Kysymys miehille

Huuumaa

Mihin naisessa ihastutte? Millä nainen erottautuu kanssasisaristaan? Minkälainen on ihannekumppanisi pitempään suhteeseen ?

21

2273

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuohon on yhtä monta vastausta kuin on miehiä maailmassa, ei voi samaa kaavaa soveltaa jokaisen kohdalla. Itselläni jokainen kiinnostava nainen on ollut erilainen tapaus, yksi ominaisuus on kuitenkin tärkeää itselle ja se on se, että hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen.
      On todella raskasta jos joutuu koko ajan olemaan puolustus kannalla ja ei voi olla oma itsensä.
      Minusta hymyily ja nauraminen tekee naisesta kauniin, tykkään katsella nauravaa naista ja tulen itsekkin hyvälle tuulelle siitä.
      Ulkonäkö on niin ja näin, ei sitä alun jälkeen enää ajattele edes koska sitten hän on sinulle se lähin ja paras ystävä, jonka kanssa voi puhua mistä vaan tai olla puhumatta. :D
      Mutta asenne ratkaisee ja luonne myös, pitää olla kiinnostavuutta jollain tasolla naisessa. Ja mielellään terve itseluottamus, on todella rasittavaa olla koko ajan selittämässä toiselle että kelpaat kyllä.
      Tämmöistä tuli mieleen, iän ikuisia kysymyksiä joihin ei ikinä saada oikeita vastauksia.

      • bbkbboj

        Kaunis vastataus :-) Tuolla asenteella on varmasti helppo löytää seuraa.


      • bbkbboj kirjoitti:

        Kaunis vastataus :-) Tuolla asenteella on varmasti helppo löytää seuraa.

        Oliski helppoa, kyllä se on yksin elämää elettävä. Mutta so not kesä ja kärpäset tulee, niin eipä passaa valittaa.


    • kkkkkkkkkkkd

      Sisäinen kauneus on tärkeintä. Se että elämän arvot on kohdallaan. Osaa rakastaa itseään ja muita.
      Salilla itsensä rusinaksi treenattu, leikelty, kuivankesän v#ttupää puuma on tällaisen naisen vastakohta.

    • 6195348

      No eiköhän useimmat miehet ihastu ensin siihen naisen ulkonäköön ja edes jonkin verran sexikkääseen olemukseen (kuten minäkin). Mutta sekään ei auta jos luonne on v*ttumainen. Siinäpä tämä asia ihan lyhyesti.

      • Camel_Toe

        Nätisti pullottava kamelinvarvas on aina yhtä ihana...


      • YhteinenJuttu

        Minulle toimii itsevarma oman seksuaali-identiteetin löytänyt nainen. Jos mennnään vartalolle, on sitten yhteinen juttu eikä niin että nainen makaa kuin kuollut lahna ja odottaa että mies näyttää tähtikuviot.


    • Yksilöitä

      Hymy ja iloisuus tulee ensimmäisenä mieleen, yhdessä ollessa ymmärrys toista kohtan ja oman tilan antaminen minusta tärkeää. Jokainen on yksilö, toisen kuunteleminen on hyvä ominaisuus kaikessa. Kohtaako kemia, merkitystä ainakin lähtökohtana. Vastuuntuntoisuus.

      • Yksilöllistäon

        Kemia sen ratkaisee. Jokaiselle se on hiukan eri asia, mutta enemmän tai vähemmän siihen on piilotettu ainakin itselle sopiva ulkonäkö, koko, kiinnostukset ja luonne. Kaikkea tätä saattaa aisitia ensinäkemältä. Kukaan ei ole kaikkien ihannetyyppi, vaikka olisi kuinka hyvä ja täydellinen ihminen. Yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja arvoja on hyvä olla jo kohdatessa, muuten suhde saattaa loppua nopeasti.


    • Mmmjooh

      Kyllähän kyse on aika pitkälti kemioista. Kun joku asia iskee kipinää, niin huomio syntyy. Kaikenlaisia ulkonäkökriteereitä voi listata, kuten yleensä teininä, mutta sitten tuleekin jotain aivan toisenlaista. Muutama asia alla listattuna, mikä kiinnittää itsessä huomion.

      -Silmät
      -Ilmeet ja eleet, kyky heittäytyä
      -Yleissivistys (täysin eri kuin koulutus) ja omat mielipiteet
      -Sosiaalinen älykkyys & empatiakyky
      -Itsetuntemus
      -Jatkuva "virheettömyyden" tavoittelu ulkonäössä on yksi suuri virhe

    • erottautuu

      Nettideitissä en ihastu.
      Luonnossa
      kaikki on olleet sellaisia jotka ei käytä koruja – liekö sattumaa?
      tuoksu (feromonit)
      meikitön ainakin melkein
      Erottautuu
      ei esitä mitään
      luomuja blondi
      Ihanne
      tavis jolla on vahva itsetunto
      aloitteellinen
      alistumishaluinen
      normaalimitoissa

      • Huumaaaa

        Hyviä pointteja. Ainoa mitä jäin miettimään on tuo alistuminen. Mitä se tarkemmin sanottuna sisältää ? ja miksi se viehättää ? Itse en haluaisi kumppananiksi alistuvaa miestä, koska mielestäni alistuminen kuvaa jotenkin orjan asemaan suostumista. ja tekisi minusta alistavan tyrannin. Alistunut ihminen on harvoin onnellinen ja tyytyväinen suhteeseen. Mielestäni rakkaus elää vain vapaudessa, toisen ihmisen kunnioittamisessa ja luottamuksessa. Ihminen jolla on vahva itsetunto on harvoin halukas alistumaan. Joustava ja valmis keskustelun kautta kompromissiin, onkin sitten toinen asia ja välttämätön ominaisuus hyvään parisuhteeseen.


    • immanuel

      Katsekontakti
      Hymy
      Ryhti
      Kuuntelu- ja keskustelutaito
      Luomu
      Älykkyys
      Käytöstavat

    • jukkap9

      Kaunis,pitkät hiukset, leveät lantiot, seksikäs tyyli, nätit silmät ja täyteläiset suudelmahuulet. Hiusten värin ei ole väliä, eikä tittelin tai statuksen ei ole minulle väliä, kunhan ei ole juopotteleva, on ihana luonteeltaan, eikä pilkunviilaaja, n.25-55v, 155-175cm ja mieluummin 10kg ylipainoa, kuin aliravittu fitness ja tietysti ne ylimääräiset kilot oikeissa paikoissa. Jos on varattukin nainen tai seurustelee, niin minä en ole heti menossa naimisiin, joten salainen romanssikin käy, en kerro muille suhteestani, joten osaathan viestittää ihana nainen sähköpostiini: [email protected]

    • MissOMG

      Lopeta jo, hyvä mies ja herää todellisuuteen ;-) Mitä sinulla olisi tarjota ko. naisille? Ootko rikas, komea? Pitkä ja lihaksikas? Älykäs nyt et ainakaan...

    • Miehenvapaus

      Useimmille miehille riittää, jos nainen ei ole runsaasti ylipainoinen ja omaa pyöreän pepun ja pitkät hiukset. Tosin on myös miehiä, jotka ovat tissiaddikteja ja sen myötä sietävät lattatakamuksenkin.

    • vaativa

      Huumorintaju samanlainen kuin minulla ja osaa tehdä hyvää ruokaa (minä kun en osaa). Siivoo jälkensä. Eiköhän sillä pääse minun sydämeen, jos siellä ei joku toinen ole jo.

      Vielä kun omaa nätin ruodon niin erottuu heti porukasta, niin ei tarvitse turhia lässytellä, kokemuksen perusteella näteillä on ihan erilainen huumorintaju ja ruuan teko taidoista ei ole tietoakaan. Joten se siitä ulkonäöstä.

    • pitkätukka-68

      Äly.

    • äöääöäåööääööääöl

      Vittuun

    • Huomaatkos

      Kyl ihastun ulkoiseen olemukseen sitähän rakentaa mielikuvan henkilöstä . Vaikkakin siitä osa romuttuu aivan täysin . Ihastua voi aivan vääränlaiseen .

    • Vainomaihannetiedossa

      Jokainen erottuu tavallaan. Ja kuka haluaa olla kaikkien kiinnostuksen kohteena. Kannattaa vilkaista aihealuetta "Ihannenainen". Jokaisen pitää vaan tiedostaa omat toiveensa ja hakea niiden perusteella. Ihmetyttää vain miksi kuitenkaan toisiaan ei löydetä, vaikka kaikenlaisilla naisilla on ihailijansa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe