Ei poikamaista vartaloa

flflflflfl

Haluan naisellisen vartalon, jolla kehtaa mennä uimarannalle bikineissä. Minua häiritsee kun katsoo treenanneiden naisten kuvia, miten heidän olkapäänsä korostuvat ja hartiat ovat makuuni liian leveät. Miten välttää tuollainen? Rintalihaksia ja käsivarsia haluan kyllä treenata.

Toinen asia, monella treenanneella naisella naisellinen lantio ikään kuin katoaa ja vartalo näyttää suoralta laudalta, poikamaiselta. En tiedä miten ovat treenanneet että lopputulos on tuollainen, kun kauniimpia treenattuja naisvartaloita näkee, tiimalasimallia.

Eli mitä liikkeitä vältän ja mitä suosin? Nauraakohan mahdollinen personal trainer / kuntosalin ohjaaja minut ulos, jos kysyn siltä tällaisia kysymyksiä? :D Täältä kehtaan kysyä ja olisin kiitollinen asiallisista vastauksista!

6

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IsoperseOnRuma

      Se tulee syntyessä tai sitten ei. Ei sitä salilla saa korjattua, jos kaikki mitat ovat pielessä.

    • Mustarinta

      Jos et halua leventää hartioitasi, niin älä tee vipunostoja sivuille, äläkä pystypunnerruksia kyynärpäät sivuille osoittaen.
      Jos et halua vyötärön levenevän, niin vältä isoja, keskivartaloa kuormittavia liikkeitä, eli maastavetoa ja kyykkyä. Jos niitä teet, niin käytä vyötä.
      Jos vyötärösi on luonnostaan leveä, niin sitten ei jää muuta mahdollisuutta kuin muokata yläselkä ja lantio (pakarat reidet) niin paksuiksi ja leveiksi, että vyötärö näyttää kapeammalta.
      Loppujenlopuksi perintötekijät jakaa meille ne kortit joilla on pelattava. Ts kehonmuokkauksessakin on tietyt luonnolliset rajat, joiden puitteissa sitä voi ilman kirurgin veitseä tai steroideja muokata. Lopputulos on vain hyväksyttävä.

    • tuunnte

      Ei hätää. Kaikki, ihan jokainen näistä lihaskimpuista iltalehdessä ym julkaisuissa käyttävät dopingaineita rasvanpolttoon ja lihasten kasvattamiseen. Ilman aineita ei lihaskasvun liiallisuudesta tarvitse olla huolissaan.

    • Varmaan sinun kannattaisi eniten panostaa ruokavalioon, kun laihduttamalla ne suurimmat tulokset naisilla tulee. Tietty pakaroita voi reenata, niin tulee ryhdikkyyttä ja kokoa perseeseen. Suosittelen pakarareenissä isoja painoa eli ehkä joku 8 - 12 toistoa voisi olla turvallinen ja tehokas kun vetää sarjan loppuun asti ja lisää painoja jos menee enemmän toistoja.

      Moni nainen pelkää tehdä isoja liikkeitä (kyykky, mave) kun pelkää että sitten reidetkin kasvaa, niin ehkä teet leveällä asennolla vaan jalkaprässiä. Kannattaa ehkä sitä yläkorppaakin reenata, niin ehkä nopeuttaa laihtumista. Ei se naisten hormoonitasoilla kuitenkaan paljoa kasva jos vähän puntteja heiluttelee ja tekee pitkiä sarjoja.

    • Kkkkkkk

      Joku kommentoikin että vartalon malli on luonnostaan se minkä puitteissa peliä pelataan. Yleensä hyväkuntoinen ryhdikäs vartalo on paremman näköinen miehillä ja naisilla. Naiset eivät saa kovin helposti kauhean lihaksikkaita käsivarsia. Eivät edes miehet saa helposti todella lihaksikkaita käsiä. Yleensä miehet jotka kauhistelevat pientäkin määrää lihasta naisessa, ovat niin huonossa kunnossa, että kommentit kertovat enemmän omasta huonommuuden tunteesta. Tietenkin on miehiäkin jotka selittävät etteivät halua kauhean lihaksikasta vartaloa ja ihan kuin se helpolla tulisi. Tosin naisiin verraten ukot eivät käy ollenkaan treenaamassa. Niin mitä olin sanomassa? Eli harjoittele vaan niin paljon kun tykkäät. Naiseus eikä mieheys siitä katoa.

    • Gyfigk

      Suosittelen sitten lämpimästi kitudieettiä ja salilla ei kannata nostellä kuin kännykkää ja trikoita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe