S24 treffipuolesta

Kokemuksiaomaava

Olen kahteen otteeseen ollut S24 Treffit puolella miehenä sitä oikeaa, ihan tavallista naista elämääni etsimässä. Tässä toteamuksiani.

Samat naiset esillä kuukausista toiseen, vuoden ajan ainakin. Kun ovat vielä nk. maksavia plus jäseniä ei voi välttyä ajatukselta ovatko saaneet ilmaiseksi plus-jäsenyyttä houkutellakseen miehiä maksaviksi jäseniksi.
Yleistä on myös se, että näille voi lähettää viestiä vain maksavat jäsenet.

Tapaamieni naisten kohdalla on ilmennyt heidän kuviensa olevan vuosien takaisia ja eivät siten vastaa todellisuutta. Eräiden kohdalla voisi asiaa rinnastaa jo indentiteetti valheeseen.

Muun muassa yllä esittämiin viitaten joukossa on siis valtava määrä nk feikkejä / vain leikkimässä olevia. Se, että seuraamuksena voi olla taloudellista menetystä yksinäiselle miehelle vakavampaa ovat ne henkiset arvet joita ko. naiset aikaansaavat.

Naisten esittämät ihannekumppanitoiveet ovat järjestään epärealistisia. Eli esittävät toiveikseen sellaisia ominaisuuksia joihin heidän ikänsä tmv ei anna mahdollisuuksia toteutua.

Kun päädytään tilanteeseen ettei riittävää keskinäistä synergiaa löydy, eivät naiset tätä useinkaan ilmoita vaan yksinkertaisesti lakkaavat vastaamasta.

Ym tilanteista ei ole haittaa vain miehille, vaan haitat ulottuvat myös niihin naishenkilöihin jotka tosissaan ovat kumppania etsimässä. Miehet kyllästyvät etsintään ja katoavat. Varmasti jotkut miehet myös katkeroituvat siinä määrin että lopulta kuin kostona tekeytyvät muikdi kuin ovat ja toimivat siten samoinen naisten suhteen.

16

3189

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • dggt

   Miten niin vain maksavat jäsenet voivat laittaa viestiä plussajäsenille, mistä sen keksit?

  • PirkkoIrmelit

   Kyllä ymmärtääkseni kaikille voi lähettää viestejä. Jos on ilmaisjäsen, viestien määrä on kai jotenkin rajattu.
   Henkilö voi itse täyttää tarkaan ihannekumppaninsa tiedot ja sitten valita täpän, että ei halua yhteydenottoja muilta kuin näiltä jotka täyttävät omat hakuehdot. Näin saa karsittua hyvin pois esimerkiksi scammit, liian nuoret ja vanhat sekä naimisissa olevat & varatut. Jokainen asettaa itse omat kriteerinsä. Voi olla että sekä miehissä että naisissa kuvittelemme että muut ymärillä vanhenee ja rupsahtaa. Paitsi minä en vanhene. Etsitään niitä kauniita ja komeita kasvoja edelleen. Ei niitä pullonpohja silmälasien takaa luuraavia turvonneita ja ryppyisiä kasvoja. Hyi, en minä ainkaan näytä noin vanhalta. Lopputulema on, että oikeaa kumppania ei löydy kenties enää koskaan. Sekin sitten vaan pitää hyväksyä.

  • Tavallinen-tapaus

   Tavis naiset onkin niin nirsoja ettei 96% miehistä kelpaa niille.

  • alliissa

   En tiedä, mistä suunnalta aloittajamies on, mutta itse olen Imatra-Lappeenranta -akselilta toivonut suhdetta ihan turhaan. Kirjoittelu alkaa hyvässä hengessä, mutta sitten miehet katoavat johonkin. Voisi kai sitä kertoa, ettei kiinnostus riitä enempään. Myös varattuja miehiä oli tarjolla useita.
   Nyt olen tutustumassa oikeassa elämässä mieheen ja se on huomattavasti helpompaa.

  • jokumies83

   "Samat naiset esillä kuukausista toiseen, vuoden ajan ainakin."
   Tämä on tullut huomattua myös. Melko monen kohdalla voi sanoa vuodesta toiseen.. miehiä on kyllä tarjolla pilvin pimein, mutta ilmeisesti kukaan mies ei kelpaa heille. Tuskimpa edes haluavat ketään, sen johtopäätöksen voi sanoa.

   Itsellä ei siellä profiilia ole, mutta kun ilman kirjautumistakin näkee samat naamat niin turha laittaa profiilia. Mutta ulkomaisella deittisivustolla on ja melko monen kanssa olen tutustunut :) Joskin välimatka tappaa lähemmän tuttavuuden.

   • usa10

    mitä järkeä on ulkomaisessa deittiprofiilissa jos välimatka tappaa tuttavuuden


   • jokumies83
    usa10 kirjoitti:

    mitä järkeä on ulkomaisessa deittiprofiilissa jos välimatka tappaa tuttavuuden

    No ei se tapa sinällään, mutta hidastaa merkittävästi. Voihan naisellakin olla varaa matkustaa tänne ym. jolloin lähempikin tuttavuus on mahdollinen.


  • Eihän naiselle tarvitse loppu peleissä kelvata kuin se yksi, koska ei sitä usean kanssa voi yhtä aikaa elää. Melko turhalta vaikutti tuo S24 treffit sivusto kun siellä olin, jalkauduin tosi elämään ja pyysin yhtä naista treffeille mikä on epä tavallista itseltäni, mutta on kai se suu joskus avattava?
   Toivon aloittajalle onnea rakkaus rintamalle, ei ihmisen ole hyvä olla yksin ja mukavampi on jakaa kokemuksiaan toisen kanssa.

  • Realisti

   Kyllä toivoisi aikuisilta ihmisiltä sellaissta alkeellista realismia, että ei virttuaalimaailmassa mitään "henkisiä arpia" nyt todellakaan tarvitse syntyä. hiukan iso määritellmä. Jätetään ne live-elämään.
   Lisäksi kaiketi on jokaisen naisen ihan oma asia ketä haluaa tavata vai haluaako.

  • tuhkimoko

   Kyllä nuo aloittajan "ongelmat" ovat yhtä yleisiä varmasti kummankin sukupuolen kanssa. Valitettavaahan se on, ettei sivustolla tunnu olevan oikeasti kumppania etsivää ja olen myös ihmetellyt miksi mies maksaa pitkään jäsenmaksua jos ei kukaan kelpaa, äkkiähän profiilit on katsastettu. Myös hyvin yleistä on ettei vastata mitään kun ottaa yhteyttä, no se kyllä kertoo paljon ihmisestä, enkä välttämättä haluaisi sellaiseen tutustuakaan. Mutta yrittänyttä ei laiteta, sanoo sananlasku:)

  • litteänainen

   Tavallista miestä hain silloin joskus itsekin, ne komeat jätin suosiolla muille. Eipä kiinnostunut ne tavikset minusta. Hakivatko sitten jotain runsasmuotoista vailla omia mielipiteitä omaavaa naista- tiedä häntä. Elämä keveni huomattavasti, kun jättäydyin pois nettideiteiltä. Siihenkin voi ilmeisesti koukuttua, jos vuosia saiteilla pyörii ja yrittää hakea sitä oikeaa.

   • Vanha.nössö.ATM

    Kelpaisi minulle litteäkin nainen, ei se litteys haittaa. Olen nähnyt monta oikein miellyttävän näköistä litteääkin naista. Oikea koko ja ulkonäkö sekä suhteellisen terve eikä liian vittumainen. Siinä minun tavoitteeni, mutta utopiaa on kaikki. Sellaiset ovat jo parinsa löytäneet. Jäljellä on vain jämät, minä mukaanlukien.
    Niinkuin yksi kerran sanoikin: Ei se mitään haittaa, jos nainen on lankku, kunhan on toisesta päästä halki.


   • rrrot

    Litteä eli laiha nainen mieluummin kuin tukeva puree muhun.


  • mariko

   Oli yksi pettymys miesten joukossa täällä tapaamani mies. Sulkeutunut muuten kuin puhuessaan työurastaan ja matkojensa määrästä kymmenissä eri maissa. Kaikki yhteiskunnassa huonosti, ihmiset eivät osaa nykyään mitään.
   Kerroin oman näkemykseni, että omalla esimerkillään voi vaikuttaa asioihin ja se heijastuu lähipiiriin. Ja että itselleni ns. pehmeät arvot merkkaavat enemmän, tosin itse on elanto hankittava.
   Kun lähtömietelmät poikkeavat näinkin paljon kättelyssä, ei ole aiheellista jatkaa tutustumista. Alun kuukauden kirjoittelu ennen tapaamista oli miellyttävää ajatusvaihtoa, mutta nuo seikat menivät pahasti ristiin.

   • dddlf

    Eli jos olisit tavannut miehen jo aiemmin niin ei olisi tarvinnut käyttää kuukautta mieheen? Tosin vain kuukausi on vielä kohtuullinen aika mutta joidenkin mielestä minimi on kuukausia..


   • mariko
    dddlf kirjoitti:

    Eli jos olisit tavannut miehen jo aiemmin niin ei olisi tarvinnut käyttää kuukautta mieheen? Tosin vain kuukausi on vielä kohtuullinen aika mutta joidenkin mielestä minimi on kuukausia..

    Kyllä, opin tästä sen, että nopea tapaaminen kannattaa. Kirjoitettuna monet asiat saa näyttämään kauniilta, mutta vasta livena näet sen, missä sävyssä asiat tulevat ulos. Tuo mies ei jostain syystä halunnut koskaan puhua puhelimessa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   94
   3453
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2065
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1232
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   434
   1223
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   43
   1133
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   809
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   4
   805
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   224
   729
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   687
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   658
  Aihe