Euroopan paras uutinen

Munkki1

Matteo Italian sisäministeri ja Legan johtaja Matteo Salvini sanoi puolueen vuosikokouksessa pitämässään puheessa murskaavansa Brysselin muurit.

Italian suosituin poliitikko, eliitinvastaisen ja maahanmuuttokriittisen Legan johtaja Matteo Salvini puhui Pontidassa puolueen vuosikokouksessa.

Hän sanoi murskaavansa Brysselin muurin ja antavansa Euroopan takaisin kansoille.

– Oli aika, kun Berliinin muurin kaataminen näytti mahdottomalta. Seuraava muuri minkä murskaamme on Brysselin muuri! Annamme eurooppalaisille takaisin oikeuden tehdä työtä, oikeuden elää, oikeuden terveyteen ja turvallisuuteen! En sano että käytämme puskutraktoreita, jotta ne eivät sanoisi minua Euroopan pahaksi pojaksi, Salvini julisti innostuneelle väkijoukolle.

30

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taasvääräpalsta

      Ja mitähän tuo Kemijärven palstalle kuuluu, mene sinne politiikka-osioon siellä voi persut ja muutkin esittää omia poliittisia kantojaan, kun on palstat sitä varten.
      Tämä palsta on tarkoitettu kotoperäisiin mietteisiin.

      • saaka6saako5saako4saako

        Saako opettaja piereskellä?


      • Ajantasalla

        Kemijärvi kuuluu eurooppaan ja EU-hun!
        Märkäjärven "pakolainen" valittaa,kun haikailee "kolhoosista"!
        Taistolaisten juna meni jo!


    • sampot

      Tai sinisten vaikeudet ehe eheeeee

    • noin

      Unkarin pääministerin turvallisuusneuvonantaja György Bakondi sanoi M1-kanavan haastattelussa, että Eurooppaan massoittain saapuvien laittomien siirtolaisten kulttuuri on täysin erilainen kuin meidän kulttuurimme.

      Bakondi huomautti laittomaan siirtolaisuuteen liittyen, että useat eurooppalaiset kansallisvaltiot ovat vuoden 2015 jälkeen muuttaneet kantaansa siirtolaisuuteen ja entistä harvemmat pitävät rajoittamatonta ja laitonta siirtolaisuutta hyvänä asiana.

      Turvallisuusneuvonantaja sivusi myös rajavalvontaa ja painotti, että Schengen-sopimus perustuu eurooppalaiseen lainsäädäntöön ja sitä täytyy noudattaa, sillä sen noudattamatta jättämisestä koituu vakavia seurauksia.

      Schengen-alueen rajojen suojaaminen on sopimuksen mukainen toimenpide. Vuonna 2015 ja sen jälkeen useat lännen valtiot jättivät noudattamatta sopimuksen pykäliä ja päästivät hallitsemattomasti massoittain Afrikasta ja Aasiasta lähtöisin olevia ihmisiä Schengen-alueelle, perustellen toimenpidettään ihmisoikeuksilla. Bakondin mukaan hallitsemattoman siirtolaisuuden jatkuessa kansallisvaltiot joutuvat vahvistamaan omaa puolustustaan.

      Hän myös uskoo, että ensi kevään EU-parlamenttivaalien jälkeen uusi, toisenlainen EU-komissio astuu virkaansa ja sen seurauksena nykyään vallalla oleva siirtolaisuuspolitiikka muuttuu merkittävästi. Näin Euroopan kulttuurien nykyisyyden ja tulevaisuuden pelastaminen tulee mahdolliseksi.

    • totuus0

      Vaikka arvoliberaali media esittääkin Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin negatiivisessa valossa, hän nauttii yhdysvaltalaisten kannatusta. Euroopan suurvaltojen johtajilla, Ranskan Emmanuel Macronilla ja Saksan liittokansleri Angela Merkelillä tilanne on täysin toinen.

      Rasmussen-yhtiön tekemän kannatuskyselyn mukaan Donald Trump saisi 48 prosenttia äänistä, jos vaalit pidettäisiin nyt.

      Elitistisen Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kannatus on pudonnut koko hänen virkakautensa ajan, ja YouGov-yhtiön tekemän kannatuskyselyn mukaan vain 27 prosenttia ranskalaisista äänestäisi häntä.

      Saksan liittokansleri Angela Merkelin pakolaispolitiikka on romahduttanut hänen puolueensa kannatuksen, ja hänen CDU/CSU -koalitiotaan kannattaa Infratest-yhtiön mukaan enää 29 prosenttia saksalaisista.

    • Nestori-

      Mitä tapahtuu sitten kun EU hajoaa hulluutensa seurauksena? Demarit ovat jo alkaneet kääntämään takkejaan, ja kohta varmaan Tytti Sutturainen loikkaa Perussuomalaisiin.
      Ja mitä tapahtuu kun punavihreä kupla puhkeaa ja ihmiset ryömivät noloina siitä ulos alkaen ihmetellä kuinka he sinne joutuivat? Mentiin vaan muiden mukana, joukon jatkona kun kaveritkin meni. Se kun oli niin ihqua ja trendikästä.
      Entä mitä lopulta miettivät lapsenlapsemme katsellessaan tämän hulluuden tilinpäätöstä ja hampaita kiristellen laulavat ”maksamme velkaa, maksamme velkaa ….”?

      • suttuntuttun

        Oikein tärkeitä tarinoita täällä Kemijärvi- palstalla...


      • UutisetKemijärvi
        suttuntuttun kirjoitti:

        Oikein tärkeitä tarinoita täällä Kemijärvi- palstalla...

        No...Kuusipuu lopettaa, tänään...Väki liikahti torikonsertiin...Komeasti kajahti Sallavalssi...Tämän kesän hilla on harvojen herkkua, mutta mustikoita on paljon...Poromiehen pojasta ravilegandaksi...Kerrostalon alinmaisen kerroksen ikkunat peitetty räteillä, kulttuurisokki...Tehdas tulee, joskus...Talo rikkaille eläkeläisille valmistuu...Suomi24 Kemijärvi on nosteessa jopa 2 kirjoittajaa ja niitäkin rajoitetaan.


      • örni
        suttuntuttun kirjoitti:

        Oikein tärkeitä tarinoita täällä Kemijärvi- palstalla...

        Valitettavasti Kemijärvikin on Merkelin käskyjen alla se näkyy katukuvassa.


    • 4r5t

      Kesäkuun puolenvälin jälkeen tehdyn kannatusmittauksen perusteella Sosiaalidemokraatit olivat pudottaneet kannatustaan aiemmista mittauksista prosentin verran 22 prosenttiin. Ruotsin suosituin puolue on tällä hetkellä ”äärioikeistolaiseksi” tituleeratut Ruotsidemokraatit 28,5% kannatuksellaan, joten Sosiaalidemokraateilla on todellinen karhupaini edessään, mikäli aikovat vaalit voittaa.

    • Ruottinmalli

      Ruotsissa neljä eritrealaista joukkoraiskasi kehitysvammaisen naisen!
      Koska kyse on, Ruotsista, tekijät saavat todennäköisesti kunniakansalaisuuden, kaupungin avaimet ja lahjakortit Ikeaan.

      Neljää eritrealaista, jotka väittävät olevansa iältään 17-20- vuotiaita, syytetään kehitysvammaisen naisen joukkoraiskaamisesta Brommassa, Ruotsissa. Bromma on yksi Tukholman kunnan 14 kaupunginosa-alueesta. Asiasta raportoi uutissivusto Fria Tider.

      Raiskaus tapahtui 5.-6. maaliskuuta 2018. Syytteiden mukaan ”Neljä afrikkalaista väkivaltaisesti pakottivat kehitysvammaisen naisen anaali- ja emätinyhdyntään. Miehen pitelivät naista rajusti käsistä ja jaloista aiheuttaen tälle pahoja ruhjeita. Erittäin väkivaltainen pakotettu yhdyntä aiheutti naiselle repeämiä alavatsan alueelle”, syyttäjä kirjoittaa.

      Suomalaisten piti mennä ruotsiin sammuttamann metsäpaloja,kun ruotsalaiset ei saa mennä paloalueelle.Voi puu kaatua päälle ja työturvallisuus kieltää manemästä. Homokulkueeseen saa osallistua ja paloautot ovat turvana!

    • OmaKansaEnsin

      EU ei noudata omia sääntöjä siinä syy miksi halutaan pois EU:sta. Ei hyöty ole se jos pakotetaan maksamaan toisten maitten velkoja. Pakotetaan taakanjakoon, vaikka taakka ei kuulu jaettavaksi.
      Italia on ymmärtänyt miten väärään suuntaan Eurooppa on mennyt ja se on paras uutinen.

