Torniossa ja Haaparannalla BorderPride-

lesbohomoeläimet

Myös Torniossa ja Haaparannalla järjestettävässä Border Pride-tapahtumalla on ollut ongelmia yhteistyökumppaneiden saamisessa sekä radikaalimpaa vastustusta tapahtumaa kohtaan.
miks yritysten pitäisi ylipäänsä tukea kyseistä tai mitään muutakaan kulkuetta
Hah. Tornio.Kemi.Haaparanta-alueella asuu yli 60 000 ihmistä. Heistä reilu sata jaksoi noussa sohvaltaan ja lähteä nolaamaan itsensä julkisesti.
Tai eivät tahdo samaistua tuollaiseen idioottilaumaan.

JA Koskas heteroille järjestetään kulkue?

80

1618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hössönhöö

      Onneksi niitä ei ole enempää näitä 50-60 kymppisiä hössähtäneitä mummeleita. On se kummaa kun saavat työajalla suunnitella ja touhuta sairaiden touhotusten parissa. Kyllä se on viston näköistä kun tämänikäiset värjää hiukset. On se lapsenlapsille ihmeellistä varmasti kun mummo ei tiä onko lintu vai kala

    • Naminaminam

      Arvo Arvo! Tule jo takas, on niin ikävä. Pileisiin niin kaipaan.

      • Arvo järjestää varmaan isot pileet siellä Kivirannan suihkuluolssaan?
        Näyttää kiinnostuskin olevan näin suurta tällä palstalla.
        Saadaankohan uusia jäseniä?


    • pervotaidemuseo

      Kallis on kaappi, josta perverrssit tuo esiin johtaja taidemuseon ja museo ketä siellä edes kehtaa käydä rivojen sateenkaari porukan elimiä ja eritteitä. ......
      Museolle tehtiin miljoonaremontti miksi, ei siellä ketään käy. Hienoja tavaroita kyllä on, esitänkin myydään ne keräilijöille huutokaupalla, saadaan niistä sievoinen summa, joka kylläkin varmaan saadaan tuhlattua jonkun tyhjänpäiväisen viranhaltijan matkoihin. Keräilijät kyllä pitävät niistä hyvää huolta, eikä maksa yhteiskunnalle mitään tulee säästöä, ja esineet jatkavat eloaan paremmissa piireissä. Kertokaa vuoden kävijämäärät katsotaan sitten mitä se oikeasti maksaa.
      Kukapa tukis pervoja en ihmettele ettei sponsoreita löydy ?

      • Hooreb

        Ihmetyttää, että tällaisia yleensä järjestetään, niin ja mistä rahat? Kyllä tämä sateenkaariporukan tukeminen ja villitys pitäisi jo panna kuriin, ei kerta kaikkiaan viitsi enää katsoa tätä luonnotonta vouhotusta. Siis tavalliset hetero perheet lapsineen marssille, aidon avioliiton ja perheiden puolesta. Jokainen tietenkin saa elää miten haluaa, mutta tämä on jo mennyt kaikkinensa aivan yli ymmärryksen.


    • Tornion_kaupunkilainen

      P-Ruotsissa pride-kulkueita tukee näkyvästi paikkakuntien suuryritykset LKAB ja SSAB. Että kuka tässä nolaa itsensä ja miten?

      • PastaaSilmille

        "P-Ruotsissa"
        Saattaa olla, että valvoja poistaa rumia sanoja sisältävät viestit. Mutta selvennyksenä kuten kirjoitan tuon termin lyhentämättömänä "Paska-Ruotsissa".


      • LähdönAika

        "kuka tässä nolaa itsensä"

        No ainakin LKAB ja SSAB. Jos olisin ko. firmojen omistajia, niin - varmistettuani ensin, että esittämäsi on tosi - kysyisin asiasta päättäneeltä, miten ko. "tuki" liittyy liiketoimintaan .


      • Tornio-kaupunkilainen

        Yritykset kyllä perustelevat tukea sillä, että he haluavat tukea kaikkien työntekijöidensä tasavertaisuutta. Yrityksissä nähdään henkilökunta voimavarana. Yritykset haluavat, ettei kenenkään tarvitse kokea oloonsa syrjityksi työyhteisössä. Näin työntekijät ovat tuottavampia ja se taas hyödyttää yritysten omistajia. Tästä löytyy tutkittua tietoa. Myös USA:saa useimmat yritykset ajattelevat näin. Linkissä on lista 379:sta amerikkalaisesta yrityksestä, jotka kannattavat sukupuolineutraalia avioliittolakia:

        https://www.huffingtonpost.com/2015/03/05/marriage-equality-amicus_n_6808260.html


    • Toimit-taja

      "Tästä löytyy tutkittua tietoa."

      Kokemuksesta voin kertoa, että työpaikalla, missä oli yhtenä työkavereista julkihomo, tuo homous (ja homokin) aiheutti hämminkiä. Se ei tuonut tehokkuutta organisaatioon. Tilannetta jatkui parit vuodet, ehkä tilanne oli homollekin hankala - hän lähti, lähti jopa vallan toiseen maahan (Ruotsiin).

      Voitko kertoa tuosta mainitsemastasi tutkimuksesta enemmän, esim. tekijä, tutkimuksen nimi, tms.

      Mielestäni on selvää kuin pläkki, ettei pörssiyhtiölle kuulu pride-kulkueiden tukeminen. Jokaisen johtajan tai muun yrityksen palkansaajan henkilökohtaiset kannanotot/tukemiset ovat heidän oma asiansa - mutta ei firman varojen, vaikka muuten olisivat heidän päätettävissä.

    • H2O

      "... pride-kulkueita tukee näkyvästi... LKAB ja SSAB."

      Saisko tänne palstalle linkkejä, joiden avulla tämä tuen sisältö ja muoto selviäisi tämän palstankin lukijoillekin.

    • tosion

      Siinä onkin törniläisillä hihuli junttireiskoilla ihmettelemistä kun sateenkaariväki marssii. Ei ole varmasti helppoa olla poikkeava tornion kaltaisessa hihulijunttilesta paikassa.

      • VaikkaLäpiKiven

    • torniomuseosairas

      Tornion pride johtaa taidemuseon johtaja jolla vaikutus siihen että sairasta taidetta museossa. Ei siis ihme että kävijät vähenee kun Suomalainen ei hyväksy pervressi taidemusen johtajan linjaa .

      • Anonyymi

        Tässä on tieto vähässä, Aine ei näitä johda vaan he suunnittelevat nämä tapahtumat Seta ry:n kanssa taikka sitte kunnan kanssa.


    • sateenkaariseksiä

      Onko siis sateenkaari seksuaalisesti en ihmettele taiteen ystävänä kun muuttunut tämän johtajan kaudella että ei Suomalaista normaalia taidetta esillä .Miksi Kaupunki ei puutu kun rasistista tavallista taiteen ystävää kohtaa kun vain seksuaali vähemmistön taidetta haluaa esille.

    • PäättäjätVastaavat

      Jotain tolkkua homoiluun. Ei siihen ainakaan veroilla kerättyjä varoja tule käyttää. Lautakunnan ihmiset vastaamaan asiasta. Viimeistään ensi vaalien alla kova möly lautakunnan jäsenistä ja heidän teoistaan!

      • näinsevainon

        Eikö ne homotkin maksa veroja siinä missä kepulestajunttieinaritkin. Yleensäkin ne ovat sivistyneempiä, ahkerempia ja parempia veronmaksajia kuin kaltaisesi junttieinarit.


      • jaseparka
        näinsevainon kirjoitti:

        Eikö ne homotkin maksa veroja siinä missä kepulestajunttieinaritkin. Yleensäkin ne ovat sivistyneempiä, ahkerempia ja parempia veronmaksajia kuin kaltaisesi junttieinarit.

        Taijat puhua omasta kokemuksesta


      • EdustajiaVastaamaan

        Veroilla kerättyjä varoja ei tule mielestäni käyttää homo- tai heteropride tapahtumien rahoitukseen. Eikä varsinkaan homopridehin, johan sen sanoo järkikin. Kipeää touhua koko homoilu.
        Ja mitä tulee homojen maksamiin veroihin, niin paljonkohan tässä joku vuosi sitten paloi varoja aids:iin - ei ihan vähän?


      • asfgasdfg

        Voi pikku kepulestaa. Ihan vain tiedoksi: Sinun ei ole pakko harrastaa homoseksia jos et halua.


      • peverssiä

        Kepulaiset on kaapissa seksuaaliduuden suhteen ja lestaatiolaisetkin on pervessejä!


      • EdustajiaVastaamaan

        Homojen kanssa keskustelu menee aina jonkinlaiseksi kissatappeluksi. Asiassa ei millään pysytä, henkilökohtaisuuksiin mennään heti, kun ei jakseta pohtia.

        Eli asiani oli: julkisia varoja, veroilla kerättyjä, ei tule tuhlata homokulkuiden (ei heterokulkueidenkaan} rahoittamiseen. Jos sellaista tapahtuu, niin asiasta päättäneiden nimet julki. Alkaa "päitä tippuun".


      • hokspokspallinaama

        Mitä se kellekään kakkipöksyjunttieinarille kuuluu jos joku järjestää jonkun tapahtuman.Mene vaan navetan taakse ja hyppää jojoon.


      • KakittomatKalsarit

        "Mitä se kellekään.... kuuluu..."

        Kyllähän se vähäsen kuuluu, jos näiltä kakkipöksyjunttieinarilta kerättyjä varoja käytetään eikakkipöksyjunttieinarien kulkueiden rahoittamiseen.
        Demokratia on vaan semmoista. Eli asiasta päättäneiden - varsinkin sitä kannattaneiden - nimet julki.


      • hokspokspallinaama

        Mitä sinäkin sossunelätti mitään veroja makselet, kittaat kaljaa ja märehdit sohvalla sormi perseessä


      • samaköpö
        hokspokspallinaama kirjoitti:

        Mitä sinäkin sossunelätti mitään veroja makselet, kittaat kaljaa ja märehdit sohvalla sormi perseessä

        Kyllä sullakin nimimerkki kertoo paljon järjenjuoksusta. Näyttää olevan vasuvatipäille arka asia kun joku mainitsee heidän sairaista älyvapaista koheltamisista. Siinä porukassahan on näitä kaikenmailman komeron oven aukojia ja terroristeja joita yhteiskunnan pitäisi heidän mielestä hyysätä ja rahoittaa. Kyllä kirjoitus paljastaa kuka räkyttäjä on rakki vain vaihtanut nimimerkkiä


      • onsesekaisin

        Onsulla tyhmät junttieinari jutut.Taijat olla tyhmä ja ruma junttiluuseri joka on aina räkyttämässä muille. Mene välillä ulos sieltä navetasta.


      • NimetEsiin

        "Taijat olla tyhmä ja ruma junttiluuseri"

        TaIdat uskoa toiston voimaan? Mutta, mutta, vaikka hokisit tuota kuinka (on se totta tai ei), niin eihän se tätä asiaa muuksi muuta?
        Veroilla kerätyille yhteisille varoille on tärkeämpiä käyttökohteita kuin homokulkueen rahoitus. Niiden kunnallispoliitikkojen nimet pitää nyt onkia jostain, jotka ovat päättäneet/puoltaneet homokulkuetta rahoittaa verovaroista. Siis, jos todella sellaista tukea on annettu, niin kuin täällä on väitetty.


      • jkhgfdsa
        EdustajiaVastaamaan kirjoitti:

        Homojen kanssa keskustelu menee aina jonkinlaiseksi kissatappeluksi. Asiassa ei millään pysytä, henkilökohtaisuuksiin mennään heti, kun ei jakseta pohtia.

        Eli asiani oli: julkisia varoja, veroilla kerättyjä, ei tule tuhlata homokulkuiden (ei heterokulkueidenkaan} rahoittamiseen. Jos sellaista tapahtuu, niin asiasta päättäneiden nimet julki. Alkaa "päitä tippuun".

        Näin on.
        Asia puhetta, ei verovarojen tuhlausta turhiin huomionhakuisuuskulkueisiin.
        Voisiko turhempaa kohdetta enää edes keksiä ?


      • joulupukkivero

        "Voisiko turhempaa kohdetta enää edes keksiä ?"
        Voisi, satuhahmovero eli kirkollisvero.


    • Mies-Man-Ukko-Äijä

      Miksi noiden seksuaalisesti kieroutuneiden pitää korostaa ja tuoda ko. kieroumaansa toitottaen julki ... mikseivät vain "sotke" omissa ympyröissään, kaikessa hiljaisuudessa ???
      Nykyisin tuntuu heikkous olevan muotia, jota tuodaan julki säälin ja myötätunnon hakuisesti.
      Sairasta on meno ...

      • OnhanNäitä

        Niin... vähän kuin näillä ovelta ovelle kulkevilla uskonlahkon väellä jotka käyvät tyrkyttämässä sarjakuvia tästä heidän satuhahmo-idolista, keksisivät välillä edes uusia tapahtumia sille satuhahmolle kun sille ei ole muuta kuin vain se yksi ja ainut tarina.


    • rakkausonparas

      Hyvä että meän Torniossa on tällaisia tapahtumia, lisää näitä. Jos pää ei kestä tulla katsomaan niin menkää vaikka körttijuhliin.🤓🤓🤓🤓🤓

      • vinksmummot

        Tuskinpa se kellään on päänkestämisestä kiinni. Kaikkia ei vain kiinosta näitten vinksahtaneiden lapselliset leikkimiset. Kyllä varmaan lapsenlapsiakin hävettää kun 50-60 kymppinen mummo on vasta hoksannut mikä on hänen mukaan kivaa. Sielä minun puolesta hortoilkhoon mutta ei tämmöiset sekoilut tarvitse mitään rahoitusta.


      • VanhaHoitaja

        "Hyvä että meän Torniossa on tällaisia tapahtumia"

        Mitä hyvää tässä kulkueessa on?


      • OlenHetero

        ".. voit vihdoinkin...... tunnustaa olevasi..... vanha homo."

        Miksi tähän tunnustukseen tarvitaan rahoitusta verovaroista? Eikös homot voisi tehdä näitä tunnustuksia ilman suurempia varojen käyttöjä? Vaikka nettiin OlenHomo- sivut?


      • haitsievidu

        Sitä rahoitetaan sen vuoksi että joillekin tyhmille riittäisi ihmettelemistä.


      • onseköpö
        haitsievidu kirjoitti:

        Sitä rahoitetaan sen vuoksi että joillekin tyhmille riittäisi ihmettelemistä.

        Puhut varmasti itsestäsi


      • YksIhmettelijä
        haitsievidu kirjoitti:

        Sitä rahoitetaan sen vuoksi että joillekin tyhmille riittäisi ihmettelemistä.

        Toivotaan, että raha-anomuksessa on mainittu tämä. Mitähän kuntapolitiikot, jotka tämän rahoituksen antaneet, vastaavat äänestäjilleen.


      • pervotpäättäjät

        Vihreä vallankumous on Pride Tornion päättäjien mieleen saa pervoilla vapaasti


    • perverssitaide

      Hyvää on että taidemuseon johtaja osoittaa että mihin museon käyttörahat todella menee , sellaista perverssi taidetta ei terve ihminen suvaitse ja siksi kävijä määrät museossa romahtaneet.

    • islamprideuhkaa

      Vihreät ja taidemuseo järjestäneet tämän kaupunginosa Torno pride -tilaisuuden. Muslimit kieltäytyivät ja ilmoittivat, että homoaktivistit eivät saa hyppiä heidän silmilleen.
      Viime kesänä oli jo uhkaa. Maahanmuuttajat uhkailivat homoja. Nyt vihreät halusivat estää välirikon, mutta muslimit ilmoittivat, että se on syntiä ja kiellettyä. Ei ole mitään keskusteltavaa.

      Vihreät ovat tunnetusti erittäin naiveja, koomista tässä on se että vihreät ja kommukat hehkuttavat monikulttuurisen yhteiskunnan ja homojen puolesta.
      Torniossa tulee mukavia yhteen ottoja "vallasta"

    • vihreäilslam

      Vihreät ja taidemuseo järjestäneet tämän kaupungin Tornio-pride-tilaisuuden. Muslimit kieltäytyivät ja ilmoittivat, että homoaktivistit eivät saa hyppiä heidän silmilleen.
      Viime kesänä oli jo uhkaa. Maahanmuuttajat uhkailivat homoja. Nyt vihreät halusivat estää välirikon, mutta muslimit ilmoittivat, että se on syntiä ja kiellettyä. Ei ole mitään keskusteltavaa.

      Vihreät ovat tunnetusti erittäin naiveja, koomista tässä on se että vihreät ja kommukat hehkuttavat monikulttuurisen yhteiskunnan ja homojen puolesta.

      • vihreäilslam

        ps.Unohtui mainita että pääsin keroputaalta eilen lomille.Siellä meitä kepuuuvatteja riittääkin.Nyt ei muuta kuin aamukahville ja lukemaan maaseudun tulevaisuutta hihiiiihiiii


      • vihreäilslam

        ps.Unohtui mainita että pääsin keroputaalta eilen lomille.Siellä meitä kepuuuvatteja riittääkin.Nyt ei muuta kuin aamukahville ja lukemaan maaseudun tulevaisuutta hihiiiihiii


      • persuuvatit
        vihreäilslam kirjoitti:

        ps.Unohtui mainita että pääsin keroputaalta eilen lomille.Siellä meitä kepuuuvatteja riittääkin.Nyt ei muuta kuin aamukahville ja lukemaan maaseudun tulevaisuutta hihiiiihiii

        Eikai ole kellekkään uusi asia monta viikoa on ollutkin hiljaista ei hoito ole näyttänyt tehoavan. Kannattaisi mennä rehellisten Hattaraisten kanssa saunomaan niin kauan kun se perskärpästen sauna lämpiää sutkit mitkä sutkit


    • Simperi

      "Hyvää on että taidemuseon johtaja osoittaa..."

      Kyllä taidemuseon johtajan osoitukset ja näytöt yleensäkin ovat - 0.

      • Simperi

        Ps.unohtui mainita, että omat näytöt puuttuu. Töitä en ole koskaan tehnyt, enkä tee koska sossusta saa rahaa.


      • Simperi

        "... puuttuu. "

        Piti olla puuttuvat. Tämä sivistys minulla vielä niin ohkaista, että mokia tulee.


    • toukopoukoaalto
    • jumalarankaisee
      • jumalansilmissä

        Jumalan silmissä jokainen ihminen on yhdenvertainen seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta, teot ratkaisevat.
        Pahimpia ovat kuolemansynnit joita ennen kaikkea oikeistopoliitikot keskusta mukaanluettuna yhtenään tekevät, näistä pahimpina viides kuolemansynti eli AHNEUS.


      • hihhulit
        jumalansilmissä kirjoitti:

        Jumalan silmissä jokainen ihminen on yhdenvertainen seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta, teot ratkaisevat.
        Pahimpia ovat kuolemansynnit joita ennen kaikkea oikeistopoliitikot keskusta mukaanluettuna yhtenään tekevät, näistä pahimpina viides kuolemansynti eli AHNEUS.

        Omituista höpinää taiat pitää itseäsi jumalana näytät olevan näitä samoja hihhuleita


    • pridelapset

      Kun Torniossa päätettiin vuosi sitten järjestää ensimmäinen Pride-tapahtuma, yritykset ja kunnat vaikenivat, eivätkä halunneet osallistua tapahtumaan. Lehtien tekstaripalstat kuumenivat ärtyneistä kommenteista ja järjestäjät saivat henkilökohtaista palautetta ja vihapostia.
      Pride-huuma oli kaukana. Kukapa terve ihminen hyväksyy !!!
      Kieltäkää Pride lapsilta!
      Helsinki Pride -tapahtuman aikaan lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila tviittasi, että häntä on pyydetty toimimaan Pride-kulkueiden kieltämiseksi.
      Irvokasta että Torniossa lapset saa nähdä pervoja?

      • nonäinhänseon

        "Kukapa terve ihminen hyväksyy !!!"

        1


    • VoiMeitä

      "..kuolemansynnit joita ennen kaikkea oikeistopoliitikot keskusta mukaanluettuna yhtenään tekevät ..."

      Ja minä kun olen ollut uskossa, että tuomari on joku muu kuin palstakirjoittelija.

    • muslimetpilaapriden

      Jos vihreitten ja muun vasemmiston toive toteutuu,että tänne lisää muslimeja kymmeniätuhansia,niin siinä käy sillai,että homot ja lesbot joutuvat menemään takaisin kaappiin.
      Marssi perutaan ollaan mietitty jo asiaa toimikunnassa.

      • eläinpride

        Terve ja rehellinen Suomalainen ymmärtää että tämä prosessi uhkaa elämää ja siksi pitää vastustaa kun pride on eläinten kanssa sekaantumistakin... Näin Tornion Pride kerrottiin?


    • kaupunkipride

      Onkohan Pride saanu sponsoreita kun aika kriittistä on keskustelu ja ei kovin haluta sitä pilaamaan Tornion mainetta. Taidemuseo tietenkin majoittaa "pervot" kaupungin eli meidän verosahoilla kaiken ?

      • hokspokspallinaama

        Taitaa olla pride porukka fiksumpaa kuin nämä paikalliset syväjokijuntit


      • anusanne
        hokspokspallinaama kirjoitti:

        Taitaa olla pride porukka fiksumpaa kuin nämä paikalliset syväjokijuntit

        Näin on. On muhinoitu liikaa serkkujen kanssa ja ei ole käyty koskaan kotikylästä 50km kauempana.Siitä on kunnon torniolainen keskikaljajuntti tehty.


      • SurkeitaTapauksia
        hokspokspallinaama kirjoitti:

        Taitaa olla pride porukka fiksumpaa kuin nämä paikalliset syväjokijuntit

        Ei tarvitse kuin vilkaista näitä kirjoituksia niin saa jonkinlaisen käsityksen näistä perämettistä Tornioon valuneista turvenuijista, puhumattakaan siitä kun tapaat tällaisen henkilön... tuntuu kuin juttelisi paviaanin kans sillä erotuksella että paviaani on fiksumpi. Pitäisi heittää aivot narikkaan että pystyisi vajoamaan samalle tasolle.

        Sallan tauti ja monet muut sisäsiittoisuudesta johtuvat sairaudet ovatkin päässeet pahasti valloilleen näissä Tornionjokilaakson ympäryskylissä joissa polkupyörä avasi ensimmäiset yhteydet naapurikuntiin vasta vuosituhannen vaihteessa.


      • sospummit
        SurkeitaTapauksia kirjoitti:

        Ei tarvitse kuin vilkaista näitä kirjoituksia niin saa jonkinlaisen käsityksen näistä perämettistä Tornioon valuneista turvenuijista, puhumattakaan siitä kun tapaat tällaisen henkilön... tuntuu kuin juttelisi paviaanin kans sillä erotuksella että paviaani on fiksumpi. Pitäisi heittää aivot narikkaan että pystyisi vajoamaan samalle tasolle.

        Sallan tauti ja monet muut sisäsiittoisuudesta johtuvat sairaudet ovatkin päässeet pahasti valloilleen näissä Tornionjokilaakson ympäryskylissä joissa polkupyörä avasi ensimmäiset yhteydet naapurikuntiin vasta vuosituhannen vaihteessa.

        Tyypillisen röyhkeää ja tyhmää vihervassujen räkytystä. Jos joku erehtyy kirjoittamaan heidän hölmöilystään alkaa edellä mainittu toisten arvostelu heidän mielestään kaikki on pösilöitä. Nämä on niitä kommunismin peruja


    • aikakarmeaaprideporukka

      Historiaa Tornion pakolaiskeskuksen pervoilusta.
      Seiska: SPR:n työntekijä jäi kiinni seksistä turvapaikanhakijan kanssa - rikkoi SPR:n sääntöjä!!!...
      Seiska kertoo kahden Suomen punaisen ristin naistyöntekijän solmineen seksisuhteita turvapaikanhakijoiden kanssa Tornion vastaanottokeskuksessa.
      Toinen naisista toimi myös luottamustoimessa SPR:ssä.

      Toinen naisista on eronnut tehtävästään ja toisen toimia tutkitaan.
      Kyseessä ei ole rikos, mutta seksisuhde vastaanottokeskuksen asukkaan kanssa rikkoo SPR:n sääntöjä ja toimintatapoja.

      - Tämä on täysin tuomittavaa toimintaa. Meillä on niin tiukat säännöt, että jos tätä todetaan, niin lähtö tulee. Tämä on meille päivänselvä asia ja sen vuoksi tätä on yritetty kissojen ja koirien kanssa selvittää, Historia kertoo sen Pride porukan luotettavuuden ?

    • SuttustaSähinää

      Kaks asiaa:

      homojen täytyy olla pers'aukista porukkaa, kun eivät pysty marssimaan ilman rahallista avustusta.

      keskustelu homojen kanssa lähes mistä aiheesta tahansa - erityisesti tästä heidän luonnottomuudestaan - on kokolailla mahdotonta. juttu menee aina rääpimiseen, aiheet otetaan mistä hyvänsä. fyysisessä kamppailussa tuota vastaavaa voisi olla, että homo alkaa käsilaukulla hakkaamisen - ei siinä vastapuoli oikein tiedä nauraa vai itkeä.

      • asdfgasdf

        Homofobia on omituinen sairaus. Lähinnä pistää miettimään, torjutaanko sillä omassa ahtaassa mielessä pyöriviä "tekisipä mieli kokeilla"-ajatuksia.


    • homoterottuu

      Kun ihmettelee homojen kulkueen rahoitusta veroilla kerätyistä varoista, niin juttu lipsuu heti ihme aiheisiin

      "rikkoi SPR:n sääntöjä!!!..."

      "sisäsiittoisuudesta johtuvat sairaudet ovatkin päässeet pahasti valloilleen näissä Tornionjokilaakson ympäryskylissä"

      "Tornioon valuneista turvenuijista"

      "muhinoitu liikaa serkkujen kanssa "

      siinä johdatusta kissatappeluun.

    • Älyhoi

      Puolalaismedia väittää Ruotsin palovalmiuden olevan heikko, koska rahaa käytetään ”pakolliseen sukupuolikoulutukseen” –
      MUIDEN EU-maiden tapaan Ruotsi antaa ja vastaanottaa pelastusapua tarvittaessa unionin siviiliensuojelumekanismin mukaisesti. Ruotsin metsäpaloja on ollut sammuttamassa pelastustyöntekijöitä Tanskasta, Norjasta, Suomesta, Liettuasta, Saksasta, Ranskasta, Turkista, Puolasta, Itävallasta, Portugalista ja Italiasta.
      Montako matua oli paloja sammuttamassa?

      • sekoilua

        Ruotsin metsäpalot on eri keskustelu eikä se kuulu mitenkään tälle palstalle hompukoiden toilailusta täällä keskustellaan


    • meitäkusetetaan

      Tornion taidemuseon johtaja suvakki ylittää valtuudet moraalissa kuten myös meidän vero rahoissa pervo taidetta eseillä ja pakolaisia joilla kielteinen päätös suojelee mikä on Isänmaan rikos !!

      Vihreät ja taidemuseo järjestäneet tämän kaupunginosa Torno pride -tilaisuuden. Muslimit kieltäytyivät ja ilmoittivat, että homoaktivistit eivät saa hyppiä heidän silmilleen.
      Viime kesänä oli jo uhkaa. Maahanmuuttajat uhkailivat homoja. Nyt vihreät halusivat estää välirikon, mutta muslimit ilmoittivat, että se on syntiä ja kiellettyä. Ei ole mitään keskusteltavaa.

      Toivotaan, että raha-anomuksessa on mainittu tämä. Mitähän kuntapolitiikot, jotka tämän rahoituksen antaneet, vastaavat äänestäjilleen.

      • vaalitratkaisee

        Vaalit tulee varmaan moni tarkistaa ehdokkaiden seksuaalisuus kannan ennen äänestystä ,onko pervo vai normaali ?


      • EiÄäntäPervoLestoille
        vaalitratkaisee kirjoitti:

        Vaalit tulee varmaan moni tarkistaa ehdokkaiden seksuaalisuus kannan ennen äänestystä ,onko pervo vai normaali ?

        Joo, moni varmaan käy kattomassa ehdokkaiden housuihin että kumpi värkki siellä nyt sitten oikeasti on, sillä tällähän on kovastikin tekemistä poliitikolta vaadittavaan aivotyöskentelyyn...?
        Erityisesti kepulestoja tämä värkkiasia ja kaikenlainen pervoilu tuntuu kovastikin kiinnostavan, ainakin lasten määristä ja niihin sekaantumisista päätellen.


    • pervoseksiä

      Siis eihän kukaan järkevä yritys anna taloudellista tukea eläinten sukupuolielämän käyttäytymismallia kuten omassa elämässä seksiä harrastavat Pride pervot

    • Voithan sinä vaikkapa itse järjestää heterokulkueen.

      Homoseksuaalisuus on synti ja vieläpä iljettävä synti.

      Miehimykset eivät peri taivasten valtakuntaa.

      Jumala on ylpeitä vastaan mutta nöyrille Hän antaa armon. Miehimykset marssivat ylpeinä ympäri kyliä mutta kyllä hekin (kuten kaikki heterotkin) joutuvat lopulta Jumalan edessä tilille teoistaan ja tekemättä jättämisistään.

    • Vaiettu-kansanmurha

      Tornionjokilaakson on pilannut yksi herra: Lars Levi Laestadius. Siitä ei ole seurannut kuin huonoa, että yritetään syyllistää ihmistä ja tehdä kaikista tasapäisiä. Ihmisten syyllistäminen, piilotetun homoseksuaalisuuden sisäinen häpeä, yksilön valtava identiteettikriisi ja yhteiskunnan paine on ajanut tästä kansakunnasta itsemurhaan kymmeniätuhansia miehiä.

      Homous ei ole oma valinta, tiedän sen, koska olen homo. Heteron on sitä vaikea ymmärtää, mutta tässä helpotusta: ajatellaan, että aivoissa on osa, jossa seksuaalisuus määräytyy. Nyt ajattele, että homomiehellä on geenien takia tämä kyseinen aivojen osa samanlainen kuin naisella. Näin ollen mies on homoseksuaalinen.

      Onneksi valtio-omisteinen Posti näytti esimerkkiä julkaisemalla Tom of Finland -postimerkit ja Finlayson julkaisi lakanat!

      Raamattua minäkin joskus luen ihan homona vaan. Siellä on hyvä neuvo:

      Älä tuomitse.

      Jeesus sanoi:
      Se joka on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven.

      • Anonyymi

        Siihen aikaan on rehottanut Vanhollis Lestadiolaisuus, jos hiukan olisit asioit tutkinut tietäisit sinäkin jotain, "saatana kiertää kuin kiljuva jalopeura katsoen kenet hän saisi syödäkseen" onko tuttua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siihen aikaan on rehottanut Vanhollis Lestadiolaisuus, jos hiukan olisit asioit tutkinut tietäisit sinäkin jotain, "saatana kiertää kuin kiljuva jalopeura katsoen kenet hän saisi syödäkseen" onko tuttua.

        Joo, muuten mutta meillä käytettiin tuon kiljuvan jalopeuran sijasta vikisevää hiirtä tai sirkuttavaa västäräkkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, muuten mutta meillä käytettiin tuon kiljuvan jalopeuran sijasta vikisevää hiirtä tai sirkuttavaa västäräkkiä.

        Sateenkaariväellä meni hyvin, kun Haaparannan kirkkoherrana oli Kimmo Sulila, nykyinen RÅNEÅN kirkkoherra. Myös vaimo tuki voimakkaasti miehensä homopuuhia.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      309
      3658
    2. 208
      3009
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2564
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      241
      2027
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1455
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1344
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe