Aihe

Päivityspyyntö?

Hannuli

Huom! Eilen 1.8. 18 tullut sähköpostiini viesti, että online- sähköpostini pitää välittömästi päivittää. Ellet päivitä sähköposti suljetaan pysyvästi! Lähettäjän osoitetta klikatessa kuitenkin tuli lähettäjäksi taustalta eri osoite kun suomi24.fi. Eipä siis kannata mennä klikkaamaan päivitystä ilmeisesti....Onko muille tullut ko. viestiä?

3

112

  Vastaukset

  • Minulle tuli tänään päivityspyyntö. En klikannut linkkiä. Huomasin sinun kysymystäsi kun yritin etsiä onko varoitettu tästä päivityspyynnöstä. Epäilen ettei Suomi24 ole sitä päivityspyyntöä lähettänyt.

   • Minä taas epäilen, että he ovat tuon takana ja motiivina mainosspämmin levittäminen. Jos eivät olisi tuota tehneet, olisivat varoittaneet liikkeellä olevasta asiasta - aikaahan on ollut yli viikko.


  • Ei tullut sähköpostiin päivityspyyntö, mutta Samsung internet päivitys tuli.
   Kirjanmerkit hävisi. Miten saa takaisin?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   12870
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   8836