Miten ottaa puheeksi avoin suhde, nainen kysyy?

PirkkoMarjaLeena

Olen ollut viitisentoista vuotta naimisissa ja muutama vuosi sitten lasten tulon jälkeen miestä ei ole kiinnostanut mikään seksiin viittaava pätkän vertaa. Aina mieheni ollut sellainen ettei seksi kauheasti kiinnosta, nykyään ei sitten yhtään.
No, en missään nimessä halua loppuelämääni viettää selibaatissa, 38-vuotias nainen parhaassa iässä ja kroppa kunnossa ja ulkonäkö OK.... Kaikki keinot kokeiltu, houkuttelu, viininjuonti, pienet yrittelyt ja vähän isommatkin. Ei ei ja ei. "Ei jaksa, pää kipeä, väsyttää, ei huvita". Suhde muuten tosi hyvä ja kunnossa, ymmärrän että raskas työ miehellä ja lapsiperheen arki vie mehut mutta itse en kohta enää pysy housuissani jos ei joku anna.

Voinko hakea tarvitsemaani läheisyyttä muualta, soisin sen myös miehelleni jos hän niin haluaisi kunhan nämä kolmannet osapuolet eivät tule sotkemaan meidän avioliittoamme (eli ei tunteita peliin)

Miten otan puheeksi mieheni kanssa vai teenkö salassa.

19

1156

  Vastaukset

  • Riippuu miehestä ja hänen asenteestaan teidän suhteeseen ja myös sinusta. Oletko oikeasti valmis siihen että miestäsi kiinnostaa toinen nainen? Ja tunteet tulee aina peliin - ja niin pitääkin koska seksi on silloin parempaa. Mutta avoin suhde voi hyvin toimiakin, mutta suhtaudu siihen enemmänkin kuin polyamoriaan. Meille on toiminut hyvin jo kymmenen vuotta, vaimolla on poikaystävä ja minulla on ollut useita lyhyitä kivoja juttuja. Paras tapa lähestyä on kysyä suoraan, mutta ei uhkavaatimuksen tapaan. Esim. "mitä luulet, voisiko avoin suhde toimia joillekin, sinulle tai meille?" Et saa syyllistää ja siinä pitää olla hypoteettisen kysymyksen tuntu, johon voi vastata ei. Ja anna ajatuksen itää.

   Jos miehesi on ns. "Miehinen" mies eli heikko itsetunto tai hänellä on epävarmuutta teidän suhteesta on sinulle vain pettäminen mahdollista. Eroa en suosittele jos suhde muuten toimii, seksi on niin pieni mutta tarpeellinen asia ja sen voi hoitaa muuallakin jos olet vahva nainen. Voit olla paljon onnellisempi suhteessasi jos vain saat perustarpeesi tyydytettyä muualla. Oikean henkilön löytäminen voi olla hieman vaikeampi juttu, koska tämän ulkopuolisen suhteen pitäisi olla mutkatonta sinun omalle suhteellesi.

   Avoimessa suhteessa pitää olla selkeät säännöt, teidän suhteen pitää olla vahva ja molempien pitää ymmärtää ihan oikeasti miksi te tarvitsette avoimen suhteen ja miksi te olette juuri oikeat toisillenne ja miksi haette seksiä muualta. Jos ette pysty näistä sopimaan tai ehdot ei täyty niin avoin suhde ei ole oikea ratkaisu.

   • Olipas hyvä vastaus tämä! Meillä vaimon kanssa avoin suhde on toiminut hyvin, pidämme molemmat aukotonta rehellisyyttä tärkeimpänä siinä. Ollaan alle 30-vuotiaita ja minä tunnen vetoa kypsempiin naisiin, vaimo kypsempiin miehiin. Olemme alusta asti olleet onnellisia ja seksin suhteenkin todella yhteen sopivat, mutta tuo se ihan uudenlaista jännitystä harrastaa pieniä seikkailuja. Juttelemme kaikista asioista tosi paljon ja yhdessä on sovittu että jos joskus tämä järjestely alkaa toisesta tuntua yhtään millään tavalla epämukavalta niin sitten niin ei tehdä. Olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa siitä että itsetunnon on oltava molemmilla hyvä jos suhdetta aikoo viedä avoimempaan suuntaan. Pitää arvostaa itseään aidosti ja ymmärtää oikeasti että toinen rakastaa ja haluaa olla yhdessä. Ihastuminen suhteen ulkopuolisiin on myös aihe josta ollaan juteltu tuntitolkulla ja tultu siihen tulokseen että se on osa ihmisen elämää ja sen kieltäminen tai peittely on suhteelle paljon haitallisempaa kuin vaan avoimesti myöntää toiselle että on sellaisia tuntemuksia. Ihastumiset ei kuitenkaan loppupeleissä ole mitään verrattuna siihen rakkauden ja toisen tuntemisen syvyyteen joka sitä omaa kohtaan on olemassa.

    Omiin kokemuksiin vedoten voin siis lämmöllä suositella, mutta korostaisin, että täydellisen rehellisyyden ja kyvyn puhua asioista se homma mielestäni vaatii.

    M27


  • Miehellä toinen nainen, varmasti sen takia ei halua sut

  • Jatkuvaa trollaists

  • Miehesi haluttomuudelle on varmasti syy. Sen selvittäminen lienee ensimmäinen askel. Jos syy on miehesi kyvyttömyys seksiin kanssasi - ei siis haluttomuus - niin avoin suhde voi olla vaikeaa. Lähde selvittämään ensin se kumpaa se on. Siinä minun neuvoni.

   • Ei kaikki ole yhtä aktiivisia.


  • Jos on kiinostunut miehistä?

   • Silloinhan avoinliitto olisi parasta kaikille.


  • En tekis sinuna väärin miestä kohtaan. Kokemuksesta sanon että kun vaimoke alkoi puhua mulle avoimesta suhteesta lähti maku niin perhe kuin parisuhteesta. Vaimoke oli jollain lailla kylläöstynyt, seksin määrä oli vähäistä samoin muutenkin hellyyden osoitukset, mua taas rassasi rasittana vuorotyö joka vei mehut. No vaimoke sitten päätti tehdä oman vallinnan, kertoi jälkeenpäin tapaileensa vieraita miehiä kun minä en innostunut avoimesta suhteesta.

   • Väärin miestä... Entäs naista kohtaan?


  • Tee salassa jos haluat pitää miehesi ….meitä kyllä riittää tyydyttämään sun tarpeesi:)

  • Huonoa huonompikin trolli. Ei kannata ottaa vakavasti.

  • Vaihtoehto avoimelle suhteelle on kaksi miestä ja nainen.
   Itse olen innostunut panemaan vaimoani kaverini kanssa kimpasssa. Vaimo on ainakin tyytyväinen kun joka toinen viiikonloppu saa olla perjantai illasta maanantai aamuun kahden miehen esileikin ja pantavana olemisen kohteena. Kaveri maanantai aamuna panee vaimoani ennen kuin lähtee töihin. Itse keitän aamukahvit ja teen aamupalan. Kun kaveri lähtee töihìn pannaan vaimon kanssa kiimasta jopa parì kertaa ennen kuin pitää itsekin lähteä töihin.

   • Meillä päädyttiin tähän. Aluksi vaimo tapasi muita ilman että tiesin. Sitten halusin kuulla millaisia ihmisiä he ovat. Nyt vietämme paljonaikaa yhdessä. Monesti rakastelemmekin.


   • Mun mies fantasioi tästä. Ajatus kuumottaa, mutta pelottaa että tuo järjestely lopulta pilaisi liiton...


  • Täällä olisi 42 vuotias mies Turusta joka etsii sinua nainen vapaaseen suhteeseen eli ota yhteyttä jos kiinostuit vapaasta suhteesta niin ota yhteyttä jos haluut viettää koti-iltoja tai kaipaat irtiottoa arjesta haluat rentoutua YM Niin tämä kaikki on täysin mahdollista kaikkihan riippuu sinusta nainen ota yhteyttä äläkä ole yksin ota yhteyttä 0458802921

  • Niin voit kertoa kuulleesi pariskunnasta joka teki näin tai noin.
   Voit sitten perustella tuon tuntemattoman parin naisen tekemää valintaa.

  • Kyllä aihe kuin aihe pitäisi pystyä ottaamaan puheenaiheeksi. Vaimo ehdotti samaa vähän yli vuosi sitten. Vuoden kokemuksella avoimesta suhteesta voin sanoa, että siitä voi saada todella paljon iloa ja piristystä suhteeseen. Mutta suhde kannattaa olla tosi hyvällä pohjalla ja asiosta kannattaa olla yksimielisyys ennen kuin siihen lähtee. Jos te saatte aikaan järjestelyn, mikä aidosti innostaa molempia, niin siinä on hyvät mahdollisuudet hienoihin kokemuksiin ja luottamuksen lujittamiseen. Jospa se teidänkin välinen seksielämä saisi siitä piristystä!

  • Kerro rohkeasti että kaipaat seksiä. Jos mies ei pysty tai kykene haet sen muualta. Sano ettet halua tämän takia erota. Meillä toimii hyvin kun keskusteltiin koko asia rauhassa. Ainoa ongelma on kun hakee seksiä ei suoraan sitä kertoa koska silloin ei sitä saa. Kunnes jälleen katkera kakkonen ottaa yhteyttä kun ei saa toista eroamaan. Kun kerron mitä on sovittu ja jne. Ei ne usko koska puolisona estän eron ottamisen. Rasittavaa jälkipyykkiä. Onneksi kestää jonkin aikaa kun jättävät rauhaan. Mitä kakkoselle kuuluu jos näin on sovittu? Itsehän pitää tietää millä perustein varattua tapailee.

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   329
   6494
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   183
   3194
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   93
   1415
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   16
   746