Seksiseura sivustot ovat huijausta

RahasiTulevatMinulle

Erilaisia "mies täältä löydät seksikumppanin" sivustoja tuntuu tulevan aina välillä uusia kun ilmeisesti vanhat sulkeutuvat? Niissä käytetään mielestäni miesten unelmia vain hyväksi eli ei sieltä oikeaa halukasta naisseuralaista löydy ILMAISEKSI. Jos löytyisi, niin kyllä sana kiirisi somessa. Rahat pois kiimaisilta miehiltä katteettomilta puheilla että kyllä se sänky päivä vielä tulee suorasti tai epäsuorasti. Ja aina vain löytyy uusia miehiä jotka menevät tähän halpaan kun ovat "munansa vankeja", jolloin aivot viestittävät "jos tällä kertaa voittaisin vaikka vaistot varoittaa". Puhun nyt ilmaisista treffeistä, en ammattilaisten maksullisista panopalveluista.

Uskon että totuus on vain se että naiset kaipaavat rakastavaa parisuhdetta.... ei mitään nopean tutustumisen panoa. Sen takia siellä ei löydy aidosti halukkaita naisia. Miehet saavat vääristyneen kuvan tv-sarjoista, elokuvista ja pornoleffoista, joissa naiset ovat rohkeita ja halukkaita "kaikkien" kanssa. Totuus on että nainen VALITSEE sen HARVAN kumppaninsa (yleensä pidemmällä aikavälillä) jonka kanssa sitten harrastetaan seksiä hymyhuulin kun suhde alkaa olla kehittyvällä pohjalla naisen mielestä (edes toiveissa).

Jos kuitenkin seksisivustoilla olisi aidosti nainen liikkeellä nimenomaan seksiä hakien, niin siellä on miehiä valtavat määrät, joten naisella on varaa valita se harva.... joka tuskin olet sinä. Ja sekään ei takaa että vaikka nainen olisi aidosti etsimässä seksiseuraa että hän ihan oikeasti saapuu sovitusti paikalle (aluksi vain tapaaminen julkisella paikalla?) ja (toisella kerralla?) vaatteiden riisuminen ei häntä myöskään hermostuta kun pitäisi käydä toimeen.... joten todennäköisesti jää vain kuitenkin pelkäämään ja unelmoimaan näppiksen äärelle. Kun h-hetki lähestyy, niin jotenkin aletaan hermoilemaan ja perutaankin koko juttu.

Ja voihan siellä olla myös niitä naisia jotka ikäänkuin kostavat kaikenlaiset sikailut miehille ESITTÄMÄLLÄ halukasta naista ja ikäänkuin viime hetkellä "vetää töpselin irti" kun on saatu mies satimeen nauttien toisen unelmien/hekumoimisen murskaamisesta.

Eniten uskon kuitenkin että rahojen saaminen miehiltä katteettomilla puheilla on se päämäärä ja toisessa päässä voi hyvinkin kirjoitella oikeasti mies eikä nainen. Rahan siirtyminen mieheltä huijarille aiheuttaa huijarin mielessä suuren nautinnon ja orgasmin, joten jos haluat tuottaa mielihyvää toiselle, niin lähetä rahaa (maksa palvelusta).... paljon.... niin hän saa paljon orgasmeja! :D

Kannattaa vaikka tutustua kirjallisuuteen. Youtubessa on hyvä LYHYT dokumentti vääristyneestä todellisuudesta ettö naiset ovat aina halukkaita. Löytyy hakusanoilla Me Ray Bradbury Rachel Bloom. *hihii*

14

770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tutkijamies_

      Jos ei naiset halua seksiä, niin miksi naisilla sitten on yleisesti ottaen ollut reippaasti enemmän seksipartnereita kuin miehillä?
      Naiset hakee kyllä seksiä, mutta monet vaan pyrkii naamioimaan sen usein parisuhdetoiminnan alle ettei vaikuttaisi kevytkenkäiseltä..=Niitä seurustelukumppaneita saattaa olla useitakin saman vuoden sisään= oikeasti vakipanoja.

      • NaiselleSeksiEiOngelma

        On helppo sanoa et ei halua seksiä kun sitä varmasti saa ja siinäkö vähän välillä tilanne lipsuu hallinnasta. Tästä syystä eihän se ole mikään ongelma sanoa EN HAE SEKSI SEURAA sekä torjua seksiseuraa haeskelevia miehiä. Mitä sillä on väliä mut eipä onnistu sama temppu mieheltä, ainankaan hyvällä menestyksellä.


      • mittelön-suhteet

        Seksiseuraa "hakeva" 65 vuotias nainen on vahvoilla vs 40 vuotias seksiseuraa etsivää mies :D Kertoo jotain miehen mahdollisuuksista löytää mitään.


      • Anonyymi

        Pulsittia, raha tavoitteena, etenkin jos aletaan keskustella alussa viestittelynä. Älkää menkö halpaan jos viestin hinta on 2ekee. Lypsävät helposti satoja euroja hienoilla kysymyksillä.


    • TilastoMissä

      Linkki tuohon artikkeliin että naisilla on enemmän seksipartnereita?

      Olen kyllä itsekkin törmännyt miehenä treffeillä että ollaan saatettu sekstailla jopa ekalla tapaamisella, mutta sitten naisesta ei enään kuulukkaan mitään muutaman päivän päästä. Toisinsanoen nainen on varmaan päättänyt mielessään että en ole ihan sopiva jatko tapailuihin, mutta jotenkin on nyt hyvä fiilis ja panettaa, niin antaa mennä vaan. Kerrotaan sille miehelle sitten huonot uutiset myöhemmin. Eli tutustumisen (seurustelun) ilmapiirissä naisiakin saattaa panettaa, joten siinä mielessä voisin allekirjoittaa että kyllä naisetkin hakevat seksiä MUTTA ei suoranaista yhdenillan suoraviivaista sovittua panemista mitä miehet tekee. Pitää olla aina jotenkin ihastusta/mielenkiintoa ilmassa tai toivoa seurustelusta, sillä muuten ei kiinnosta. Ja juuri sen takia niitä naisia ei juurikaan seksinhaku ilmoituksissa näy, koska moni kokee sen vain hyväksikäytöksi eli ei vain sytytä hyviä fiiliksiä pelkkä alaston tuntematon mies.

      • Tutkijamies_

        No olet väärässä edelleen..Pelkästään suomi24 treffipuolella on paljon nuoria naisia, jotka hakevat suoraankin seksiä..
        Jos teet tutkimuksen seksipartnereiden määrästä niin miehillä on usein ollut vain muutama partneri elämässään kun taas naisilla ne lukemat mitataan usein kymmenissä!!


    • EnUskoSinnuu

      Hakeminen ja kohtaaminen oikeassa elämässä seksin merkeissä on ihan eri juttu. Helppoahan on näppiksen takana väittää kaikenlaista, mutta sekstaaminen tuntemattoman miehen kanssa on sitten toinen juttu. Kokeile itse jos et usko. Koitat saada seksitreffit aikaiseksi. Ja muista aloittaa jo viestisi heti ekassa viestissä kysymällä "Joko mennään panemaan?" niin käy aivan varmasti kuumana? ;D

      Ja se linkki tutkimukseen missä?

    • LuKe

      Huijausta hyvinkin! Itse otin ihan piruuttani 3 päivän tutustumis paketin benauhgty.com sivustolla kun oli niin hemmetin tylsää ja 20min päästä sen jo sitten peruutinkin! Viestejä tuli niin maan perkeleesti mutta kaikki kyllä oli jotain botteja. No tänään tulikin paras juttu kun huomasin, että oli tililtä lähtenyt 49.90€ . Sitten ihmettelemään että mitä hittoa niin kyllä sieltä löytyi tietoa kun oikein etsi että peruutukset tehtävä 3 päivää ennen tilauksen päättymistä, muuten automaattisesti jatkuva tilaus. No ajattelin että oma vika kun en ollut tuollaista huomannut, mutta sitten tulikin jostain ihan ihme sivustolta myös laskua 45€ kun olin sinnekin mukamas tilin tehnyt! En ole ikinä kuullutkaan siittä tai saatika käynyt kysyisellä sivustolla! Luulen että ovat samaa paskaa tuon naughtyn kanssa niin tiedot myös siirtynyt sinne samalla ja nyt laskutetaan urakalla! Koitin naughtyn sivustolta etsiä että olenko jotenkin suostunut tekemään sopimuksen myös jonki toisen sivuston kanssa, mutta ei siellä lue mitään sellaisesta eli suoraan sanoen minulta on varastettu

    • Puutteessa__

      No täällä on yksi aito seksiä netistä etsinyt ihan ok-näköinen tavallinen eronnut nelikymppinen nainen. Tapaamani miehet ovat olleet minusta kummallisia: he sanovat että eivät välitä maksullisista naisista, mutta silti kysyä töksäyttävät saako mua panna takaa ilman kumia. Odottavat suihinottoa eivätkä hyväle minua. Eli kohtelevat kuin prostituoitua, ei niinkuin molemmin puolin hyvän seksin kumppania. Olisko tässä se syy, miksi seuraa ei löydy. Opetelkaa tuottamaan naiselle nautintoa!

      • Anonyymi

        Minä haluaisin tuottaa naiselle kaikkea hyvää nautintoa, kaikille kelle oon laittanut viestiä, en oo edes saanut vastausta.


    • maksulli

      Jos on olemassa huijaussivustoja, se ei tarkoita ettei seksiseuraa haluavia naisia olisi olemassa. Niitä naisia vain löytyy jostain muualta.

    • peilisali3

      Tuo Ray Bradbury-laulu on ihan hauska, mutta en tajua miten se liittyy tähän asiaan.

    • Anonyymi

      Näinhän se menee, täyttä kusetusta jos vanhempi mies on pulassa seksin suhteen.

      • Anonyymi

        Niinpä, miksiköhän miehet jää aina paitsioon pitkässä suhteessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe