Tapailen yksinhuoltajaa. - Naisen näkökulmaa?

Dagger88

Olen hieman vaille 30v mies. Olen töiden kautta tutustunut erääseen naiseen joka lähes saman ikäinen kuin minä. Hänellä on 4v lapsi vanhasta liitosta.

Olemme tapailleet reilun kuukauden ja molemmat ovat jo ilmaisseet että pidämme toisistamme kovasti. Kuitenkin huomaan viestien vastausaikojen pidenneen tai toisen jättävän vastaamatta kokonaan joihinkin viesteihini. En pommita puheluilla tai viesteillä, yleensä odotan että jos toinen on viestini lukenut että vastaa siihen kun vastaa, vaikka siihen menisikin puoli päivää tai päivä. Tämä kuitenkin herättää epäilyksiä siitä että toinen ei ehkä pidä minua enää prioriteettina niinkuin piti alussa. Itsehän olen korviani myöten ihastunut toiseen ja haluaisin kovasti nähdä vapaa-ajalla enemmänkin. Hän on ilmaissut että on erittäin tarkka lapsensa suhteen ketä lähelle päästää ja sen ymmärränkin enkä ole hoputtanut tai mtn. mutta en haluaisi tehdä itsestäni täyttä idioottia tuputtamallakaan itseäni.
Huomaan tuijottavani puhelinta usein ja odottavan jonkinlaista yhteydenottoa, usein turhaan. Olemme kuitenkin kaikesta huolimatta yhteydessä lähes päivittäin(minun aloitteestani jos ei muuten) mutta emme enää näe edes ohimennen niinkuin alussa, aina sitä löytyi jokin nopea ristiin ajo tai kahvittelu hetki. Nyt on kiireitä ja hän ei ehdotakkaan tapaamisia vaan ehdotukset jäävät minun kontolleni ja ne kaikki hylätään. Oman järjen mukaan toinen voisi sanoa suoraan jos ei olekkaan enää kiinnostunut, ei ole aikaa tapailuun tai näin.

Mielessä on käynyt myös että onko tämä jonkinmoista testaamista että jaksanko roikkua ja odottaa vai onko toisella kenties useampi verkko vetämässä.
Toisaalta en haluaisi myöskään ruveta leikkimään vaikeasti tavoiteltavaa vain näyttääkseni jotain, mielestäni paras tapa on toimia johdonmukaisesti ja jos on ilmaissut tykkäävänsä toisesta käyttäytyä tällä tavalla kunnes toinen ilmaisee ettei ole kiinnostunut..

Kaipailisinkin ajatuksia naisilta, mieluusti ehkä itsekkin yksinhuoltajana olevia/olleilta. Onko nainen kiinnostunut vai ei?
Kannattaako jatkaa tätä yhteydenpitoa niinkuin mikään ei itseä haittaisi ja uskoa että tällähetkellä toisella vain on kiireitä?
Kuinka kauan itsellänne on mennyt yleensä ennenkuin olette päästäneet uuden tuttavuuden ns. "sisärinkiin"?

22

797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naine_n

      No eipä me yksinhuoltajat olla mitenkään erilaisia kuin normaalitkaan naiset..
      Ehkä sitoutuminen pelottaa tai ahdistaa? Alkanut miettimään, oletko sittenkään kelvollinen mies lapsen elämään..? Todennut ettei aika yksinkertaisesti riitä, tai voimavarat..

      Onhan noita syitä, mutta sinuna laittaisin suoraan, että olet huomannut yhteydenpidon heikkenemisen, että mistähän mahtaa johtua..

      • Naine_n

        "No eipä me yksinhuoltajat olla mitenkään erilaisia kuin normaalitkaan naiset.."
        Miten toi nyt alko kuullostamaan vähän tökerölle omaan korvaan tuo lause??
        Ei ollut tarkoitus verrata yksinhuoltajia "normaaleihin naisiin", normaaleja me ollaan, kai, suurinosa ainakin 😅


      • Dagger88
        Naine_n kirjoitti:

        "No eipä me yksinhuoltajat olla mitenkään erilaisia kuin normaalitkaan naiset.."
        Miten toi nyt alko kuullostamaan vähän tökerölle omaan korvaan tuo lause??
        Ei ollut tarkoitus verrata yksinhuoltajia "normaaleihin naisiin", normaaleja me ollaan, kai, suurinosa ainakin 😅

        Kyseinen naisen lapsi kyllä on ottanut minut iloisesti vastaan ja kuulemma kysellytkin äidiltään minusta päiviä vierailun jälkeen joten en usko että se siitä ainakaan on kiinni..

        Joo en itsekkään ajattele yh:ita mitenkään eri arvoisina :D Mutta väkisinkin itselle tullut ajatus että mahtuuko kenenkään lastaan yli kaiken rakastavan naisen maailmaan uusi mies sellaisena tasa-arvoisena kumppanina, sellaisena joka saa sitä huomiota myös eikä jää vain ns. elättäjäksi ja asioiden mahdollistajaksi.. Itselle riittää ns. tavallinen arki ja asioiden jakaminen, hyvä ja monipuolinen seksielämä ja yhteiset harrastukset(mitä meillä olisi valmiina kuin sattuman kaupalla..). Nämä ajatukset siis sen takia ettei ole yh-äideistä montaakaan kokemusta.


    • KulkuriMatkaa

      Voisiko toisella olla pelkoa ja epäily siitä, miten suhteenne kestää mahdolliset karikot? Meinaan jollei kestä niin hänellä on siinä tilanteessa liian paljon menetettävää?

      • Dagger88

        Niin, kaikilla meillä on toiveet, tunteet ja pelot. Täytyy toivoa että jos johtuu siitä osaa toiselle vakuuttaa ettei ole pelailemassa mtn pelejä vaan aitona omana itsenään.


      • Dagger88
        Dagger88 kirjoitti:

        Niin, kaikilla meillä on toiveet, tunteet ja pelot. Täytyy toivoa että jos johtuu siitä osaa toiselle vakuuttaa ettei ole pelailemassa mtn pelejä vaan aitona omana itsenään.

        En oikein voi muuta kai tehdä kuin olla oma itseni ja toivoa että toinen näkee että aidosti olen kiinnostunut hänestä ja sitä kautta hänen lapsestaan. Toivottavasti tästä ei sukeudu mikään mahdoton tehtävä.. omassa mielessä jos toisistaan välittää niin kaikki muu järjestyisi itsestään tai pienellä sovituksella..


    • eioleniinvaikeaa

      Miehen näkökulmaa.

      "Kuitenkin huomaan viestien vastausaikojen pidenneen tai toisen jättävän vastaamatta kokonaan joihinkin viesteihini."

      Sanonpa suoraan näin 30-40 vuotiaana miehenä jolla ei ole omia lapsia ja joka ei myöskään tahdo tapailla yksin tai yhteishuoltajia niin tuo mitä kerroit on jo minulle syy laittaa piste suhteelle vaikka kyseessä olisi lapseton nainen siis.

      Ymmärrän jos ei ehdi heti vastata viesteihin, mutta ei se lupaa hyvää jos toinen jättää vastaamatta viesteihin.

      Jos nainen kohtelee sinua nyt noin niin onko sillä väliä kiinnostaako sitä naista vai ei?
      Etsit syytä itsestäsi että kelpaatko vaikka hän on se yksinhuoltaja.

      Heittäisin tuollaisen naisen suoraan pihalle vaikka kuinka "tykkäisin".
      Jos toinen odottaa sydän sykkyrällä viestejä ja toinen on antanut ymmärtää että homma pelaa mutta tulee sitten noita yskimisiä niin joko hän ei ole niin kiinnostunut, hän on kiinnostunut jostakusta toisesta JA/TAI HÄN EI TAJUA VITTUAKAAN MITEN ALOITTAA JA PITÄÄ YLLÄ PARISUHDETTA.

      Miehet antavat aivan liian paljon anteeksi tuota kommunikaation puutetta naisten puolelta kuvitellen että vika on heissä itsessään tai että nainen on joku ratkaisematon "mysteeri" että joka tuntee tarpeeksi vahvasti niin asiat menee sitten "oikein".

      Jos nainen ei tajua omaa parastaan pitää yhteyttä niin ota asia puheeksi.
      Ei se kommunikaatio siitä ainakaan helpotu sitten varsinaisessa suhteessa varsinkin kun siinä on myös yksi vieras ihminen lisää siinä yhtälössä (lapsi).

      Minulle nuo naisten vastaamatta jättämiset yms. ovat sellaisia turn-offeja että heitän naisen mäkeen sillä sekunnilla.

    • Bqueen

      Joo, itse yh:na oon kans sitä mieltä et vain hyvästä syystä viestikatkokset ovat ok. Silloin vähän myös näkee kestääkö mies painetta. Ja näitä katkoja mitä vois hyväksyä vois liittyä sairauteen (flunsat,norot etc) tai jos viestintäväline hajoaa. Jotkut ehkä aattelevat nii etteivät tahdo näyttää liian"epätoivoisilta" ja antaa vähän ajan kulua.

      En jaksaisi huhuila perään, sitä joko on IN or OUT. Ei yh jaksa kissa ja hiiri leikkejä.

    • IhmeSuhteita

      Todennäköisesti on kiinnostuneempi toisesta ja olet ehkä varalla. Ei yksinhuoltajuus tuohon liity mitenkään. Kysy suoraan ja kerro ajatuksistasi.

      Muistutukseksi vielä: jos olet varasijalta kuitenkin päässyt suhteeseen, etsii kyseinen ihminen edelleen jotain ´parempaa´ ja törmää siihen joskus. Et ole ikinä ykkönen.

      Ennuste: sydämesi särkyy.

    • Dagger88

      Tuo on hyvä pointti tuo että aina luulisi löytyvän aikaa vastailla yms. Saattaa hyvinkin olla että olen varasijalla tai sitten toista ei kiinnosta tarpeeksin. Toisaalta sovimme alussa että etenemme hitaasti ja kuluneena vkl aikana meni 2päivää kun toinen ei laittanut tai soittanut mitään. 3 päivän illalla vastasi päivää aijemmin laittamaani viestiin. Toisaalta hänen lapsensa oli kipeänä tuona aikana ja se taas pakottaa ymmärtämään ja näin. Nyt kun en ole tuon jälkeen ollut itse kontaktissa on toinen ikäänkuin herännyt ja tänään laittoi jopa kuvia missä menee jne. Mutta johtuiko tuo muutos siitä että olin välinpitämätön ja en ollut missään tekemisissä.
      Ärsyttää totta tosiaan jos olen jollain varasijalla vaikka toinen on luvannut puhua kaikesta suoraan. Ja jos nyt taas kyselen että mikset soittanut/halunnut nähdä tai muuta niin helposti lävähtää vastakortti siitä että lapset menee edelle.
      Jolloin taas herää ajatus että ehkä tämä tunne on enemmän yksipuolista..
      Ehkä sekin vaikuttaa että koska toinen on äidiksi erittäin hyvässä kunnossa ja viehättäväkin vielä on tarjontaa niin paljon.
      En itse ole mikään lihaskimppu mutta kuntoilen säännöllisesti ja olen ihan hyvässä kondiksessa.
      Ehkä oli typerää ajatella että rehellinen, huomioon ottava, kuntoileva mies jolla on työ ikään kuin riittäisi kenelle vaan? Ulkonäköhän on vaan ulkonäkö, ja oman nykykuntoni/harrastelutaustani kerroin vaan siksi että kuitenkin siihen ulkonäköön ihastutaan ja sisimpään rakastutaan.
      Sori vuodatus, turhauttaa vaan.
      Ehkä lähden vaan lenkille purkamaan ärsytystä ja katson rauhassa mitä tästä tulee, kuitenkaan laittamatta kaikkia munia samaan koriin.. kehtaako tuonne treffi palstalle edes pistää mitään tunnuksia 😁

    • Jassu88

      Kuulostaapa ahdistavalta. Itse olin suhteen alussa myös aktiivinen osapuoli. Kuukausien jälkeen tuntui että toinen pommittamalla pommittaa, heti piti vastata viesteihin jottei toinen loukkaannu. Tässä minun tapauksessa selvisi että lopulta oli kyse omistamishalusta ja kontrolloinnista. Mitenhän ennen kännyköitä ihmiset on selvinnyt kun ei toiseen saatu heti yhteyttä. Mietinpä vaan.

      • Dagger88

        En mä vaadi että toinen päivystää puhelimella tai muuttaa rytmiänsä mitenkään. Ehkä tässä vain tulee vastaan se että ihmiset ovat erilaisia. Itsellä ollut aina sellainen suhtautuminen että vastaa jos vastaa ja jos ei kiinnosta niin sitten saa jatkaa matkaa. Mutta tämä kerta on tuntunut erilaiselta. Jotenkin tärkeämmältä tai merkityksellisemmältä. Tuohon miten ennen pärjättiin en ota kantaa koska ennen kaikki oli tosiaankin paremmin.. Joskus olisin vähät välittänyt siitä vastaako toinen vai ei. Olen pitänyt ehkä tahtomatta turvaväliä johtuen huonoista kokemuksista. Mutta nyt on sellainen fiilis ollut itsellä että kumpa voisin jakaa itsestäni enemmän ja saada kuulla toiseltakin mitä ikinä toinen haluaa kertoa. Ehkä olen jotenkin kehittänyt vahingossa ns. Rakkauden tunteita. Ehkä tähdet oli oikeassa asennossa. En tiedä mikä on eritavalla mutta sen tiedän että jos toista ei kiinnosta niin ei sille mitään voi ja näitä käy. Mutta sitten joudun kyllä tsemppaamaan todella kovasti että saan toisen päästäni. Kai tämä on jokin "ensisilmäyksellä" juttu..


    • Höpöhöpöyh

      Kysy suoraan kun näette millaisena hän pitää suhteenne tulevaisuutta. Kiva pilata suhde vaan palsta mielipiteiden tuloksena.

    • Oppeliini1

      Todellakin, kysy suoraan haluaako nainen jatkaa yhteydenpitoa sellaisena kuin sinä haluaisit. Todennâköisesti nainen on halunnut vain puhekumppania ja kaveria ilman mitään vakavia aikeita pitkäaikaisesta suhteesta.

      Mikäli tuo ei sinulle riitä, jatka aviopuolison etsintää. Voithan silti pitää häntä ystävänä etäisyydellä, niinkuin hänkin sinua. Ei teidän tarvitse vihassa “ erota”!

      • Dagger88

        Otin asian puheeksi: "Miten hei määrittelisit tän meidän jutun, onko meillä molemmin puolisia tunteita ilmassa vai mitä?"
        Toinen katsoi tyhjällä katseella suoraan läpi ja sanoi että "Mikä juttu? Ei meillä mitään juttua ole koskaan edes ollut eikä tule."
        Sanoin vaan että" okei joo moi".
        Eiköhän tuo asian ratkaissut.


      • Bqueen
        Dagger88 kirjoitti:

        Otin asian puheeksi: "Miten hei määrittelisit tän meidän jutun, onko meillä molemmin puolisia tunteita ilmassa vai mitä?"
        Toinen katsoi tyhjällä katseella suoraan läpi ja sanoi että "Mikä juttu? Ei meillä mitään juttua ole koskaan edes ollut eikä tule."
        Sanoin vaan että" okei joo moi".
        Eiköhän tuo asian ratkaissut.

        Ikävä kuulla! Ei me kaikki yh:t olla pahoja, mut meitä on moneen junaan. Tsemppiä, kyl se rakkaus iskee kun se iskee, ja se iskee myös lujaa.


      • fghfghfghjfghj
        Dagger88 kirjoitti:

        Otin asian puheeksi: "Miten hei määrittelisit tän meidän jutun, onko meillä molemmin puolisia tunteita ilmassa vai mitä?"
        Toinen katsoi tyhjällä katseella suoraan läpi ja sanoi että "Mikä juttu? Ei meillä mitään juttua ole koskaan edes ollut eikä tule."
        Sanoin vaan että" okei joo moi".
        Eiköhän tuo asian ratkaissut.

        Toi on todella harmittava juttu kun ikinä ei voi miehenä tietää että onko toinen täysillä mukana myös.
        Ei muuta kuin seuraavaa ehdokasta vain kehiin. Tiedän miten ikävältä tuo tuntuu.
        Tuntuu siltä että koskaan ei saa vastakaikua niiltä naisilta joihin tykästyy.
        Hyvä että kysyit..


      • Dagger88
        fghfghfghjfghj kirjoitti:

        Toi on todella harmittava juttu kun ikinä ei voi miehenä tietää että onko toinen täysillä mukana myös.
        Ei muuta kuin seuraavaa ehdokasta vain kehiin. Tiedän miten ikävältä tuo tuntuu.
        Tuntuu siltä että koskaan ei saa vastakaikua niiltä naisilta joihin tykästyy.
        Hyvä että kysyit..

        No uskalsin ainakin kysyä. Pelkkä ei olisi riittänyt. Ne tarkoittamattomat sanat olisi voinut jättää sanomatta, olisin seksiä voinut antaa muutenkin jos olisi ehdottanut. Kaikki se paskapuhe muutenkin olisi ollut kiva jättää pois. Plus lapsen esittely olisi voinut jäädä myös pois. Nyt ikävä jopa sitä muksua vaikkei aikaa paljoa ehtinyt vierähtää. Toivon että naiset mietitte näitä juttuja tarkkaan ennenkuin päätätte jonkinlaista juttua jonkun miehen kanssa aloittaa. Voi olla että se mies on vaan seksin perässä juokseva itsekäs mies jolle ei myöskään mikään mitä sanoit merkinnyt mitään. Tai sitten voi olla että se on juuri sellainen mies joka on opetettu pienestä asti sanomaan vain mitä tarkoittaa ja tarkoittaa mitä sanoo. Turhat sanoilla asioiden kuorrutukset ei oikeastaan kannata. Jos toisesta tykkää niin sanoo vaan että tykkää, ei että tuntee jotain enemmän. Varsinkin jos pointtina on oikeasti vaan ollut joku panohomma. Ja jättäkää ne lapset yhtälöstä muutenkin pois elette ole avoimesti mukana hommassa ja aidosti usko että tässä voisi olla jotain suurempaakin.


      • Dagger88
        Bqueen kirjoitti:

        Ikävä kuulla! Ei me kaikki yh:t olla pahoja, mut meitä on moneen junaan. Tsemppiä, kyl se rakkaus iskee kun se iskee, ja se iskee myös lujaa.

        Voisit antaa vinkkiä että mistä suunnasta sellaisia mukavia yh-äitejä voisi löytyä näin tulevaisuutta silmällä pitäen. Omien lapsien tekeminen tuntuu hyvin kaukaiselta ajatukselta, enkä välttämättä sellaisia edes halua kun maailmassa on niin paljon muitakin lapsia.


      • Bqueen

        Itse kuulun tähän "parempaan" kastiin ja ei me baareissa notkuta :) itse arvostan miestä joka ottaa suhteen tosissaan, sillä seksi on parempaa parisuhteessa. Hassua puhua aiheesta kun on jo 3v ollut yksin ilman mitään seksiä. "Pillun jakaminen" halukkaille ei ole mun juttu. Eikä lapsia pidä heti tavata. Sitten vasta kun tietää et nyt ollaan tosissaan loppuun asti. Tsemppiä! Ps.kirjastot on hyviä paikkoja löytää yh.


      • Dagger88
        Bqueen kirjoitti:

        Itse kuulun tähän "parempaan" kastiin ja ei me baareissa notkuta :) itse arvostan miestä joka ottaa suhteen tosissaan, sillä seksi on parempaa parisuhteessa. Hassua puhua aiheesta kun on jo 3v ollut yksin ilman mitään seksiä. "Pillun jakaminen" halukkaille ei ole mun juttu. Eikä lapsia pidä heti tavata. Sitten vasta kun tietää et nyt ollaan tosissaan loppuun asti. Tsemppiä! Ps.kirjastot on hyviä paikkoja löytää yh.

        Täytyykin sitten vissiin ruveta lainaamaan kirjoja taas pitkästä aikaa :)
        Seksi todellakin on parempaa suhteessa jossa on luottamus, avoimuus ja keskustellaan asioista. Tuntuu vähän hullulta jopa kun miettii että itsellä tällaisia ajatuksia jossa pidän perhe-elämää, rutiineja ja sohvalla vierekkäin olemista. Maailman kuva ja oma elämänkatsomus muuttunut viimeisen 3 vuoden aikana, kai se on sitä aikuistumista mistä kaikki puhuvat. En itsekkään juokse baareissa tai ylipäätänsä kuluta juurikaan alkoholia satunnaisia tapahtumia lukuun ottamatta, elämäni koostuu lähinnä urheilusta ja työnteosta. Mutta siihen rinnalle olisi kova kaipuu saada liikunnasta edes jollain tavalla pitävä nainen joka saisi sydämen lyömään hieman nopeammin.
        Ja olen tuota lapsiasiaa miettinyt että jos voin kiintyä toisen lapseen lyhyessä ajassakin ja tulen lasten kanssa toimeen, olisi silloin jopa suotavaa että rinnalle löytyisi nainen joka on myös äiti. Voisi luottaa siihen että toinen on vastuullinen tai ainakin etsisi itselleen miestä joka pysyisi ja olisi valmis pitämään sekä lapsesta että parisuhteesta huolta. Itsellä jopa ollut pieni pelko liittyen juuri yksinhuoltaja äiteihin että jos se maailman ihmeellisin asia on jo saavutettu ja tehty niin mikä motivaatio tai halu on huolehtia siitä uudesta miehestä tai hänen hyvinvoinnistaan siinä uudessa suhteessa. Haen siis sitä että voiko koskaan kokea olevansa toiselle edes murto-osan tärkeä kun tärkeintä on se lapsi..


      • Bqueen

        Itselle perhe on tärkeä eikä siinä enää arvoteta ketään toisin vaan katotaan kokonaisuutena. Kumppani kuulu perheeseen. Kypsä rakkaus kestää sen. Onnea etsintään. :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe