Fafas työpaikkana

Anonyymi

Minkälaisia kokemuksia teillä on Fafas ravintolasta työpaikkana? Itsellä erittäin huonoja kokemuksia Tikkurilan Fafasista, joka on franchising yritys eli ei ole itsessään Fafas konsernin omistuksessa. Omistajalta päivittäin epäasiallista käytöstä, potkuilla uhkailua, syyttelyä, huutamista, työntekijän maineen pilaamista jne. Mielestäni tämä pilaa koko Fafas ketjun maineen. Millaisia kokemuksia teillä on muista Fafasin ravintoloista?

8 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • itse olen juuri Fafa's myllyssä Raisiossa töissä ja kokemukseni on aivan toista luokkaa kuin sinulla. Rento ilmapiiri, vitsit lentävät sekä mulle annetaan välillä ilmaiseksi ruokaa, mm. pitaa ja bataattiranei en tiedä kyllä miks :D Toisaalta aika juoksupoikana toimin mutta tietenkin työntekijät ottavat ilon irti kesätyöläisestä. Plus työntekijät ovat todella kivoja varsinkin yksi englantilainen mies <3

  • no nyt puhut ihan omias. oon myös tikkurilan fafasissa ja omistaja on todella hyvä ja reilu. ei ikinä käyttäydy huonosti muuta ku painostaa tekemään töitä täydellisesti. ostelee aina kakkuja ja herkkuja meille ja motivoi meitä tekemään töitä hyvin. pahin mitä oon nähny hänen tekevän on olla stressipäissään tosi.. stressaantunut, kuten tavallisesti, mutta ei IKINÄ hauku meitä tai käyttäydy huonosti. jos oot kusipää sille, nii se on kusipää sulle. näköjään olit kusipää sille, varsinkin kun kirjotit tälläisen palautteen vielä jonkun nimellä joka ei oo ikinä kuulema ollu ennen meijän fafasissa (Aada), terveisin omistaja!

 • no nyt puhut ihan omias. oon myös tikkurilan fafasissa ja omistaja on todella hyvä ja reilu. ei ikinä käyttäydy huonosti muuta ku painostaa tekemään töitä täydellisesti. ostelee aina kakkuja ja herkkuja meille ja motivoi meitä tekemään töitä hyvin. pahin mitä oon nähny hänen tekevän on olla stressipäissään tosi.. stressaantunut, kuten tavallisesti, mutta ei IKINÄ hauku meitä tai käyttäydy huonosti. jos oot kusipää sille, nii se on kusipää sulle. näköjään olit kusipää sille, varsinkin kun kirjotit tälläisen palautteen vielä jonkun nimellä joka ei oo ikinä kuulema ollu ennen töissä meijän fafasissa (Aada), terveisin omistaja!

 • Sulla menee nyt tarina vähän sekaisin kun ensin annat vaikutelman että olet työntekijä mutta sitten unohdat sen ja oletkin oikein omistaja! Mitä muuten franchise ”omistaja” omistaa...

  • Ei kannattais alkaa käymään täällä tuota keskustelua..

  • toi ”terveisin omistaja” viittasi tohon, että siellä ei ollut ketään aadaa, niin omistaja mulle kertoi. ja miten muka olisin omistaja ku hän itse justjajust puhuu kielioppillisesti englantia :D

 • En aio asioida Fafassa uudelleen ennen kuin englannin kielen pakottaminen asiakkaille loppuu. Tuokin työntekijä näköjään osaa suomea.

  • fafa’sin alkuperäinen idea on ollut palkata työntekijöitä, jotka eivät osaa suomea, ja sen ansiosta eivät saa mukavaa työpaikkaa suomesta. fafa’sissa otetaan erityisesti huomioon niitä, jotka tarvitsevat työpaikkaa koska eivät saa muualta töitä suomenkielentaidon puuttumisesta.
   mä en ymmärrä minkä takia jotkut asiakkaat ottavat hirveesti herneitä nenään siitä, että jotkut meidän työntekijöistä ei puhu suomea. itse puhun suomea, koska oon asunut suomessa 13 vuotta, mutta oon silti ulkomaalainen ja pomoni vanha ystävä. me ei ”pakoteta” sut puhumaan englantia, vaan yritämme kommunikoida kanssasi. jos liian hirveältä tuntuu puhua englantia harvoissa tapauksissa , kuten yhden pitan tilaamisessa, niin mulla on huonoja uutisia sulle sun kaikista englanninkielen opiskeluvuosista peruskoulussa. sekä myös tulevaisuudestasi.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.