Näitä Mykkäsiä

vuottolaine

Aivan uskomatonta juttua suoltaa Mykkänen,no ei yllätä
https://twitter.com/KaiMykkanen/status/9876456586676715

Ohessa huomioita ekstremismin syistä Marokon ja Tunisian reissun tiimoilta. Radikaali-islamismin juurisyissä taitaa olla symmetriaa länsimaiden oikeustopopulismin kanssa: yhdistelmä protestia eriarvoisuudelle & pelkoa kulttuurisen murroksen nopeudesta

19

583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TaustanTuntemusOnHyve

      Älkää nyt juuriltaan oman kylän poikaa soimatko. Isä Jouni on lähtöisin Sodankylän raitilta.

      • varmatieto

        Kemijärven raittia tallannut. Jouni-isä kasvanut Luusuassa uus-perheessä.


      • OikeaTieto

        Jouni Mykkänen kävi kansa- ja keskikoulun Sodankylässä, mistä hänen äitinsä oli kotoisin.
        Hän kirjoitti ylioppilaaksi Rovaniemen yhteislyseosta 1958. Mykkänen valmistui valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta keväällä 1964 pääaineenaan yleinen valtio-oppi.


    • Lämmintä-leippee

      Kaikki viittaa siihen, että perinteikäs Hurstin valinta on maahansyöksyssä. On uutisoitu, että Helsingin kaupunki haluaa eroon leipäjonoista, joiden ensiaskeleet otettiin liki 30 vuotta sitten.

      Yhtenä perusteluna mainitaan pohjoinen ilmastonala: ihmiset kärsivät jonoissa.

      Suunnitelma on hyvä. Jostain saattaa löytyä epäonnistunut hiihtoputkenpätkä, jonka lämmöt on mahdollista ottaa talteen.

      10 000 ihmistä seisoo leipäjonoissa viikoittain. Keskenään he muodostavat hyvin kirjavan sakin. Yhteistä heille lienee se, ettei mikään nöyryytys voi lisätä heidän häpeäänsä. Tällä kohden he ovat yhä tasakentällisin mukana pelissä. Silti heidän pitäisi omissa jonoissaan ryhtyä kaupungin suunnitelmien mukaan aktiivisesti pelaamaan keskenään teatteria. Jos näytös on onnistunut, heillä olisi mahdollisuus mennä syömään jossakin ylijäämäruoka-annos.

      Mutta siitä pitäisi toki maksaa nimellinen korvaus.

      Tämähän joidenkin arvioiden mukaan sopisi meille kaikille, jotka vielä emme ole antaneet periksi taistelussamme yli-ihmisille. Jonain päivänä tajuamme tämän tasapainottaman tilan. Voit olla raaka muita kohtaan, kunhan et seiso leipäjonossa. Sellaista on elämisen sietämätön keveys.

      Palataan perusasioihin ja katsotaan, miten tämä yhteiskunta toimii. Leipäjonot ilmentävät demokratiavajausta, jota nyt halutaan kätkeä – menestyn vain omista ansioistani.

      Mihin unohtuvat asunnottomat? Pitäisikö heidätkin poistaa kertaheitolla katukuvasta?

      Näennäinen, loppujen lopuksi turha paniikki täyttää tilan. Ei hätää! Minulla on kustannustehokas ehdotus Helsingin kuntapäättäjille. Tulkaa joka keskiviikko ja perjantai Hesarille ja käännyttäkää nämä ihmiset yksi kerrallaan tulosuuntaansa. Kohdatkaa heidät!
      Seuraa uutisia tästä aiheesta

    • pakolaisetJaSeikkailijat

      Totta turiset.Kansa vaihtoon.Ruokaa jonottajat piiloon ja tilalle reippaat nuorukaiset itäisiltä mailta.
      Toisaalta toivottavasti Mykkänen ei ratkaise 10000 laittomasti maassa olevan ongelmaa myöntämällä heille oleskeluluvan.

    • tottaon

      Rutiinitutkimus johtaa painajaiseen – 9 lapsen isä on ollut steriili 50 vuoden ajan
      Website logo
      lauantai, 28 huhtikuu 2018


      Normaali lääkärikäynti muodostui painajaiseksi isälle, jolla on yhdeksän lasta. Mies on ollut avioliitossa 35 vuotta ja on luonnollisesti olettanut olevansa lasten biologinen isä.


      Pixabay

      Valitettavasti näin ei kuitenkaan ollut! Yksinkertaisen lääkärintutkimuksen jälkeen selvisi, että Marokosta kotoisin oleva Sidi Slimanella oli kiveksissään kysta.

      Miehen tapauksessa kyse oli niin pahasta tilanteesta, että hän oli täysin steriili, eikä voinut näin ollen saada lainkaan lapsia, kertoo Odditycentral- sivusto.


      Pixabay

      Tieto tuli järkytyksenä miehelle. Hän tajusi vaimonsa pettäneen häntä kaikki nämä vuodet toisen miehen, “hänen” lapsiensa biologisen isän kanssa.

      Sidi laittoi välittömästi eron vireille. Naista odottaa todennäköisesti vankilatuomio, sillä pettäminen on laitonta Maroossa. Maksimirangaistus siitä on vuosi vankeutta.

      Vielä ei ole tietoa siitä, tehtiinkö tapauksessa DNA-testiä, sillä lääkärit voivat olla myös väärässä tilanteen arvioinnissa.

      Todella hirvittävä tapa saada selville ja vielä näin monen vuoden jälkeen, että on joutunut pettämisen kohteeksi. Koko perheen menettäminen samalla kertaa on varmasti ollut hirvittävä tilanne.

      Naaraan ominaisuuksiin kuuluu etsiä mahdollisimman hyvät geenit lapsilleen..

    • korruptoitunutTuunari

      Ylistäkää ja kiittäkää Lestapappi Sipilää siitä, että viedään Soten vuoksi terveyskeskuksia.
      Maanviljelijät ylistäkää ja kiittäkää Lestapappi Sipilää siitä, että Maitofirma lähetti kirjeen jossa se ilmoitti ilosanoman maidon tuottajahinnan laskusta 6%.
      Sairaat ylistäkää ja kiittäkää Lestapappi Sipilää siitä, että maksatte lääkkeistänne 30% suurempia omavastuita kuin ennen, poliklinikkakäynnistä korotus 42%.
      Työttömät ylistäkää ja kiittäkää Lestapappi Sipilää siitä, että teiltä vietiin 4,62% niukasta toimeentulostanne.
      Työssäkävijät kiittäkää ja ylistäkää Lestapappi Sipilää siitä, että saatte käydä ilmaiseksi töissä Kikytunteja tekemässä.
      Opiskelijat kiittäkää ja ylistäkää Lestapappi Sipilää siitä että se vei opiskelijoita 200 miljoonaa.
      Koko kansa ylistäkää ja kiittäkää Lestapappi Sipilää siitä , että maassa on nyt 660000 köyhyysrajan alapuolella olevaa ihmistä. Lisäystä tällä vaalikaudella 400000.
      Veronmaksajat ylistäkää ja kiittäkää Lestapappi Sipilää siitä, että hän luo Soten joka vie meiltä terveydenhuollon ja samalla nostaa kustannuksia 3 miljardilla. Lisäksi maakuntahallinto 1200 uutta politikkoa ja virkamiehiä lukematon määrä kulut veronmaksajalle 1,5 miljardia siitä.
      Tälläiseen kansalaisten kyykytykseen ei ole koko itsenäisen suomen aikana pystynyt kukaan muu kuin Sipilä .
      Onhan se nyt ihan hirveää kansantaloudellista tuhlausta että joku elää rehvastelee 800€:lla kuussa ja ilkiää olla vielä hengissä!
      Kyllä sippilä vielä tuonkin vääryyden korjaa ja ohjaa nekin rahat rikkaiden kavereidensa taskuihin...
      ÄÄNESTÄKÄÄ IHMEESSÄ TÄTÄ IHMEMIESTÄ

    • KannattavaaHommaa

      paskalla käynti kannattaa aina muuallakin kuin jeesiössä ja riipissä.
      se tyhjentää pään.

      • SoininPää

        Kävin paskalla. Totta se on, se kannatti. Pää tuntuu kevyeltä.


      • PuuPää

        Totta et ollu turhan hättäinen että pizzakin ehti lirahtaa samalla kertaa ainaki vähemmäksi


    • sveduu

      Lisää aivopieruja.Mihinhän ne aahabit .....
      "Yleisin syy terrorismin juuriin Suomessa on nimenomaan äärioikeistolainen liikehdintä ja kotimainen syrjäytyminen." - Sisäministeri Kai Mykkänen 19.4.2018 Eduskunnassa

    • huh-huh

      Todellisuudentaju hämärtyy mukavasti kun itselle mikään ei maksa mitään, IS:n lukijat arvioivat kansanedustajien ilmaisia illallisia ja taksikyytejä.
      Kansanedustajien ilmaiset asumiset ja taksikyydit ällistyttävät IS:n lukijoita.

      Edut nousivat esille keskiviikkona entisen kansanedustajan Mikael Jungnerin perustellessa, miksi ymmärtää Susanna Kosken (kok) päätöksen olla tarttumatta helsinkiläisen pitkäaikaistyöttömän Anna-Maija Tikkasen haasteeseen yrittää pärjätä toimeentulotuella.

      Omaa rahaa ei tarvitse käyttää ruokaan, kun tulee jatkuvasti pyyntöjä tarjoilun sisältäviin tilaisuuksiin, Jungner selitti. Taksit, bussit, junat ja lentokoneet ovat kaikki ilmaisia ja asumiskulutkin hoidetaan.

      Selitys herätti kysymyksen kansanedustajien palkkioiden kohtuullisuudesta.

      – Eikös kansanedustajien palkan voisi itseasiassa poistaa kokonaan kun kaikki on ilmaista? Tai pudottaa ainakin perustoimeentulotuen tasolle?

      – Kysymys kuuluu: Onko kansanedustajien palkka suhteessa menoihin oikeutettu ja sopiva, jos etuja on yllä mainitulla tavalla?

      Kansanedustajan peruspalkkio on nykyisin 6 510 euroa kuukaudessa. Yli 12 vuotta palvellut kansanedustaja tienaa 6 997 euroa. Palkkion lisäksi maksetaan erilaisia lisiä muun muassa valiokuntien puheenjohtajille.

      Veronmaksaja tarjoaa
      Joku maksaa laskun aina, moni lukijoista huomautti.

      – Jungner: Eivät ne ruuat, juomat ja kyydit ilmaisia ole. Kyllä joku ne aina maksaa – useimmiten suomalainen veronmaksaja. Hyvää ruokahalua!

      – Ilmaisia lounaita ei ole. Ja ilmaiset tarjotut lounaat voi laittaa verovähennyksiin eli lopullisen laskun maksaa aina köyhä veronmaksaja.

      – Päättäjät syövät siis toisten pöydästä.

      Niistä huolehditaan, jotka pärjäisivät itsekin
      Säännöt näyttävät olevan köyhälle ja rikkaalle erilaiset, toiset tuumivat.

      – Tämä näyttää siltä, että yhteiskunta pitää huolen niistä jotka pärjäisivät omillaankin. Reilu peli hei, reilu peli!

      – Tuota lukiessa tuli mieleen Hurstin ruoka-apu josta vähävaraiset saavat ruokaa ja vaatteita, niin sitäkin ollaan nyt ajamassa alas kun "päättäjillä" on pälkähtänyt päähän,että tuokin pitää saada VASTIKKEELLISEKSI!

      – Itse olen omalla työpaikalla (julkishallinnossa) ihmetellyt sitä, että olipa mikä vaan palaveri niin johdolla aina syömiset. Meillä perus tiimipalavereissa ei ikinä mitään.

      – Näin entisenä valtion virkamiehenä täytyy mainita, että ilmaiset lounaat luokiteltiin lahjuksiksi. Oli kiellettyä tuollaisten hienostotarjoiluiden vastaanottaminen. Mutta olinkin vain rivivirkamies, ei ollut riittävän korkeaa virkaa, luottamustoimista puhumattakaan.

      Mistäpä se eläytymiskyky tulisikaan
      Eipä ihme, jos kansanedustajan on vaikea ymmärtää pitkäaikaistyöttömän arkea, lukijat totesivat.

      – No siinähän se todellisuudentaju ja käsitys taviksen arjesta hämärtyy mukavasti, kun itselle mikään ei maksa mitään.

      – Suomi elää kahdessa eri maailmassa. Se mikä on järkyttävää, on että ns. hyvätuloisilla ei ole mitään käsitystä, mitä on olla köyhä. Jokunen poikkeus saattaa olla. Ja näillä ns. hyvätuloisilla on sydän kadonnut jonnekin.

      – Jos ihminen ei saa millään menemään rahaa mihinkään kun asuminen, ruoka ja kaikki muu on ilmaista hän melko nopeasti turtuu eikä ymmärrä köyhempiä lähimmäisiään. Siksi kansanedustajan kausi pitäisi rajoittaa yhteen, max. kahteen vuoteen neljän sijasta jotta jonkinlainen tuntuma ruohonjuuritasoon säilyisi.

    • leipäjonolainen

      Sinä on herra syntynyt kultalusikka suussa.
      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005562564.html
      Maksakoon vaikka isänsä kukkarosta noiden maahantunkeutujaloisporukan elättämisen tai palauttakoon heidät kotimaihinsa.
      Samaten Orvon muija nettosi 5 miljoonaa vuodessa majoittaessaan niitä

    • KaasuaTullee

      ISanomat,joku kommentoija oli oikeassa
      "Mykkänen ei asiaan halua ottaa kantaa tuomitsemalla tai hyväksymällä Pennasen toiminnan lentokoneessa." Kyllä on "munaton" ministeri! Taitavaksi ja rehelliseksi tunnettu Suomen kansalainen, kun ei osaa erottaa rikosta mielenilmaisusta.
      -Selvä rikoshan se oli häiriköidä lentokoneessa.

    • LateJortikka

      Paskansin kirjastoon.....
      olen siis vieläkin olemassa....sitä tuli.

    • LateJortikka

      Paskansin kirjasttoon...sitä tuliki.
      Olen siis olemassa vielä.

    • MiePyöriäPääJouni

      Paskannus kirjastoon yleensä helpottaa oli paperis tai ei.

    • Arvioikaaitse

      Mykkäset on oltava, että pelinhenki kuolee. Kuten mykkäset.

    • Onvaroitettu

      Mykkässien olemasaolo muistuttaa meitä ihmisten tavoista ja käyttäytymisestä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe