Riku Aalto uhittelee toimilla Eduskuntaa vastaan

karmeavirhe

Kyllä osaa olla otsaa vastustaa perustuslaillista hallintoa Suomessa. Sata vuotta sitten vallankumousyritys ja uhittelu oli karmea virhe. Niin on Aallon uhittelukin.
Siitä ei ole hyötyä kenellekään, vain haittaa. Ay-liike menettää uskottavuutensa vastustaessaan työpaikkojen lisäämistä aj nuorten työllistymistä. Jos ei pääse töihin, niin ei kerry eläkettä. Ensimmäisen työpaikan saanti on ensiarvoisen tärkeä. Aina kysytään aikaisempaa kokemusta.

SAK uhitteli turhaan akttiivimallia vastaan. Teollisuusliiton toimet Tornion terästehtaan pysäyttämiseksi oli kenraalimunaus. Työelämämuutokset tulevat voimaan uhitteluista huolimatta. On ikävää, jos SAK lähtee heiluttelemaan punalippua tässä asiassa.

4 kommenttia

Vastaukset

 • Tässä vastatoimia:

  1) lakkosakot suuremmiksi, nyt tasoa "rikesakko tai sata vatsalihasliikettä raiskauksesta"
  2) ay-jäsenmaksun verovähennys poistettava, nyt kaikki veronmaksajat joutuvat korvaamaan 200 miljoonan erän, on vastoin perustuslakia, liittymisen vapaus
  3) työnantajan velvoite välittää ay-jäsenmaksuja poistettava, perustuslain vastainen sekin, liittymisen vapaus tai tasapuolisesti myös YTK:n jäsenmaksut välitykseen
  4) tukilakot kriminalisoitava, poliittiset lakot niin ikään
  5) ay-toimitsijoiden työpaikkakiusaaminen on työsuojelurikos, loputtava, metoo, lakkovahdit kuuluvat tähän porukkaan, työt eivät ole lakossa
  6) ansiosidonnainen kuuluu kaikille, ei vain liiton tai YTK-kassan jäsenille, masketaanhan se pääosin valtion budjetista!

 • Ensimmäinen työpaikka on nuorelle tärkeä.
  Mutta miksi nuoret ei lähde joukolla Uuteenkaupunkiin autoja kasaan?. Jos se työpaikka on tärkein ja menee netti surffailun ohi.

  • Kuinka kauan jäsenistö katsoo herran sikailua?
   Ahneudella ei ole ollut mitään rajaa kun puhutaan eri palkkioista mitä on nyt maksettu ja vielä korotettu.
   Toivottavasti jäsenistö eroaisi liitosta.
   Perseily on jo huomattu ja tuomittu.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.