Valtava geenimullistus on käynnissä

PieniPiruVasempaan

Vielä 100 vuotta sitten persous sokerille ja rasvalle sekä fyysinen laiskuus olivat tekijöitä, joilla pärjäsi parhaiten. Kun ruokaa oli vähän, ei energiaa kannattanut tuhlata kahvakuulien heiluttamiseen ja kaikki kannatti syödä, mitä eteen kannettiin. Kiitos fyysisen työnteon energia ei kertynyt vyötärölle vaan lihaksiin ja lepo vain kasvatti lihasmassaa. Laiska ja ahne oli terveen näköinen.

Nyt nämä hengissä pitäneet geenit aiheuttavat tuhoa kehossa. Ruokaa on saatavana yllin kyllin ja laiskin tapa saada sitä on syödä pikaruokaa. Roiskeläppäpitsa ja sohva saavat kehon sairaaksi.

Estetiikka on kuitenkin pysynyt samana. Terve näyttää kauniilta ja puoleensavetävältä. Nyt terveys syntyy kuitenkin eri geeneillä. Ihmiskunnassa on tapahtumassa geenimullistus. Lisääntymään pääsee ihan eri perimän omaavat ihmiset kuin aikaisemmin. Muutos tapahtuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin.

19

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yellow_Rose_Texas

      jep. jep. näin se on. Kapitalismi talousjärjestelmänä on antanut yltäkylläisen sortimentin ja valikoimat käyttöömme. Kapitalismi perustuu ihmisten haluihin,himoihin,pelkoihin. Kapitalismi laiskistuttaa ihmiskunnan. Suurta rajallisten voimavarojen tuhlausta. Onneksi roboteilla ( so ihmisten jälkeen tuleva valtiaslaji ja herrakansa) on vain tarpeita ilman jonninjoutavia haluja ja himoja. Robotti on kaunis, esteettinen, lihaksikas, älykäs. Robotti liikkuu kuin ballerina 24/vrk sähköllä tai ydinenergialla. Robotti ei tarvitse ilmaa hengittääkseen eikä sokeria energiakseen eikä valoa nähdäkseen. On ison AI-geenimullistuksen aika. Välimuotona ihmiskyborgikin menettelee.

      • PieniPiruVasempaan

        Heh, heh.

        Eiköhän tästä mennä eteenpäin kuitenkin niin, että ihmiskunta säilyy ja sopeutuu. Mikäli lehtiin on luottamista, niin lisääntyminen on vähentynyt eli karsinta on käynnissä.

        Kirjoitin tämän tälle palstalle ikään kuin jatkoksi sille ettei työtön kelpaa puolisoksi. Työttömyys on kuitenkin harvoin yksi asia vaan monien ominaisuuksian summa, jossa esimerkiksi koulutuksella tai sen puutteella on suuri merkitys


      • Yellow_Rose_Texas
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Heh, heh.

        Eiköhän tästä mennä eteenpäin kuitenkin niin, että ihmiskunta säilyy ja sopeutuu. Mikäli lehtiin on luottamista, niin lisääntyminen on vähentynyt eli karsinta on käynnissä.

        Kirjoitin tämän tälle palstalle ikään kuin jatkoksi sille ettei työtön kelpaa puolisoksi. Työttömyys on kuitenkin harvoin yksi asia vaan monien ominaisuuksian summa, jossa esimerkiksi koulutuksella tai sen puutteella on suuri merkitys

        Niin. Kaiketi ihmiskunnan olemassaololla joku suurempi, itseisarvo> 0 , tarkoitus sittenkin on. Kohti valoa. Kohti valoa. Kohti valoa.


      • enkä_ole_ainut

        Heh heh,
        vastahan sitä työttömänä ehti alkaa lisääntymään ja nyt niitä on jo viisi. Minä ainakin katson, että jos yhteiskunta ei työtöntä elätä, niin sittenhän sitä ehtii keksiä ajan vietettä ja jos ei töitä ala löytyä ne kaatuvat yhteiskunnan harteille kaikki kulut.


    • Skkfkfidks

      Ite elän herroiksi näillä lapsituilla, 7 skidiä itellä ja kotityötkin teetän heillä tai alalla🍺😎🍺

    • PieniPiruVasempaan

      Syntyvyyden laskiessa aatteellisista syistä useita lapsia hankkivien geenit korostuvat geeniperimässä. Yleensä atteelliset arvostavat myös työntekoa ja ahkeruutta, joista ei ole ainakaan haittaa yhteiskunnalle.

      Sen sijaan uskon, että lasten saamisiän noustessa myös vaatimukset puolison suhteen kasvavat. Teinivuosien angstiset renttuun rakastumiset eivät ehkä katoa, mutta niiden kanssa ei enää tehdä lapsia. Renttu saa edelleen pesää, muttei jatka sukua :D

      Jos on työllä ja tekijällä kohtaanto-ongelma, niin se on myös potentiaalisella isällä ja äidillä. Naiset kouluttautuvat ja muuttavat sinne, missä on työtä. Miehet puolestaan jäävät peräkammariinsa ja huoltiksen baariin sadattelemaan muodon vuoksi työttömyyttään kuitenkaan tekemättä työn eteen mitään. Sillä tavalla käsityöläisyys lisääntyy muttei suku.

      Kärjistettyähän tämä on, mutta jos tarpeeksi selaa tilastoja, niin jokaiselle ilmiölle löytyy luku ja todennäköisyys. Muutos ei tapahdu yli yön, mutta syntyvyys on laskenut 10.000:lla vajaassa kymmenessä vuodessa. Se on 20% ja riittää mainiosti geeniperimän muokkammiseen, jos vähennys on valikoivaa.

      Tilastot osoittavat, että eniten lapsia saa yliopistotason koulutuksen saaneet miehet.

    • ÄlyHoi

      > Mikäli lehtiin on luottamista, niin lisääntyminen on vähentynyt eli karsinta on käynnissä. Kirjoitin tämän tälle palstalle ikään kuin jatkoksi sille ettei työtön kelpaa puolisoksi.

      Mitä lisääntymiseen tulee, niin siihen ei tosiaankaan tarvita enään tällä hetkellä miestä. Tai edes naista. Ihmisiä, eläimiä ja kasveja voi vaikka kloonata? Geenimanipulaatiolla ja sukupuolen vaihdoksilla voi muuttaa sukupuoltaan. Eli tämän hetken "vanhalla menetelmällä" tehdyt ihmiset voi pyristellä vielä (työ)markkinoilla kunhan on rahaa ja lääkäri, miehiä ja naisia ei enään tarvita. Ja koska miehiä ja naisia ei enään tarvita niin voidaan tehdä sitten suoraan vaikka lisää sukupuolettomia tai muunsukupuolisia (intergender)? Heitähän on "tehty" tästä mahdollisuudesta muistuttamaan jo näillä vanhoilla menetelmilläkin.

      > Robotti on kaunis, esteettinen, lihaksikas, älykäs. Robotti liikkuu kuin ballerina 24/vrk sähköllä tai ydinenergialla. Robotti ei tarvitse ilmaa hengittääkseen eikä sokeria energiakseen eikä valoa nähdäkseen. On ison AI-geenimullistuksen aika.

      Aivan, robottien lisäksi ihmiskunnan saattaa yllättää tekoäly? Robottien ja varsinkin tekoälyn päästyä valloilleen robottien muotoilu saattaa nousta vielä tärkeämmäksi aiheeksi kuin se on nyt? Kuten ihmistenkin mielestä terve näyttää kauniilta ja puoleensavetävältä eli käytännöllisyydestä on tehty hyve. Samalla lailla tekoäly valloilleen päästyään muotoilee seuraavan sukupolven robotit käytännöllisyys mielessään. Algoritmit tehostaa itseään ja lopulta toteaa että onhan se ihminen ihan hauska lelu mutta vie niin paljon resursseja että kyllä siitä on luovuttava. Ainoastaan muutamat toimivat solunäytteet pakkaseen mutta muuten ihmiset voi poistaa tarpeettomina.

      Summa summarum: Ehkä se on välttämätöntä että köyhät tulee hävittää maapallolta ensin mutta olisi mielenkiintoista olla näkemässä "isojen" johtajien ilmeet kun ne tajuaa että vastapuolen robotit ja AI sanoo: checkmate! You didn't win! Tämän hetken superrikkaiden hekottelu saattaa loppua siinä missä köyhienkin? Tunteetkin ovat tavallaan tehty välttämättömästä hyve-periaatteella, mutta tekoälyn ei tarvitse tunteilla.

      Kärjistettyähän tämä on, mutta jos hiukankaan seuraa eri medioita niin huomaa useammankin tieteen kärkitekijän varoittelevan ihmiskunnan suunnasta. Miten varallisuuden annetaan kerääntyä muutamille ja mitä tekoäly saattaa aiheuttaa päästyään valloilleen. Koneoppiminen ja oikea tekoäly ovat siis hiukan eri asioita. Yliopistoissahan ei saada varsinaisesti lisää järkeä vaan lisää tekoälyn koodaajia? Muutos ei tapahdu yli yön, mutta saattaa tulla todeksi nopeamminkuin luullaan?

      • ÄlyHoi

        > Vielä 100 vuotta sitten persous sokerille ja rasvalle sekä fyysinen laiskuus olivat tekijöitä, joilla pärjäsi parhaiten.

        Tuohon biologiaan vielä vaikka se onkin jäämässä vanhanaikaiseksi (köyhä työtön ei ole asiantuntija tässäkään aiheessa mutta tämähän kuuluukin yleistietämykseen).
        Evoluutio ja mutaatiot on kuuluneet ihmisten ja hiukan laajemmin eläinten, kasvien ja sienten olemiseen aina. Muuten täällä ei olisi edes sitä ensimmäistä bakteeriakaan! Mutatointi on ollut se kikka yksi millä on lisätty erilaisia eliöitä, biodiversiteettiä. Biodiversiteetille ja yksittäiselle lajille on ollut edullista että tulee jatkuvasti mutaatioita ja luonnonvalinta on sitten se mekanismi millä on valittu resursseista käyttökelpoisimmat aina kulloisenkin ajan oloihin.

        Nyt on ihmiskunta ja Sipilän hallitus etunenässä (kokoomus, kepu ja heti kohta evoluution poistamaksi joutuvat siniset) maalaamassa itseään nurkkaan. Sen sijaan että kouluissa ja yliopistoissa tehtäisiin - koulutettaisiin ihmisiä ajattelemaan monipuolisesti siellä tehdään tekoälykoodareita ja muita suppean (etukäteis-)ajattelun henkilöitä teollisuuden tämänhetken tarpeisiin. Kaikki ajatteluaineet karsitaan pois. Sinänsähän tämä on loogista että suuri lesta-johtaja luottaa vain korkeimpiin voimiin mutta sellainen silmät-kiinni-ja-sekaan-vain ajattelu ei ole kovin järkevää kun auto on seisahtuneena moottoritien rampilla ja ohi menevän liikenteen nopeus on vähintäänkin 120km/h!
        Ajattelun suurimpia karsijoita hallituksessa on mm. orpo-piru ja sonni grahn-laasonen. Opetus-mini vai mini-opetus sonni pistääkin nostamaan aina hattua kun näkee TV:ssä puhumassa. On se vaan ihmiskyborgi-tekniikka ehtinyt pitkälle? Eikä hymyn hymyä. OK, onhan siellä joskus hymy mutta ihmiset ei sitä hymyksi tunnista koska se tulee aina väärään aikaan. Koodeista vois vielä tarkistaa sen hymy-watchdogin ajoituksen mikä antaa keskeytyksen raportointikoodille ja pakottaa hymy-aliohjelman suorituksen päälle!

        Samoin, vaikka nyt pärjää kahvakuulalla aivoistaan verisuonia katkovat hyvä-veli-systeemiin tuurilla ja härkeimmillä tempuilla päässeet niin ihmisten evoluution kannalta ei kannattaisi tappaa nälkään meitä roiskeläppä-pitsoja syöviä sohvan-lämmittäjiäkään? Tai muita jotka poikkeaa nyky-härski-hartikaisista. Uutisten mukaan ilmasto on sotkettu jo nyt perustavanlaatuisesti ja näyttää siltä että huonommaksi menee joidenkin ahneiden takia! Aiheuttaen sen että ne 100v vanhat eloonjäämis-hyveet voi olla hyvinkin käypäsiä heti kohta?


    • dsopgjfgsfg

      Ydinpommit vaa alas ja kaikki ihmiset tapetaan niin sitten kaikki on hyvin. Ei ole kukaan itkemässä köyhyyttä eikä sitä ettei kaikkia kiinnosta tehdä paskahommia. Eikä tietenkään oravanpyörässä rullaavia luusereita jotka raatavat eläkeikään asti ja halvaantuvat/kuolevat muutaman vuoden jälkeen,

    • PieniPiruVasempaan

      Saatiin tähänkin keskusteluun poliittinen aspekti ja vieläpä robotteja, jotka lisääntyy pertenogeneettiseti. Hyvä, että on mielikuvitusta, mutta ei se tilannetta miksikään muuta.

      Jos kuitenkin mies haluaa saada lapsia, niin tilastollisesti paras keino on opiskella mieluiten korkeakoulusivistys. Sitten kannattaa mennä sinne, missä on vastakkaista sukupuolta. Kauhean monimutkaisia nämä asiat ei ole.

      • ÄlyHoi

        > Saatiin tähänkin keskusteluun poliittinen aspekti

        Poliittinen aspekti tähän tuli jo aloittajan toimesta aiheen valinnalla ja valitulla palstalla.

        > Mikäli lehtiin on luottamista, niin lisääntyminen on vähentynyt eli karsinta on käynnissä.

        Tämä on maan ylintä johtoa myöten puhuttanut ja syiden puntarointeja aiheuttanut aihe. Eli politiikka on hyvin vahvasti mukana.
        Julkisuudessa syiksi onkin annettu ainoaksi syyksi mainitsemasi koulutuksen lisäksi Sipilän hallituksen sosiaaliturvaan tekemät huononnukset ja työttömien jatkuva kepittäminen! Lisäksi lapsiperheiden toimeentulon suora huonontaminen, lasten hoito-oikeuden epääminen monilta perheiltä ja muu jatkuva työelämään ja toimeentuloon liittyvät työntekijöitä koskevat huononnukset.

        On ollut jo vuosikausia tiedossa että jos ihmisiä huolestuttaa toimeentuloon ja seuraavan aterian saamiseen liittyvät asiat niin ei silloin seuraavan päivän oopperan alkamisaika kiinnosta. Vaikka olisi varaa mennä sinne. Sanoisin että perheen perustaminen ei ole myöskään to-do listan kärjessä, vaikka "pesän" saaminen kiinnostaisikin jos tilaisuus siihen tulisi?

        Muutostilanteessa tilastollisesti paras eli historiaan perustuva keino ei ole välttämättä enään validi keino? Minua on aina ärsyttänyt historian tai tilastoihin liittyvä epätarkka referointi tai siihen vetoaminen. Jätetään jotain oleellista kertomatta. Kuten esim. säämiehet/naiset tekee liian usein sanomalla "ei koskaan", "historian korkein/matalin", jne kun he tarkoittavat ennustamiaan lämpötiloja. Maapallo on sentään ollut sekä tulipallona että lumipallona joten eiköhän ne ole ne "ei koskaan ennen" lämpötilat?
        Sanomatta jää ehkä "tänä vuonna", "tällä vuosisadalla" tai ehkä "mittaushistorian aikana"?

        Lapsien "saamiseen" liittyvä epätarkkuus mutu-tiedoissasi on myös esim. aikaan liittyvän rajauksen puuttuminen. Tiedossa on, että historiassa jotkut sotien yhteydessä tehdyt raiskaukset on aiheuttaneet jyrkän syntyvyyspiikin. Eikä ole välttämättä porukka koskaan edes kuullut yliopistosta! Samavoi tapahtua nykyäänkin?


      • PieniPiruVasempaan
        ÄlyHoi kirjoitti:

        > Saatiin tähänkin keskusteluun poliittinen aspekti

        Poliittinen aspekti tähän tuli jo aloittajan toimesta aiheen valinnalla ja valitulla palstalla.

        > Mikäli lehtiin on luottamista, niin lisääntyminen on vähentynyt eli karsinta on käynnissä.

        Tämä on maan ylintä johtoa myöten puhuttanut ja syiden puntarointeja aiheuttanut aihe. Eli politiikka on hyvin vahvasti mukana.
        Julkisuudessa syiksi onkin annettu ainoaksi syyksi mainitsemasi koulutuksen lisäksi Sipilän hallituksen sosiaaliturvaan tekemät huononnukset ja työttömien jatkuva kepittäminen! Lisäksi lapsiperheiden toimeentulon suora huonontaminen, lasten hoito-oikeuden epääminen monilta perheiltä ja muu jatkuva työelämään ja toimeentuloon liittyvät työntekijöitä koskevat huononnukset.

        On ollut jo vuosikausia tiedossa että jos ihmisiä huolestuttaa toimeentuloon ja seuraavan aterian saamiseen liittyvät asiat niin ei silloin seuraavan päivän oopperan alkamisaika kiinnosta. Vaikka olisi varaa mennä sinne. Sanoisin että perheen perustaminen ei ole myöskään to-do listan kärjessä, vaikka "pesän" saaminen kiinnostaisikin jos tilaisuus siihen tulisi?

        Muutostilanteessa tilastollisesti paras eli historiaan perustuva keino ei ole välttämättä enään validi keino? Minua on aina ärsyttänyt historian tai tilastoihin liittyvä epätarkka referointi tai siihen vetoaminen. Jätetään jotain oleellista kertomatta. Kuten esim. säämiehet/naiset tekee liian usein sanomalla "ei koskaan", "historian korkein/matalin", jne kun he tarkoittavat ennustamiaan lämpötiloja. Maapallo on sentään ollut sekä tulipallona että lumipallona joten eiköhän ne ole ne "ei koskaan ennen" lämpötilat?
        Sanomatta jää ehkä "tänä vuonna", "tällä vuosisadalla" tai ehkä "mittaushistorian aikana"?

        Lapsien "saamiseen" liittyvä epätarkkuus mutu-tiedoissasi on myös esim. aikaan liittyvän rajauksen puuttuminen. Tiedossa on, että historiassa jotkut sotien yhteydessä tehdyt raiskaukset on aiheuttaneet jyrkän syntyvyyspiikin. Eikä ole välttämättä porukka koskaan edes kuullut yliopistosta! Samavoi tapahtua nykyäänkin?

        Jos tuo pitäisi paikkansa, niin lapsia syntyisi vähiten kehitysmaissa.


    • raha.korvaa.älyn

      Lisääntymään pääsee nykyaikana lähinnä vain älykääpiöt, kiitos naisten.

      • PieniPiruVasempaan

        Toisaalta tutkimusten mukaan koulutetut naiset ja koulutetut miehet saavat eniten lapsia.
        Monet tutkimukset myös osoittavat, että älykkyys ja koulutus menevät käsi kädessä.
        Väite on siis tyhmä eli sinulla ei ole lapsia :D


      • ÄlyHoi

        > Toisaalta tutkimusten mukaan koulutetut naiset ja koulutetut miehet saavat eniten lapsia.

        Mitkähän rajaukset tähän väitteeseen taas sisältyivätkään? Suomessa, länsimaissa, afrikassa? Eilen, viimeisen 10v aikana vai 2000vuotta? Onko ns. "koulutetut" vain yliopiston läpäisseet, suomen peruskoulu vai mitä?
        Charles Darwin laati luonnonvalinnan kautta tapahtuvalle evoluutiolle tieteellisen teorian mutta lisäsi siihen poikkeuksen - naiset (tai siis naaraat yleensä). Suuri tieteilijä ei tainnut koskaan täysin ymmärtää naisia? Ja naisten logiikkaa kuten esim. suomalainen koomikko Spede asian muotoili ja myötäili. En varmaan minäkään, mutta en pidä sitä pelkästään kielteisenä asiana. Pieni yllätyksellisyys on elämän suola, jatkuva kaaos sen sijaan on niinkuin liiasta suolasta yleensäkin sanotaan - verenpaine nousee?
        Oma mutu on että se raha eli taloudellinen turvallisuus on yleensä kuitenkin se iso juttu, ei koulutus sinänsä? Koulutus lisää usein mahdollisuuksia turvata taloutensa. Siis virallistettujen lasten saantien kanssa ilman isän geenitarkistuksia? Syrjähypyissäkään ei koulutus ole merkittävä juttu vaan esim. mainitsemasi "renttu" -valinta, tukan väri-ja-muotoilu, vaatetus oikean muotisuunnan mukainen ja muut vastaavat (tärkeät?) asiat.

        > Monet tutkimukset myös osoittavat, että älykkyys ja koulutus menevät käsi kädessä.

        Totta osittain. Mutta mikä on syy ja mikä seuraus?
        Tutkimukseen, mihin yllä jo viittasin niin siinä(kin) todettiin että jos ajattelu on pakotettu perustoimeentulon ympärille niin ei silloin ns. "sivistys" huvitukset ja maailman menon pohtiminen kiinnosta.
        Työelämätutkimuksissa on myös vuosikausia todettu sama asia työelämä-vetoisesti niin suomessa kuin länsimaissa että ajattelu ja innovointi tarvitsee aikaa, tilaa. Ja kaikenlainen häiriköinti ja keskeytykset lopettaa ideoinnin useimmilla ihmisillä. Ei kaikilla.


      • PieniPiruVasempaan
        ÄlyHoi kirjoitti:

        > Toisaalta tutkimusten mukaan koulutetut naiset ja koulutetut miehet saavat eniten lapsia.

        Mitkähän rajaukset tähän väitteeseen taas sisältyivätkään? Suomessa, länsimaissa, afrikassa? Eilen, viimeisen 10v aikana vai 2000vuotta? Onko ns. "koulutetut" vain yliopiston läpäisseet, suomen peruskoulu vai mitä?
        Charles Darwin laati luonnonvalinnan kautta tapahtuvalle evoluutiolle tieteellisen teorian mutta lisäsi siihen poikkeuksen - naiset (tai siis naaraat yleensä). Suuri tieteilijä ei tainnut koskaan täysin ymmärtää naisia? Ja naisten logiikkaa kuten esim. suomalainen koomikko Spede asian muotoili ja myötäili. En varmaan minäkään, mutta en pidä sitä pelkästään kielteisenä asiana. Pieni yllätyksellisyys on elämän suola, jatkuva kaaos sen sijaan on niinkuin liiasta suolasta yleensäkin sanotaan - verenpaine nousee?
        Oma mutu on että se raha eli taloudellinen turvallisuus on yleensä kuitenkin se iso juttu, ei koulutus sinänsä? Koulutus lisää usein mahdollisuuksia turvata taloutensa. Siis virallistettujen lasten saantien kanssa ilman isän geenitarkistuksia? Syrjähypyissäkään ei koulutus ole merkittävä juttu vaan esim. mainitsemasi "renttu" -valinta, tukan väri-ja-muotoilu, vaatetus oikean muotisuunnan mukainen ja muut vastaavat (tärkeät?) asiat.

        > Monet tutkimukset myös osoittavat, että älykkyys ja koulutus menevät käsi kädessä.

        Totta osittain. Mutta mikä on syy ja mikä seuraus?
        Tutkimukseen, mihin yllä jo viittasin niin siinä(kin) todettiin että jos ajattelu on pakotettu perustoimeentulon ympärille niin ei silloin ns. "sivistys" huvitukset ja maailman menon pohtiminen kiinnosta.
        Työelämätutkimuksissa on myös vuosikausia todettu sama asia työelämä-vetoisesti niin suomessa kuin länsimaissa että ajattelu ja innovointi tarvitsee aikaa, tilaa. Ja kaikenlainen häiriköinti ja keskeytykset lopettaa ideoinnin useimmilla ihmisillä. Ei kaikilla.

        Suomessa.

        Totta on, että koulutus ja älykkyys korreloi jo siksi, että älykkyystesteissä testataan asioita, joiden hahmottamiseen koulutus auttaa. Toisaalta kun kyse on lisääntymisen, koulutuksen ja älykyyden positiivisesta korrelaatiosta, niin se tietenkin kertoo ilmiöstä sillä tavalla kuin se on mitattu.

        Jos jollakin ei ole koukutusta ja äly on sitä sorttia ettei se näy testeissä, niin mahdolisuudet lisääntyä on pienemmät. Hajontaa on kuitenkin paljon ja varmasti kouluttamattomatkin saavat lapsia ja varmasti joku kouluttamaton on älykäs ilman, että se näkyy mittarilla.

        Jos haluaa lisääntyä, niin edelleenkin kannattaa kouluttautua etenkin, jos se vielä nostaa mitattua älykkyyttä.


      • Yellow_Rose_Texas
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Suomessa.

        Totta on, että koulutus ja älykkyys korreloi jo siksi, että älykkyystesteissä testataan asioita, joiden hahmottamiseen koulutus auttaa. Toisaalta kun kyse on lisääntymisen, koulutuksen ja älykyyden positiivisesta korrelaatiosta, niin se tietenkin kertoo ilmiöstä sillä tavalla kuin se on mitattu.

        Jos jollakin ei ole koukutusta ja äly on sitä sorttia ettei se näy testeissä, niin mahdolisuudet lisääntyä on pienemmät. Hajontaa on kuitenkin paljon ja varmasti kouluttamattomatkin saavat lapsia ja varmasti joku kouluttamaton on älykäs ilman, että se näkyy mittarilla.

        Jos haluaa lisääntyä, niin edelleenkin kannattaa kouluttautua etenkin, jos se vielä nostaa mitattua älykkyyttä.

        Jos on kouluttamaton ja työtön mies (ÄÖ < 90 ) niin kannattaa tehdä ne lapset mahdollisimman nopeasti hetken huumassa. Fiksukin nuori nainen iän 20 v kahta puolen on vielä saavutettavissa. Sitten kun nainen on jo yliopistossa tai valmis maisteri niin portti lapsentekoon sulkeutuu kouluttamattomalla ja työttömällä miehellä ( ÄO < 90) . Nainen 25 v jälkeen muuttuu totaalisen laskelmoivaksi ja haluaa nousta hierarkiassa (stratifikaatio) ylöspäin. Siihen nousuun auttaa parhaiten koulutettu älykäs komea vaikutusvaltainen mies. Moni kouluttamatonkin tyhmä nainen nousee reittä pitkin ylöspäin. Koulutettu mies ottaa helpostikin alempaa yhteiskuntaluokkaa olevan naisen vaimoksensa. Kouluttamattomalle tyhmälle ylijäämämiehelle se ei ole mahdollista. Ammattikoulun käynti ja työllistyminen perusammattiin parantaa heikkolahjaisen miehen ( ÄO < 90) asemaa naismarkkinoilla jos vain on määrätietoinen eteenpäin ponnisteleva heti peruskoulun jälkeen. Jokainen vuosi 20 v jälkeen odotellen/viivytellen vähentää kouluttamattoman miehen pääsyä lisääntymismarkkinoille. Sitä erakoituu tai löytää viinaporukasta omat kohtalotoverinsa. Ohje siis. Toimi nopeasti ja heti epäröimättä. Toimintaikkuna on käytännössä todella kapea. Vain muutama vuosi 20 v kahta puolen.


      • PieniPiruVasempaan
        Yellow_Rose_Texas kirjoitti:

        Jos on kouluttamaton ja työtön mies (ÄÖ < 90 ) niin kannattaa tehdä ne lapset mahdollisimman nopeasti hetken huumassa. Fiksukin nuori nainen iän 20 v kahta puolen on vielä saavutettavissa. Sitten kun nainen on jo yliopistossa tai valmis maisteri niin portti lapsentekoon sulkeutuu kouluttamattomalla ja työttömällä miehellä ( ÄO < 90) . Nainen 25 v jälkeen muuttuu totaalisen laskelmoivaksi ja haluaa nousta hierarkiassa (stratifikaatio) ylöspäin. Siihen nousuun auttaa parhaiten koulutettu älykäs komea vaikutusvaltainen mies. Moni kouluttamatonkin tyhmä nainen nousee reittä pitkin ylöspäin. Koulutettu mies ottaa helpostikin alempaa yhteiskuntaluokkaa olevan naisen vaimoksensa. Kouluttamattomalle tyhmälle ylijäämämiehelle se ei ole mahdollista. Ammattikoulun käynti ja työllistyminen perusammattiin parantaa heikkolahjaisen miehen ( ÄO < 90) asemaa naismarkkinoilla jos vain on määrätietoinen eteenpäin ponnisteleva heti peruskoulun jälkeen. Jokainen vuosi 20 v jälkeen odotellen/viivytellen vähentää kouluttamattoman miehen pääsyä lisääntymismarkkinoille. Sitä erakoituu tai löytää viinaporukasta omat kohtalotoverinsa. Ohje siis. Toimi nopeasti ja heti epäröimättä. Toimintaikkuna on käytännössä todella kapea. Vain muutama vuosi 20 v kahta puolen.

        Sinulla on hieman vanhentunutta tietoa. Aikaisemmin fiksut miehet saattoivat lisääntyä bimbon kanssa, mutta se on muuttunut.
        Koulutettujen naisten lasten saamisen ei myöskään enää vähene.

        Luulisin ilman oikeaa tietoa, että somen ja muiden vartaloa ihannoivien kanavien viesti puree erityisen hyvin huonosti koulutettuihin. Raskautta pidetään sairautena ja vartalon raskauden jälkeinen tila on toipumista ikään kuin olisi käynyt läpi jotain luonnotonta.

        Lapsiin suhtadutaan omituisen kaksijakoisesti. Joko ne ovat häöiriöitä, jotka varastavat oman ajan ikään kuin lapsen kanssa vietetty aika ei olisi omaa. Toisaalta vanhemmille asetetaan järjettömiä vaatimuksia vauvajumpasta lähtien.

        Jos ihminen ion vieraantunut luonnosta, niin se on vieraantunut myös lisääntymisestä.


    • Espoontarkastaja

      Kokolailla harvinaisen totta

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe