Maahanmuuttaja ovat luoneet suomeen....

150 000 uutta työpaikkaa. Sen jälkeen kun tänne on alkanut virtaamaan monikulttuurista sakkia, niin hallitus on päässyt tavoitteeseensa työttömyyden vähentämisessä. Suomeen on tullut 372 802 "mamua" ja suomessa on 280 000 työtöntä? Hallituksen teetämien laskelmien mukaan työttömyysprosentti on laskenut 7.5 prosentista 8.4 prosenttiin. Tämän lisäksi vuokraasunto tuotanto on noussut, mikä taas on johtanut vuokrien laskuun, siitäkin huolimatta että asumiskulut ovat olleet nousussa koko ajan. Alan pikkuhiljaa ymmärtämään poliittistamatematiikkaa, mutta jotain epäselvyyksiä vielä on, joihin aijon syventyä.

7

235

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ei tähän maahan vielä ole palkattu 150 000 poliisia. Ai niin, lisää sosiaalivirkailijoita jne

  • paSka_populiSmia

   Se on kuuleppas perSuidiootti AION, eikä aijon.

   Aijo sinä vittuun täältä!

   • Painu sinä saatanan lantaperse jugurtti viilaamaan pilkkujasi sinne omaan koloosi.


  • Kommentoin hieman aiheen vierestä. Tässä maahanmuutossa (tai oikeastaan holtittomassa maahanmuutossa) minua häiritsee eniten se, että suurin osa maahanmuuttajista ja pakolaisista on miehiä. Terveitä, riuskoja ja hyvissä voimissaan olevia miehiä.
   Mihin he ovat jättäneet naiset, lapset ja vanhukset? Sodan ja kaaoksen jalkoihin? Miten tällainen voi olla hyväksyttävää?
   Tällaista välinpitämättömyyttä ja itsekeskeisyyttä minun on vaikea ymmärtää.

   • Sanoppa se, itse seuloisin nuo terveet miehet pois ja ottaisin pelkästään nuoria naisia maahan. Koska naiset ja varsinkin nuoret naiset ovat siinnä asemassa, että tarvitsevat hellän ja turvallisen paikan elää. Tähän suomalainen mies on kuin luotu.


   • Nyt tämä keskustelu meni tosissaan sivuraiteille ja kauas aiheesta. Ihan noin en asiaa ajatellut. Toki ne naiset, lapset ja vanhukset tarvitsevat turvaa ja rauhallisen elinympäristön, mutta en rajoittaisi tätä yllättävää hellyydenpurkaustasi yksin nuoriin (ja viehättäviin) naisiin.
    Hyväksyn tietysti sinun näkemyksesi asioista, minulla on omani ja suostun olemaan tästä asiasta hieman erimieltä kanssasi.


  • Voisiko olla siksi, että tuollaiset terveet ja riuskat miehet ovat kaikkein sopivimpia matkustamaan tuhansia kilometrejä, eikä heitä haluta raiskata eikä helppo ole ryöstääkään.

   Suomessakin on satoja tuhansia sinkkumiehiä, joiden olisi hyvin helppo lähteä maasta jos maassa eläminen kävisi vaikeaksi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maajussi-Kallen Niina julkaisi salakuvat pariskunnan rakkauskesästä: "Ettei KUKAAN huomannut..."

   Rakastua voi missä vaan, vaikka reality-ohjelmassa, totta se on. Tämä pariskunta joutui salailemaan suhdettaan aluksi, mutta onneksi ei enää. Ja nyt s
   Maajussille morsian
   23
   6852
  2. Nyt on valtamedia paniikissa

   Iltalehden ja yhtä aikaa suomi24 palstalle on ilmestynyt naurettavia esimerkkejä rokotevastaisten muka uskomuksista. Taitaa olla viimeisiä yrityksiä
   Maailman menoa
   311
   2161
  3. Jukka jättänyt on Kellyn ja kyllähän se tiedettiin jo etukäteenkin

   Kelly suunnitteli et muuttavat asuu yhteen, vaikka Jukka varmasti osti itselleen ja vaimolleen hulppean asunnon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1197
  4. Tiedätkö nainen

   Että olet suloinen kun minun seurassani olet kuin jänis ajovaloissa poukkoilemassa. Mutta urhoollisesti esität kuitenkin rohkeaa. Tykkään sinusta iha
   Ikävä
   61
   1132
  5. Mikä oli minussa hyvää

   mies? Mistä pidit? Mutta se ei nyt kuitenkaan riittänyt enempään kanssakäymiseen. t. nainen
   Ikävä
   56
   958
  6. Miten voisin saada sinut?

   Otsikossa on kaikki oleellinen. m->n
   Ikävä
   57
   902
  7. Mitä Ihmettä siellä koulussa on oikein tapahtunut ? ?

   Kyselee ulkopaikkakuntalainen. Onko teillä asiasta tietoa ?
   Oulu
   24
   867
  8. Koronaa puolelta ja toiselta - rokottaen ja kieltäytyen

   (Otamme innokkaasti rokotteita ja osa vastustaa niitä sinnikkäästi -ehkä tässä ääripäät, mutta miksi? Molemmille on laajassa näkökulmassa puolensa ja
   Maailman menoa
   253
   754
  9. Woke-Yle lietsoo vihaa valkoihoisia kohtaan?

   Aamun (25.11.2021) useissa tv-uutisissa Ylen toimittaja kertoi, että Yhdysvalloissa on nostettu syytteet kolmea valkoihoista miestä vastaan. Miehiä sy
   Maailman menoa
   229
   724
  Aihe