Mies katsoo isoja rintoja

miessatuttaa

Itse omistan ikävännäköiset melko pienehköt ja riippuvat rinnat jotka vaikuttavat itsetuntooni. Mies on nyt pari kertaa jäänyt kiinni isojen rintojen katsomisesta vaikka on minulle vakuuttanut että turhaan mieleni siitä pahoitan koska hän ei niin tee. No, koneeltahan löytyi paljonkin sivuhistoriasta isojen rintojen kuvia. Olen pistänyt myös merkille että mies ei koskaan katso minun rintoja eikä koskettele niitä. Miksi hän sitten tuijottaa ja kuolaa muiden perään? Mies selitti asian niin että miehet on sellaisia että rinnat kiinnostaa. Mutta tuntuu jotenkin pahalta että hän ei huomioi minua vaan mieluummin nuita muita naisia. Onko minussa jokin vialla? Mitä hän edes minun kanssa on jos ei miellytä.. satuttaa vain minua :(

19

1977

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juuuuh

      Joku tykkää isoista ja joku on hulluna pieniin. Anna miehen katsoa. Voit katsella sinäkin ”isompia varustuksia” ihaillen ;)

    • miessatuttaa

      Mutta eikös se kerro että minä en ole hänen silmissään viehättävä?

      • ei.syytä.huoleen

        Vahvin todiste siitä, että olet viehättävä, on että hänellä ottaa eteen. Jos et olisi, ei taatusti ottaisi.


      • miessatuttaa

        No ei se kyllä minusta kiihotukkaan paitsi jos koskettelen vaan sitä, katsomisesta ei :(


      • ei.syytä.huoleen
        miessatuttaa kirjoitti:

        No ei se kyllä minusta kiihotukkaan paitsi jos koskettelen vaan sitä, katsomisesta ei :(

        Sinua näyttää vaivaavan masennus. Jos paikkakunnallasi on mielenterveystoimisto, käänny sen puoleen. Jos ei ole, aloita terveyskeskuksesta. Siellä määrätään mielialalääkitystä ja neuvotaan tarvittaessa jatkohoitoon. Tsemppiä! :-)


    • ifiif9ifuf

      Aloittajalle. Itsekin naisena ymmärrän, mitä tarkoïtat. Sinun kokemuksesi ja sinun tunteesi on totta. Älä hyväksy, että kukaan toinen yrittää vähätellä kokemustasi. Omakohtaisesti tiedän tasan tarkkaan, minkälaisista tunteista ja minkälaisesta kokemuksesta puhut. Itselläni on isot rinnat, mutta tässä ei ole pointtina se, että onko isot vai pienet, vai minkälaiset, vaan että oma kumppanisi ei näe sinua eikä ota sinua huomioon eikä toden puhuakseni ilmeisesti koe tunneyhteyttä sinuun. En tässä tarkemmin selittele, tiedät mitä tarkoitan.

      Hän kieltää sellaisen, mitä omin silmin näet, että hän tekee. Omin silmin näet, tunnet ja vaistoat, miten tärkeä asia hänelle on sivuuttaa SINUT, sinun rintasi ja hakea isorintaisten naisten kuvia. Hän ei katso sinua eikä sinun rintojasi. No se on todella loukkaavaa ja pitäisi jo kertoa sinulle totuuden tilanteestasi. Kysyä itseltäsi, että mitä yhä teet tämän miehen kanssa. Kysymys ei liity pelkkiin rintoihin, vaan ko juttu liittyy siihen suhteeseen ja tunneyhteyteen, mikä välillänne on.

      Niin saita mies, että ei sinulle voi antaa katsettaan. Pointti tässä on, että olet väärän ihmisen kanssa suhteessa. Tulet itsekin tajuamaan sen ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti hyvin nopeasti, koska miehesi ei muutu. Sinun elämäsi muuttuu ainoastaan silloin, kun tajuat että suhteesi ei ole sellainen, mitä rakastava ja hyvä suhde on. Se ei tuon miehen kanssa sellaiseksi muutukaan. Toivottavasti et tee sitä virhettä, että hukkaat elämässäsi vuosia odottamalla, että miehesi muuttuisi ja alkaisi yhtäkkiä käyttäytymään kuin rakastunut mies.

      Kokeneempana (uskoisin) voi sanoa sinulle, että kaverisi tekisi ihan samaa, vaikka sinulla olisi isot rinnat. Kysymys ei loppujen lopuksi ole rinnoista, vaan että teiltä puuttuu jonkinlainen todellinen yhteys. Ongelma ei poistu vaikka laittaisit itsellesi massiiviset silikonit. Anna tämän miehen käsitellä itse ongelmansa. Mieti sinä syitä, miksi olet suhteessa ko miehen kanssa. Onko elämässäsi aikaisemmin ollut ihmisiä, jotka ovat ohittaneet ja sivuuttaneet sinut? En usko, että suhteesi muuttuu koskaan paremmaksi. Tämä mies ei halua katsoa sinua eikä sinun rintojasi. Miksi tuhlaat elämääsi tällaiseen suhteeseen? Kun aivan varmasti voit löytää miehen , joka rakastaa juuri sinua ja juuri sinun rintojasi. Sitä ennen sinun on tutkittava itseäsi ja lapsuuttasi yms, ja opeteltava rakastamaan itseäsi. Olet kaunis juuri sellaisena kuin olet. Miehesi saa sinut häpeämään rintojasi, saa sinut tuntemaan itsesi rumaksi. Se jo kertoo, että koko homma on ihan pielessä. Jos hän rakastaisi sinua, hänen katseensa saisi sinut tuntemaan itsesi kauniiksi. Hän ei pidä sinua kauniina, ei hyväksy sinua, EI RAKASTA SINUA vaikka väittäisi toisin. Jos hän rakastaisi sinua, sinä tuntisit sen. Tuntisit, miten hän katsoo ja hyväksyy sinun koko vartalosi. Hän ei katso sinua, koska hänen silmänsä paljastaisivat, että hän ei pidä näkemästään. Sinun vartalossasi ei ole mitään vikaa. Naisen vartalo ei tässä ole se pointti, vaan miehen tunne-elämä on keskenkasvuinen eikä hän kykenen muodostamaan suhdetta naiseen, vaan nainen on hänelle objekti. Sinä et häntä voi parantaa etkä muuttaa. Ongelmasi on tässäkin se, että mietit mitä hän tekee, ja miksi. Sinun pitäisi keskittyä omiin tunteisiisi ja kokemukseesi. Ja todeta, että ei tunnu hyvältä, ja tehdä johtopäätelmäsi.

      Minusta on järkyttävää että joudut kärsimään turhaan tuskaasi, kun odotat ja toivot ja pyydät, että miehesi huomaisi sinua ja kiihottuisi sinusta. Et ymmärrä, että syy siihen, miten hän toimii, ei ole sinussa. Sinun osasi tässä ongelmassa on, että valitisti kumppanin alunperin, jonka kanssa sinulla ei ole todellista yhteyttä, Tämä voi jjohtua monesta eri syystä, ehkä olet lapsena tottunut jäämään huomiotta. Heti kun tunnistat ongelmasi ja tajuat että sinä itse valitsit miehesi koska hän jollakin tapaa kohteli sinua samalla tapaa, mitä sinua on kohdeltu lapsena.

      Pointti on, että tilanteesi ei ole hyvä. Todennäköisesti se ei muutu ennen kuin päätät suhteen. Sen teet, kun tajuat että sinun prioriteettisi on rakastaa itseäsi ja sinä itse valitset, minkälaisen ihmisen kanssa ryhdyt suhteeseen.

      • sinä.riität

        Törkeä kommentti! Yrittää saada sinut eroamaan hyvästä miehestäsi.

        Katsoessani tyttöjen kuvia netissä, olen havainnut ensiksi katsovani kasvoja, sitten pillua, sitten rintoja. Jos rinnat eivät ole luonnottoman suuret, isotkaan rinnat eivät ole turn off, mutta pienet ovat minusta aina kauniimmat.

        Varsinkin kesäisin isorintaiset tytöt usein pitävät rintansa melkein paljaina. He ovat selvästi iloisia isoista rinnoistaan ja näyttävät, mitä heillä on näytettävänään. On helppo yhtyä heidän iloonsa, mutta ei voi yhtyä käsitykseen, että isot rinnat olisivat kauniimmat. On kuitenkin mehiä, jotka ovat aidosti sitä mieltä. Olemme erilaisia.

        <<Hän kieltää sellaisen, mitä omin silmin näet, että hän tekee. Omin silmin näet, tunnet ja vaistoat, miten tärkeä asia hänelle on sivuuttaa SINUT, sinun rintasi ja hakea isorintaisten naisten kuvia.>>

        Onpa havaintosi oikea vai väärä, motiivi hänen kieltämiseensä ei ole, että hän "sivuuttaa SINUT", vaan se, ettei hän halua loukata sinua. Voin sen itse miehenä ymmärtää. Jos kertoisin jatkuvasti, mitä puutteita jo iäkkäässä vaimossani on, loukkaisin syvästi, kun vertaisin häntä nuoriin kauniisiin tyttöihin. Vaimonikin oli nuorena täydellinen kaunotar.

        Jos miehesi on todella ihastunut isoihin rintoihin ja katselee niiden mukaisia kuvia, hän toimii geeniensä mukaan. Hän kuitenkin haluaa olla SINUN KANSSASI NAIMISISSA, EIKÄ JONKIN MUUN. Kommentoija tyrkyttää, herättelee ja pyrkii nostattamaan sinussa tyypillistä mustasukkaisen ihmisen asennetta. Jos sille antaa pikkusormensa, ei loppua tule. Aina löytyy tai luulee löytäneensä todisteita kaikkien miesten epäkelpoisuudesta.

        Miehen kannalta ylivoimaisesti tärkeimmät ovat herttainen luonne ja suloinen pillu. Muut merkitsevät hyvin vähän. Naiset luulevat, että ulkonäkö merkitsee eniten. Ei taatusti merkitse. Naisista monet ovat ikuisesti löytämässä itsestään kaikenlaisia vikoja ja vertaamaan itseään aikuisvihteen prinsessoihin ajatellen, että "minä en riitä". Aivan väärin. Mies tuntee rakkautta sellaista herttaista naista kohtaan, joka luottaa häneen, antaa hänelle kaikkensa pelkästä rakkaudesta.

        Pahanilman lintuja, kuten kommentaattorisi, miehet karttavat kuin kulkutautia.

        Sinä riität! :-)


      • miessatuttaa

        Ilmeisesti minun päässäni on vain sellainen pinttymä että haluan näyttää miehen silmissä kauniila. En epäile, etteikö mies minua rakastaisi mutta se ei riitä. Haluan olla haluttava, haluan olla kaunis oman kumppanini mielestä, haluan omistaa sellaiset rinnat jotka ovat myös kumppanin mieleen.. Ihmiset eivät näytäymmärtävän sitä, että sivuuttamalla asian se saattaa satuttaa koska siitä vetää helposti johtopäätöksen että "ei kiinnosta" vaikka tarkoitus olisikin ettei halua satuttaa. Tykkäisin, jos mies koskettilisi rintoja vaikka itse en rinnoistani pidäkään. Ehkä se saisi itseluottamustani nousemaan ja voisin luulla että mies pitäisi niistä. Mutta hän ei koske eikä katso joten ei kai siitä muuta voi ajatella kun sitä, ettei hän pidä niistä.


    • miessatuttaa

      Kiitos paljon vastauksestasi! Sinulla oli paljon hyviä asioita viestissäsi ja se sai miettimään asioita. Olet aivan oikeassa. Suhteessa on jotain pielessä jos se tuntuu ikävältä. Minullakaan ei ole koskaan ollut varsinaisesti vakituista suhdetta koskaan enkä ole kokenut juurikaan sellaista hyväksymistä. Sen takia on vaikea uskoa että rakastavaa ja hyvää miestä olisi olemassa. Luopuminen on hankalaa kaikesta huolimatta. Miehessä on myös hyviäkin puolia mutta ei tämä näin voi jatkua...

      • sinä.riität

        <<...on vaikea uskoa että rakastavaa ja hyvää miestä olisi olemassa.>>

        Eikä olekaan, jos asetat riman niin korkealle, kun pahanilmanlintu vaatii. Tunnen pariskunnan, jonka mies on aivan poikkeuksellisen laadukas ja vaimo kaunotar. Vaimo koko ajan moittii miestään, varsinkin harrastuksista, jotka ovat urheilullisia ja erittäin hyviä, sekä löytää itsestään lukuisia ulkonäkövikoja. Ainoa "vika" joka vaimossa on minun silmin katsoen, että hänen istumapuolensa on ohut. Mutta vastaavasti hänen häpyhyylensa näkyvät takaakinpäin aivan ihanasti, varsinkin portaita järvestä noustessa.

        Kun kerran saunakammarissa sanoin, miten kaunis hän on, hän suorastaan hämmästyi. Olin luullut, että hän itsekin oli arvioinut näin.


      • sinä.riität
        sinä.riität kirjoitti:

        <<...on vaikea uskoa että rakastavaa ja hyvää miestä olisi olemassa.>>

        Eikä olekaan, jos asetat riman niin korkealle, kun pahanilmanlintu vaatii. Tunnen pariskunnan, jonka mies on aivan poikkeuksellisen laadukas ja vaimo kaunotar. Vaimo koko ajan moittii miestään, varsinkin harrastuksista, jotka ovat urheilullisia ja erittäin hyviä, sekä löytää itsestään lukuisia ulkonäkövikoja. Ainoa "vika" joka vaimossa on minun silmin katsoen, että hänen istumapuolensa on ohut. Mutta vastaavasti hänen häpyhyylensa näkyvät takaakinpäin aivan ihanasti, varsinkin portaita järvestä noustessa.

        Kun kerran saunakammarissa sanoin, miten kaunis hän on, hän suorastaan hämmästyi. Olin luullut, että hän itsekin oli arvioinut näin.

        Anteeksi, häpyhyylensa > häpyhuulensa.


    • ihansejasamamulle

      Minun mielestä tietokoneet on paholaisen keksintö. Koneella on kaikkee enemmän ja parempaa kuin luonnossa.

      Jos mies tiiraa naisten tissejä koneelta jatkuvasti, ja sulla mustat sukat pukkaa jalkaan, eikä se usko kun sanot, että lopeta tollanen muiden rintojen perään kuolaaminen, niin riko miehen tietokone.
      Jos ostaa uuden tilalle, niin riko sekin. Sano että kone säilyy ehjänä kun ei kattele muita naisia.

      Meillä ukko uskoi heti, kun lukuisista pyynnöistä huolimatta hän roikkui päivät pitkät vain tietokoneella nettipornoa katsomassa. Hetin ukon tietsikan yläkerran ikkunasta pihalle ja perään myös kaikki muut sen tavarat. Eipä ole enää nurkissa turhaan pyörimässä. Kattelee nyt pornoa yksikseen tai jonkun toisen naisen kanssa.

      • ei.syytä.huoleen

        Tätä menetelmää voivat käyttää kaikki naiset, jotka haluavat jäädä yksin. Jos turvautuu irtoseksiin, ei ole koko ajan näkemässä, että seksikumppanit katsovat tietokoneen ruutua.

        Mies, joka ei katso joko salaa tai luvallisesti, on muutenkin epäseksuaalinen. Haluaisiko joku nainen sellaisen miehen? Ei ole olemassa miestä, jonka kohdalla toisistaan riippuvat ominaisuuden menisivät ristiin.


    • Kokemusta

      AP, älä nyt ainakaan nimimerkin "ifiif9ifuf" tekstiä usko. Se teksti on ehkä totta kirjoittajalleen, mutta muuten se on melkoista puppua.

      Se jos miehesi katsoo jonkun muun tissejä, ei tarkoita että sinä olisit jotenkin huono. Tuo ei ollenkaan todista tai tarkoita sitä että sinussa olisi jotain vikaa. Älä semmoisia mieti.

    • vaaditliikaa

      On järjetön ajatus, että sinun pitäisi olla miehesi silmissä joka suhteessa kauniimpi kuin muut naiset. Jos etsit miestä, joka ajattelisi näin, sellaista ei tule. Miehesi haluaa olla sinun kanssasi ja rakastaa sinua. Eikö se jo ole enemmän kuin tarpeeksi? Miksi vaadit miestäsi valehtelemaan itselleen?

      Vaikka olisit Miss Maailma, et vielä olisi todellisuudessa maailman kaunein.

      • miessatuttaa

        Olet oikeassa, eihän sellaista kumppania tule koskaan olemaan kenelle olisin kaikkein kaunein, mutta miehet voisivat miettiä tekojaan ja sanojaan. Mies on sanonut ääneenkin minun vikoja. Otan helposti itseeni ja se masentaa. Itsetunto laskee. Ei kaikkea tarvitse sanoa ääneen. Se, että en ole kaunein ei tunnu niin pahalta jos sitä ei lausuta ääneen. Se, että mies jatkuvasti teoillaan ja sanoillaan inua asiasta muistuttaa saa minut uskomaan että en riitä kenellekään.


    • Voin sanoa, että erilaisuus kiihottaa/kiinnostaa.

      Jos sinulla olisi isot tissit, niin miehesi katsoisi (myös) pieniä ja kiinteitä tissejä. Jos sinulla on iso perse, miehesi katsoisi pieniä teiniperseitä.

      Yleisesti ottaen sinä olet se arkiruoka, joka on aina jääkaapissa ja muut naiset ovat jotakin erilaista, ehkä sitä pikaruokaa.

      Teet elämäsi todella vaikeaksi, jos pahoitat miesten normaalikäytöksestä mielesi. Jos mies ei nyt törkeän avoimesti vieraita tuijota tai kommentioi. Heikko itsetuntosi tekee vanhenemisesi todella vaikeaksi.

    • tim_383

      Ei tuossa ole kysymys rinnoista. Se vastaaja, joka kirjoitti, että koko suhteessa on jotain pahasti pielessä, on oikeassa. Ongelma tulee esiin siinä, että ap ei tunne miehen hyväksyntää ja rakkautta. Olen itsekin ollut suhteessa, missä on ollut samanlaista tuntemusta. Kysymys todella oli siitä, että koko suhde oli väärällä perustalla ja kumppani oli väärä.

      Totta kai jokainen tiiraa vastakkaista sukupuolta. Tässä ei ole kysymys siitä, vaan että ap ymmärtää ja lukee kumppaninsa elekielestä että tavalla tai toisella tämä ei pidä häntä kainiina, ei ´rakasta häntä. Oikea toisesta välittäminen ei tunnu tuolta. Ap:n juttu on kyetä kohtaamaan omat tunteensa ja tekemään omat ratkaisunsa.

      Seksuaalisessa kanssakäymisessä parisuhteessa on kysymys oman itsensä ja toisen hyväksymisestä. Nainen avautuu luonnollisesti itselleen (vaikka olisi estoinen), kun vaistonvaraisesti tuntee, että mies hyväksyy hänet ja arvostaa häntä (henkisesti ja fyysisesti). Tähän kanssakäymiseen kuuöluu hyväksyvä katse. Seksi on toisen hyväksikäyttöä, ja sitä että suostuu tähän hyväksikäyttöön, kun ei oikeasti nauti toisen katselemisesta ja toisen vartalosta.

      Totta kai jokainen ihminen tajuaa ja aistii, kun toinen ei jollakin tasolla pidä kumppaninsa ulkonäöstä. Tätä asiaa ei voi piilotella, koska toinen vaistoaa sen. Se, mitä ap tekee, hän vaistoaa, että asia on näin, mutta haluaa uskoa, kun mies kieltää asian. Mutta, jos mies pitäisi naisensa vartalosta niin totta kai tuntisi tämän ja vaistoaisi ja näkisi miehen kosketuksesta ja katseesta.

      Ap, mieti asiaa käänteisesti. Että sinä olisit se, joka et kokisi kumppanisi vartaloa puoleensavetävänä ja kiihottavana tms. Luuletko, että kykenisit peittämään tämän mieheltäsi? Miten tämä sisäinen asenteesi näkyisi ja tuntuisi miehellesi? Niin, koska sitä ei kykene feidaamaan eikä piilottamaan. Se näkyy ja kumppani tuntee sen.

      Sinun ap tehtävä on nyt hyväksyä se, että tässä suhteessa sinua ei rakasteta tavalla, mikä kuuluu hyvään parisuhteeseen. Lähde heti kävelemään, ja aloita itsesi rakastaminen ja hyväksyminen. Sen jälkeen tulet sen verran tietoiseksi omasta arvostasi, että et suostu olemaan miehen kanssa, jonka rakkautta et tunne ja jonka puheet puhuvat eri kieltä kuin hänen tekonsa.

      Ap:n kannattaa kuunnella Youtubesta "Gaslightning". Eli mies sanoo yhtä, tekee toista, ja saa toisen tuntemaan, että hänen oma kokemuksensa on jotenkin kuvitelltua. TÄMÄ ilmiö jo kertoo, että suhteessa on vääristynyt vuorovaikutus ja se on pielessä. Mitä nopeammin ap lähtee suhteesta, sitä parempi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe