vuokra-asunnot

Asuntokyselijä

Mikä on vuokra-asuntojen tilanne Posiolla? Pitkät jonot? Asunnot siistejä?

4

260

  Vastaukset

  • Olishan Posiolla asuntoja,mutta jotkut ottavat Kelan tuet ja asuvat naisystävän asunnossa. Omasta haetaan,vain posti ,kun asumistukipäätökset saapuvat!

   • Mitä sitten? Luuletko että he saavat niin ruhtinaallisesti tukia että siitä jäisi jotain käteen vuokran jälkeen :D Kyllä heilläkin pitää vuokra maksaa vaikka nukkuisivat sillan alla ja söisivät roskiksista ilmaiseksi. Ja onko se sinun elämästä pois jos jotkut eivät halua vakiintua siten että samassa kämpässä asuisivat vakituisesti. Se on naisen/miehen omaa tyhmyyttä jos antaa jonkun loisia nurkissa jos ei sellaista halua. Kaikesta ihmiset ongelmia saavatkin aikaiseksi .D Mahtaa tapahtua tällaista "tukien nostoa" erittäin paljon jos sillä asunto-ongelmat ratkaistaisiin pitäjässä.


   • Ei,sitä vuokraa tarvi maksaa,kuin pieni osa,jos ollenkaan. Siihen,sitten ilmaiset silmälasit,hammashoito sun muut. Kyllähän eri osoite kannattaa pitää joo...Kelan rahan väärinkäyttöä vain!


   • Mikäpä se noin hullujja höpisee ja horisee? ihanko punikki? mites on yrittäjän sossuilut? otetaan työntekijä valtion varoilla ainkin osittain tekeen raakaa ja kovaa työtä..melki ilmaiseksi ja hetken päästä uusi samoin perustein ja kaikki omat kulut verotukseen ..bensat jne.. paljonkohan tämmöinen maksaa veroina ja menetyksinä?

    -Samoilla teemoilla jatketaan?? no lapsen koulunkäynti yms kulut on n.19.000e vuodessa..pitäsikö sekin lopettaa? en ymmärrä miksi joku saa organismin vain ollessaan vittumainen ja kade siitä jos jotkut jopa serustelee?

    -Ei mahtanut kitistä..hakkaraisen yms.edustajijen kulu korvauksista...
    Talvivaaraan ajettu satoja miljoonia veronmaksajain rahaa..ei kuulu kitinää ei narinaa..


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   3987
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2199