Haluisin perustaa bändin

Rrr

Oon vasta aika nuori ja haluisin perustaa bändin mun kaveri soittaa rumpuja ja toinen kitaraa ja mäki soitan kitaraa ja varmaan laulaisin mut oon vähä helari ja jos nyt ruvettais tekee musaa nii pelottaa että ei nousta koska kuka haluu kuunnella helari musaa ja meidän bändin nimi ois RedCrayons

3 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Hei.
  Ei kannata hampaat irvessä treenata ja yrittää päästä huipulle. Pitäkää hauskaa sillä porukalla älkääkä liikaa miettikö muitten mielipiteitä.
  Basso on muuten ehoton soitin bändi-kokoonpanoon..Toki en tiiä soitatteko mitä musiikkia, mutta yleisesti basso on bändin sielu ;)

  • Pelkkä harjoittelu ei pitemmän päälle kauaa innosta, vaan tavoite esiintymään on aina terveellistä harrastukselle.
   On paljon kohteita, joihin iloa voi vaatimattomallakin soittelulla tuoda.
   Vanhainkodit ym vastaavat palvelukohteet ovat hyvinkin kiitollisia kohteita viihdyttävälle musisoinnille, eivätkä niinkään kovin kriittisiä pienille virheille.
   Täytyy aina muistaa se, että eivät vanhukset välttämättä mitään taivaallista lähtömusiikkia välttämättä kaipaa, vaan iloista kepeää ja reipasta, sillä ei elo palvelukohteissa aina ole niin ratkiriemukasta.
   Maailmassa on paljon hienoa musiikkia sanoituksineen, joten ei pidä luulla että kaikki muu musiikki on syntiä joka ei jumaluutta ylistä.
   Harjoitelkaa noin 1h ohjelma valmiiksi jolla haluatte muita viihdyttää, se on aluksi riittävä.


 • Tarvitteko basisti vielä

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.