Kysymys miehille

Huuumaa

Mihin naisessa ihastutte? Millä nainen erottautuu kanssasisaristaan? Minkälainen on ihannekumppanisi pitempään suhteeseen ?

21

2329

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tuohon on yhtä monta vastausta kuin on miehiä maailmassa, ei voi samaa kaavaa soveltaa jokaisen kohdalla. Itselläni jokainen kiinnostava nainen on ollut erilainen tapaus, yksi ominaisuus on kuitenkin tärkeää itselle ja se on se, että hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen.
   On todella raskasta jos joutuu koko ajan olemaan puolustus kannalla ja ei voi olla oma itsensä.
   Minusta hymyily ja nauraminen tekee naisesta kauniin, tykkään katsella nauravaa naista ja tulen itsekkin hyvälle tuulelle siitä.
   Ulkonäkö on niin ja näin, ei sitä alun jälkeen enää ajattele edes koska sitten hän on sinulle se lähin ja paras ystävä, jonka kanssa voi puhua mistä vaan tai olla puhumatta. :D
   Mutta asenne ratkaisee ja luonne myös, pitää olla kiinnostavuutta jollain tasolla naisessa. Ja mielellään terve itseluottamus, on todella rasittavaa olla koko ajan selittämässä toiselle että kelpaat kyllä.
   Tämmöistä tuli mieleen, iän ikuisia kysymyksiä joihin ei ikinä saada oikeita vastauksia.

   • bbkbboj

    Kaunis vastataus :-) Tuolla asenteella on varmasti helppo löytää seuraa.


   • bbkbboj kirjoitti:

    Kaunis vastataus :-) Tuolla asenteella on varmasti helppo löytää seuraa.

    Oliski helppoa, kyllä se on yksin elämää elettävä. Mutta so not kesä ja kärpäset tulee, niin eipä passaa valittaa.


  • kkkkkkkkkkkd

   Sisäinen kauneus on tärkeintä. Se että elämän arvot on kohdallaan. Osaa rakastaa itseään ja muita.
   Salilla itsensä rusinaksi treenattu, leikelty, kuivankesän v#ttupää puuma on tällaisen naisen vastakohta.

  • 6195348

   No eiköhän useimmat miehet ihastu ensin siihen naisen ulkonäköön ja edes jonkin verran sexikkääseen olemukseen (kuten minäkin). Mutta sekään ei auta jos luonne on v*ttumainen. Siinäpä tämä asia ihan lyhyesti.

   • Camel_Toe

    Nätisti pullottava kamelinvarvas on aina yhtä ihana...


   • YhteinenJuttu

    Minulle toimii itsevarma oman seksuaali-identiteetin löytänyt nainen. Jos mennnään vartalolle, on sitten yhteinen juttu eikä niin että nainen makaa kuin kuollut lahna ja odottaa että mies näyttää tähtikuviot.


  • Yksilöitä

   Hymy ja iloisuus tulee ensimmäisenä mieleen, yhdessä ollessa ymmärrys toista kohtan ja oman tilan antaminen minusta tärkeää. Jokainen on yksilö, toisen kuunteleminen on hyvä ominaisuus kaikessa. Kohtaako kemia, merkitystä ainakin lähtökohtana. Vastuuntuntoisuus.

   • Yksilöllistäon

    Kemia sen ratkaisee. Jokaiselle se on hiukan eri asia, mutta enemmän tai vähemmän siihen on piilotettu ainakin itselle sopiva ulkonäkö, koko, kiinnostukset ja luonne. Kaikkea tätä saattaa aisitia ensinäkemältä. Kukaan ei ole kaikkien ihannetyyppi, vaikka olisi kuinka hyvä ja täydellinen ihminen. Yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja arvoja on hyvä olla jo kohdatessa, muuten suhde saattaa loppua nopeasti.


  • Mmmjooh

   Kyllähän kyse on aika pitkälti kemioista. Kun joku asia iskee kipinää, niin huomio syntyy. Kaikenlaisia ulkonäkökriteereitä voi listata, kuten yleensä teininä, mutta sitten tuleekin jotain aivan toisenlaista. Muutama asia alla listattuna, mikä kiinnittää itsessä huomion.

   -Silmät
   -Ilmeet ja eleet, kyky heittäytyä
   -Yleissivistys (täysin eri kuin koulutus) ja omat mielipiteet
   -Sosiaalinen älykkyys & empatiakyky
   -Itsetuntemus
   -Jatkuva "virheettömyyden" tavoittelu ulkonäössä on yksi suuri virhe

  • erottautuu

   Nettideitissä en ihastu.
   Luonnossa
   kaikki on olleet sellaisia jotka ei käytä koruja – liekö sattumaa?
   tuoksu (feromonit)
   meikitön ainakin melkein
   Erottautuu
   ei esitä mitään
   luomuja blondi
   Ihanne
   tavis jolla on vahva itsetunto
   aloitteellinen
   alistumishaluinen
   normaalimitoissa

   • Huumaaaa

    Hyviä pointteja. Ainoa mitä jäin miettimään on tuo alistuminen. Mitä se tarkemmin sanottuna sisältää ? ja miksi se viehättää ? Itse en haluaisi kumppananiksi alistuvaa miestä, koska mielestäni alistuminen kuvaa jotenkin orjan asemaan suostumista. ja tekisi minusta alistavan tyrannin. Alistunut ihminen on harvoin onnellinen ja tyytyväinen suhteeseen. Mielestäni rakkaus elää vain vapaudessa, toisen ihmisen kunnioittamisessa ja luottamuksessa. Ihminen jolla on vahva itsetunto on harvoin halukas alistumaan. Joustava ja valmis keskustelun kautta kompromissiin, onkin sitten toinen asia ja välttämätön ominaisuus hyvään parisuhteeseen.


  • immanuel

   Katsekontakti
   Hymy
   Ryhti
   Kuuntelu- ja keskustelutaito
   Luomu
   Älykkyys
   Käytöstavat

  • jukkap9

   Kaunis,pitkät hiukset, leveät lantiot, seksikäs tyyli, nätit silmät ja täyteläiset suudelmahuulet. Hiusten värin ei ole väliä, eikä tittelin tai statuksen ei ole minulle väliä, kunhan ei ole juopotteleva, on ihana luonteeltaan, eikä pilkunviilaaja, n.25-55v, 155-175cm ja mieluummin 10kg ylipainoa, kuin aliravittu fitness ja tietysti ne ylimääräiset kilot oikeissa paikoissa. Jos on varattukin nainen tai seurustelee, niin minä en ole heti menossa naimisiin, joten salainen romanssikin käy, en kerro muille suhteestani, joten osaathan viestittää ihana nainen sähköpostiini: jukkap9@luukku.com

  • MissOMG

   Lopeta jo, hyvä mies ja herää todellisuuteen ;-) Mitä sinulla olisi tarjota ko. naisille? Ootko rikas, komea? Pitkä ja lihaksikas? Älykäs nyt et ainakaan...

  • Miehenvapaus

   Useimmille miehille riittää, jos nainen ei ole runsaasti ylipainoinen ja omaa pyöreän pepun ja pitkät hiukset. Tosin on myös miehiä, jotka ovat tissiaddikteja ja sen myötä sietävät lattatakamuksenkin.

  • vaativa

   Huumorintaju samanlainen kuin minulla ja osaa tehdä hyvää ruokaa (minä kun en osaa). Siivoo jälkensä. Eiköhän sillä pääse minun sydämeen, jos siellä ei joku toinen ole jo.

   Vielä kun omaa nätin ruodon niin erottuu heti porukasta, niin ei tarvitse turhia lässytellä, kokemuksen perusteella näteillä on ihan erilainen huumorintaju ja ruuan teko taidoista ei ole tietoakaan. Joten se siitä ulkonäöstä.

  • pitkätukka-68

   Äly.

  • äöääöäåööääööääöl

   Vittuun

  • Huomaatkos

   Kyl ihastun ulkoiseen olemukseen sitähän rakentaa mielikuvan henkilöstä . Vaikkakin siitä osa romuttuu aivan täysin . Ihastua voi aivan vääränlaiseen .

  • Vainomaihannetiedossa

   Jokainen erottuu tavallaan. Ja kuka haluaa olla kaikkien kiinnostuksen kohteena. Kannattaa vilkaista aihealuetta "Ihannenainen". Jokaisen pitää vaan tiedostaa omat toiveensa ja hakea niiden perusteella. Ihmetyttää vain miksi kuitenkaan toisiaan ei löydetä, vaikka kaikenlaisilla naisilla on ihailijansa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   2402
  2. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   58
   2154
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   79
   1799
  4. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1592
  5. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   121
   1467
  6. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   56
   1199
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   89
   1195
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   1085
  9. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   1074
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   49
   996
  Aihe