Ei poikamaista vartaloa

flflflflfl

Haluan naisellisen vartalon, jolla kehtaa mennä uimarannalle bikineissä. Minua häiritsee kun katsoo treenanneiden naisten kuvia, miten heidän olkapäänsä korostuvat ja hartiat ovat makuuni liian leveät. Miten välttää tuollainen? Rintalihaksia ja käsivarsia haluan kyllä treenata.

Toinen asia, monella treenanneella naisella naisellinen lantio ikään kuin katoaa ja vartalo näyttää suoralta laudalta, poikamaiselta. En tiedä miten ovat treenanneet että lopputulos on tuollainen, kun kauniimpia treenattuja naisvartaloita näkee, tiimalasimallia.

Eli mitä liikkeitä vältän ja mitä suosin? Nauraakohan mahdollinen personal trainer / kuntosalin ohjaaja minut ulos, jos kysyn siltä tällaisia kysymyksiä? :D Täältä kehtaan kysyä ja olisin kiitollinen asiallisista vastauksista!

6

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IsoperseOnRuma

      Se tulee syntyessä tai sitten ei. Ei sitä salilla saa korjattua, jos kaikki mitat ovat pielessä.

    • Mustarinta

      Jos et halua leventää hartioitasi, niin älä tee vipunostoja sivuille, äläkä pystypunnerruksia kyynärpäät sivuille osoittaen.
      Jos et halua vyötärön levenevän, niin vältä isoja, keskivartaloa kuormittavia liikkeitä, eli maastavetoa ja kyykkyä. Jos niitä teet, niin käytä vyötä.
      Jos vyötärösi on luonnostaan leveä, niin sitten ei jää muuta mahdollisuutta kuin muokata yläselkä ja lantio (pakarat reidet) niin paksuiksi ja leveiksi, että vyötärö näyttää kapeammalta.
      Loppujenlopuksi perintötekijät jakaa meille ne kortit joilla on pelattava. Ts kehonmuokkauksessakin on tietyt luonnolliset rajat, joiden puitteissa sitä voi ilman kirurgin veitseä tai steroideja muokata. Lopputulos on vain hyväksyttävä.

    • tuunnte

      Ei hätää. Kaikki, ihan jokainen näistä lihaskimpuista iltalehdessä ym julkaisuissa käyttävät dopingaineita rasvanpolttoon ja lihasten kasvattamiseen. Ilman aineita ei lihaskasvun liiallisuudesta tarvitse olla huolissaan.

    • Varmaan sinun kannattaisi eniten panostaa ruokavalioon, kun laihduttamalla ne suurimmat tulokset naisilla tulee. Tietty pakaroita voi reenata, niin tulee ryhdikkyyttä ja kokoa perseeseen. Suosittelen pakarareenissä isoja painoa eli ehkä joku 8 - 12 toistoa voisi olla turvallinen ja tehokas kun vetää sarjan loppuun asti ja lisää painoja jos menee enemmän toistoja.

      Moni nainen pelkää tehdä isoja liikkeitä (kyykky, mave) kun pelkää että sitten reidetkin kasvaa, niin ehkä teet leveällä asennolla vaan jalkaprässiä. Kannattaa ehkä sitä yläkorppaakin reenata, niin ehkä nopeuttaa laihtumista. Ei se naisten hormoonitasoilla kuitenkaan paljoa kasva jos vähän puntteja heiluttelee ja tekee pitkiä sarjoja.

    • Kkkkkkk

      Joku kommentoikin että vartalon malli on luonnostaan se minkä puitteissa peliä pelataan. Yleensä hyväkuntoinen ryhdikäs vartalo on paremman näköinen miehillä ja naisilla. Naiset eivät saa kovin helposti kauhean lihaksikkaita käsivarsia. Eivät edes miehet saa helposti todella lihaksikkaita käsiä. Yleensä miehet jotka kauhistelevat pientäkin määrää lihasta naisessa, ovat niin huonossa kunnossa, että kommentit kertovat enemmän omasta huonommuuden tunteesta. Tietenkin on miehiäkin jotka selittävät etteivät halua kauhean lihaksikasta vartaloa ja ihan kuin se helpolla tulisi. Tosin naisiin verraten ukot eivät käy ollenkaan treenaamassa. Niin mitä olin sanomassa? Eli harjoittele vaan niin paljon kun tykkäät. Naiseus eikä mieheys siitä katoa.

    • Gyfigk

      Suosittelen sitten lämpimästi kitudieettiä ja salilla ei kannata nostellä kuin kännykkää ja trikoita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      32
      7311
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      78
      4324
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      58
      2737
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2146
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1679
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1667
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      343
      1414
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      13
      1242
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      56
      1087
    10. Viikonloppua

      Oikein ihania huomenia. Pysytään positiivisina. ☕🍂🌅🧡🌞☺️❤️
      Ikävä
      76
      1030
    Aihe