Suomessa löytyisi lahjakkaita urheilijoita

uiklyujy

vaikka kuinka paljon. Kadulla tulee vastaan sadoittain pitkiä hoikkia nuoria jotka eivät ole koskaan kokeilleet mitään urheilulajia.

Muissa maissa lahjakkaita urheilijoita etsitään nuorista ja löytyneille annetaan parasta mahdollista valmennusta.

Menestys onkin sitten eri luokkaa kuin Suomessa.

5

280

  Vastaukset

  • Suomen urheilusysteemi on vain maailman ylivoimaisesti huonoin. Koululiikuntaa ei ole enää juuri ollenkaan joten nuoria lahjakkuuksia ei voida löytääkään ja ylisuuren organisaation ylläpito vie rahat jotka pitäisi käyttää aikuisten urheilijoiden valmennukseen.

   • Joo noin on. Esimerkiksi Italiassa kolulainen voi valita mita urheilulajia harrastaa, esim. 400 m juoksua ja sen hajoittelu lasketaan koululiikunnaksi. Suomessa kaikkien pitaa olla yhta pitkia ja painavia ja menna samasta muotista lapi ja tehda samoja asioita samalla tasolla.


   • Koululiikunta??? Se on varmin tapa saada nuoret inhoamaan kaikkea urheilua ja liikuntaa.
    Pakkoliikunta helvettiin!


  • Jos olisin diktaattori niin 20 vuodessa muuttaisin Suomen urheilusysteemit niin että olympiamitaleja tulisi 10 kertaa enemmän kesä ja talvikisoissa.

   Ensiksi olisi haravoitava nuoret lahjakkuudet esiin ja tarjottava parhaille heistä huippuluokan harjoitteluolot ja valmennus.

   Rahoja ei käytettäisi johtajien palkkoihin vaan urheilijoiden valmennukseen.

  • https://www.is.fi/muutlajit/art-2000005620921.html?ref=rss

   Valmentajaguruilta mullistava ehdotus urheiluministeri Sampo Terholle – näin Suomen olympiamenestys palautetaan

   Ehdotuksemme pian entisenä hiihdon päävalmentajana ja entisenä päävalmentajatason valmentajana sekä entisenä urheiluopiston rehtorina on seuraava:

   Talvilajien ja kesälajien urheilijoille perustettaisiin omat keskuksensa. Näihin keskuksiin valittaisiin akatemiavaiheen jälkeen vain absoluuttisesti maan parhaat talvi- ja kesälajien urheilijat.

   Keskuksissa nuorille urheilijoille taattaisiin ympäri vuorokauden täydelliset mahdollisuudet harjoitteluun ja oman urheilijauran kehittämiseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   295
   12110
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   227
   7710