Kysymys miehille

Huuumaa

Mihin naisessa ihastutte? Millä nainen erottautuu kanssasisaristaan? Minkälainen on ihannekumppanisi pitempään suhteeseen ?

21

2313

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tuohon on yhtä monta vastausta kuin on miehiä maailmassa, ei voi samaa kaavaa soveltaa jokaisen kohdalla. Itselläni jokainen kiinnostava nainen on ollut erilainen tapaus, yksi ominaisuus on kuitenkin tärkeää itselle ja se on se, että hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen.
   On todella raskasta jos joutuu koko ajan olemaan puolustus kannalla ja ei voi olla oma itsensä.
   Minusta hymyily ja nauraminen tekee naisesta kauniin, tykkään katsella nauravaa naista ja tulen itsekkin hyvälle tuulelle siitä.
   Ulkonäkö on niin ja näin, ei sitä alun jälkeen enää ajattele edes koska sitten hän on sinulle se lähin ja paras ystävä, jonka kanssa voi puhua mistä vaan tai olla puhumatta. :D
   Mutta asenne ratkaisee ja luonne myös, pitää olla kiinnostavuutta jollain tasolla naisessa. Ja mielellään terve itseluottamus, on todella rasittavaa olla koko ajan selittämässä toiselle että kelpaat kyllä.
   Tämmöistä tuli mieleen, iän ikuisia kysymyksiä joihin ei ikinä saada oikeita vastauksia.

   • bbkbboj

    Kaunis vastataus :-) Tuolla asenteella on varmasti helppo löytää seuraa.


   • bbkbboj kirjoitti:

    Kaunis vastataus :-) Tuolla asenteella on varmasti helppo löytää seuraa.

    Oliski helppoa, kyllä se on yksin elämää elettävä. Mutta so not kesä ja kärpäset tulee, niin eipä passaa valittaa.


  • kkkkkkkkkkkd

   Sisäinen kauneus on tärkeintä. Se että elämän arvot on kohdallaan. Osaa rakastaa itseään ja muita.
   Salilla itsensä rusinaksi treenattu, leikelty, kuivankesän v#ttupää puuma on tällaisen naisen vastakohta.

  • 6195348

   No eiköhän useimmat miehet ihastu ensin siihen naisen ulkonäköön ja edes jonkin verran sexikkääseen olemukseen (kuten minäkin). Mutta sekään ei auta jos luonne on v*ttumainen. Siinäpä tämä asia ihan lyhyesti.

   • Camel_Toe

    Nätisti pullottava kamelinvarvas on aina yhtä ihana...


   • YhteinenJuttu

    Minulle toimii itsevarma oman seksuaali-identiteetin löytänyt nainen. Jos mennnään vartalolle, on sitten yhteinen juttu eikä niin että nainen makaa kuin kuollut lahna ja odottaa että mies näyttää tähtikuviot.


  • Yksilöitä

   Hymy ja iloisuus tulee ensimmäisenä mieleen, yhdessä ollessa ymmärrys toista kohtan ja oman tilan antaminen minusta tärkeää. Jokainen on yksilö, toisen kuunteleminen on hyvä ominaisuus kaikessa. Kohtaako kemia, merkitystä ainakin lähtökohtana. Vastuuntuntoisuus.

   • Yksilöllistäon

    Kemia sen ratkaisee. Jokaiselle se on hiukan eri asia, mutta enemmän tai vähemmän siihen on piilotettu ainakin itselle sopiva ulkonäkö, koko, kiinnostukset ja luonne. Kaikkea tätä saattaa aisitia ensinäkemältä. Kukaan ei ole kaikkien ihannetyyppi, vaikka olisi kuinka hyvä ja täydellinen ihminen. Yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja arvoja on hyvä olla jo kohdatessa, muuten suhde saattaa loppua nopeasti.


  • Mmmjooh

   Kyllähän kyse on aika pitkälti kemioista. Kun joku asia iskee kipinää, niin huomio syntyy. Kaikenlaisia ulkonäkökriteereitä voi listata, kuten yleensä teininä, mutta sitten tuleekin jotain aivan toisenlaista. Muutama asia alla listattuna, mikä kiinnittää itsessä huomion.

   -Silmät
   -Ilmeet ja eleet, kyky heittäytyä
   -Yleissivistys (täysin eri kuin koulutus) ja omat mielipiteet
   -Sosiaalinen älykkyys & empatiakyky
   -Itsetuntemus
   -Jatkuva "virheettömyyden" tavoittelu ulkonäössä on yksi suuri virhe

  • erottautuu

   Nettideitissä en ihastu.
   Luonnossa
   kaikki on olleet sellaisia jotka ei käytä koruja – liekö sattumaa?
   tuoksu (feromonit)
   meikitön ainakin melkein
   Erottautuu
   ei esitä mitään
   luomuja blondi
   Ihanne
   tavis jolla on vahva itsetunto
   aloitteellinen
   alistumishaluinen
   normaalimitoissa

   • Huumaaaa

    Hyviä pointteja. Ainoa mitä jäin miettimään on tuo alistuminen. Mitä se tarkemmin sanottuna sisältää ? ja miksi se viehättää ? Itse en haluaisi kumppananiksi alistuvaa miestä, koska mielestäni alistuminen kuvaa jotenkin orjan asemaan suostumista. ja tekisi minusta alistavan tyrannin. Alistunut ihminen on harvoin onnellinen ja tyytyväinen suhteeseen. Mielestäni rakkaus elää vain vapaudessa, toisen ihmisen kunnioittamisessa ja luottamuksessa. Ihminen jolla on vahva itsetunto on harvoin halukas alistumaan. Joustava ja valmis keskustelun kautta kompromissiin, onkin sitten toinen asia ja välttämätön ominaisuus hyvään parisuhteeseen.


  • immanuel

   Katsekontakti
   Hymy
   Ryhti
   Kuuntelu- ja keskustelutaito
   Luomu
   Älykkyys
   Käytöstavat

  • jukkap9

   Kaunis,pitkät hiukset, leveät lantiot, seksikäs tyyli, nätit silmät ja täyteläiset suudelmahuulet. Hiusten värin ei ole väliä, eikä tittelin tai statuksen ei ole minulle väliä, kunhan ei ole juopotteleva, on ihana luonteeltaan, eikä pilkunviilaaja, n.25-55v, 155-175cm ja mieluummin 10kg ylipainoa, kuin aliravittu fitness ja tietysti ne ylimääräiset kilot oikeissa paikoissa. Jos on varattukin nainen tai seurustelee, niin minä en ole heti menossa naimisiin, joten salainen romanssikin käy, en kerro muille suhteestani, joten osaathan viestittää ihana nainen sähköpostiini: jukkap9@luukku.com

  • MissOMG

   Lopeta jo, hyvä mies ja herää todellisuuteen ;-) Mitä sinulla olisi tarjota ko. naisille? Ootko rikas, komea? Pitkä ja lihaksikas? Älykäs nyt et ainakaan...

  • Miehenvapaus

   Useimmille miehille riittää, jos nainen ei ole runsaasti ylipainoinen ja omaa pyöreän pepun ja pitkät hiukset. Tosin on myös miehiä, jotka ovat tissiaddikteja ja sen myötä sietävät lattatakamuksenkin.

  • vaativa

   Huumorintaju samanlainen kuin minulla ja osaa tehdä hyvää ruokaa (minä kun en osaa). Siivoo jälkensä. Eiköhän sillä pääse minun sydämeen, jos siellä ei joku toinen ole jo.

   Vielä kun omaa nätin ruodon niin erottuu heti porukasta, niin ei tarvitse turhia lässytellä, kokemuksen perusteella näteillä on ihan erilainen huumorintaju ja ruuan teko taidoista ei ole tietoakaan. Joten se siitä ulkonäöstä.

  • pitkätukka-68

   Äly.

  • äöääöäåööääööääöl

   Vittuun

  • Huomaatkos

   Kyl ihastun ulkoiseen olemukseen sitähän rakentaa mielikuvan henkilöstä . Vaikkakin siitä osa romuttuu aivan täysin . Ihastua voi aivan vääränlaiseen .

  • Vainomaihannetiedossa

   Jokainen erottuu tavallaan. Ja kuka haluaa olla kaikkien kiinnostuksen kohteena. Kannattaa vilkaista aihealuetta "Ihannenainen". Jokaisen pitää vaan tiedostaa omat toiveensa ja hakea niiden perusteella. Ihmetyttää vain miksi kuitenkaan toisiaan ei löydetä, vaikka kaikenlaisilla naisilla on ihailijansa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   344
   4435
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   2759
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   277
   2627
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   278
   2161
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1542
  6. Miksi tapasinkaan sinua

   Olen tavattoman harmissani, kun koskaan törmäsin sinuun. Olisi paljon parempi, ettemme olisi koskaan nähneetkään toisiamme.
   Ikävä
   48
   1171
  7. Anteeks rakas

   Eihän liekkisi muhun sammu ikinä Olet mun ainut onnenkipinä Matka tää on joskus kivinen Ja osaan olla raskas ihminen On päivä tää pilvinen Kun painaa
   Romantiikka
   222
   1086
  8. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   58
   1022
  9. Oot leuhka

   ja ihan s***anan itteäs täynnä. En kyllä millään ymmärrä miksi. Oli ihan jees olo siihen asti taas että sun omahyväisen naaman näin. Kukaan toinen he
   Tunteet
   91
   1010
  Aihe