PAMin Selin yrittää pönkittää työpaikkaansa

säälittäväätoimintaa

PAM uhkailee lakoilla asiassa, missä sillä ei ole mitään tekemistä: alle 30 henkilön työpaikkojen uudistuksilla. Uhkailu ja kiristys ei paranna jäsenien asemaa. Se ei poista työttömyyttä. Se lisää sitä. Tämä uhkailu ja kiristys ei tee yhtään mitään muuta, kuin lisää huomiota suurpalkkaisen Selinin tarpeellisuuteen. Tai yrittää tehdä niin. Koulukiusaajat vain yrittävät saada arvostusta. Kukaan ei uskalla vastustaa, kun pelkäävät tulevan kiusatuksi. Säälittävää toimintaa.

Ay-liikkeen alamäki on lopputulema näistä viime vuosituhannen toimista. YTK tarjoaa ansiosidonnaisturvan satasella vuodessa. Siirtyminen siihen on suurin palkankorotus, mitä olet saanut pitkään aikaan ay:n kautta. Ay lisää työttömyyttä. Sitä ei kai kukaan muu halua tässä maassa.

7

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lakkoilijantilipussi

      Tässä ote toisaalta:
      "Olen ollut töissä yli 50 vuotta 2 viikoa lomautettuna. Kiertänyt 60 luvulla hätäaputöitä.
      Eläkeelle jäi 63v. Lakossa 1971 7 viikkoa. Ja telakalla lakossa monet kerran.
      Paras vuosi oli kun sain 2 täyttä tiliä. Muut oli vähän vajaita kun jouduttiin lakkoileen jopa että päästiin neuvottelemaan, että näin silloin ennen."

      Lakkoilijan tilipussi ei ole koskaan täysi. Lakko lihottaa vain ay-pomon pusseja.

      • kenenasialla

        Toinen ote toisaalta:
        "AY on muinainen dinosaurus jonka olisi tullut kuolla samoihin aikoihin. Olin aikoinani telakalla sähkömiehenä ja seurasin vierestä kun kommaripomot kävi paivittäin keskustelemassa duunarien kanssa. Lähes päivittäin oli joko istumalakko tai joku muu lakko Pansiossa -70 luvulla.
        Kommarien kulta-aikaa."

        Kenen asialla Selin, Eloranta, Piirainen ja Aalto ym. aktiivit ovat, kun yrittävät tavan tästä hajoittaa perustuslain mukaista demokraattista järjestelmää? Tuleeko ohjaus ulkomailta?


    • tottatosiaan

      Hyvin valittu nimimerkki.

    • minäjamä

      Hörhö kommentoi omia juttujaan:))) Ja toisaalta, harhoja vain.

    • all-workes-UNITE

      Kaikissa maailman ja varsinkin Euroopan sivistysvaltioissa lakkoillaan, koska se on ollut ja on oleva ay-liikkeen OIKEUS, jopa YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmallisessa julistuksessa mainittu.
      Oikein kunnon lakkoja on nähty viimeksi mm. Saksassa ja parhaillaan Ranskassa, rautatieläiset jopa kesäkuuhun asti.
      Suosittelenkin dinosaurus-höpöttäjille lämpimästi matkaa esim. vappuna Pariisiin toteamaan, onko AY muinainen dinosaurus vai erittäin tehokas palkansaajan edunajaja. Sen huomaa siellä mm. marssijoiden punaisista lipuista, kuten monien muidenkin metropolien kaduilla silloin.
      Kannattaa muuten miettiä vakavasti alle 30 työntekijän firmojen tarpeellisuutta ja ylipäätään koko liikeideaa, jos ei ole varaa edes työehtosopimusten mukaisiin palkkoihin. Sellainen tarkoittaa valitettavan usein sitä, että esim. asiakkaista valitettavan iso osa kiertää kyseisen firman jostain syystä kaukaa.
      Taas yksi munausyritys äärioikeistohallitukselta, joka ei ymmärrä perustuslakia. Voikkaan kemistin mielestä on siis tasa-arvoista lajitella työttömät alle ja yli 30-vuotiaisiin??? Eiköhän meidän hallitukselle aleta jo nauraa samaan tapaan kuin trumppelille?

    • enunohdakoskaan

      Lakkoilijan tilipussi ei ole koskaan täysi. Lakoilla tuetaan ainoastaan ay-pomon tilipussia, ei muuta. Siirtymällä YTK:hon varmistaa ansiosidonnaisen ja saa suurimman palkankorotuksen aivan omin toimin. Yleissidonnaisuus antaa jokaiselle kaikki korotukset. Hullua kuulua liittoon ja sitoutua ay-pomojen määräämiin lakkoihin. Työt eivät ole lakossa. Jotkut kommarit ovat.

    • ayeiisänmaanasialla

      Hjallis puhui television lauantaiaamu-lähetyksessä tarkoitusperiään. Sanoi osuvia totuuksia. Tuli mieleen pari iltaa sitten ajankohtaislähetys, jossa PAMin Selin uhosi lakkoilulla, kun nuoria yritetään auttaa töihin. Samaan lähetykseen oli raahattu vihernuori sanomaan, että on huono asia, jos nuorten työsuhdeturvaa huononnetaan. Tämä on juuri sitä, mitä vastaan Hjalliksen uusi liike on. Demarit ja muu oppositio eivät ole kiinnostuneita isänmaan parhaasta, vaan kaikki hallituksen hyvä muutetaan pahaksi ja vääristellään totuuksia. Nuorien asemaa yritetään työmarkkinoilla parantaa. Se on totuus vääristelystä huolimatta. Parantaa.

      Selin ja SAKlainen ay-liike yhdessä demarien kanssa tekevät populismissaan karhunpalveluksen nuorille. Töihin pääsy on parasta, mitä nuori voi saada ehkäistäessä syrjäytymistä, 400.000 ihmisellä on maksuhuomautuksia, jotka vaikeuttavat lainansaantia tai asunnonsaantia. Nuoret miehet eivät uskalla tehdä lapsia. Tätä kaikkea demarit epäsuorasti edistävät yrittäessään kampittaa hallitusta. Demarit eivät ole nuoren asialla.

      Selin on lähdössä viikoksi USA:aan Las Vegasiin sisarjärjestönliittokokoukseen. Sellaista omaa elämää ay-pomot haluavat kampanjoillaan vahvistaa. Siinä ei ole kysymys jäsenien tahi isänmaan edusta vaan omasta edusta.

      Hjalliksen liike on parantava liike, ei mikään ideologia ja ismi vaan todellisuutta ja haluaa uudistaa tämän päivän poliittista arkea, jossa pahoja valuvikoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4080
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3942
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3835
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      18
      2588
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2425
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      338
      2048
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2032
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1879
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1559
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1402
    Aihe