    • n72x

      Unkarin pääministerin turvallisuusneuvonantajan György Bakondin mukaan siirtolaiset pyrkivät EU:iin Albania – Montenegro – Bosnia-Hertsegovina – Kroatia – Slovenia -reittiä pitkin.

      Bosnia-Hertsegovinaan jumiin jääneiden siirtolaisten määrä on kasvanut, ja tilanne alueella alkaa muistuttamaan vuoden 2015 siirtolaiskriisiä.

      Unkarin pääministerin turvallisuusneuvonantaja György Bakondi sanoo, että nyt kun Unkarin rajat on suljettu laittomilta siirtolaisilta, siirtolaiset pyrkivät länteen Albania – Montenegro – Bosnia-Hertsegovina – Kroatia – Slovenia -reittiä pitkin.

      Hänen mukaansa Kroatian ja Slovenian tiukka rajavalvonta yhdistettynä Bosnia-Hertsegovinan hallituksen hitaaseen päätöksentekoon ja poliisivoimien aliresursointiin luovat kestämättömän tilanteen Länsi-Balkanille.

      Bakondin mukaan Unkari tekee kaiken voitavansa tilanteen helpottamiseksi, sillä Balkanin alueen vakaudella on vaikutusta koko Euroopan vakauteen pitkällä aikavälillä.

      Unkarin hallitus

    • Naapurissa

      Poliisitaloa vastaan hyökätty Rinkebyssä
      Siirtyykö "nahistelu" Ruotsissa uudelle levellille?

      Maanantain ja tiistain välisenä yönä(07.08.) tunkeuduttiin Tukholmassa Rinkebyn uuden poliisitalon rakennustyömaalle ajaen henkilöauto portin läpi alueelle. Sen jälkeen auto sytytettiin palamaan. Hyökkäys saattaa merkitä ruotsalaiseen yhteiskuntaan kohdistuvan painostuksen siirtymistä uudelle levellille.

      Hyökkääjät ajoivat auton portin läpi klo.01.31, ja kivittivät työmaan vartijaa. Palokunnan saapuessa paikalle, heitä vastaan hyökättiin kivillä ja ”paukkupommeilla”. Samanaikaisesti palamaan sytetty auto alkoi räjähdellä. Se oli siis valmiiksi panostettu. Muuten välikohtaus sujui Ruotsissa jo totuttuun tapaan: Poliisi leikki jonkinaikaa kissaa ja hiirtä murhapolttajien kanssa, eikä ketään otettu kiinni. Kukaan ei myöskään loukkaantunut tapauksessa.

      Vaikkei ole kerrottu, keitä hyökkäyksestä epäillään, on selvää että kyseessä ovat maahanmuuttajataustaisten nuorten jengit.
      Mellakointi ”herkissä lähiöissä” on jonkinlaista reviirisotaa: Nuoriso hyökkää kaikkea ruotsalaisuutta edustavaa vastaan alueilla joita he pitävät ominaan.
      Suora hyökkäys viranomaisia -esm. poliisiasemaa- vastaan ylittää em. määritelmän: Vihollinen on Ruotsin valtio, ja sen olemassaolo.
      Erityisesti hyökkäykset poliisirakennuksia vastaan ovat indikaattoreita tilanteen kehittymisestä uudelle levellille.

      Hyökkäys Rinkebyn ensi vuonna käyttöönotettavaa poliisitaloa vastaan voi olla merkki hyvin huolestuttavasta kehityksestä. Toimivaa poliisiasemaa vastaan hyökkäämisestä, ei ole enää askelta #sotaan. Se on jo sitä.

      Ruotsissa on aiemmin ammuttu poliisiasemia kohti. Yleensä käsiaseilla ohiajavasta autosta, yhden kerran panssarintorjunta-singolla seinään. Tapaukset ovat kuitenkin olleet harvinaisia.

      Asiasta kertoi tänään Aftonbladet.

      Lähde: Extrauutiset 07.08.2018.

    • Omat-ensin
    • Kehittyvä-urheilu

      Yleisurheilun EM-kisat.
      Outoa,että puolet urheilijoista on "värillisiä"!
      Näin se eurooppa "tummuu" ja kurjistuu!

      Ruotsi näyttää mallia, lukutaidoton toi pronssia naisten 10 000 m.
      Dopig testit tekemättä ja afrikasta tuotu urheilija

    • tosii-asia

      Afgaanit ,Irakkilaiset ja Afrikkalaiset eivät kuulu Eurooppaan eikä varsinkaan Suomeen.

      • Kuiskaajatrajalla

        Raiskaukset lisääntyivät Suomessa viime vuonna – Ulkomaalaisten osuus kasvoi
        AddThis Sharing Buttons
        Share to FacebookShare to TwitterShare to Sähköposti

        Poliisin tietoon tulleiden raiskausrikosten määrä kasvoi viime vuonna edellisvuoteen verrattuna. Raiskausrikoksia oli yhteensä 1 063. Mukana luvussa ovat myös raiskausten yritykset. Vuonna 2014 vastaava luku oli 1 025.

        Kun tarkastellaan toteutuneita raiskauksia, viime vuoden luku 931 on noin kymmenen prosenttia suurempi kuin vuonna 2014.

        Ulkomaalaisten osuus raiskausrikosten epäillyistä kasvoi edellisvuoteen verrattuna. Se oli viime vuonna 26,9 prosenttia ja sitä edellisenä vuonna 23,8 prosenttia.


      • Voi-vit-u

        HS: Irakilaiset hälyttävästi esillä raiskaustilastossa – KRP vaatii kovempia toimia
        Jaa artikkeli:
        AddThis Sharing Buttons
        Share to FacebookFacebook3.4KShare to TwitterTwitterShare to WhatsAppWhatsApp
        Uusi Suomi

        Kotimaa
        Raiskaukset
        Irakilaiset ja erityisesti nuoret irakilaiset korostuvat poliisin tilastoissa raiskausrikoksista. Keskusrikospoliisi (krp)on tehnyt asiasta myös oman selvityksen, kertoo Helsingin Sanomat.

        Keskusrikospoliisin tekemän analyysin mukaan tuhatta Suomessa olevaa irakilaista kohden seksuaalirikosepäiltyjä oli 12,9. Vastaava osuus Suomen kansalaisista oli 0,3


    • OmaKansaEnsin

      Euroopassa on moni maa aidannut rajansa ja ei ota pakolaisia varsinkaan muslimia JA E U:n mädättäjät eivät voi yhtään mitään.

      • Silmätummat

    • l9d3

      Italialaisten optimismi on kasvanut kolmanneksella kevään vaalien jälkeen.

      IPSOS-tutkimusyhtiön tekemän mielipidemittauksen mukaan italialaisten usko tulevaisuuteen on kasvanut 33 prosenttia sen jälkeen, kun kansallismielisen Legan ja eliitinvastaisen M5S:n koalitio aloitti hallitustyönsä toukokuussa.

      47 prosenttia italialaisista on nyt sitä mieltä, että maa on menossa oikeaan suuntaan. Aiemmin vastaava luku oli niinkin alhainen kuin 10 prosenttia.

      • b8s3

        Seuraava siirto, irti kolhoosista.


      • jokojokoRanskakin
        b8s3 kirjoitti:

        Seuraava siirto, irti kolhoosista.

        Välimeren yli tulleiden siirtolaisten määrät kasvavat Espanjassa. Suurin osa heistä haluaa päästä pohjoiseen ja Dublin-sopimuksesta huolimatta Espanja päästää heitä läpi. Ranska on nyt kuitenkin asettumassa poikkiteloin.

        Tänä vuonna Espanjaan on tullut yli 27 000 siirtolaista Välimeren yli. Welt-lehti kertoo, että suurin osa haluaa jatkaa matkaansa kohti pohjoista, vaikka se on vastoin EU:n turvapaikkalakeja. Dublin-sopimuksen mukaan turvapaikanhakijoiden hakemukset tulee käsitellä siinä maassa, jossa he astuvat EU-alueelle. Espanja ei kuitenkaan estä tulijoita jatkamasta matkaansa. “Maahanmuuttajat läpikulkumatkalla” on käsite, joka on juurtunut yleiseen keskusteluun.

        Espanjan naapurimaa Ranska on nyt asettunut poikkiteloin ja vetoaa Dublin-sopimukseen. Ranskan poliisi ottaa Espanjan ja Ranskan välisellä rajalla kiinni yhä enemmän vaellustaan jatkaneita turvapaikanhakijoita ja palauttaa heidät sitten takaisin Espanjaan. Siten siellä tapahtuu samaa mitä Ranskan ja Italian rajalla; myös siellä ranskalaiset viranomaiset palauttavat takaisin ne henkilöt, jotka sanovat hakevansa turvapaikkaa.
        “Siirtolaiset juoksevat päin näkymätöntä muuria”

        Espanjan poliisi puhuu “kaoottisista olosuhteista” ja “anarkiasta” raja-alueella: – Ranskan yksiköt ovat rakentaneet keskelle Schengen-aluetta näkymättömän muurin, ja siirtolaiset juoksevat nyt päin tätä muuria, eräs espanjalainen poliisi kertoo.

        Ranskan viranomaiset ottavat siirtolaiset kiinni ja laittavat heidät bussiin sekä tuovat takaisin rajalle. – Meidän kansalliselle poliisillemme ilmoitetaan vain, että siirtolaiset tullaan jättämään rajalle, poliisi jatkaa.

        Saksassa sisäministeri Horst Seehofer (CSU) on yrittänyt jo kaksi kuukautta taivutella hallitusta siihen, että se sallisi taas liittovaltion poliisien käännyttää turvapaikanhakijat silloin kun nämä ovat hakeneet jossakin muussa maassa turvapaikkaa. Liittokansleri Angela Merkel (CDU) pitää tätä kuitenkin “kansallisena sooloiluna”.
        569Shares


    • Poliist-käräjillä

      Kotimaa
      Poliisi julkisti viime vuoden rikostilaston – ulkomaalaisten tekemiksi epäillyt raiskaukset lisääntyivät 40 prosenttia
      ”Poliisi selvisi viime vuodesta kokonaisuutena hyvin”, poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen toteaa.

      Poliisi selvisi "hyvin",raiskatut eivät!

    • tuli_mieleen

      Katselin tässä useampien paikkakuntien palstoja. Mielenkiintoista nähdä, että puupääpersut monistelevat niille yksiä ja samoja lehtileikkeitä. Tosin sen mielenkiintoisuuden kanssa on niin ja näin, syy on yksinkertaisesti se, että persuilla ei enää ole mitään asemaa valtakunnanpolitiikassa eikä sellaista enää koskaan tule. Saksitaan siis lehtiä kun kaikki muu menee päin helvettiä.

      • paskaongelmalle

        Mene pyyhkimään kakka-pyllysi.


    • m9g4

      Itävalta aikoo säästää sulkemalla pakolaiskeskuksia ja tarkastamalla kaikki vastaanottokeskusten vuokrasopimukset.

      Itävallassa on tällä hetkellä 50 000 maahanmuuttajaa, jotka saavat perustoimeentulonsa verorahoista. Tämä kuulostaa paljolta, mutta pakolaisaallon huippupäiviltä nämä luvut ovat laskeneet konservatiivihallituksen toimien myötä. Vuoden 2016 keväällä luku oli noin 87 300. Itävallan sisäministeri Herbert Kickl (FPÖ) esittää turhien pakolaiskeskuksien sulkemista mitä pikimmin.

      – Tehtyjen perusturvapäätösten takia on yhä useampi pakolaiskeskus tyhjillään tai vain muutaman ihmisen asuttamana, kertoo ministeri Kronen Zeitung-lehdelle.

      Tämä tarkoittaa, että tyhjänä seisovat vastaanottokeskukset Itävallassa maksavat turhaan noin 225 000 euroa kuussa eli 2 700 000 euroa vuodessa. Sisäministerin mukaan tässä on mahdollisuus säästää.

      – Rahat voidaan käyttää poliisiasemien kunnostamiseen ja poliisin varustuksen päivittämiseen, kertoo Kickl.
      Kaikki vuokrasopimukset tarkastetaan

      Itävallan sisäministeriö on ottanut tarkastettavaksi kaikki vastaanottokeskuksia varten solmitut vuokrasopimukset.

      – Me emme tarvitse luxushuoneistoja ja hotelleja, vaan yksinkertaisia ja edullisia asuntoja, kertoo Kickl lehdelle. Lisäksi ministeri peräänkuuluttaa turvapaikanhakijoiden parempaa tavoitettavuutta turvapaikkaprosessin aikana ja yhtenäistä oikeus- ja kotiinpaluukonsultaatiota, jonka kautta prosessia voidaan nopeuttaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe