Tietämättään kakkonen

nimierkkii

Sain tietää että seksikumppanini on ollut naimisissa kaikki ne vuodet jolloin tapailimme. En pääse yli asiasta, että joku pettää puolisoaan.

Mikä ajaa pettämään?

11

1664

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paskavaimo

      Pettämään ajaa himo. Tuhoamaan ajaa nainen: Seksiä ei ole ilmaista, vaan sen hinta on perhe. Näyttää himokkaasta miehestä vähältä ja sinustakin ehkä, ei tarkoita muuta kuin paskavaimoa. Tarkoittaa kuitenkin kaikkien läheisten ihmisten elämää. Lasten, jotka vetävät päänsä täyteen, vanhusten jotka kaipaavat tukea ja jatkuvuuden tunnetta. Sinäkö sen kaiken parannat? Jos voit, niin tee. Hätä on suuri.

    • Fiksuaikuinen

      Outoa ettet ole muka mitään kautta saanut tietoa asiasta. On facet sun muut josta on helppo tehdä johtopäätöksiä. Mitäpä jos ottaisit vaimoon yhteyttä ja kertoisit asiasta? Vaimo paralle olet sen velkaa!!!

      • vapaa_maa

        Ei ole fiksua eikä kunnioittavaa tunkeutua toisten elämään, parempi myös olla tunkematta nenää sinne minne se ei kuulu, voi tulla itsellekin hankaluuksia, ihan tiedoksi vaan.


      • Yksipetetty

        Sitähän sinä juurikin teet kun alat suhteeseen selvittämättä sen tarkemmin että onko vapaa vai varattu...


    • haluaisontietääkyllä

      No samaa minäkin mietin kauanko voi noin typeränä suhteilla toisen kanssa? Toki se susta haki lohtua ja arjen harmauteen jännää leikkiä. Käräytitkö sen? Et tietenkään joten annat miehen jatkaa. Tekee se sen seuraavalle. Antaisit nyt edes vähän takaisin. Kerro sen vaimolle niin ettei sinua löydä. Osaat kyllä. Olisi kyllä reilua naista kohtaan toiselta naiselta kertoa. Mitähän sinusta tuntuisi jos oma puolisosi noin naurettavasti sinua huijaa? Toisaalta jos tiedät jo ettei vuoksesi eroa ota niin olet jättänyt vaimon yksinään onnelliseen kuplaan. Mistä muuten ilmi tuli ja miten? Jos nyt rohkenet sen käräyytämään kerro samalla ettet tiennyt siitä.

    • luonto_ohjaa

      Pitkäaikainen avovaimoni ajoi mut pettämään omalla käyttäytymisellään, ei halunut mitään intiimiä vuosiin eikä halua vieläkään. Tulin torjutuksi joka kerta, kun otin mahdollisen eron puheeksi nainen alkoi uhkailemaan, tiesi heikon kohdan johon iskeä. Hän sai kaiken hyödyn seksittömästä avoliitosta minä en saanut mitään joten ajauduin vieraisiin. Kun pettämiseni selvisivät avovaimo ihmetteli toimintaani, kysyi että eikö meillä olekkaan kaikki hyvin kun minullakin on hänet luotettava kumppani. Päässäni löi tyhjää. No vieraat naiset tuo sen helpotuksen että kestän arjessa kotona naistani.

    • kakkoselleeivastannut

      No tietämättä minäkin olin aviossa pettäjän kanssa. Unohti kotona kertoa kun kakkosen otti. No mikähän siinäkin oli? Taisi saada tilaisuuden kun tuo kakkonen tietäen suhteeseen alkoi. Seksiä oli pitkään ja julkeasti toisten edessä esittivät kavereita. Kun kiinni jäi oli tuon kakkonen joka todella idiootti esitys mulle. Se kuinka sain ne tietooni tuli puskista. Mutta epäilen tuon kakkosen ex olevan kyseessä. No oli kuka oli kiitän häntä. Erottiin kyllä mutta ihme kun ei lähtenytkään sen ovelle. Palasi uuden tarinan kera. Pitkään annoin sen odottaa ennenkuin pystyin edes puhumaan sen kanssa. No päädyttiin takaisin ja palasi tietyin ehdoin mitä on kunnioittanut. Mutta minäkin näen että oli kyllästynyt arkeemme josta ei uskaltanut kertoa. En voi tuotakaan tietää miksi palasi. Kai tuo kakkosen kanssa suhteilu tuli tiensä päähän ja kun tietooni sain kaikki päätti suojella en tiedä. Toki se vannoo rakastavansa ja haluaa meidän jatkavan. Toivotaan nyt ettei unohda nyt annettuja lupauksia. Sen ymmärrän että seksi on se joka monesti vie varatun leikkimisen tielle.

    • tiedänyhdenkakkosen

      Se todella surkea tuo kakkosen rooli. Tiesit tai et niin sinun maine mennyttä. Se joka kakkoseksi ryhtyy tietäen on myös kannettava se perheen rikkovan typerän roolin jatkossa. Jos et tiennyt kannattaa edes jotenkin puolustaa itseään paremmin. Jostain kyllä jotta oppisi edes joskus tuo varattu mitä siitä seuraa. Ei tietenkään asioita hoideta kuten pitäisi. No silloin syyllistyy täysin kakkosen rooliin. Muistetaan kun varattu kulkee yksinään naiskaverin tykönä huomaa sen aina joku. Sitten kun osaat hoitaa tai edes puolustaa omaa kunniaasi niin keskityt ja varmistat että toinen on vapaa seksiin sun kanssa.

      • pettynytmieheen

        En ole koskaan ymmärtänyt miksi mies jolle joku toinen nainen on niin tärkeä että uhraa perheensä, hoitaa vieraaseen naiseen suhdetta salaa?! eikö silloin kannattaisi sanoa vaimolle halunneensa jonkun toisen ja erota. Miksi piinata vaimoa?Molempien elämähän muuttuisi paremmaksi kun ei toisen tarvi salata ja toinen saa uudenmahdollisuuden tutustua johonkin uuteen.


      • niion

        vaimo on aina rakas !
        toinen, kolmas nainen on "tekopillu"


      • yuiopoiu
        niion kirjoitti:

        vaimo on aina rakas !
        toinen, kolmas nainen on "tekopillu"

        Siinä se selitys on, koettakaa nyt jo tajuta. Hyvin pelkistetysti toit asian ytimen esille. Itse en naisena ymmärrä, miksei nimenomaan naiset tätä tajua. Toinen ,kolmas, neljäs jne on aina vain huvittelukohde, joten aika naurettavalta tuntuu, kun sitten ulistaan, että joku mies pitää toista vain tyhjennysastiana tai muuna vastaavana. Nainenhan nimenomaisesti antaa vain, kun rakastuu, mies ei tuota rakastumista tarvitse lainkaan, hommat sujuu muutenkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      326
      3672
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1679
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1435
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      56
      1243
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      192
      1198
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe