Laiska saamaton mies

Tapanitteni

Mies on ihana... Mutta aivan julmettoman Laiska, vaikka laittaa aina laiskuuden huonon olon piikkiin. Miten sitten jaksaa pelata koneella, katsoa töllöä, kukkua yöisin?

Minä hoidan tiskit, siivoamisen, kämpän puhtaana pidon. Minä hoidan kaiken.... Laskut mukaan lukien. Käyn töissä ja vituttaa aina tulla kotiin koska mies kerää pillua... Eikä yleensä ole edes jaksanut nousta ylös sängystä.

Mies on työtön, hän elää kelan ja minun avulla. Enemmän kelan, koska olen pistänyt selväksi että en ole rikas... Aina kun miehellä on rahaa hän ostaa jotain (ps4 yms).

Seksiä harrastetaan aika usein, mutta yleensä hellyttely jää siihen. Aika kun suukottaa ja muuta voi vain todeta että taas kiehnää kimpussa pillun takia. :'(

Välillä mietin välittääkö mies minusta oikeasti vai onko hän kanssani vain siksi, koska on Laiska eikä hänellä ole rahaa?

3

679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jospaauttaisitilannetta

      Eipä tuollainen suhde oikein kanna, jossa toinen osapuoli on täysin riippuvainen luonne ja imee susta loputkin mehut, eikä osaa olla tukena oikeella tavalla, mikä tukisi myös hänen omaa minäkuvaa miehenä olemisesta. Älä viiti enää passata, vaan pistä mies tekemään asioita ja kantamaan oma kortensa kekoon miehuutensa suhteen edes kotona, jos vaikka työtön onkin ja myös osallistumaan rahallisesti menoihinne. Et sä ole hänen äitinsä, vaan puoliso.

    • Äläalaorjaksitilaaapua

      Lähetä tänne se äijä koska tunnistin juuri itseni(myös patalaiska) ja ehkä paremmin tultais toimeen:) Olen tuumaillut että on monenlaista sakkia ja kahdenlaista sinun perheessäsi eli se toinen on kuin minun kaverini. Kaikki pitää olla tiptop ja puhuu imuroinnista , pyykinpesusta ja siivouksista usein vaikka on mies ja meikäläisellä ne asiat kyllä ei todellakaan päätä vaivaa. En muutu enää eikä hän mutta mepä emme asukkaan yhdessä vaan tapailemme usein minun luonani koska tämä sotku nähtävästi tekee hyvää hänen ylisiisteille aivoileen ja ehkäpä hän hieman hellittää eikä ole itselleen niin ankara. Uskon että äideillä suuri merkitys näissä asioissa. Meillä ei pahemmin kotona siivoiltu eikä sitä opetettu. En syytä ketään mutta uskon että sieltä tämä juurensa juontaa. Yritän aina petrata mutta samat jutut palaavat pienen ajan kuluttua eli en muutu enää kuin pahemmaksi ja perikunta saa tilata roskalavan jälkeeni. Tällä tarinalla haluan vain valoitta asiaa minun näkökulmastani. Ehkä sinun kannattaa ottaa siivooja aina välillä. Mutta älä ota hyvännäköistä' vaan mielellään joku isoäiti tms ja sitten pidätte miehenne kanssa riemulomaa:) Sinun on pakko alkaa ajatella itseäsi mutta tuo kotiorjuus on ikävä kyllä melko yleistä ja sitten kun naiset lopen uupuneina eivät enää jaksa ja halua seksiä harrastaa niin ukko pahalainen menee vielä vieraisiin pisteenä iin päälle. Huh huh, kyllä on tämän kirjoituksen jälkeen mukavaa olla sinkkuna ja silti saa seksiä milloin haluaa:) Otan todella osaa sinun ongelmaasi enkä muuta tiedä avuksi kuin sen miehen maksaman kotiavun. Mukavaa kesää ja nautinnollisia petileikkejä kumppanin kanssa;)

    • oppeliini1

      Miksi VALITSET elättää tuon tason vetelystä? Miksi?

      Asuessasi yksin voisit henkisesti paljon paremmin. Seksiä ja paljon parempaa (tietysti suojattua) saat maksua vastaan kulman takaa aina silloin kun haluat. Eikä sinun tarvitse katsoa tuota löhöävää oliota joka vie kaiken ilon elämästäsi!

      Miksi et käyttäisi aikaasi itsesi henkiseen kehittämiseen; kurssit, koulutus, itseoppiminen puhtaasti omaksi iloksi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe