Onko mies kiinnostunut vai pleijeri

mietteliäsnainennnn

Tapasin miehen treffeillä, mies sanoi että häntä jännittää ja ehkä siksi juttelikin vähän mitä sattuu, sanoi esim. treffeillä että Mene Tinderiin. Mies oli profiilissaan hakenut treffiseuraa tositarkoituksella. Vastasin, etten mene Tinderiin, koska olen nyt hänen kanssaan treffeillä. Tapasimme siis kaupungilla. No treffit meni hyvin, halattiin, sen jälkeen on tekstiviestejä laitettu ja oltu Whatsapissa. No, puolin ja toisin kirjoiteltiin että on kipinää ja kiinnostusta, mies sanoi että voisin häneltä kysyä mitä vaan ja minä sanoin samaa, mies on kysellyt työstäni ja harrastuksistani, olen vastannut kaikkiin kysymyksiin. Kun kysyin mieheltä tämän työstä hän ei vastaa. Mies vastaa ehkä n. 40 prosenttiin ylipäänsä kysymyksistäni. Tämä on mielestäni outoa, sillä muutoin mies vaikuttaa kiinnostuneelta. Mies mm. lähetti kuviaan siskonsa lapsestakin. No, olen itse ihan tositarkoituksella kiinnostunut miehestä ja toivoisin treffejä lisää ja että selviäisi, tuleeko jutusta mitään. Mies kuitenkin puhuu melko paljon seksistä viesteissään, pelkään, että mies haluaa minusta vain sänkyseuraa. Mies ehdotti ensi viikolle toisia treffejä kuulemma pitkän kaavan kautta, kaikki ravintolat ja leffailta ja syömät ja juomat ja tanssimisestakin kysyi, haluaisinko käydä tanssimassa. mutta myös yhteisestä yöstä lopuksi on keskusteltu, tosin "vain nukkua viekussa"... miltä tämä tuntuu teidän mielestä, onko mies oikeasti kiinnostunut vai pelkkää panoseuraako hakee?

12

800

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kyllä tuo haiskahtaa oudolta, miksei muka uskalla työpaikkaansa paljastaa ellei sitten sillä ole, tai ei halua tulla tunnistetuksi? Ehkä kannattaisi vielä kokeilla kevyen kaavan kautta treffejä eikä heti pitkän kaavan kautta, sen kyllä näkee sitten kun koettelee että onko tosissaan mukana leikissä.
   Ihmisellä on rakkaus asioissa vain yksi sydän, se kun särkyy niin hankala on eteenpäin mennä sen jälkeen.

  • Jep, smells fishy to me. Miksi ihmeessä mies vastaa vain sellaisiin kysymyksiin, joihin löytyy sopiva vastaus.
   Heitänpä vaan, mutta näin avoimesti kaikille naisilleni omat asiat kertovana sanoisin, että kyseinen mies on joko naimisissa tai seurustelee ja hakee sinulta seksiä.
   Ylipäätään, minkälainen mies alkaa viestitellä mitään seksiin liittyvää ensimmäisen tapaamisen jälkeen! Ei kuulu herrasmiehen tapoin.
   Yhdyn edellisen Tero84:n mielipiteeseen siitä, että jos pidät miehestä, käy treffeillä, mutta älä mene pitemmälle ennen kuin saat täyden varmuuden kuka hän oikeasti on. Muussa tapauksissa joudut ongelmiin ja sun sydän särkyy.

  • treffipalstakokemuksia

   me naiset joudumme sen tunnepuolen hoitamaan, puhumme enemmän, miltä tuntuu ja muutenkin haluamme keskustella. Mies helposti tähtää suorituksiin ja kykenee ajattelemaan ja puhumaan etenemistä vain niiden kautta. Kyllä minä ainakin lähtisin kokeilemaan. Nuo kertomasi suunnitelmat kun kahlaa yhdessä läpi, varmaan olet viisaampi, hakiko se mies vain yhden kerran verran seksiä ja haluaa lopettaa vai kiinnostatko häntä oikeasti.. Miehen korvien väliin kun ei mahdu yksinkertaisesti muuta, kun taas me naiset puhumme ja olemme avoimia. Vähän olisin tarkkana, miksi mies ei puhu kovin itsestään tai esittelee mieluummin sisaren lapsen kuvaa kuin jotain omiaan. Voi olla varattu, se kannataa selvittää.Mies on marsista, nainen venuksesta.

  • Tttp

   Se on työtön....

  • Katsoennenkatumista

   Onpa outoa, on todella. Tuntuu kuin tuo mies olisi ulkomaalainen joka asunut suomessa pidempään. Otapa kun kerran sinulla on numero selvää kuka on, esim. kuka soitti palvelu, löytyy netistä. Näet sieltä jos ei salattu numero, nimen jne. Taitaa olla naimisissa, voi olla montakin partneria, ei ole hyvä antaa kerralla liikaa. Itse en lähtisi tuohon rekeen millään, antaisin pollen viedä miehineen päivineen mennessään. Voihan olla turvasyytkin olemassa, mutta tuo on jo ahdasmielen tekosia.

  • Alkupnainenvastaa

   Kiitos viesteistänne. Juu, mies joka ei vaivaudu edes vastaamaan mun kysymyksiin ei ole ihan mun juttu.

  • Ufguuuytgv

   Ite en myöskään työpaikkaani heti kerro.. en kerro koska mitä viikon verran pysyvä nainen sillä tiedolla tekee. Ja vaikka tienaisin paljon, en sille naiselle rahojani anna..kerron vasta yhteisen yön jälkeen jotakin ja 7 yhteisen yön jälkeen pikkuhiljaa enemmän. Naisen pitäisi siis 7 yötä nukkua mun vieressä että saa selville työpaikkani.. miestä varmaan jännittää samasta syystä kuin itseäni. Mulla yli 100 yhdenillanjuttua. 100 kertaa avautua työpaikoista ym. Ei sitä jaksa. Katotaan ootko 7yön jälkeen maisemissa. Kerron sitten

  • Epäilijä

   Lähetti sinulle kuvia siskonsa lapsesta? Ettei vaan ollutkin oma lapsi.
   Salailee asioita? Ettei vaan olekin naimisissa tai parisuhteessa.
   Ei puhu työstään? Ettei nyt pelkää että ei saa rauhaa työpaikallaan.
   Puhuu paljon seksistä? Se kertookin aika paljon miehestä mitä hänellä on mielessä. Seksihullut jätä saat niistä itsellesi vain ongelman.

  • vylfv

   Panoseuraa, kuvia siskon lapsista kun ei ollut minkään lemmikin kuvaa lähettää, herättelee sillä hoivaviettiäsi. Itsestään ei kerro kuin osaksi siksi kun ei aio olla kanssasi kovin pitkään. Yksi tuollainen ollut ja selvisi muutaman kuukauden yhdessä asumisen jälkeen että oli valehdellut nekin asiat mitä oli kertonut. Oli todellakin pelottavaa huomata matkoilla ollessani että kotonani asuukin täysin vieras mies. Tietysti kuvioon kuului pettämistä ja valheita valheen perään, mustasukkaisuutta ja uhkailua. En vielä tänäkään päivänä tiedä kenen kanssa olin silloin.

  • Pikkupökkis

   Tai sitten mies on vaan ihan kokemattomuuttaan ihan pihalla siitä mitä treffeillä tehdään tai on soveliasta tehdä :)

   Ei myöskään kuitenkaan halua paljastaa kaikkia heikkouksia kun jännittää ja haluaa sinut :)

  • VähänMietityttää

   Olisiko kyseessä joku sukupuolitauti jota mies nyt piilotelee eikä siksi kerro ihan kaikkea itsestään?

   • kokemattomat

    Voi poijat mitä vastauksia.
    Mies puhuu seksistä niin tarkoittaa sitä että sillä on sukupuolitauti.
    Ei paljasta mitä tekee työkseen tarkoittaa sitä että on naimisissa.

    Eihän tuo uusi asia ole että nainen kun saa tietää mitä mies tekee työkseen, häipyy heti jos työllä ei ole riittävää statusarvoa. Siksi sitä ei aina haluaisi heti paljastaa. Sama juttu jos on työtön.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   94
   3453
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2065
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1232
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   434
   1223
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   43
   1133
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   809
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   4
   805
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   224
   729
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   687
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   658
  Aihe