Läskiä piisaa

aikuinennainenoon

Ehdottaisin että nettideitti palveluista tehtäisiin virallisen valvojan alainen sivusto jossa liian kauan viihtyneet jämä-ämmät karsittaisiin pois heti kättelyssä . Treffipalstat siisteytyisi ja aidot seuran hakijat saisivat mahdollisuutensa löytää elämänsä rakkaus. Kateelliset naiset yrittävät estää toistensa onnen tuppaamaalla joka paikkaan ja kertomalla älyvapaita mielipiteitään kaikesta.
Nämä luonnevikaiset änkyrät tuuppaavat joka paikkaan esittämään mielipiteitään vaikka ei heiltä niitä kukaan kaipaa.
Monilla naisilla on sokea piste oman käyttäytymisen kohdalla.

52

2563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jämä

      Hei hyvä idea kertakaikkiaan ! Ehdottomasti kannatetaan. Voidaankin aloittaa sinusta :D

      • Samaa minäkin olisin ehdottanut, pois vaan kaikki ukot jotka vuosikausia pyörii deittipalstoilla. Perustetaan sivusto, jonne nämä jämät voi mennä toisiaan etsimään ihan tositarkoituksella!! On sekä miehet että.naiset samaa tasoa, kun eivät kenellekään kelpaa.


      • JämäM

        Mutta silloinhan tänne ei jäisi ketään!


      • suomisiistiksi

        Todella hieno idea !!!
        Vuosikausia roikkuneet #stalkkerit pitäisi siivota pois palstoilta.


    • Katselin juuri tuossa yhtä ilmoitusta, jossa ilmoittajan pituus oli 176 cm ja paino 89 kg ja kuvailu normivartaloinen :-D

      • Tutkijamies_

        Niin tai vastaavasti noilla mitoilla kokeavat olevansa hieman pyöreä.
        Miten voi olla hieman pyöreä jos on 30kg ylipainoinen? Kyllä tuossa puhutaan jo vakavasta ylipainosta ja terveysriskistä.


      • Jaakko_Laapotti

        Saman huomannut itsekin, jos nainen on minua ~20cm lyhyempi ja painaa ~20kg enempi, ja silti kokee olevansa normaalipainoinen... :)


    • Velttooo

      Laskurin mukaan tuo paino osuu lievän lihavuuden asteikkoon. Jos lisäksi harjoittelee kuntosalilla, on osa tuosta painosta tiukkaa lihasta. Paino on väärä mittari arvioida lihavuutta. Itseäni ei miellytä nahistunut ja luiseva kroppa, josta roikkuu velttoja ulokkeita. Niin naisella kuin miehellä.

      • Arvasin, että joku vetääå taas kuntosalin mukaan. Se tulee aina kun puhutaan ylipainosta tai ainakin painoindeksistä.

        Jos tuo 13 kiloa ylimääräistä olisi lihasta, ei luokitus silti olisi normaalivartaloinen vaan sporttinen. Lisäksi silloin harrastuksissa olisi varmaan ollut kuntosalilla käynti. Muutenkaan tässä ei ollut kyse siitä, että mikä miellyttää vaan se miten hyvin kuvaus vastaa todellisuutta.

        Jos haluan auton myynti-ilmoituksessa lukee punainen ja väri onkin oranssi, on siinä vissi ero.

        Nykyisin vain läski on muuttunut normaaliksi.


    • Isokukkanen

      Tiedätkös että se, mitä sinä ajattelet, ei ole läpileikkaus kaikkien mielipiteestä. Joku toinen varmasti viettää tämän sinulle liian ” läskin ” henkilön kanssa ihania rakkauden täyteisiä hetkiä. Rakastaa ja arvostaa häntä juuri sellaisena, kuin hän on.
      Sallitaanko nyt vaan erilaisuus ja yksilöllisyys meille kaikille ? Olen ihan varma, että sinäkin kohtaat tuon ihailemasi upea vartaloisen täydellisen kaunottaren jossain elämän vaiheessa. Jos et tänään, niin huomenna... Muotinäytökset ja missikiertueet on niitä paikkoja, joista voit aloittaa pikku flirttailun. Kaikkea hyvää ja ennen muuta onnea kumppanin hakuun !

      • ErilaisuusOK

        Erilaisuuden hyväksyminen on aivan eri asia kuin antaa harhaanjohtavia tietoja itsestään deittipalvelussa. Jos pituus ja paino on kerrottu, niin silloin ei pahemmin haittaa vaikka sanallinen selitys olisi hiukan ristiriitainen. Eli selvät numerot esiin, niin ei ainakaan valehdella, vaikka numerotkaan ei ihan kaikkea kerro.


      • Toooope

        Niin, katto kun juuri kirjoitin, että 1. paino siis se numero... on väärä mittari kertomaan henkilön ulkomuodosta. On myös olemassa ns. laihoja läskejä. En nyt ala selittämään.. googlaa.. 2. Nuo mitat, mitkä hän on antanut, niin niillä hän on alueella lievä lihavuus. Ei anna mitään harhaanjohtavaa tietoa itsestään, vaan rehellisesti kertoo, että pientä pyöreyttä on. 3. Ei ihme, että noin ulkonäkökeskeiset mulkut ovat yksin. Opettele ensin hyväksymään omat epäkohtasi, sen jälkeen hyväksyt ”virheitä” myös muissa ihmisissä. Ei ole virheellisiä ihmisiä.


      • Jjjjjkllll
        Toooope kirjoitti:

        Niin, katto kun juuri kirjoitin, että 1. paino siis se numero... on väärä mittari kertomaan henkilön ulkomuodosta. On myös olemassa ns. laihoja läskejä. En nyt ala selittämään.. googlaa.. 2. Nuo mitat, mitkä hän on antanut, niin niillä hän on alueella lievä lihavuus. Ei anna mitään harhaanjohtavaa tietoa itsestään, vaan rehellisesti kertoo, että pientä pyöreyttä on. 3. Ei ihme, että noin ulkonäkökeskeiset mulkut ovat yksin. Opettele ensin hyväksymään omat epäkohtasi, sen jälkeen hyväksyt ”virheitä” myös muissa ihmisissä. Ei ole virheellisiä ihmisiä.

        Ei ole virheellisiä ihmisiä??? Ja kirjoitustaitokin jäi Lotta-aikana hankkimatta. Ylimielisyys on tän päivän naisilla ylipainoakin pahempi sairaus.


    • sexback

      Lihava nainen on hirvitys. Kaupassa ei sen ohi pääse kun se tukkii koko käytävän ja bussissa taas se hikoilee niin että muut matkustajat saa allergisia kohtauksia.
      Miksei kaikki lihavat naiset muuta amerikkaaan? Siellä on muitakin heidänkaltaisiaan tiejyriä.

      • mitensemeni

        Sinua häiritsee vain ylipainoiset naiset kaupassa ja bussissa... ei miehet 🤔😁


    • Välillälipsuu

      Muista sinäkin ilmoittaa oikea pituutesi ja siviilisäätysi 👌

    • eimuutaaa

      "aikuinennainenoon" - tyhmäoot

    • uussinkkuna

      Olen nainen ja luulisin kuuluvani normaalipainon osioon eli 169 cm ja painoa 60kg. Lihasta näkyy alaraajoissa liikunnan seurauksena, mutta en silti ole maskuliininen. Liikapainoista miestä en halua, normaalipainoinen on hyvä. Liikunta on tärkeä osa elämääni ja miehen kohdalla pitää olla samoin. Ruokien suhteen en niuhota, sillä liikkuminen mahdollistaa hyvät syömiset. Tosin tarkoitan tässä oikeita ruokia, en karkki-perunalastu-pikaruoka-tyyliä.

      • Olet varmasti aivan ihannemitoissa. Olen pitänyt naisen painon ylärajana pituus miinus 100, eli sinun kohdallasi siis 69 kiloa.


      • bokotti-
        Isotumma kirjoitti:

        Olet varmasti aivan ihannemitoissa. Olen pitänyt naisen painon ylärajana pituus miinus 100, eli sinun kohdallasi siis 69 kiloa.

        Juuri siinä laihan rajalla, mieluummin 5-10kg lisää,niin näyttää naiselta ja miehetkin katselee mielellään. Jos on muodot kohdallaan. Ettei se kaikki paino ole vyötärön ja rintojen välissä,niitä naisia kyllä riittää.


    • Kkklll

      Lihasta alaraajoissa heh heh. Paksut nilkat niih.

      • typerys

        Aivot --missä? Ai, niin. Turha kysyä.


      • kemisti

        Onko nilkoissakin sulla löysää? Aloita Furesis 20mg x 2. Voisi auttaa.


    • Teinilautaa

      Kaliforniassa kaavailtiin lakia joka kieltäisi rumien rannalle menon. Johonkin ihmisoikeusjuttuun tais tyssätä. Pitäis olla joku äänestys missä annetaan plussaa tai miinusta ja niin päästäis eroon rumista läskeistä sekä muuten rumista ja vanhan näköisistä.

      • Menolippu

        Joo, saksassa toi konsti oli käytössä jossain vaiheessa. Voidaan alkaan vaikka susta.... ei jatkoon....


      • jkghhg

        Entä ameeban tasolla olevista miehistä. Älykkyys ja hyvä käytös antavat anteeksi pikku viat ulkonäössä. Moukkamaisuutta ei voi korvata millään.


      • Adolf.von.Freudental
        Menolippu kirjoitti:

        Joo, saksassa toi konsti oli käytössä jossain vaiheessa. Voidaan alkaan vaikka susta.... ei jatkoon....

        Kyllä sitä vakavasti suunniteltiin otettavaksi käyttöön lähes kaikissa ns länsimaissa. USA ja ruåtsi olivat jo pitkällä valmisteluissa, mutta sitten tuli muuta ajateltavaa. Saksassa Aatu ehti vähän aloittaa, mutta liian vähän. Ehkä 74 tuhatta olisi uskottavin arvio? Asiaahan ei siellä saa tutkia yli 10 v vankilatuomion uhalla. Siis jos edes AIOT tutkia, niin häkki heilahtaa! Ainakin kaksi emeritusprofessoria on häkissä nytkin tämän takia.


    • Äksybitsu

      Vanhoille käkkärä ämmille pitäisi tehdä feikki deitti. Palsta jossa kukaan ei löydä ketään mutta valittajia rittää. Valokuvat suonikohjuista ei kasvoista.

      • MrKänsäkäsifromfinland

        S24 on jo sellainen. Se on miehille ja naisille. Miksi tehdä kilpailevaa saittia, kun yksi hyvä jo on ? Tämä palsta on myös samaa osastoa Täynnä ilkeitä ja katkeria ihmisiä purkamassa turhautumistaan. Tällä menolla joudutte jälleen kerran tyytymään kylmään pieneen känsäiseen juhannusheilaan, joka nimi on My own hand. Ei ole läskiä, ei. Pelkkiä kovettuneitä känsiä...


    • Sugar12

      Samoin miehille,jotka laittavat profiiliin sen rippikuvan ja kuvassa,se pallomaha ei näy..Tuskin itsekkään mikään tasokas olet,kun ne hoikat ja kauniit eivät ole seuraasi hakeutuneet?? Katso peiliin ennenkuin arvostelet muita..

    • unelmaprinssi

      Mitä teet sinkkusivustoilla, jos olet niin perfecto? Olepa nyt rohkea ja laita itsestäsi kokovartalokuva jan kasvokuva tänne näytille, samoin todiste Mensan jäsenyydestä ja verotiedoista kopio.
      Voimme arvioida sinut ulkoisten avujesi perusteella ja oppiarvot ja tulotaso ovat toki plussaa.
      Tuskin olet kauan vapaana, mutta kiva, kun tulit esittäytymään.

    • Gkkkkkkkkkk

      Ei deittifeikille kelpaa normaali mies. Täytyisi olla kreikkalainen jumala jonka ympärille kietoa väärät säärensä.

    • Tavismies--

      Raakaataan kaikki ne jotka vastaa parilla sanalla niin ei jäisi kun kymmenen naista jäljelle.

    • Kauheastiihmettelen

      Juu naiset kehuvat aina deittipalstoilla olevansa sosiaalisia ja empaattisia. Todellisuudessa sosiopaatteja ja seläntakana juoruilijoita joiden ainut sivistys tulee valkoviini pänikän tunnistamisesta. Ja sitä sivistystä Pirkot onkin nauttineet kaksin käsin. Ja se näkyy. Lihaksikkaina nilkkoina ja paksuina poskina. Suuri määrä alkoholia tekee naisista miesmäisiä. Kolmekymppisten naisten ainoa sopiva vaate alkaa olla armeija teltta.

    • j6jwrj6jwjwjw

      No mitä olen kuullut että kummasti niillekin muijille viestejä satelee, että missäs se vika on?

    • charlotterusse

      Lähes 100kg painavat kaksi ystävääni löysivät uudet miehet heti erottuaan, iloinen luonne ja muodokkuus ilmeisesti puree miehiin.
      Ja ihan kunnolliset miehet ovat kyseessä.

      • Kaikkeatapahtuu

        Eiköhän se riipu hyvin paljon omista mitoista, mikä toisessa miellyttää. Jokainen saa puhua omista mieltymyksistään. Ei näitä voi yleistää. Jos 60-kiloisena ja yli 170-senttisenä "vaadin" noin 50-kiloisen 165-senttisen naisen, se ei mitenkään tarkoita että haukkuisin muita. Hoikkuus liittyy hyvin usein aktiiviseen liikkumiseen, mikä on myös toivomus.


      • yj6wrtjrtjjetjtjaajatj
        Kaikkeatapahtuu kirjoitti:

        Eiköhän se riipu hyvin paljon omista mitoista, mikä toisessa miellyttää. Jokainen saa puhua omista mieltymyksistään. Ei näitä voi yleistää. Jos 60-kiloisena ja yli 170-senttisenä "vaadin" noin 50-kiloisen 165-senttisen naisen, se ei mitenkään tarkoita että haukkuisin muita. Hoikkuus liittyy hyvin usein aktiiviseen liikkumiseen, mikä on myös toivomus.

        Aika harva mies noin pieni onkaan, mutta toki se on normaalia että mies haluaa olla se isompi osapuoli, vaikka nykypäivänä näyttäisi olevan aikas usein päinvastoin.


    • Kaunismielijoo

      Ei kaikki lihavat naiset ole leppoisia..Ja kyllä friikeille pitäisi olla oma palsta.
      Lihava on ehkä omasta mielestään nätisti pyöreä mutta sellaisen mukana tulee myös elintaso sairaudet.
      Naiset kokevat että heillä on oikeus huijata palstoilla kun ovat aikoneet joskus laihduttaa hieman.

    • lblbjoj

      Miehet muistaa sitten merkitä myös ne kaikki strategiset mitat. Myös Jorman mitta !

    • kaikenlaisiaturhisäijiä

      Eiköhän se olisi parasta että mies merkkaisi suoraan deittitietoihinsa että alipainoisuus on tärkeätä naisessa hänelle niin järkevät esim lievästi lihavat naiset eivät sitten turhaan käyttäisi aikaansa turhan miehen lähestymiseen. Urheilullisia ikävä kyllä kaikki eivät voi olla kun on esim sairautta. Sekin on hyvä laittaa miehen tietoihinsa että on urheiluhullu että ei turhaan nainen joka ei esim sairauden takia pysty urheilemaan niin ei turhaan ole yhteydessä. Myös jäykkyydestä ja moukkamaisiudesta miehen on hyvä laittaa tieto deittisivulleen näkyville, mutta nuo alipainoisuuden vaatimukset ja urheiluhulluuden maininnat toisaalta antavat niistä jo suoraan varmaankin vihjeen ettei moukkamaisuutta enää tarvitsekaan laittaa esille, se jo näkyykin.

    • ylva

      Naisesta saadaan tehtyä ongelma täälläkin, kun ei olekaan mitat miehen mieleen. Miksi tuollaiset miehet yleensäkin hakevat naista sähköisistä markkinoista, koska livenä näkisi välittömästi koostumuksen. Vai onko kuitenkin niin, ettei sitä naista voikaan saada yhtään mistään , kun omat vaatimukset ovat niin korkealla kontra oma habitus.

    • kaikenkokenutt

      Hyvä Pirkko tai Irmeli. Mene alasti peilin eteen ja ota itsestäsi selfie. Edestä ja takaa niin että kasvosi ei näy. Näytä tätä kuvaa joillekin tuntemattomille ihmisille ja pyydä heiltä rehellistä arviota vartalostasi. Sinun ei tarvitse kertoa että kuva on sinusta.
      Usko huviksesi että ulkopuolisten arvio on noin puolta huonompi tai kriittisempi sinusta kuin itse näet kuvasi.
      Sinulla on sokea piste näkökentässäsi.
      Tämän takia kanssasi treffeillä käyneet miehet loikkivat pakoon kuin kani pensaaseen nähtyäsi sinut. Ikävä luonne ei paranna chansseja.
      Toiveminäsi ei vain kohtaa sinua;)

      • trim

        ai ei rakasta sinua ihanaa pyöreä nainen.. hi mustasukkainen


    • Mies79

      Itse ehdottaisin, että negatiiviset ja ilkeät ihmiset kuten aloittaja eivät rekisteröityisi lainkaan treffipalveluun. Itse olen tavannut siellä paljon ihania naisia - lopulta myös sen oikean, mutta olenkin aina suhtautunut ihmisiin kunnioittavasti. Itse siedän mieluummin lihaviakin kuin pohjimmiltaan pahansuopia ja ilkeitä nimittelijöitä. Läskeistä pääsee, mutta vittumaisesta asenteesta yleensä ei. Minulle merkitsee paljon naisessa ja ihmisissä yleensäkin se, miten he muita kohtelee. En yhtään ihmettele, jos ap:lla on negatiivisia kokemuksia naisista. Tuolla asenteella ei hyviä naisia ansaitsekaan.

    • pipsapossu

      Pekka taaas vauhdissa :)

    • tärähtänytseoon

      aloittaja on nainen ?

    • Rokkienkeli

      Mielestäni kaikki lihavanpuoleiset, kaljut tylsyydet vois lempata pois, sivusto siistiytyisi oikein roimasti ja olisi nopeampaa etsiä mieluisia pojuja.

      • isotpa-kat

        miksi kaunotar/komea palstalla, onks sisällä pa.ka


    • Taistelutoveri

      Taas lihavat ja katkerat naikkoset alkaa räksyttään kun sohaistaan kepillä hieman..
      Nöyrällä asenteella ja kuuliaisella luonteella selviää miesmarkkinoilla pitkälle. Riivinrautaa ei kukaan halua oli se millainen missi tahansa tai kuivaksi treenisalilla solareumissa grillattu sheman.

    • Nano

      Kyllä minulle ois kelvannut eräs mies, oli semmonen nallekarhu :P , minä en kelvannut sille :(

    • Etsivämuttaeilöytävä

      Näin se varmasti on monilla miehilläkin, mä voin ainakin myöntää, että oon hieman luonnevikainen. Siksi sitä kumppania ei varmaan löydykään. Naisilla on niin paljon valinnanvaraa, että pienemmästäkin syystä voidaan potentiaalinen kumppani "pudottaa".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe