Miesten taso on romahtanut

Susipallojengi

Kyllä on suomalainen lentopallo melkoiseen kuoppaan astunut. Syy luultavasti se, että maajoukkueeseen valunut nuori aines on enemmän kiinnostunut iPadista ja selfiekepistä kuin itse pelistä. Oma veikkaus on, että koripallon/ susipallon tapaan haetaan lentismaajoukkueelle joku hauska nimihupatustempaus ja laji voidaan unohtaa historian häkärään.

4

229

Vastaukset

 • Mä en ota kantaa tason romahdukseen (ollaan kuiteski MM-kisojen loppusarjassa, vaikka jatko-ottelut vaikuttaa suht kovilta: Italia, Hollanti, Venäjä!), mutta toi maajoukkueiden nimitysvimma tuntuu tyhmältä ja tarpeettomalta ja keinotekoiselta eli en kannata, poikkeuksena lätkäporukka=Leijonat.....

 • Suomi miltei voittaa Italian. Heh heh. Kauheata katseltavaa, Suomen maajoukkue on kuin esikoululaiset. Italia osaa suomi ei. Hävettävää. Vaihtoon koko joukkue. Tuomakselle kunnia kuitenkin, valmentaa ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

 • Päävalmentaja vastaa tuloksesta. Se että Sammelvuo toimii venäjällä päätoimisesti se sovi
  kuin hänelle itselleen mutta suomalaista lentopalloa se ei vie eteenpäin. Pieni lentopallomaa
  tarvitsee suomessa toimivan päävalmentajan ja pelaajien jatkuvan kehittämisen omalla maalla.

 • Tuskin taso on mihinkään romahtanut muut ovat vaan menneet eteenpäin ja me poljettu paikallaan. Vuosikymmeniä lentopalloilun parissa olleena (pelaajana ja nykyisin aktiivikatsojana) olen huomannut, että samat pelin perusasiat vaivaavat vuodesta toiseen. Eli helpohkot ja epävarmat aloitussyötöt, vastaanotot, tojunnan vaimennukset, puolustussijoittuminen ja etenkin Hoivalan mainitsemat KONTRAHYÖKKÄYKSET jotka nykysääntöjen aikana ovat pisteiden kannalta tärkeitä.
  Hakkureiden fyysinen heikkous päättyneissä MM-kisoissa oli silmiinpistävä (yksi erä ja tilt).
  Passipeli on hyvää (jos aloitus nousee) ja hyökkäyskin menettelee joskin joidenkin yleispelaajien ratkaisut ovat aika onnettomia. Torjunta on kansainvälisellä tasolla.
  Nuoria pelaajia lisää mukaan kehittymään ja vanhat syrjään.
  Päävalmentaja kotimaahan.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.