Miesten taso on romahtanut

Susipallojengi

Kyllä on suomalainen lentopallo melkoiseen kuoppaan astunut. Syy luultavasti se, että maajoukkueeseen valunut nuori aines on enemmän kiinnostunut iPadista ja selfiekepistä kuin itse pelistä. Oma veikkaus on, että koripallon/ susipallon tapaan haetaan lentismaajoukkueelle joku hauska nimihupatustempaus ja laji voidaan unohtaa historian häkärään.

4

240

  Vastaukset

  • Mä en ota kantaa tason romahdukseen (ollaan kuiteski MM-kisojen loppusarjassa, vaikka jatko-ottelut vaikuttaa suht kovilta: Italia, Hollanti, Venäjä!), mutta toi maajoukkueiden nimitysvimma tuntuu tyhmältä ja tarpeettomalta ja keinotekoiselta eli en kannata, poikkeuksena lätkäporukka=Leijonat.....

  • Suomi miltei voittaa Italian. Heh heh. Kauheata katseltavaa, Suomen maajoukkue on kuin esikoululaiset. Italia osaa suomi ei. Hävettävää. Vaihtoon koko joukkue. Tuomakselle kunnia kuitenkin, valmentaa ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

  • Päävalmentaja vastaa tuloksesta. Se että Sammelvuo toimii venäjällä päätoimisesti se sovi
   kuin hänelle itselleen mutta suomalaista lentopalloa se ei vie eteenpäin. Pieni lentopallomaa
   tarvitsee suomessa toimivan päävalmentajan ja pelaajien jatkuvan kehittämisen omalla maalla.

  • Tuskin taso on mihinkään romahtanut muut ovat vaan menneet eteenpäin ja me poljettu paikallaan. Vuosikymmeniä lentopalloilun parissa olleena (pelaajana ja nykyisin aktiivikatsojana) olen huomannut, että samat pelin perusasiat vaivaavat vuodesta toiseen. Eli helpohkot ja epävarmat aloitussyötöt, vastaanotot, tojunnan vaimennukset, puolustussijoittuminen ja etenkin Hoivalan mainitsemat KONTRAHYÖKKÄYKSET jotka nykysääntöjen aikana ovat pisteiden kannalta tärkeitä.
   Hakkureiden fyysinen heikkous päättyneissä MM-kisoissa oli silmiinpistävä (yksi erä ja tilt).
   Passipeli on hyvää (jos aloitus nousee) ja hyökkäyskin menettelee joskin joidenkin yleispelaajien ratkaisut ovat aika onnettomia. Torjunta on kansainvälisellä tasolla.
   Nuoria pelaajia lisää mukaan kehittymään ja vanhat syrjään.
   Päävalmentaja kotimaahan.

  SEISKA.FI

  • ”Martina Aitolehti ei suostunut poistumaan!” Stefan Therman selittää asuntokohua: Tämän takia jätin vuokrat maksamatta!
  • Ensimmäinen kuva Temptation Islandin Suomi-kuvauksista julki: nyt nähdään jotain aivan ennennäkemätöntä - "Iltanuotio vaatii hivenen öljyä ja bensaa!"
  • Kuvat Seiskassa! Toni Wirtanen ja Jannika B lomailivat Naantalissa – järjestivät tyttärelleen treffit Muumipapan kanssa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   690
   14876
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   126
   2313
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1522
  4. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   67
   1508
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1290