FEMINISTI KOMMARI ON IHMISKUNNAN JA IHMISEN PAHIN

kommunismi-pahin-rikos

VIHOLLINEN.

Nyt kittiläläisetkin ovat nähneet sen. Yks perkele tuli kuntaan ja sen jälkeen kaikki asiat ovat sekaisin.

Kommunisti haluaa tuhota, alistaa ja hallita diktatoorisesti. Puhtaimmillaan ko uskonto on PKoreassa ja muut pienemmät diktaattorit pyrkivät samaan.

Kuten näimme Kittilässäkin !

38

1887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sutkit-Sukevalle

      Nyt kun seuraa tämän vasuriryhmän touhuja, ja alotteita niin täytyy myöntää
      että siinä on vinha peräkin !!!

    • Jyväthukassa

      Aina kun keskusteluissa on tolkkua, trolli aloittaa pelinsä useilla avauksilla.
      Oras nyt lääkkeet ja muista äitienpäivä!

      • Olet.oikeassa

        Veroilla eläminen tuhoaa ihmisen aivot. Kiitos kun muistutit törkeästä asiasta.


    • hullullevastaus

      kyllä aloittajan pitäs päästä hoitoon....eihän kittilässä ole vassarit olleet vallassa enää aikoihin,jos koskaan...täyttä huuhaata kirjottaa. Muista,vain otettu lääke auttaa,jos auttaa..

      • syyte-tavoitti

        Vaikka eivät ole vallassa niin hyvänä apuna suhmuroinnissa, ja siitä ovat
        nyt syytteessä ja tutkinnassa.


    • paskakommari

      Sinäkin aloittaja käytät suomalaista kommunismiin perustuvaa järjestelmää ja olet ollut siihen tyytyväinen. Imisit varmasti kuivemmaksi ja varastot tyhjiin jos pääsisit paremmin käsiksi. Äitis ja isäs on käyttänyt ja lapses käyttää ja vielä lapsenlapses käyttää. Vai mitä sanot ilmaisesta peruskoulusta? Kouluruuasta? Äitiyspakkauksista? Vanhusten hoidosta? Terveydenhoidosta? Hammashoidosta? Saitko lapselles ilmaiset hammaslääkäripalvelut, jotka muualla maailmassa olisi maksanut tuhansia euroja?

      • olet-paska-oikeassa

        jotkut pakotetaan maksamaan käyttämäsi ns. ilmaiset palvelut.. olet siis paskaloinen, hyi kakkaa...


      • paskaloinen
        olet-paska-oikeassa kirjoitti:

        jotkut pakotetaan maksamaan käyttämäsi ns. ilmaiset palvelut.. olet siis paskaloinen, hyi kakkaa...

        Samoja palveluita käytät itsekin.


      • tamppi

        Nyt esitit kyllä vääriä väitteitä. Ei ne mihinkään kommunismiin perustuvia palveluja ole. Meillä ei ole koskaan ollut kommunistista enemmistöä. Korkeimmillaan muistaakseni 27 %


    • paskakommari

      Taisitpa saada myös aikanaan starttirahaa tai mitä lie yritys/maataloustukea. Etpä ole varmasti kieltäytynyt mistään tuesta (työttömyystuki, sairaspäiväraha, leikkaus sairaalassa ym. )kun on ilmaseksi tarjottu!

    • paskakommari

      opintotuki, asumistuki, vammaistuki, hoitotuki.... Et ole varmana päässy Suomessa sellaista päivää näkemään ettet ois jotakin yhteiskunnan tukea saanut tai varoja käyttänyt. Vähintään syntyessäs oot jo saanut tukea siihen, ettei äitis tarvinut synnytyksestä maksaa itteensä kipeäksi

    • Malla__

      On se niin väärin, mutta pääasia on että kommarit ja fasistit marssivat
      samassa jonossa tuomiolle syksyllä, voi kun antaisivat oikein raskaimman
      jälkeen.

      • olemmeoikeusvaltiossa

        Koska tää on ensimmäinen tämmöinen juttu, niin veikkaan että raskaimman jälkeen tulee tuomiot. Saadaan "pelottava" ennakkotapaus. Ja hyvä niin. PP yrittää parhaansa puolustellessaan juoksupoikiaan ja -tyttöjään.


    • jovaononesniikieroa

      Taitaa olla juoksupoikia joka puolueryhmässä. On se niin jännä, että vasemmiston edustajatkin nuoleskelee kokoomuslaisen persusta. Sokeita ovat olleet omalle hölmöydelleen.

    • paskaapäivää

      niin no voihan nuo kokoomuslaiset lopettaa veronmaksun ja tehään tästä oikein kunnolla eriarvoinen yhteiskunta. Saatte sitten rakentaa asuinalueittenne ympärille aidat, koska yhteiskuntarauha ei sitten enää säily. Ja pistää nuo veroista säästyvät rahat siihen aitaa ja vartioihin. Lapsenne ei enää turvallisesti pääse liikkumaan missä haluavat. Mutta niinhän te haluatte

      • Miksikutsutaan

        Kiristätkö, että jos Sulle ei anneta rahaa uhkaat vahingoittaa toisten henkeä?


      • voipyhäyksinkertaisuus

        Voi kuule höpö, höpö. Voit käydä katsomassa mallia niissä maissa missä eriarvoisuus on arkipäivää.
        Sitä paitsi niillä samoilla verorahoilla sinä ja sun yritykses on saaneet yritystukia. Pitäskö yrittäjät jättää loisimasta verorahoja. Ne on nimittäin tavallisten kansalaisten saamat tuet hyvin pieniä verrattuna siihen, mitä yrityksille maksetaan.


      • Kopsahtaa
        voipyhäyksinkertaisuus kirjoitti:

        Voi kuule höpö, höpö. Voit käydä katsomassa mallia niissä maissa missä eriarvoisuus on arkipäivää.
        Sitä paitsi niillä samoilla verorahoilla sinä ja sun yritykses on saaneet yritystukia. Pitäskö yrittäjät jättää loisimasta verorahoja. Ne on nimittäin tavallisten kansalaisten saamat tuet hyvin pieniä verrattuna siihen, mitä yrityksille maksetaan.

        Oletko nuija? Yritystuet on ihan peanuts verrattuna sosiaalitukiin. Valtaosa yritystuista on maataloustukia, mm. tuottamattomille seuduille kuten Lappiin. Loput on energiatukia alueille, kuten Lappiin. Sellaisia ei tarvitsisi maksaa senttiäkään. Sosiaalituista suurin osa maksetaan työrajoitteisille alueille kuten Lappiin.

        Yritykset maksaa palkat, verot ja sinunkin tukesi. Yrittäjäksi pääsee kun perustaa yrityksen tai omistaa osuuden. Halvimmillaan saat muutamalla sentillä osakkeen Helsingin pörssistä. Sitten sinäkin olet omistaja kuten valtaosa suomalaisista.

        Eläkkeet muuten maksetaan eläkesijoitusten kuten osakkeiden tuotoilla. Pelkillä sinun maksamilla eläkemaksuilla pääsisi muutaman kuukauden sapatille, vaikka maksaessa summa onkin tuntunut isolta.


    • pyhäyksinkertaisuus

      Ootko koskaan ihan tosissaan miettinyt miksi näitä tukia maksetaan? Ei suinkaan sen takia, että oltasiin pehmoja ja säälittäisiin. Vaan ihan vain sen takia, että pidetään kansalaiset tyytyväisinä mahdollisimman pitkälle ja mahdollisimman monenlaisella tavalla. Rauha säilyy maassa.

    • Suomisissit

      Olemme varanneet jo katsomosta paikat että saamme katsella bravuuripaikoilta kun viherkommarit lähetetään Siperiaan !!!
      Heheh :)

      Kiitos kaikesta, arvoisat idiootit paskaloiset.

      • unta-ja-nälkää

        Laitappas jo se korkki kiinni, ota ilta lääkitys ja vedä viltti korville, niin kyllä se siitä….


    • Uskovaisen-moraali-

      on joskus hyvin alhainen;

      "LK: Rovaniemeläispappi syytteessä törkeästä kavalluksesta, syytteen mukaan pappi on käyttänyt hyväksi läheisen henkilön hänestä riippuvaista asemaa"

      Sama mikä uskovaisuus on takana, myös viherkommunismi on uskonto ja paha sellainen, prkele.

      • noloo

        Et sitte parempaa keksiny? :D Ja AO oli mikä?


      • kiljuajamömmöjä

        Luulen että kirjoittaja tarkoittaa "viherkommareilla" vasuriryhmää, joka vaali-
        lupauksensa rikkoen, on siirtynyt tukemaan kepulaisia ja persuja, ja ansaitsevat
        siitä rangaistuksen ;))


    • Lapiukko

      teilä kittilässä on mukavat tarinat: SUOMEN LAISTA ei tarvitse välittää, ...jos panetta VIHERKOMMUNISTIT vaikkapa leireille, köyteen... olette sittenkin loppupeleissä rikkoneet SUOMEN lakia kuntalain suhteen...tai jonkun muun lain puitteissa MÄKELÄN irtisanomisessa...

    • Kolarin_Ville

      Aina on vaara, että kun valitaan kunnanjohtaja oman hyvävelikerhon ulkopuolelta, valituksi tuleekin sellainen henkilö, joka haluaa noudattaa lakia. Oma mokanne.

    • OI888

      Voiko sellainen tulla valituksi Kittilään?

    • Julkishallinnosta

      Mitenkä Mäkelän valinta aikoinaan tehtiin? Onko nykyisessä valtuustossa tai kunnanhallituksessa samoja henkilöitä, jotka aikoinaan suuressa viisaudessaan valitsivat Anna Mäkelän kunnanjohtajaksi?

      • karu60

        Kurulahan oli itse hallituksen puheenjohtajana kun Mäkelä valittiin. Kehui vielä LK:ssa hyvää valintaa. Kyllä märän riihen puivat !


    • IsoA1955

      Tuskin vähään aikaan koska nykyiset syyteessä olevat päättäjät siirretään takavasemmalle. Siellä he ovat koko tulevan sutkioikeudenkäynnin ajan. Eli useita vuosia.

    • viherkommarit

      yrittävät tehdä kittilästä melkosenpienen kokoista kuntaa...
      viherkommarit olivat aivan ihmeissään kun kittilän kunnalla pyyhki hyvin ja
      lentoivuorot vain lisääntyivät ...
      viherkommaripaskat olivat päättäneet helsingissä että koko suopmi muuttaa, kehäkolmosen sisäpuolelle.... olivat siis kateellisia kittiläisille, nekun vaan porskutti kohti parempaa tulevaisuutta itsenäisesti.. hullut viherkommarit eivät kestäneet moista tilannetta ja lähettivät am:n kittilään korjaamaan tilannetta hinnalla millä hyvänsä. suomen kuvalehti oli alusta asti mukana ko valtauksessa...

      siinä koko paska.

      ja nyt nuo paskat sitten kitisee tä'll' palstalla kun suunnitelma meni perseelleen... ja kuten olette huomanneet tuo paskasakki on verioilla elätetty, ne istuvat virastoissaan ja kirjoittavat tänne paskaa..

      onneksi käy kuin nl:ssa tai romaniassa, kaikki paska paljastuu ja kansa tekee omat ratkaisunsa.

      • Pönttöviheltää

        Sinä et kyllä ole terve! Eihän tuossa ole mitään järkeä!🤪


    • oikeudenmukaankittilässä

      Olitko itse vai sukulainen, joka menee tuomiolle? kun on noin kovasti ottanaa syämmestä. Toivotaan kuitenkin molemmat että tuomiot tulee mahdollisimman kovina samoin myöskin korvaukset kunnalle aiheutetuista menetyksistä. Syksymmällä sitten kun eka kierros on käyty onnittelemme lisää. Eikö niin?

      • Olet-oikeassa

        Viherkommarit häviävät sotansa, aina !

        Kertoo myös historia.


    • IsoA1955

      Kyllä se panta alkaa kiristämään kun vastuunkanto lähestyy. Kun tekee perusteltuja ja oikeudenmukaisia päätöksiä, niin ei joudu vaikeuksiin. Ja jos tuntuu siltä, ettei ole varma tiedoistaan, niin voi jättää asiasta erimielisyyslausunnon, tai jopa jäävätä itsensä päätöksen teosta. Ei kannata seurata porukan kovinta mölisijää. Heillä tuppaa olemaan aina omat asiat hoidettavana ensimmäisenä. Tai ovat muuten vaan osaamattomia.

      Nyt viimeistään kannataa nostaa tosiasiat esiin. Töppäilyjä sillä ei saa tekemättömästi, mutta suoraselkäisenä on kuitenkin jatkossa helpompi hengitellä. Vaikka Kittilää johtaisi millainen "Milla Magia" tahansa, niin tässäkuviossa hän ei ole voittajajoukkueessa. Millan kohtalon voi varmistaa vaikka Aku Ankasta.

      Näytää sivusta seuraavalta että Kittilän sutkit on saaneet kuokkaan asiassa kuin asiassa. Hyvältä näyttää, oikeus tulee voittamaan eikä sille sutkit mitään mahda!!! Tosin aikaa ja rahaa kuluu tuhottoman paljon.

    • KAIKEN-LISÄKSI

      nuo saatanalliset pahan ilman linnut eivät maksa mitään saatanallisista teoistaan, TODELLISTA PASKASAKKIA !!!

      Sais kantaa helvettiin !!!

    • Tuon-vahvistaa-myös

      historia, onneksi tai valitettavasti.

    • Römppäviikon-käräjät

      Vasurien valtuustoryhmähän on jo syytteessä, eikö se jo riitä?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe