Onko suomi24 treffeis oikeita naisia

Tavallinen-tapaus

Jotka hakee oikeaa suhdetta? Menee hyvä mies hukkaan kun naiset vastaa jotain kolmella sanalla eikä muuta. Onko se nyt niin vaikeaa kirjoittaa ihan kunnolla vai osaako naiset edes kirjoittaa mitään.

71

5138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LookingForFriendsOrMore

      Sinulle sentään vastataan jotain...

      Hiljaisuuden ääni on tullut tutuksi.

    • Herkkukarkki

      Sama kysymys miehistä?

      • Herkkukarkki

        Ei herkkukarkki kelpaa.


      • YlijäämäM

        Ei oo herkkukarkkia ollut tarjolla.
        Eivätkä vastaa, jos kysyn. Edes niillä kolmella sanalla.
        Pelottavan näkösille kurpille en viestiä itse lähetä.
        Olen saanut vain 4 viestiä. Hoono Soome konekäännös ja nätin nuoren likan kuva. Ikänsä puolesta sopisi lapsenlapsekseni...


      • Herkkukarkki

        Herkkukarkki ei kelpaa, kun on 43 v (=vanha), leski (=säälittävä) ja yhden lapsen (=hidastava) äiti :(


      • ggggöhöh
        Herkkukarkki kirjoitti:

        Herkkukarkki ei kelpaa, kun on 43 v (=vanha), leski (=säälittävä) ja yhden lapsen (=hidastava) äiti :(

        Mikään noista väittämistä ei pidä paikkaansa mutta tiedäthän itsekin sen :)


      • Hypnotic-Kari

        Hei pojat ja tytöt/miehet ja naiset / muun sukupuoliset ! :)
        Kyllä täältä suomi24:n treffeistä on yhtä sun toista mielenkiintoista treffiä ainakin Tampereen suunnalta ja joskus vähä kauempaakin löytynyt.
        Itselläni tosin on ollut hieman hiljaisempaa aika usein, mutta joskus kolahtaa niin että sydämessäkin on voinut hieman tuntua vaikkei hakisikaan aina sitä sydänkäpyä pysyvällä tarkoituksella.
        Itkeäkin olen saanut joidenkin vuoksi.
        On muodostunut myös pitempiaikaisia ystävyyksiä jopa joistain joidenka kanssa aluksi on ollut jotain muutakin kuin ystävyyttä
        ja joskus se on alunperinkin jäänyt vain ystävätasolle.

        Sitten on niitä, että toteaa kumpikin että tää nyt jäi vain tähän yhteen tapaamiseen ja joskus vain on kirjoiteltu.
        Sitten on parit kerrat tullu vastaan myös näitä ns. Catfish-huijareita.. joista on selvinny ehkä pienellä salapoliisityöllä ja ehkä pienellä oman rahan turhalla tuhlauksella mutta ei mitään vakavaa onneksi ole ehtinyt tapahtua.

        Eli voin sanoa, että kyllä suomi24:ään oikeita naisia on mahtunut.
        Ja monet naiset, joiden kanssa sit olen jutellut, ovat myös joskus tuskailleet meidän miesten keskustelunaloituksista, ettei aina vain ole olleet kovin hääppöisiä. Tiedä sitten oisko profiileissammekin välillä korjattavaa.
        Eli paljon saamme panostaa puolin toisin .

        Ja onpa tuolla niitä ns. feikkejä tai muihin palveluihin vinkkaavia flirttaajia.
        Eli niistäkään ei täysin ole päästy vaikka suomi24:n väki on panostanut automoderointiin,
        ettei mitään linkkiä hyväksyttäis nykyisin automaattisesti eikä mainostusta juuri hyväksyttäis ilman erikoisempaa perustelua miksi jokin juttu on jossain mukana profiilissa vaikkapa hetken.

        Ja suomi24:n palvelusväkeen pääsee kontaktoimaan edes jotenkin fiksusti.

        Onnea siis kaikille..
        Ja neitoväki Tampereen liepeiltä voi vapaasti tarkistella profiilini ja jos käyttöviestit on loppuneet, niin vaikka flirttaa kiinnostuksestaan ja katsoo sit kumpi ehtii ekana tyrkätä mailia mihin kirjoitella, sillä niccini ei valitettavasti ole sama kuin mailini tässä palvelussa, joten suoraa ei voi viestiä sitä kautta. Tosin googlaten voi ehkä löytää muuta kivaa.
        :)


      • Anonyymi

        Pikaflirtti kalastaa huijaa hyväuskoisia hölmöjä.


    • nhgff

      Mulle yksi mies sanoi, ettei ole kiinnostavia naisia, joille kirjoittaisi. Ilmeisesti joillekin on jonoksi asti. Ei edes komea ole. Luonne oli aika vaikea, joten ei jatkunut. Ei pahalla hänelle.

      • rrrrrrrr

        Sua ei pitänyt kiinnostavana?


      • nhgff
        rrrrrrrr kirjoitti:

        Sua ei pitänyt kiinnostavana?

        Kirjoitti siis noin ennen ensimmäistäkään tapaamista, ilmeisesti eräänlainen iskuyritys tuokin. Mitäpä tapaamaan enää, kun ei herännyt mitään tunnetta miestä kohtaan ja varmaankin yleensä molemminpuolisia nämä jutut, jos on rehellinen itselleen.


    • 5785784

      Jos sitä naista netin kautta pitää etsiä, eikä suomi24 treffit tuota mitään tuloksia, niin kannattaa kokeilla esimerkiksi E-Kontaktia vaikka kuukauden ajan. Maksaa jotain 35 euroa, mutta siellä ollaan kyllä paljon "vakavammin" liikkeellä. Itsekin sain aika paljon yhteydenottoja naisilta siellä ihan muutamassa päivässä. Kannattaa vaan mennä täysillä mukaan, eli profiilikuva hyvä ja rento profiiliteksti. Lisäksi siellä saa näkyvyyttä ihan eri tavalla (monilla eri tavoilla) kuin jossain sumi24 treffeissä.

      • Herkkukarkki

        Kantsisko sinä naisen mennä?


      • ffffl

        Onko oikein mainos tämä?


      • 5785784

        Ei ole mainos. Mutta sanotaan nyt näin, että jos jossain suomi24 treffeissä tai happypancakessa ei omalla kohdalla tapahdu yhtään mitään positiivista pitkän ajan kuluessa, niin tuskin sitä tapahtuu e-kontaktissakaan.


      • ekarjalastanainen
        Herkkukarkki kirjoitti:

        Kantsisko sinä naisen mennä?

        Miehiä kyllä siellä riittää ja sain muutamassa tunnissa kymmeniiä flirttejä ja paljon viestejä. Tosin moni oli luku- tai ymmärrystaitoinen, sillä ikähaarukkani oli miehet 42-52v miehet ja yhteyksiä otti 35v ja 72v ikää olevia miehiä. En kokenut omakseni tuotakaan sivustoa. Nyt on ihmeen vapaa olo, kun en ole millään deittisivulla, ei tarvitse yrittää etsiä mitään. Kyllähän tuolla ulkona liikkuessa miehet nyt kesällä ottavat enemmän katsekontaktia ja jopa tervehtivät. Reippaasti vaan jatketaan juttua, ei siinä mitään menetä.


      • kllllo
        ekarjalastanainen kirjoitti:

        Miehiä kyllä siellä riittää ja sain muutamassa tunnissa kymmeniiä flirttejä ja paljon viestejä. Tosin moni oli luku- tai ymmärrystaitoinen, sillä ikähaarukkani oli miehet 42-52v miehet ja yhteyksiä otti 35v ja 72v ikää olevia miehiä. En kokenut omakseni tuotakaan sivustoa. Nyt on ihmeen vapaa olo, kun en ole millään deittisivulla, ei tarvitse yrittää etsiä mitään. Kyllähän tuolla ulkona liikkuessa miehet nyt kesällä ottavat enemmän katsekontaktia ja jopa tervehtivät. Reippaasti vaan jatketaan juttua, ei siinä mitään menetä.

        Ootko ite 55v nainen?


      • ekarjalastanainen
        kllllo kirjoitti:

        Ootko ite 55v nainen?

        En ole. Vielä muutama vuosi aikaa tuohon viisvitoseen.


      • 42-Sinkkumies

        Ei kannata maksaa mitään. Ei treffeille pääsemikseksi pidä maksaa mitään vaan sen pitää olla ilmaista tavata naisia ja etsiä sitä elämänkumppania.


    • Näinonnäreet

      Suomi24 naiset hakevat vain seksiä. Toiset yhden illan suhdetta ja toiset elämänpituista seksisuhdetta. Valokuva ratkaisee. Kukaan heistä ei halua rakastella kaljamahaasi tai jaaritella uskonnosta, politiikasta tai filosofiasta.

      • Herkkukarkki

        Niin tekevät Suomi24 miehetkin.


      • Naminamu

        Seksihän on niin ihanaa kun oikean vastinparin saa :)


      • Napakka

        Kaipaan vanhanajan heinälatoromantiikkaa ;)


      • Haaveillen

        Mä löysin heti kiinnostavan ihmisen, tavattiin kotonaan ja nyt on nähty useasti ja aina harrastettu seksiä (paitsi ekalla kerralla) koska molemmat haluaa ja se synkkaa meillä. Hän vaan ei halua parisuhteeseen enää, joten pitää munkin pitää tunteet kurissa ja kun tämä loppuu niin se vaan loppuu.. ehkä mä aikaani tuhlaan, mutta pidän hänestä ja meidän huumori täydentää toisiaan ja muutenkin ollu hyvät keskustelut. Mutta ehkä näin eronneena pitää olla joku välietappi ennen sitä suurta rakkautta, jos sellaista edes tulee enää... Tiedän että tulen kaipaamaan tätä ihmistä, ei varmaan kesä kerleä loppumaan kun hän jo minut päättää jättää. Nautisken siihen saakka..


      • hehänlöysi

        löysit seksi
        olet yksinäinen


      • fllll

        Sehän olis aivan loistavaa jos vain seksiä hakevat, Meikä olis heti täysillä mukana.


      • 30vsinkkumies
        Napakka kirjoitti:

        Kaipaan vanhanajan heinälatoromantiikkaa ;)

        olen kokeillut ei heinä selän alla mukavalta tuntu esim ruoho paljon mukavampi


    • Näinonnäreet

      Älypuhelimella voi olla vaikea kirjoittaa romaania. Nykyajan some-addiktit osaavat ainakin koristella tekstinsä hymiöillä jos ei muuta...

      • Napakka

        Lyhyestä virsi kaunis...


      • Unohtakaa älyvempaimet ja laatikaa kunnon koneella viestinne kaikinpuolin..
        Lopettakaa sormia kiusaava pyyhkiminen.
        =)


    • hyvänainen

      Onko se kivaa silloin, joka kerta kun näkee...mies aloittaa sen vonkaamisen. Vaikka kuinka yrität viestittää, ettei tänään jaksa., painostus jatkuu. Sitten lähtee kotiin ja on monta viikkoa hiljaa ...ja taas sama toistuu. Hän selittää ettei voi luonnettaan muuttaa ja minulla ei ole tahtotilaa.

      • kklo

        Oot vaan liian väsynyt aina.


    • Leskenlehti

      Olen ihka oikea nainen, lapseton leski. Etsin ikäistäni seuraa, mutta minuun ottavat yhteyttä eniten 20-30 -vuotiaat miehenpuolet, jotka haluavat seksin opetusta. Itse haen kokonaista ihmissuhdetta, johon kuuluisi ystävyyskin. Olen 77-vuotias, hoidan itse kaikki asiani, liikun omin jaloin, kirjoitan romaania, joka on tuotantoni kahdestoista kirja.
      Voi yksinkertaisesti olla niin, että ellei ikäiseni mies ole työelämässään tottunut tietokoneen käyttöön, ei hän ryhdy sitä eläkkeellä ollessaan opettelemaankaan.
      En ole kiinnostunut miehistä, jotka ikänsa puolesta voisivat olla lapsenlapsiani.
      Kysyjälle kerron etsiväni oikeaa ihmissuhdetta, mutta olen melko varma, ettei hänen ikänsä ole lähelläkään omaa ikääni.

    • henrikkihauki

      Samat naiset on ollu siellä yli 8 vuotta mitä ne sieltä oikein hakee ?

      • Ande35

        Totaa joo 🤣🤣 en onneks ottanu sitä maksullista pikaflirttiä käyttöön. Sieltä tuli mukavas jotain yhteydenottoja mun profiilin saman tien. Ennen kun kerkes kertoa sinne itsestään yhtään mitään saatika että olisin kerennyt vielä laittaa kuvaa itsestäni mun profiiliin. Tuo on yksinäisten ihmisten huijaamista


      • kalleeeee
        Ande35 kirjoitti:

        Totaa joo 🤣🤣 en onneks ottanu sitä maksullista pikaflirttiä käyttöön. Sieltä tuli mukavas jotain yhteydenottoja mun profiilin saman tien. Ennen kun kerkes kertoa sinne itsestään yhtään mitään saatika että olisin kerennyt vielä laittaa kuvaa itsestäni mun profiiliin. Tuo on yksinäisten ihmisten huijaamista

        Mikä maksullinen pikaflirtti ja missä? Vähän tarkkuutta kehiin.


    • niiih

      joku päivitys vissiin menossa, toivottavasti eivät päivitä yhtä huonoksi kun happy kaken, lähti sieltä profiili pois ku meni sivut pilalle

    • Kesäenkeli

      On täällä, minäkin haen vakituista suhdetta n.57-60v. miehestä. Olisi kiva, kun ei poltaisi ja alkoholin käyttö ei olisi satunnaista. Mutta ei vaan tahdo löytyä täältä Varsinais-Suomesta. Nyt jos löytyy, niin katherine58 ja suomi jutut perään. Olisin iloinen , jos vaikka olisi hengellistäkin joukossa.

      • Toukokuu

        Saman ikäistä minäkin olin etsimässä. Jouduin toteamaan, että n.60vuotiaat miehet eivät enää jaksa rakastella kunnolla. Moni kertoi jo viesteissä.
        Se nyt vaan on tärkeä osa parisuhteessa.


      • dddkfkg

        Tarkoitat siis että alkon käyttö mieluummin säännöllistä kuin satunnaista..


      • Toukokuu..
        TIlailepa heitä varten parit luontaistuotteet: Ashwagandha, Guarana, Ginseng.... tiedä vaikka Macastakin jotain apua ois..
        Ja sitten gojimarjat ja mulperit....
        Siitä sitten hieman kehittelemään herkkureseptejä, jotka maistuvat hyviltä.
        Sitten voi hiljalleen alkaa tapahtua pientä voimistumista ja piristymistä jollain saralla..
        Aina kannattaa kokeilla ainakin :) !


      • heikostijaksaa
        Toukokuu kirjoitti:

        Saman ikäistä minäkin olin etsimässä. Jouduin toteamaan, että n.60vuotiaat miehet eivät enää jaksa rakastella kunnolla. Moni kertoi jo viesteissä.
        Se nyt vaan on tärkeä osa parisuhteessa.

        Juu, ei todella jaksa viittä kertaa enempää vuorokaudessa. on se pakko levähtääkin vähän ja ladata kun joka sessioon menee ainakin se tunti.
        Ei noi muijat näytä haluuvan enempää.


      • Anonyymi
        Toukokuu kirjoitti:

        Saman ikäistä minäkin olin etsimässä. Jouduin toteamaan, että n.60vuotiaat miehet eivät enää jaksa rakastella kunnolla. Moni kertoi jo viesteissä.
        Se nyt vaan on tärkeä osa parisuhteessa.

        Tuus mun kans kokeileen. Ennen nainen jättää hommat kesken kuin minä


    • Tavallinen-tapaus
    • jukkap9

      Kaikilla naisilla on, ettei mies polttaisi, mutta juoda saa hyvässä seurassa, siis kännittely naisilla mielessä. Minä, kun en juo ollenkaan, mutta poltan, niin ei ole mitään mahdollisuuksia löytää vakituista seuraa, nyt on puolet ehdottanut vain kesän rientoihin, terassille ja etelänmatkaa. Ja, etsin sitä nättiä, naisen kokoista, pitkillä hiuksilla, en yläkehon rakentajaa, vaan reitevää ja leveillä lanteilla. En hae juovaa naista, enkä maksullista ja joka on kotonakin viihtyvä tai puutarhassa. Tittelin ei ole väliä minulle, kunhan on ihana söpöläinen. Samat naiset on vuodesta toiseen niin suomi.24 , e-kontakteissa, kuin muuallakin ja moni ei osaa kirjoittaa tai edes lukea oikein, kun e-kontakteissakin ,jossa en ole jäsen ja laitoin, että odotan luukussa, niin flirttailee takaisin ja laittaa viestin sinne, jota en pysty lukemaan, kun en maksa jäsenyydestä. Laitoin puolen vuoden aikana varmaan 50 flirttiä , kun oli minun mieleinen, niin yksi ainoa osasi vastata suoraan sähköpostiin ja kirjoitteli varmaan kuukauden, kysyi sitten titteliäni ja katosi, eikä vastannut enään. Välimatka vain oli 300km, mutta ei koskaan tullut käymään, vaikka kulki työasioissa ohitse helsinkiin. Fiksu ja tyylikäs, naisellinen nainen, mutta titteli ratkaisi suhteen

      • indeed

        En halua tupakoivaa miestä tai alkoholin käyttäjää. Joskus voi ottaa lasin viiniä, mutta ei sekään pakollista. En myöskään halua miestä, joka roikkuu nettideiteillä vuosia tai takana vain lyhyitä ihmissuhteita esim. muutama vuosi max.
        Olen vaalea, pitkähiuksinen, söpöksi sanottu, naisellinen. Sinkku nykyään pitkän liiton elänyt.


      • pekkk
        indeed kirjoitti:

        En halua tupakoivaa miestä tai alkoholin käyttäjää. Joskus voi ottaa lasin viiniä, mutta ei sekään pakollista. En myöskään halua miestä, joka roikkuu nettideiteillä vuosia tai takana vain lyhyitä ihmissuhteita esim. muutama vuosi max.
        Olen vaalea, pitkähiuksinen, söpöksi sanottu, naisellinen. Sinkku nykyään pitkän liiton elänyt.

        Kuten huomaat, pitkän liiton eläneenä ero tuli kuitenkin. Miten siis se olisi parempi vaihtoehto kuin muutaman vuoden suhteet? Tiesitkö että naiset ja miehet ovat erilaisia, kun on seurustellut useamman ihmisen kuten esimerkiksi minä useamman naisen kanssa niin oppii tuntemaan naisia paremmin, siitä oppii aina jotain. Esimerkiksi sen että jos liitossa ei ole hyvä olla, siinä ei vain olla.


      • indeed
        pekkk kirjoitti:

        Kuten huomaat, pitkän liiton eläneenä ero tuli kuitenkin. Miten siis se olisi parempi vaihtoehto kuin muutaman vuoden suhteet? Tiesitkö että naiset ja miehet ovat erilaisia, kun on seurustellut useamman ihmisen kuten esimerkiksi minä useamman naisen kanssa niin oppii tuntemaan naisia paremmin, siitä oppii aina jotain. Esimerkiksi sen että jos liitossa ei ole hyvä olla, siinä ei vain olla.

        Ei ole sukupuolisidonnaista olla lyhyissä tai pitkissä liitoissa. Omalla kohdallani kyseessä nuorena solmittu liitto, joka päättyi. Ei mitään alko-ongelmaa tv. hyväksyttävää syytä erota, mutta liitto päättyi.
        Jos on takana useita lyhyitä suhteita, kertoo se ihmisestä itsestään. Ei osaa sitoutua tai ratkoa vaikeita asioita, heti erotaan. Koska itse olen "pitkän liiton nainen", haen samanlaista seuraa. Ja vaihtelunhaluisille löytyy varmasti omanlaisiaan. Kumpikaan vaihtoehto ei ole huono. Tärkeintä juurikin oppia elämästä ja elää siten, ettei loukkaa toisia tai tule itse loukatuksi.


      • Sama täällä, ei taida helluntaiksi löytyä nättiä, alkotonta naista, joka olisi rikas,rakas ja romanttinen?En juo itsekkään, mutta poltan. Kaikki nätit on varmaan jo varattuja kesäksi, ei edes varattujakaan enään näy suomitreffeillä


    • mahjong

      En ole treffisivulla, kokeilin kyllä viime vuonna sitä muutaman viikon ajan. Yhden kanssa tapasin pari kertaa, mutta ei olisi ainesta ollut edes kaveruudelle; hyvä kirjoittamaan jo ammattinsa vuoksi ja puhumaankin kehuen itseään eli luonne ei osunut yhtään tällaiselle tavalliselle pienten asioitten naiselle.
      Jospa kesä tuo tullessaan oikeassa elämässä jotain yllättävää.

    • Jykke

      Ei ainakaan omalle kohdalle tässä kuukaus toist sitten sattunut... Eräskin kaks flirttiä laitto ja vastasin asiallisesti, niin ei kahden viikon sisään kuulunut mitään. Jotain vastauksia sai, mutta ei ne mihinkään paria viestiä pitemmälle kantaneet. Ei kyllä ollut kauheet odotuksetkaan haun aikaan, kun kokeilumielessä kokeeksi jälleen.
      Sinkkunakin tässä viihdytty ihan, eikä siis ole pakko ketään kylkeen löytääkkään. Mut ajoittain vois jonkun ottaa kainaloon tai syliin yöksi vaik ei mitään sen kummempaa tapahtuisikaan.
      E-kontaktiakin kokeilin rinnalla, ja samalla tekstillä... EI sit yhtään vastausta, joten sekin kanava on minun osalta poistetu. Happypancakessa jotain vastauksia sai, mutta lähinnä siksi et itse kysyin jotain... Ja eräs paikkaunnalta vastasi, mutta hiljeni ku kysyin kahville tai syömään ku ei kuvaa ollut. Eli sekin on osaltani bannissa ihan.
      Pitäs varmaan pistää Itellan jakelijat töihin, ja pistää kirjettä matkaan ihan, jos vaikka nappais sielt puolen paremmin... Ja nyt ihmettelijät, että viihde illan aikasia kuljetteluja tuttavapiirissä ku heittää niin tutustuu ja näkee jotain. Sit voi jutella ja kysyy, tai tkee ku minä... Karaokessa vetää jonkun biisin duettona ja illan jälkeen vie kotiin matkalla pois... Ja muistaa mis asuu, niin kirjoittaa kirjeen ihan käsin... Jos sillä saisi huomiota paremmin, ja osoittaa kiinnostuksen paremmin. Itse 42v sinkku, ja kirjeen saaja kyllä n. 55v rouva. Mut en nyt olekkaan kysyyn häntä ku syömään ja tutustuun siinä, jos vaikka lähtisikin ulos ja katseista päätellen voi lähteäkkin ja pian kaulaan kapsahtaa...

      • Äidinkieli8plus

        Mitähän tuo vuodatuksesi olisi ihan vain selkosuomeksi?


    • 42-Sinkkumies

      Ei taida olla oikeita naisia. Ei ne ainakaan osaa mitään kirjoittaa tai ovat todella nirsoja ettei kelpaa muu kuin toimitusjohtaja. Nykyään on ihmisiin tutustuminen todella vaikeaa ja vain komeimmat pelimiehet pääsee treffeille tavis naisten kanssa.

    • äijänkäppyräiset

      Saattaa olla joukossa niitä nykytekniikalla tekaistuja sekä taustalla puikoissa joku äijä vinoilee jo profiilin tekstissä.

    • 30vsinkkumies

      olen käynyt Praha > Berliini > Puola > Bulgaria > kreeta ikinä ei ole ongelma ollut noissa maissa puhua naiselle mut heti kun tule takas tänne pohjolaan niin vaikka puhun samallalailla kuin ulkomailla tosin suomeksi niin Suomalaiset naiset ei noteraa mitenkään

      olen 30v normaali kokoinen ei ole kalja mahaa ym olen perus tavis hukun masaan kadulla joten tosi harva nainen koti suomessa edes huomaa minuanetti treissä mun ongelma on lukihäiriö kerran pääsin treffeille parin tunnin keskustelun jälkeen ai sä oot vain varasto mies joo mä etin vähän parempaa kun taas ulkomailla naisille kelpaa toimeen tuleva terve perus mies

    • Onnekas

      Ehkä teillä miehilläkin on turhan korkeat kriteerit ootteko miettiny ;) Oma mieheni oli kk-tolkulla s24:ssä ja ei muka löytänyt ketään vaikka oli löytänytkin, ei vaan ollut tykännyt. Ei kukaan muka koskaan vastannut ja siitä useasti jälkeenpäin valitti, vaikka kävi treffeilläkin. Sattumalta sit oli mut löytänyt vaikka profiilin mukaan en ollut millään lailla mitä hän etsi. Yks kriteeri oli esim. et kuva pakko olla ja mulla ei ollut. ei haussa tuu profiili vastaan jos laittaa rastin kohtaan vain kuvalliset. Onneks laittoi mulle viestiä, tavattiin ja rakastuttiin ensisilmäyksellä. Ollaan sielunkumppanit vielä usean vuoden jälkeen vaikka hän ei sitä olis koskaan uskonut.

    • jassukka

      Olen oikea nainen ja haen loppuelämän suhdetta. Kirjauduin myös s24-sivulle muutama päivä sitten. En pelkästään tuon varassa ole, vaan kuljen silmät auki, tosin muualla kuin baareissa.

      • dfskgjgh

        "Kuljen silmät auki" Mitä se käytännössä tarkoittaa? Esimerkkejä? Teetkö aloitteita?
        Siitähän se vain on kiinni


    • tekaistujakinon

      notkuin s24 treffipalstalla helluntaita vasten yöllä ja yht äkkiä putkahti espooseen toista sataa 18-28 ikäluokan kuvallista profiilia. yhdessäkään ei ole kuvausta ja useimpien kuvasta arvaa, että ei ole aito... mut kyl latistaa tuollainen, kun nyt seuraavana päivänä ne nyt näkyvät olevan suunnilleen ainoat online tilassa olevat profiilit...

    • exnettideittailija

      Suomi24 vaatii puhelin numeron jos liittyy palveluun ja tekee profiilin treffi sivustolle. Samoin happypancake. Tekstiviestinä sitten tulee joku koodi jolla saa profiilin auki. En usko että kovinkaan moni enää sinne profiiliaan tekee ja antaa numeroaan mainos tarkoitukseen. Tietysti sellaset jotka pelaa prepaidien kanssa mutta senhän jo tietää etukäteen mitä nämä hemulit on ...

    • vnvnvnvnv

      Em ole treffisivulla, mutta haen sitä oikeaa suhdetta.

    • unohtakaatreffailu

      Ei siellä ole naisia jotka vastailee. Naisilla muuten vaan profiili ja ovat muuten vaan niin nirsoja ettei tavis miehellä ole mitään mahista päästä tutustumaan.

      • Tämmöistätäällä

        Minä tein ensimmäistä kertaa profiilin ja otin naisiin yhteyttä. Osa vastaa ja osa ei, tosin jos ovat vastanneet. Eivät vastaa enään seuraavaan viestiin, aika turhauttavaa. Toinen on että esittävät kyllä/ei tyylisiä kysymyksiä tai vastaavat todella niukasti. Tästä saanut heti kuvan että heitä ei kiinnosta, joten en minäkään kysy enään kun ei sille ole tilaa. En tiedä, pitäisikö laittaa alueeksi koko Suomi. Uudellamaalla ei osata keskustella


    • Jake99

      Minulla meni 2 päivää kun jo tapasin kiinnostavan naisen suomi24:n deitissä
      ja nyt ollaan tapailtu jo puoli vuotta. Eli kyllä sieltä jokaiselle sopiva löytyy.

      • saab69

        Minulla sama. Voitin lotossa päävoiton viime kevättalven aikaan. Meni 2 päivää ja rahat oli tilillä.


      • Anonyymi

        Minä löysin heti kaksi potentiaalista naista. Nyt kaksi vuotta myöhemmin se toinen on yhä palstalla eikä vastaa. Toinen käy välillä eripituisia aikoja poissa palstalta ja palaa sitten takaisin; ei vastaa minulle. Nähtävästi testailee löytöjään ja kun ei kaikki sovi kuvioon, niin etsii uutta. Sikäli rehellisempi kuin eräs tapaus, missä oli koko ajan haku päällä toisella nimimerkillä.
        Muutama riihen seinästä irti reväistyn pirun näköinen on lähestynyt flirtillä. Ja tietenkin ne Googlekääntäjällä kirjoitetut netistä imuroitujen kuvien kaunokaiset. Lastenlasteni ikäiset...
        No, seuraillaanpa vain, miten luu jää liian rantun käteen. Rupsahtaminen se vain etenee vuosi vuodelta...


    • Anonyymi

      Minulla oli taas lotossa 7 numeroa

    • Anonyymi

      On ihme aallon pohjaa, viestittely alun tiheydestä 60estä alle kuukaudessa tippunut tasan nollaan ? ? . Tuntuu siellä joku setä joka fuulaa viestejä. Eihän sitä huomaa mistään. Viesti ei mene perille koskaan tai päin vastoin. En ole ostanut plussaa ja haamuilun ilostako sen ostaisin?

      • Anonyymi

        Nyt sain yllättäen viestin hyvännäköiseltä. Outoa et nyt tähän hetkeen kun aikaisemmin pitkä hiljaisuus. Kamalan pitkä hiljaisuus noin kaksi viikkoa yksinäisyyttä ja nyt saa vaihtaa muutaman sanan kauniin naisen kanssa chatissa kuin erämaan halki kävellyt ottais huikan vettä, sillä arvelen et vähän aikaa juttelee minulle kunnes toteaa, olen hänelle lyhyt kasvuinen. Ei avioliittoja treffit24jällä synnyt. Naiset ei halua toteuttaa sitoutumista deittien kautta.


      • Anonyymi

        Jos on nimimerkki päällä, palvelin näkee tänne kirjoittelun. Tiedä laittavatko fuulaus viestiä valittajalle et ostais plussaa. Muutamat viestit mut todellisuudessa minulla mitään jakoa ole, tuon naisen vaatimuksia ei kestäisi Erkkikään. Huoh, avioliitto sitten ja takasin grillattavaksi yksinäin erämaahan. Kaava liiankin tuttu on.


      • Anonyymi

        Just, sinne män ja käsi kirjoituksen mukaisesti yllätys hiljaisuus.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe