Jakkaran mukana pihalle!!!

Hupiakerrakseen

Professorin ennustus Lapparissa ja muissa lehdissä. Poliisi kantaa ulos valtuustosalista ja kunnanhallituksen kokouksesta rettelöitsijät jotka ei vapaaehtoisesti lähde. Nyt on tulevaisuudessa hupia tarjolla koko rahan edestä. Saapa nähdä pitääkö konstaapelien pamppua ja vähän kovempia otteitä käyttää näihin juntturoihin. Kannattaa valtuutettujen alkaa nälkälakkoon ja mielenosoitukseen siitähän saadaan kesän matkailuvaltti Kittilään.

Kyllä nyt Sonkajärvi jää eukonkantokisoineen kakkoseksi. Kittilässä on virallisen tahon valtuutettujen kantokilpailu. Ottaakohan Veikkaus tämän kisan pelikohteeksi. Veikkauksia kuka lähtee nopeimmin valtuustosalista.

29

2054

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • burkenlaki
      • virka-apua

        Olisiko syytä kääntyä Lapin Sinisten puoleen, että he pippurisumuttimillaan
        karkoittaisivat ei toivotut valtuutetut Kunnantalolta ?


      • mikätässämaksaa

        Niskasta kiinni ja pihalle. Kumipuun oksalla pitkin selekää jos panee hanttiin. Onhan tätä sutkien venkulointia oikeusturvasta katseltu jo ihan tarpeeksi. Oliskohan jo aika keskittyä kuntalaisten oikeusturvaan?


    • IsoA1955

      Sanna Mamma on nyt astunut pahasti karhun rautoihin. Itä-Suomen yliopiston oikeustieteen professori Pauli Rautiainen toteamus Lex Kittilän perustuslaki toteamus on itsestään selviö. Se on niin selvää, että käsitykseni mukaan jokainen, joka on edes yrittänyt oikeustieteeliseen ymmärtää että perustuslaki valiokunnan tarkastama ja hyväksymä laki ei voi olla perustuslain vastainen. Voi pyhä yksinkertaisuus minkälaisella osaamisella oikeustieteellisen voi läpäistä!!

      Hupia kyllä riittää. Se on kuitenkin selvä että sutkien luottohommat päätyy pitkähköksi ajaksi. Ja hyvä niin. Oikeuden kuuluu voittaa.

    • voivoivoi

      Hävettää.

      • teekoo

        Kovin oli hienoa ja äkkiä luettuna siistiä tekstiä. Kuitenkin, häviöhän tuosta tulee jos ja kun asia riitautetaan arvon valtuutettujen toimesta. 20 sivua tekstiä joka selvästi on tarkoitettu vain pitkittämään prosessia ja lasku kasvaa. On suuri, jopa todennäköinen vaara että arvon valtuutetut joutuvat jossain vaiheessa tulevaisuudessa kaivamaan sitä omaa lompakkoaankin esiin, siinä kohtaa on turha huutaa "meidän mielestä tämä on ritiriidassa ties minkä kanssa". ...aikuisten oikiasti! Onko se kokouksissa istuminen ja näennäinen valta niin tärkeä asia että asettaa vaaraan kotinsa, yrityksensä, jne... Ne mahdolliset maksuthan tullaan perimään, se on varma se.


    • Ansatie

      Siis todella hävettää! Jos tämä olisi elokuvaa, kukaan ei olisi osannut edes kirjoittaa tuollaisia juonenkäänteitä. Ajatelkaa, tämä kaikki on täyttä totta!

    • EiOle

      Lausunto ei ole SY:n kirjoittama. Kenelle tästä on maksettu?

      • EtelänTuristi

        Kyllä se selviää, jos kunta on maksaja vai jatkaako korhonen talkoopanoksella kunnan "auttamista". Normaalitaksalla ei ihan halpaa tilata 20-sivun lausuntoa. Aika paljon on vaivaa tuon läpyskän kirjoittamiseen käytetty. Yhtäkkiä lukaisten näyttää sisältävän asiaakin mutta tarkimpi lukeminen osoittaa, että aika höttöä loppujen lopuksi.


      • enväitämuttakysyn

        Korhonen ei tee talkoita, mutta hän osaa iskeä kunnan suonta niin, ettei se herätä suurempaa hälyä. Malttoihan Eilavaarakin odotella laskunsa kanssa useamman vuoden, korko on sen mukainen.
        Menikö se näin : "kiero, kierompi, juristi" ?


    • Että...silleen

      Sy käyttää kuukaudessa asianajajia apuna ja se maksaa kunnalle enempi kuin SYn kuukausipalkka.

    • Julkishallinnosta

      Toivanen yrittää parhaansa mukaan vielä hämmentää soppaa yrittämällä kyseenalaistaa selvitysryhmän asetuksen. Hän sai 4 sivua lisäyksiä kunnanhallituksen lausuntoon.

      • leviläinen

        Toivanen itse ei ymmärrä lakikirjan päälle 'tuon taivaallista'. Olen sen itse todennut, kun hän oli hoitamassa 'leipätyötään' eli edunvalvojana. Kyllä Toivasta ohjaillaan muualta, eikä se ole edes vaikeaa, hänen hoksottimensa tuntien.


    • Napapiirintuoltapuolen

      Onko mitään tietoa, mitä kunnanvaltuustossa tapahtuu? Eikö kokous ole alkanut klo 12. Onkohan paljon toimittajia paikalla. Kyllä tätä kokouspäätöstä odotellaan täällä muuallakin Suomessa. Harvoin on tällaista tosi-tv:ta. Kiitos kittiläläiset poliitikot!

    • kummia_venkuloita

      Niskaperse kiinni ja pihalle, vähän pamppua vielä perään. 😉

    • uusi_valiokunta

      Kittilän valtuusto hyväksyi vs. kunnanjohtajan Sanna Ylinamman valmisteleman lausunnon, jonka mukaan Lex Kittilän voi jättää soveltamatta perustuslain vastaisena.

      ”Kuntalain muutos eli niin sanottu Lex Kittilä on ollut perustuslakivaliokunnan arvioitavana”, korostaa Valli-Lintu.

      Perustuslakivaliokunta on muuttanut Kittilän kunnanhallitukseen. Olisi syytä informoida ainakin pääministeriä, sekä kertoa nykyisille/entisille perustuslakivaliokunnan jäsenille, että ovat saaneet potkut.

      • metemmäymmärtänhet

        Siinäpä näitte miten vs.kj Sanna Ylinampa selvitti koko LEX-Kittilän perustuslain vastaiseksi. On meillä tosi noheva kunnanjohtaja. Miksikähän ne ei ottaneet sitä perustuslakivaliokuntaan? Saapi tässä ihmetellä!


      • oikeuskunniaan
        metemmäymmärtänhet kirjoitti:

        Siinäpä näitte miten vs.kj Sanna Ylinampa selvitti koko LEX-Kittilän perustuslain vastaiseksi. On meillä tosi noheva kunnanjohtaja. Miksikähän ne ei ottaneet sitä perustuslakivaliokuntaan? Saapi tässä ihmetellä!

        Tämän casen jälkeen hänellä ei ole enää mitään "virkaa"?


      • jopassattui

        On tämä semmoinen tositv, ettei yksikään käsikirjoittaja keksisi tällaisia juonenkäänteitä. Kittiläsutkit järjestelevät ihan omasta päästä uusia, ennalta arvaamattomia tempauksia ja ihan selvin päin. Yleensähän näissä tositv.n rottakokeissa juotetaan sopivasti alkoholia, että saadaan aikaiseksi vipinää. Kittilässä ollaan niin puhtaita.


      • voimeitä

        Nyt on pakko myöntää, että Sipilän hallitus on tyrinyt ja vaikeuttanut Kittiläläisten valtuutettujen elämää.
        Suomessa eduskunta laatii lait ja asetukset, mutta kovin huolimatonta puuhastelua tuntuu tuo lainlaadinta olevan. Kittilän kunnanhallitus ja varatuomari vs kj Sanna Ylinampa totesivat Lex- Kittilän perustuslain vastaiseksi ja valtuusto vahvisti asian todeksi.
        Kylläpä osasikin Yrjötapio Kivisaari hauskasti ivata LexKittilää Lexfarssilaiksi. On siinä nokkela kaveri, kuinka pitkälle Päivikin tukemana vielä pääseekkään. Perustuslakivaliokuntaan ei ehkä rahkeet ihan riitä, mutta Kittilän kh.n puheenjohtajaksi ainakin.


      • Lumettaja
        voimeitä kirjoitti:

        Nyt on pakko myöntää, että Sipilän hallitus on tyrinyt ja vaikeuttanut Kittiläläisten valtuutettujen elämää.
        Suomessa eduskunta laatii lait ja asetukset, mutta kovin huolimatonta puuhastelua tuntuu tuo lainlaadinta olevan. Kittilän kunnanhallitus ja varatuomari vs kj Sanna Ylinampa totesivat Lex- Kittilän perustuslain vastaiseksi ja valtuusto vahvisti asian todeksi.
        Kylläpä osasikin Yrjötapio Kivisaari hauskasti ivata LexKittilää Lexfarssilaiksi. On siinä nokkela kaveri, kuinka pitkälle Päivikin tukemana vielä pääseekkään. Perustuslakivaliokuntaan ei ehkä rahkeet ihan riitä, mutta Kittilän kh.n puheenjohtajaksi ainakin.

        Kivisaaren kirjoittelu on suoraan ” Heikoin lenkki” ohjelmasta!😂


    • ExKittilä

      Mistähän tämä valaistuminen Lex Kittilän perustuslain vastaisuudesta tuli kun aiemmin vs. Sanna jätti kunnanhallituksen äänestyspäätökseen eriävän mielipiteen, eikä silloin havainnut lain perustuslain vastaisuutta?

      • metemmäymmärtänhet

        Se on tämä Sanna niin noheva, että se ossaa muuttaa mielensä ko met vähän viisaamma sitä.


    • leevileviltä

      Se on niin "noheva" tämä VVM, että tekin osaatte muuttaa mielenne? Mitään ette voi. Kyllä se oikeus viimein voittaa. Emme päästä mafiaa tänne.

    • Julkishallinnosta

      Määräaika lausuntojen antamiselle päättyi eilen.
      Jännitys tiivistyy enkä oikein jaksa oikein odottaa, että VM tekee odotetun päätöksen ja pidättää luottamustoimestaan kaikki sutkit. Näinköhän muutkin tutkinnan alla olevat vielä julkistamattomat henkilöt osaavat tehdä oikean johtopäätöksen ja jäädä suosiolla sivuun tehtävistään kunhan mahdolliset syytteet nostetaan? Eivät kai he niin jääriä ole, että katsovat kaikki kortit loppuun saakka?

      • pienempitorvi

        Mustapekka jää.... Kenelle? PR lle


    • perusasiathukassa

      Kittilän kouhot yrittävät itsehallinnolla ja demokratialla kuorruttaa RIKOLLISIA päätöksiä. Laillinen päätös on demokratiaa ja rikollinen laiton päätös tahallaan tehtynä RIKOS. Ajatelkaa niillä aivoilla perusasiat. Jos omat aivosolut eivät riitä kannattaa kysyä viisaammilta. Kivisaaren teksti oli kyllä osoitus siitä että ei löydy ajattelukykyä nähdä omaa tilannetta. Syy oli jossakin muussa kuin itsessä. Etelän herrat on tehneet laittomuuksia. HEI HALOO TE OLETTE SYYTTEESSÄ RIKOKSISTA. Oletteko sattuneet sitä huomaamaan.

      • Torvi4

        Joku "ohjailee" päättäjiä ahneuden siivittämänä?


      • nähty-on

        Kyllä Kivisaari tietää tasan tarkkaan, miten asiat on, mutta "kenen leipää syöt,
        sen lauluja laulat" !


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe