Uusi yritys

Painan nyt 76,2kg ja tämä puolipaasto loppuu65kiloon. Mutta ekaks pitää olla nälkäinen 10.8asti jolloin lähden kavereiden kanssa Viroon. Hirveesti mua mollataan ja painetaan alas.. Mutta yritän onnistua eli 2 aterian ja kahden kahvin taktiikalla risteilyaamu70, 0kg.
Aloitan nyt ja eka tavoite huomenna kahdeksan aikaan 75,5kg.

6

177

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Aurorasarisus

   Sain painon 75,7kiloon.huomenna Tavoite75, 0-75,2kg.

  • segsfgse

   Kännissäkö tuo on kirjoitettu vai onko muuten vain vaikeaa kirjoittaa selkokieltä?

   Mutta jos ymmärsin oikein, 2 ateriaa päivässä pidetään puolipaastona. Laittaa ihmettelemään kuinka paljon ihmiset syö kun eivät paastoa. Itse syön usein 2 ateriaa päivässä enkä paastoa. Lounas jo 10.30 ja iltaruoka 18 aikaan. Aamulla rittää kahvi.

   • Oletpa häijy. Juuri tuollaisia alaspainajia aloituksessa tarkoitin kuin mitä sinä olet. Joskus tämä netti saa ihmisen pahimmat puolet esiin.
    Huolimatta ilkeilystäsi yritän vastata asiallisesti.. Mä joudun nykyisin laskemaan juomisiani ja tää on mun 13.päivä selvänä. Vasta risteilyllä otan.
    Normaalit ihmiset syö 5 ateriaa päivässä.
    Paino nyt 75,2kg joten kyllä tämä auttaa. Tämä puolipaasto...


   • HyvätLukemat
    auroraboreallis kirjoitti:

    Oletpa häijy. Juuri tuollaisia alaspainajia aloituksessa tarkoitin kuin mitä sinä olet. Joskus tämä netti saa ihmisen pahimmat puolet esiin.
    Huolimatta ilkeilystäsi yritän vastata asiallisesti.. Mä joudun nykyisin laskemaan juomisiani ja tää on mun 13.päivä selvänä. Vasta risteilyllä otan.
    Normaalit ihmiset syö 5 ateriaa päivässä.
    Paino nyt 75,2kg joten kyllä tämä auttaa. Tämä puolipaasto...

    Hyvä tuosta tulee.

    Ei aikaakaan kun sulla on 60 kg mittarissa. Miten on mennyt tähän asti, paljonko painoit vaikka kolme vuotta sitten?


   • HyvätLukemat kirjoitti:

    Hyvä tuosta tulee.

    Ei aikaakaan kun sulla on 60 kg mittarissa. Miten on mennyt tähän asti, paljonko painoit vaikka kolme vuotta sitten?

    No mä muistan miten iso haloo nousi kun mun parasystävä kaatui tai miesystävä tönäisi... 3vuotta sitten... Ennen ystäväni poismenoa painoin saman kuin nytkin mutta v2015 tai 2016 muistan kun istuin muiden kaverien kanssa taloyhtiön pihapöydän ääressä ja yksi kysyi suoraan oletko lihonut ja jouduin kertomaan koko porukalle olevani 90kilossa. Se ystävän sekä muiden kavereiden poismeno sai mut syömään että olisi edes jotain lohtua tässä elämässä - ruoka.

    Kiitos kannustavasta viestistäsi muuten. Arvostan sitä.

    Mutta tosiaan olen nyt pudottanut n. 15 kg kolmessa vuodessa. Jojoilua on ollut mutta nyt en lipsu! Paino eilisestä 400g taas ja se on nyt74, 6kg.
    Vielähän se ei näy missään... Mut enää 4kiloa 70kiloon ja sen jälkeen alkaa jo näkymään.


   • Kello on kohta puoli kaksi. Paino kolmatta päivää74, 6kg. Ihanaa kuitenkin että on elokuu... Ja olen päättänyt että tänä vuonna en lintsaa ensi viikolla alkavista liikuntaryhmistä. 2kertaa viikossa. Niiden lisäksi perjantaiaamuina liikuntasihteerin antama treeniohjelma. Mulla on silloin vapaata ja miehelläni sopivasti töitä.
    2 päivää söin jäätelöä ja join monta lasia jääkylmää maitoa ja 100-200grammaa kerrallaan paino nousi niistä. Eilen tosin söin vain yhden leivän. Siksi tavallaan oli pakko syödä äsken pizzaslice vaikka näläntunnettakaan ei ollut.
    Tossa kolmen aikaan täytyy lähteä kolmeksi tunniksi siivoamaan ja luultavasti paino voi helposti pudota mutta terveys edellä syön hedelmän vielä iltapalaksi. Mutta siivous on liikuntaa ja vain se yksi hedelmä. Paino toive täksi päiväksi 74,3kg ja risteilyaamu72, 0kg.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   590
   3798
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   521
   3267
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   194
   2374
  4. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   238
   1987
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   176
   1526
  6. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   207
   1370
  7. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   1365
  8. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   47
   1157
  Aihe