Miehen ex hallitsee elämäämme

Yksinhuoltajaksikko

Mieheni on vuosia sitten ollut avoliitossa erään naisen kanssa. He kuitenkin erosivat, mutta nainen ei ole onnistunut pääsemään siitä yli. Nykyään nainen soittelee miehelleni aina ja häiritsee elämäämme. Hän lähettelee koko ajan romujaan lahjoina. Talomme on täynnä hänen tavaroitaan. Nyt nainen on kutsunut itsensä meille kylään. Ajankohta ei ole vielä tiedossa. En voi ymmärtää sitä, jos mieheni antaa hänen entisen avokkinsa tulla jopa yhteiseen kotiimme yrittääkseen erottaa meidät. Minusta olisi kauheaa, jos mieheni tässä vaiheessa hylkäisikin oman vaimonsa ja tulevan lapsensa ja valitsisikin mieluummin entisen heilansa. En voi kuvitellakkaan, jos joutuisinkin nykyisen hyvän suhteenme sijaan tyytymään vain lapsemme yksinhuoltajuuteen jonkun entisen naikkosen takia.

19

1018

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olkaaonnellisia

      No puhu miehellesi tästä, riitelemättä. Kerro että sua pelottaa tämä ajatus ja jos hän sanoo ettei ole mitään pelättävää, niin eikö sinun kuuluisi häneen luottaa? Anna sen eksän tulla sitten ja näyttäkää silloin miten onnellisia olette yhdessä vauvavatsa pystyssä, vaikka ihan korostetusti, yhdessä sovitusti. Jollei viesti mene perille, niin on kyllä miehesi asia sanoa eksälleen että nyt kuule et ole enää tervetullut meille eikä me oikein toivota sinulta mitään lahjojakaan.

      Mutta oletko ihan varma siitä että eksällä on niitä tunteita enää, vai voiko vaan aidosti olla niin, että he erosivat ystävinä ja nainen ajattelee että voi jatkaa ystävänä olemista? Nimittäin, joskus voi käydä niinkin että kummankin tunteet vaan kuolee, ja jäljelle jää se mikä alkuunkin oli, eli ystävyys.

      Miksi sinä ylipäätänsä olet noin epävarma jos mies on jo mennyt kanssasi naimisiinkin ja teille on vauva tulossa? Ota vähän objektiivisempi katsanto tähän nyt ja selvitä itsellesi mitkä ovat ne seikat mitkä oikeasti pelottavat sinua. Jos miehesi vaikuttaa siltä, että hänellä on jotain tunteita tätä eksää kohtaan, niin silloin teidän on varmaan syytä jutella asiasta. Kertomasi perusteella en kuitenkaan saanut tällaista kuvaa. Epävarmuus syö energiat, eikä sinun kuuluisi olla epävarma. Mutta onko sinulla oikeasti syytä olla epävarma, vai voisitko vaan päättää että luotat mieheesi ja siihen ettei kukaan, uusi tai entinen, pääse teidän väliinne?

      Millä tavalla tämä eksä hallitsee elämäänne? Otsikko on aika vahva tekstiin nähden.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Olen monesti yrittänyt puhua miehelleni asiasta, mutta hän vain sanoo, että minun itse pitäisi käskeä naista jättämään meidät rauhaan. Hän myös sanoo, että se olisi hyvä tilaisuus kertoa naiselle, että hän ei ole tervetullut väliimme jos hän tulisi käymään. En kuitenkaan voi hyväksyä sitä, että hän suunnittelee tulevansa nuin vain kutsumatta yhteiseen kotiimme.

      Mieheni on kyllä sanonut minulle, ettei hänellä ole ollut eron jälkeen tunteita sitä naista kohtaan, mutta hänelle mieheni ei ole sitä saanut kerrottua. Nainen myös tietää, kuinka vahingollinen hän on suhteellemme. Jos hän oikeastikkin ajattelisi meille hyvää, niin hän lopettaisi vahingoittamasta suhdettamme.

      Hän hallitsee elämäämme juurikin sillä, ettei hän kysele ennen kuin toimii eikä arvosta mielipiteitämme. Mieheni on sanonut vaikka kuinka monesti hänelle, ettemme halua, että hän lähettelee koko ajan tavaroita. Siltikään siihen ei ole tullut muutosta. Hän myös kyselee mieheltäni koko ajan, että milloin he voisivat lähteä kahdestaan vaikka jonnekkin matkalle.

      En edes tiedä, miten ja millaisen viestin kirjottaisin hänelle jotta hän tajuaisi jättää meidät rauhaan, vai heittäisinkö vain toiminnallani bensaa liekkeihin. Minusta olisi paras vaihtoehto, jos mieheni lopettaisi kiinnittämästä huomiota häneen, mutta en tiedä, että milloin mieheni suostuu siihen.

    • olkaaonellisia

      Ok, Jos minä olisin sinun asemassasi ja mieheni ei pystyisi puhumaan eksälleen niin en minä alkaisi niiden välejä selvittelemään. Pistäisin (auttaisin) mieheni lähettämään kaikki sen eksän lähettämät tavarat postitse takaisin. Joka ikinen tavara ja joka kerta. Vastaanottaja maksaa -pakettina vaan menemään. Ihan kylmän rauhallisesti. Ei mitään poikkeuksia. Se on aika selkeä viesti, eikö? Ei siihen mitään sanoja/viestejä tarvittaisi. Samoin vaatisin että mieheni vaihtaisi liittymänsä (salaiseksi tietystikin), blokkaisi kaikin keinoin eksän mahdollisuudet olla meihin yhteydessä (facet, meset ym. ml.) ja jos mieheni eksä siitä huolimatta ilmestyisi ovemme taakse avaisin oven niin, että mieheni on mukana, hänen käsi lepäisi lantiollani itse silittäisin vauavatsani ja kertoisin siinä ihan pokkana ja hyvin rauhallisesti tälle eksälle että hän Ei ole meille tervetullut ja että tulemme tekemään rikosilmoituksen poliisille ellei tämä vainoaminen lopu. Luulisi olevan sillä selvä. Ja samallahan minä saisin selvyyden onko puolisoni oikeasti sanansa mittainen mies.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Olenkin kyllä ajatellut, että jos en tosiaan saisi estettyä hänen tuloaan, niin pitäisikö käskeä häntä keräämään kaikki lähettämänsä tavarat ja viemään ne pois. Lähestymiskieltoakin olen miettinyt, mutta en ole varma, että koskeeko se vain minua vai koko perhettäni. Tai tarviiko lähestymiskiellolle olla miehenikin suostumus että sen saa voimaan.

    • jossuba

      Pistä lähestymiskielto vireelle, vedoten tulevaan yhteiseen lapseen ja kotirauhan häirintään, sillä se ratkee.

    • M49

      Mielestäni ei oikeastaan ole sinun hommasi laittaa nenääsi jonkun "tuikituntemattoman" eksän asioihin. Miehesi voi lähettää tavarat postissa takaisin, kuten "olkaaonnellisia" jo kirjoitti. Jos niitä tulee lisää, niin niitä ei kannata ottaa vastaan ollenkaan. Muutenkin "olkaaonnellisia" sitti hyviä neuvoja. Poliisin puheille en kuitenkaan ihan heti menisi.
      Ja kaikille pitäisi olla päivänselvää ettei exillä ole mitään asiaa kotiinne. Myöskin miehesi pitäisi ymmärtää katkaista välinsä exäänsä kunnolla. Sehän on parempi myös sille exälle jotta hän pääsee jatkamaan elämäänsä eteenpäin. Ei mitään viestittelyä, ei puheluita, ei kahvilatapaamisia. Ei mitään. Näin minä tekisin ja mihinkään muuhun en edes suostuisi.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Voihan se olla, että lähestymiskiellon hankkiminen on liian työlästä, mutta kotirauhan rikkomisella uhkaaminen on varmaankin tarpeeksi selkeä viesti siitä, ettei hän ole tervetullut kotiimme. Toivottavasti hän tajuaa sen myötä jättää meidät muutenkin rauhaan.

      En voi kuvitellakkaan lapselleni sellaista tulevaisuutta, että joku vieras nainen yrittää koko ajan rikkoa perheemme.

    • Lipotyrrt

      Miehesi tehtävä on sanoa naiselle että jättää teidät rauhaan.Jos ei hän näin tee en kyllä katselisi tuollaista touhua.Silloin sais lähteä mieskin.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Olen yrittänyt löytää, että onko jatkuva häiritsevä soittelukin ja romun lähettäminen kielloista huolimatta kotirauhan rikkomista. En ole kuitenkaan löytänyt vastausta, joten ajattelin kysyä tietäisikö joku täällä.

    • rasittavaexsulla

      No huh onpas rasittava ex. No sano sille ettei enempää sotkeudu. Sika typerää ettei mies uutta perhettään kunnioita kerta olet sullekin sanonut ettet halua sitä kotiinne. Nyt aikuisten oikeasti kerrot miehelle että uusi perhe menee ex edelle. Ja ex on ymmärrettävä pysyä poissa. Upea suhde teillä kyllä en kyllä suostuisi olemaan suhteessa jossa kolmas pyörä mukana. Vau katsoo se ex oikeudekseen olla läsnä ja vielä "kaverina teillä käydä. No odottaa kun menet synnyttää saa mies sitten touhilla rauhassa teillä. Etköhän ottanut pelkän miehen etkä hänen entistään? Haloo aika typerä tarina.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Mieheni ex ilmoitti aikovansa tulla meille sunnuntaina niin pistin hänelle oikopäätä viestin, että jos hän sen tekee, niin minä aion ilmoittaa hänestä poliisille. Saa nähdä, pysyykö hän sen jälkeen kaukana perheestämme.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Nähtävästi heitin vain teoillani bensaa liekkeihin. Miehen ex soitti miehelleni ja sanoi minun haluavan erottaa heidät ja haukkui minua. Hän myös sanoi aikovansa mustamaalata minut miehen puoleiselle suvulle. Itse en ole sanonut hänestä kuin yhden poikkipuoleisen kommentin ja senkin vain täysin vahingossa. Mieheni ex:kin sanoi, että mieheni pitäisi valita joko minut tai sitten hänet. Minulla on sentään se etu, että meille on tulossa lapsi jota mieheni on kovasti toivonut. Hän ei tule koskaan saamaan sitä sen toisen naisen kanssa joten uskon, että olen miehelleni etusijalla niin kuin hän on sanonutkin. Sekin kävi myös selväksi, että mieheni ex on puhunut koko ajan selkäni takana kaikkea pahaa.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Kaiken kukkuraksi miehen ex yritti valehdella miehelleni, etten muka edes rakastaisi häntä. Tuo oli jo kyllä niin läpinäkyvä valhe että tiedän ettei mieheni usko sitä.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Mieheni sanoi, ettei hän koskaan aio jättää minua ja tulevaa lastamme hänen exänsä takia. Vielä jos mieheni onnistuisi sanomaan tai edes osoittamaan hänelle ennen lapsen syntymää ettei häntä kaivata elämäämme. En halua, että lapsemme joutuisi kärsimään kyseisen naisen takia samalla lailla kuin minä nyt kärsin. Saa nähdä, että että uskaltaako hän tulla huomenna samalle kylälle. Mieheni puoleinen sukukaan ei ole käyttäytynyt minua kohtaan mitenkään eri lailla. Eiköhän mieheni ex sitten soittanutkaan heille yrittääkseen pilata maineeni vai ymmärsivätkö he kuinka katala nainen mieheni ex on.

    • Juupjiuu

      Jätä ihan omaan arvoonsa. Stressaa ennemmin omaa elämääsi. Unohda poliisit ja lähestymistä Lloyd. Ne on tarkoitettu oikeisiin ongelmiin. Ei tällaisiin päiväkoti vierailu ongelmiin.
      Ihanaa eloa sinulle ja tulevalle lapsellesi.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Mieheni ex ei ole uskaltanut näyttää naamaansa tänään tällä kylällä. Toivottavasti hän säikähti tarpeeksi jättääksemme perheemme rauhaan. En kuitenkaan oikein usko sillä perusteella, miten hän haukkui minua puhelimessa.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Halusin päivittää tänne kuulumisia. Mieheni exästä ei ole enää kuulunut sen viime puhelun jälkeen. Hän ei ole soittanut, lähetellyt viestejä eikä tavaroita. Vaikuttaa siltä, että hän tosiaankin on jättänyt meidät kokonaan rauhaan. Lapsikin on tullut eikä minun enää tarvi murehtia siitä, millainen tulevaisuus hänellä tulee olemaan.

    • harmaa-harri

      Ei sinun ole pakko päästää miehesi entistä kotiisi. Siitä vaan sanot miehelle, että ei onnistu. Piste.

      Kyllä miehessäsi pitää sen verran miestä olla, että sanoo eksälleen, että tämä paska loppu nyt ja toivottaa hyvää loppuelämää. Minkä takia hän vastailee niihin viesteihin ja antaa huomiota eksälleen? Laita hommalle loppu.

    • Yksinhuoltajaksikko

      Mieheni halusi olla vieraanvarainen eksälleen, koska hän näkee miestäni harvemmin kuin minä. En kyllä tajua, että miksi mieheni laittoi vieraanvaraisuutensa sitä naista kohtaan tärkeämmäksi kuin meidän suhteemme, vaikka sanoo pitävänsä minusta enemmän. Onneksi sentään mieheni on hyväksynyt sen, ettei hänen eksänsä koko ajan häiritse meitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe