aikansakuluksiko vain?

monestipettynyt

Mikä näitä nykyajan naisia oikein vaivaa?Ensin kirjotellaan viesteillä ja ollaan muka niin kiinnostuneita(jos nyt edes vastataan yhteydenottoon)ja sit yhtäkkiä hävitään kuin p saharaan.Ja tämä toistuu monilla deittipalstoilla.Huvikseenko naiset siellä vaan kirjottelee,ilmeisesti edes koskaan tarkotus edes treffata?En voi ymmärtää.

8

1181

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tylsyys

      Varmaankin stressiä elämässä, pitkästyminen, hetkellisesti voimakas tunne että ehkä jaksaisi parisuhdetta. Hetken kun on deittipalstalla muistaakin miten rasittavia miehet on aikaa vievä harrastus. Tapahtuu kyllästyminen ja lopulta keksii jotain mielenkiintoisempaa tekemistä mistä saa oikeasti sisältöä elämäänsä ja nautintoa.

      • Itse olen mies ja minua nuo ajatukset valtaavat usein:D
        Sitä haluaa ja kaipaa naista ja sitten taas ei kaipaa. Minusta ei taida olla parisuhteeseen tai sitten siihen pitäisi luiskahtaa jotenkin ikäänkuin vahingossa satunnaisen tapailun kautta, jossa tunteita pääsisi kehittymään ikäänkuin vahingossa. Tietoinen parisuhteen hakeminen tuntuu liian........hmm.


      • Tylsyys

        Minä en usko hakemiseen juuri siksi kun se on teennäistä pakko rakastamista. Minä olen kaikki parisuhdejutut jo tehnyt. Ei ole mikään pakko epätoivoisesti hakea mitään ja tyytyä mihin sattuu. Mieluiten elää sitä omaa elämäänsä ja jos siinä joku enempi alkaa pyöriä niin jos kummastakin jossain vaiheessa tuntuu että vois pyöriä samaan suuntaan niin kai sitä koittaa voi, mutta hakeminen niin ei kiitos. Minä en koe edes mitään läheisyyden tarvetta, ei ole ikinä ollut luonteessa.


    • gsgfgdfsg

      Miesten on tosiaan vaikea ymmärtää että naisella saattaa olla kymmeniä ellei satoja miehiä viestittämässä hänelle.
      Nettideittailu on vain tosi epäreilua kun toinen sukupuoli hukkuu viesteihin ja toinen sukupuoli on täysin ilman viestejä.
      Siksi naiset lopettaa vastaamasta kun eivät tiedä kenet kaikista miehistä valitsisivat.

    • muukuintreffinimmari

      tähän ketjuun kommenttina, laittakaa hyvät miehet tarkkaan ihannenaisen tai vapaan tekstin kohdalle , mitä te oikeasti suhteeltanne haette. Jos mukava mies hakee mukavaa seuraa, ei se paljon kerro kummastakaan. Sitten kun mies tapaa jonkin naisen, luettelee vaan kaikki poissulkevat tekijät, minulla on sitä ja tätä, harrastan sitä ja tätä, työt vie kaiken ajan. Jälkikäteen laittaa naiselle viestin, meitä ei taida oikein yhdistää muu kuin juttelu ja seksi. No, ei varmaan, jos mies ei edes ole valmis myös omaa osuuttaan suhteen sisällöstä vastaamaan. Jos oikein tahtoo, tahtoo. Jos oikein ei tahdo, minuun ei selitykset iske. Treffipalstalla on, ikävä kyllä, kaikkein mukavimmat miehet varattuja. He tietävät, mitä haluavat. Ikävä kyllä, he taas eivät ole minun juttuni. Taidan uskoa edelleen siihen, että se oikea kävelee minua vastaan joku päivä. Selittämättä sen enempää, miten hän siihen ilmestyi: )Itse olen todella paneutunut profiilini sisältöön, se vetää paljon miehiä puoleen ja saan siitä kiitosta. Nimittäin, olen treffeissä vakavasti mukana.

    • lina

      Karsin heti pois miehet, jotka olivat varattuja, äskettäin eronneita, kohta eroamassa tai hakemassa pelkkää seksiä tai satunnaista seuraa leffaan ja seksiä siinä ohessa.
      Muutama hyvän tuntuinen mies oli, jotka eivät ehdottaneet seksiä ensimmäisten tapaamisten aikana. Nämä olivat kuitenkin buukanneet kalenterin täyteen kuukausiksi eteen päin, oli vielä alaikäisiä lapsia, jotka vievät aikaa.
      Yksi oli erikoisen kiva, mutta välimatkaa aivan liikaa.
      Hiipui vähitellen kiinnostus koko deittailuun ja poistin profiilin.

    • vuosituhannnen-ankka

      Deittailu on jonkun instanssin osan tapa ansaita lisää rahaa. Vanha suomalaisten poikain vitutus laulusta (youtube) on palvelua käyttävien osa.

    • uhrilammas

      Vanhat naiset on saanut elämässään niin paljon runtua että yrittävät kostaa kaikille maailman miehille. Nämä syylänenäiset kassi-Almat tunkevat jokapaikkaan näyttämään ylimielisyyttään ja miesten halveksuntaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe