Ei poikamaista vartaloa

flflflflfl

Haluan naisellisen vartalon, jolla kehtaa mennä uimarannalle bikineissä. Minua häiritsee kun katsoo treenanneiden naisten kuvia, miten heidän olkapäänsä korostuvat ja hartiat ovat makuuni liian leveät. Miten välttää tuollainen? Rintalihaksia ja käsivarsia haluan kyllä treenata.

Toinen asia, monella treenanneella naisella naisellinen lantio ikään kuin katoaa ja vartalo näyttää suoralta laudalta, poikamaiselta. En tiedä miten ovat treenanneet että lopputulos on tuollainen, kun kauniimpia treenattuja naisvartaloita näkee, tiimalasimallia.

Eli mitä liikkeitä vältän ja mitä suosin? Nauraakohan mahdollinen personal trainer / kuntosalin ohjaaja minut ulos, jos kysyn siltä tällaisia kysymyksiä? :D Täältä kehtaan kysyä ja olisin kiitollinen asiallisista vastauksista!

6

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IsoperseOnRuma

      Se tulee syntyessä tai sitten ei. Ei sitä salilla saa korjattua, jos kaikki mitat ovat pielessä.

    • Mustarinta

      Jos et halua leventää hartioitasi, niin älä tee vipunostoja sivuille, äläkä pystypunnerruksia kyynärpäät sivuille osoittaen.
      Jos et halua vyötärön levenevän, niin vältä isoja, keskivartaloa kuormittavia liikkeitä, eli maastavetoa ja kyykkyä. Jos niitä teet, niin käytä vyötä.
      Jos vyötärösi on luonnostaan leveä, niin sitten ei jää muuta mahdollisuutta kuin muokata yläselkä ja lantio (pakarat reidet) niin paksuiksi ja leveiksi, että vyötärö näyttää kapeammalta.
      Loppujenlopuksi perintötekijät jakaa meille ne kortit joilla on pelattava. Ts kehonmuokkauksessakin on tietyt luonnolliset rajat, joiden puitteissa sitä voi ilman kirurgin veitseä tai steroideja muokata. Lopputulos on vain hyväksyttävä.

    • tuunnte

      Ei hätää. Kaikki, ihan jokainen näistä lihaskimpuista iltalehdessä ym julkaisuissa käyttävät dopingaineita rasvanpolttoon ja lihasten kasvattamiseen. Ilman aineita ei lihaskasvun liiallisuudesta tarvitse olla huolissaan.

    • Varmaan sinun kannattaisi eniten panostaa ruokavalioon, kun laihduttamalla ne suurimmat tulokset naisilla tulee. Tietty pakaroita voi reenata, niin tulee ryhdikkyyttä ja kokoa perseeseen. Suosittelen pakarareenissä isoja painoa eli ehkä joku 8 - 12 toistoa voisi olla turvallinen ja tehokas kun vetää sarjan loppuun asti ja lisää painoja jos menee enemmän toistoja.

      Moni nainen pelkää tehdä isoja liikkeitä (kyykky, mave) kun pelkää että sitten reidetkin kasvaa, niin ehkä teet leveällä asennolla vaan jalkaprässiä. Kannattaa ehkä sitä yläkorppaakin reenata, niin ehkä nopeuttaa laihtumista. Ei se naisten hormoonitasoilla kuitenkaan paljoa kasva jos vähän puntteja heiluttelee ja tekee pitkiä sarjoja.

    • Kkkkkkk

      Joku kommentoikin että vartalon malli on luonnostaan se minkä puitteissa peliä pelataan. Yleensä hyväkuntoinen ryhdikäs vartalo on paremman näköinen miehillä ja naisilla. Naiset eivät saa kovin helposti kauhean lihaksikkaita käsivarsia. Eivät edes miehet saa helposti todella lihaksikkaita käsiä. Yleensä miehet jotka kauhistelevat pientäkin määrää lihasta naisessa, ovat niin huonossa kunnossa, että kommentit kertovat enemmän omasta huonommuuden tunteesta. Tietenkin on miehiäkin jotka selittävät etteivät halua kauhean lihaksikasta vartaloa ja ihan kuin se helpolla tulisi. Tosin naisiin verraten ukot eivät käy ollenkaan treenaamassa. Niin mitä olin sanomassa? Eli harjoittele vaan niin paljon kun tykkäät. Naiseus eikä mieheys siitä katoa.

    • Gyfigk

      Suosittelen sitten lämpimästi kitudieettiä ja salilla ei kannata nostellä kuin kännykkää ja trikoita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe