Matti Härkönen - Surkein urheiluselostaja

peruspenkkiurheilija

Ylen jalkapallon pääselostaja Matti "hinaaja" Härkönen on ihan kammottava kiljuja. Huutaa ihan koko ajan. Hän saa orgasmin pelkästään sivurajaheitosta. Härkönen on Suomen surkein urheiluselostaja. Ymmärtää lajista, mutta pilaa kaiken järkyttävällä huutamisella. Hänen koko tyylinsä perustuu Tuomas Virkkusen matkimiselle. Toinen samanlainen kiljuja on C Morelle jääkiekon MM-kisoja selostava Julius Sorjonen, joka puolestaan matkii Antero Mertarantaa.

Itse kaipaisin Bror-Erik "Bubi" Walleniuksen kaltaisia asiallisia ja asiantuntevia urheiluselostajia takaisin.

Onko muut samaa mieltä Matti Härkösestä?

14

1362

  Vastaukset

  • Samaa mieltä! Kyseessä on huutaja, joka pilaa kaikki urheilutapahtumat.

  • Härkönen kuuluisi Pikku Kakkoseen satuilemaan!

  • En ole samaa mieltä. Matti on ihan paras ja hauskoja letkautuksia. Tykkään kovasti.

  • Toi on niin ärsyttävä ja tuo aivan liikaa esille sen jota kannattaa. Ääni on hiljaa, kun toi saatanan määkijä on selostamassa.

  • Ei aina tiedä edes kumpi johtaa peliä.
   Mokasi Ranskan pressat.

   • Surkea selostaja, pelin selostus ihan pilalla. Puhuu kaikenlaista puutaheinää, eikä seuraa ottelua. Pilaa koko ottelun ja joku höpöttäjä siellä vielä häiriköimässä.


  • On yksi huonoimpia selostajia mikä Ylellä on ollut vuosiin.

   Eniten harmittavaa on se, että tälle annetaan selostaa kaikki tärkeimmät ottelut, niinkuin nytkin on pilaamassa kaikki MM kisojen välierät ja finaalin.

  • Älkää ny Mattia parjatko. Mertarantahan vasta kauhee on hyvä että meni C morelle. Ei sitä jaksa kuunnella vaan pitää heti vaihtaa kanavaa jos äänikin kuuluu.
   Mertarannalle on tärkeää et pitää imagostaan kiinni et on muka nopea puhumaan ja kertomaan niitä kuuluisia puujalkavitsejään itse asia on sivuasia.
   Mertaranta vois kans jäädä pois noista selostajan homista ja ryhtyä vaikka ylen portsariksi.

  • VIHAAN hänen huutamistaan! Pilaa kaiken huutamisellaan ka hitto vie selostaa tänään MM-jalkapallon loppuottelun...

  • Mertaranta pilannut suomalaisen urheiluselostuksen huutamisellaan. Näitä aseveljiä riittää. Onneksi voi katsoa ruotsin television lähetyksiä.

  • Samaa mieltä, eilen meinasi mennä hermot sitä pumppaavaa kiljumista kuunnellessa. jätkä pitäisi laittaa koppiin 24 tunniksi luurit korville kuuntelemaan omaa molotusta. Sorjosesta samaa mieltä.

   • Höpö höpö. Härkönen pesee 6-0 Virkkusen ja Mertarannan. Virkkunen oli ihan siedettävä uransa alussa. Nykyään sitä hysyeeristä huutamista ei kuuntele susikaan.


  • Luojan kiitos ja herranen aika! Härköstä ei kuuntele erkkikään, kiitos YLElle, että antaa valita äänen kieleksi englannin (= stadionin äänimaailman): valitkaa tämä ja nauttikaa ilman Härkösen älytöntä jupinaa ja lässytystä.

  • Tänään 22.1.2020 toi Kyllönen on taas tuolla huutsamassa. Nyt Juventus - Rooma matsissa. Vahtoaa ja möykkää kuin hullu. Kentällä ei tapahdu mitään erityistä, mutta äijä huutaa ja faahtoaa kuin suomi ois jus voittanut mm kisojen loppuottelun !!
   Harmittaa ihan veesti.
   Matsin haluan katsoa mutta ääni on pakko laittaa pois, muuten ei tuu mitään.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   382
   9441
  2. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   117
   895
  3. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   109
   882