajusti ja menetin hermoni niin että huitaisin vaimoani kohti kädessäni olleella vaatteella. Se ei osunut kovaa eikä tehnyt kipeää, mutta osui kasvoihin ja vaimo järkyttyi. En ole aiemmin ollut väkivaltainen enkä ole koskaan lyönyt ketään. Olen varautunut siihen että avioliitto tai ainakin vaimoni rakkaus loppuu tähän. Nukun nyt sohvalla enkä tiedä mitä huomenna tapahtuu. En puolusta tekoani mitenkään mutta tässä avioliitossa on tosi vaikeaa olla, vaimoni on hirveän armoton ja kylmä minua kohtaan. Lopulta tuli mitta täyteen enkä pystynyt enää hillitä käytöstäni :( lähdin kävelemään pois mutta hän tuli perässä ja käännyin ja huitaisin vaatteella häntä kasvoihin :( En tiedä mitä nyt voi enää tehdä? Onko mitään toivoa?

7

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiSeAinaMeeKuinElokuvis

      Ehkä teille molemmille se ero voisi olla helpottava ratkaisu. Jos vaimosi on kylmä sinua kohtaan, eikä sinunkaan ole liitossa hyvä olla, niin miksi roikkua yhdessä. Molemmat voisivat olla onnellisempia tahoillaan. Jos taas yhteistä halua asioiden järjestämiseen löytyy edes hieman, niin parisuhdeterapia voisi olla ihan avartava kokemus. En vähättele tapahtunutta, mutta vaatteella huitaisemista ei mielestäni vakavuudeltaan voi verrata lyömiseen, vaikka sen taustalla olisi saman kaltaiset tuntemukset ja vaikka se puolestaan aiheuttaakin varmasti myös monenlaisia tunteita sekä sinussa, että puolisossasi. Tsemppiä, meni miten meni.

    • Se että kysyt täällä - no paikka voisi olla parempi..- kertoo jo sinusta paljon. Anna itsellesi löysää, hengitä ja hyväksy että olet ihminen. Sinä et ole naistenhakkaaja tai paha ihminen. Ne tyypit on ihan oma luokka eikä siellä mietitä mitä tuli tehtyä.

      Sinulla on kaikki toivo, kuullostat hyvältä ihmiseltä. Se miten suhteessa käy on toinen juttu ja kylmä sekä armoton kuvaus vaimosta ei saisi minua laittamaan vetoa teidän puolesta. Onko teillä muutenkin ollut jo vaikeaa? Onko rakkautta? Rakkaus ei lopu todellakaan tuohon, mutta siitä saa halutessa syyn "loppumiseen". Miksi edes olet suhteessa? Nuorempana naiset ovat yrittäneet lyödä mm veitsellä ja ruuvimeisselillä ja kovasti rakastaneet :)

      Miksi et vain uskalla ja HALUA nostaa purjeita - ei tuon olemattoman tilanteen takia vaan sinun - ja löytää ehkä oikeaa onnea? Maailma on iso meri ja paljn kalaa, miljoona satamaa. Se oma kuvitelma turvallinen suhde voi olla kahle jalassa ja oikea itselle tarkoitettu elämä sen lähtörohkeuden takana.

    • MustaKorppi2

      Et koskaan olisi ansainnut vaimoasi, jo ala-asteella olit paha ihminen kun kiusasit heikompia kavereitasi. Vanhempasi olivat samanalsia, heikompaa ainesta.

      Ihmiset joita kiusasit joutuivat hyvittelemaan omaa olemassa oloaan sinulle, niin kauan että osa heistä lähti pois oman käden kautta tai joutuivat hullujen huoneelle. Heidän kosto karmansa on nyt viimeinkin saavuttanut sinun kuplamaailmasi.

      Sinä niin toivoit että syntiä tekemällä olisit saanut pysyvän onnen.

      Tämä on vasta alkua.

    • tk48

      Voi kamalaa kyllä nyt on elämä pilalla miten ihmisistä on tullut tollasia vitun nyyhkytäjiä enkä tarkoita että sitä naista pitää vetää pataan, joo enkä ole kiusannu ikinä ketään kun en tarvii pätee mitään älkää nyt vaan taas pahoittako tästäkin kommentista mieltänne jookos jaksuhaleja teille vitun nössöt ja kauhistelkaa maailman menoa sehän auttaa niin paljon asiaan että itkettää.

    • puhuäläkämuuta

      Mikä on vaimon kylmä suhtautuminen sinuun? Mistä se johtuu? Toki kannattaa erota jos tuohon johtaa. Sitä ei saa hyväksyä. Toki voit anteeksi pyytää tapahtunutta. Mutta mistä riitelitte? Rahasta vai muusta? Miksi riitaa on teillä ja mistä asiasta. Toki voi raivostua mutta pitää hallita itsensä. Puhumalla asiat hoidetaan ei muulla. Puhukaa onko teillä enään mitään tehtävissä. Asiat saa puhumalla kuntoon. Joko yhdessä sopien säännöt ja ohjeet miten olette yhdessä. Tai eroatte yhteistuumin.

      • <<Asiat saa puhumalla kuntoon.>>

        Eikä saa. Pahentaa vain ennestään pahaa asiaa. Jos taas asiat ovat ennestään kunnossa, ei tarvitse koko ajan pieksää suutaan.


      • PuhPuhPuh

        Jotkut osaavat puhua ja jotkut näköjään eivät.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4091
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3428
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2979
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2911
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2244
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2181
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1945
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1940
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1889
    Aihe