MITÄ TÄMÄ PELLEILY ON PS KEMI?????????

expotkupalloilija

Olisi kiva kuulla mitä tämä pelleily on ennenkuin leikkaan ostamani kausikortit saksilla kahtia?

59

1493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lumperi

      OOtkohan kannustanu liian huonosti? Pittää kannustaa ihan syämmestä asti aina.

      • Keminpotkupalloilija

        Auttaiskohan jos hankkisit kannustamiseen lisälaitteita.Megafoni,rälläkkä , cheerleaderviuhka ym.joiden kanssa voisit heilua kentän reunalla kannustamassa.


    • expotkupalloilija

      Jos nuo jutut ratiossa ja lehdissä pitävät paikkansa että puolustaja ja valmentaja tappelevat keskenään kesken pelin ja vastustaja tekee maalin sen takia niin.......sanonko ????.....en sano. Empähän ole tollasta nähnyt......no ehkä puulaakipeleissä 70-luvulla kun pikku päissään pelattiin.

    • expotkupalloilija

      Naurunalaisena pidetään koko porukkaa. Sirkuslauma jota pelle johtaa kentän laijalta, Voi taivahan vallat tätä touhua!

    • drftgyhuji

      Se on vain potkupalloa, ei mitään vakavaa.

    • PeraX

      PSKemin joukkueen huonot ottelut juontavat juurensa siitä,että omia kasvattipelaajia ei ole otettu edustusjoukkueeseen vaikkaovat harjoitelleet koko talven.Lisäksi tummat pelaajat ja maalivahti harrastavat potkupalloa.Tällöin ei peliä voi rakentaa kun pallot sinkoilevat mihin sattuu.Sarjasta putoaminen näyttää melko varmalta.

    • expotkupalloilija

      Saapi niitä kasvattipelaajia ja hyviä hankintoja olla kun ne ostetaan etelän joukkueisiin. Paras tapa pärjätä liigassa on ostaa pilkkahinnalla pohjoisen joukkueelta parhaat pelaajat istumaan vaikka vaihtopenkille.Tällähän se Suomen futistaso nousee .Jospa kaikki Ps Kemin kautta liigan muihin joukkueisiin 3 vuoden aikana menneet pelaajat olisivat joukkueessa niin oltaisiin mestareita.

    • expotkupalloilija

      Kuten olen ennenkin sanonut niin liigan mielestä pohjoisin paikka pitäisi olla Seinäjoki-Vaasa akselilla. Siitä pohjoisempana pitäisi potkia lumipalloja.

    • expotkupalloilija

      9 maalin tappiota Kemillä. Miksi lähdetään pelaamaam 0-0? Kun vastuja tekee maalin niin sitten aletaan pelaamaan, hallitaan loppu peli. En ole mikään valmentaja mutta mielestäni hyökkäys on paras puolustus.Niin se oli talvisodassakin.

    • expotkupalloilija

      Forsman,Taimi.Veteli,Ojala,Karjalainen, Valencis,Törnruus.Obilloor,Savic, Isakson,Ions,ym ym ym....siinäpä olisi melkoinen kentällinen.

    • peråsmies

      Ei ole pelkästään kemin joukkue joka pelaa niin että hävettää. Koko suomen potkupalloilu on nolon ja huonon väliltä. Siitä on hyvä vitsikin. Hyvä haltija antaa yhden toivomukssen. Sälli pyytää sillan havajille. No haltija alkaa että toi on todella vaikea toteuttaa. Meren syvyydet ja sillan pituus että voitko pyytää jotain helpompaa?

      Okei suomen jalkapallo joukkueelle mailmanmestaruus. Siihen haltija haluatko sillan kaksi vai neljä kaistaisena.

    • Puolituntia pelattu( PS-Krmi - VPS)ja kemiläiset ottaneet kaksi keltaista korttia? Hyvin menee satoi, tai paistoi. Divariporukkaa.

      • Jajajajajaja

        Päätuomarilla hauska nimi. Munukka 🙄


      • Jee Senegalin vahvistus (VPS) teki maalin. 0 - 1


      • Jajajajajaja

        Oli muuten Lähde sen maalin tekijä. Mutta mitä sen väliä? Peli nyt 0 - 2 ja VPS:n brasilialais vahvistus Douglas teki maalin.


      • Potkupallo

        PS-Kemillä jo 3 varoitusta? Koska lentää ulos?


      • Ekö tämän PS-Kemin vois jo pudottaa nyt pois liigasta ja päästää keskittyyn divareihin, jotta edes siellä pysyisivät?


    • expotkupalloilija

      Saattas olla parempi aloittaa uuvestaan 3 divarista. Katellaan ensi kesänä Simossa pesäpalloa.

    • expotkupalloilija

      Pittääpi kantaa Ps Kemin lippikset ja kaulaliinat varastoon ja ottaa sieltä pesäpalloräpylä käyttöön. Onhan se siellä jo 30 vuotta roikkunutkin käyttämättömänä.

    • expotkupalloilija

      Futisforumissa kaivattiin meitä yli 3000 kausarin ostajaa kannustamaan Ps Kemiä. Miten tommosta pellelaumaa edes kehtaa kannustaa? Pääpelle heiluu ja räkyttää pellaajille koko pelin. On tainnut seurajohtokin iskeä kinttaat tiskiin. Jos Jaria ei olisi potkittu ulos niin Kemissä pelattaisiin ensi kesänäkin veikkausliigaa uudistetulla Saukin takakentällä. Nythän remontin voi jattää pois investoinnista ja pelataan 3 divarin pelit vaikka Ritikan kentällä tai Paavonkarissa. Tämä on minun mielipiteeni mutta hyvästi Ps Kemi. Olihan tässä mukava reilut 2 vuotta kulkeakkin ympäri Suomea kannustamassa. In memoraim Ps Kemi!

    • eksää

      Tähän mennessä pelattu Jarin alaisuudessa 16 peliä, osa kotipeleistä vieraskentillä ja
      tämän sateenkaarentekijän 13 peliä. Pisteet 11/7 Jarille. Tehtyjä maaleja 14/8 ja pääs-
      tettyjä 28/24. Jarille 3 voittoa, 2 tasuria ja 11 tappiota. Vastaavasti toisella 1 voitto,
      4 tasuria ja 8 tappiota. Uusi valmentaja sai tahtomansa vahvistukset. viimeiset neljä
      peliä maalisuhde 10-2. Imago-ongelma, pelaajat kärhämöi ja protestoi pelityyliä.
      Voiko johtokunta olla tyytyväinen valintaan? Ei taatusti. Jos sarjapaikka menee se me-
      nee tuon valmentajan ja johtokunnan piikkiin. Yleisö karkaa, jne.
      On muutosten aika.

    • expotkupalloilija

      Jotenkin olen saanut sen vaikutelman että tämä Hannah laitettiin ruoriin jotta putoaminen on varma asia.Peli alkoi olla uomissaan vaikka maalin tappioita tulikin herpaantumisten takia niin Jari sai kenkää. 99% varmuudella sarjapaikka olisi varmistunut jos Jari ois saanut jatkaa kauden loppuun. Tämä on vain minun mielipide.

    • Sellumies

      Kyllä minä haluaisin loppujen pelien aikana nähdä mitä Polack saisi aikaan joukkueessa mikäli hän saisi oikeasti päättää peliasioista. Se tosin vaatisi sitä että Hannah poistettaisiin kuvioista täysin, sekä valmennuksesta että koko organisaatiosta. Eli totaalipotkut. Mutta alkaako johtokunta tuohon? Epäilen, sehän vaatisi oman virheen tunnustamista.

    • Jajajajajaja

      Ja taas tappio 4 - 0. Divariin vaan ja nimestä vois ottaa sen Kemi sanan pois. Häpeäksi kaikille vielä Kemissä asuville.

    • kemistad

      Te olette ymmärtäneet kannattamisen väärin. Menestys on kiva, mutta se ei ole tärkeää loppujen lopuksi. Etenkin jos seuralla on vaikeaa ja kannattajat jättää seuran, niin se menestysurheilun fanittamista. Näillä kannattajilla ei ole muuta kuin ostetun lipun arvo, jos sitäkään.

      Kaikkihan toivoo, että kannattamansa seura pelaa hyvin. Mutta kannattamista ei kannata sen varaan laskea.

      Kaikkea hyvää PS Kemille ja sen kannattajille.

      • Miten Kemissä mitään faneja tulee, kun menstykset, tai menestyjät on ainaisia heittopusseja?
        Tänään syttynyt tähti on jo huomenna sammunut, Ei sellainen menestys luo fanilaumaa, pitää olla enämpi meriittejä joita liigan 11:sta muulla joukkueella on.
        Eli, se oli tässä, se on nyt nähty. Kuihtuvasta Kemistä ei uutta paluuta liigaan tuskin enää koskaan on käymän ja jos onkin, niin taas jälleen paluu todellisuuteen on nopea.
        Kokeilkaa jotai muuta, vaikka pesäpallo. Eikös siellä jokin Pesäpirkot ole jo olemassa? Siitä sitten jotain suurenpaa ja aidonpaa suomalaista menestystä. Onhan pesäpallo aito suomalainen peli jajalkapallo ei oikeasti edes luonnistu suomalaiseen kulttuuriin.
        Ottakaa Simosta mallia ja keskittykää siihen mitä suomalainen osaa.


      • kemistad

        Tuo on kestämätön yhtälö, että odotetaan menestystä ja vasta sitten fanitetaan. Se ei ole oikeaa kulttuuria, mitä urheilussa tarvitaan. Et ole oikea fani silloin jos pitää menestyä että sinun fanittamisesi ansaitaan. Kannattamisen juuret pitää olla paljon syvemmällä kuin hetkellisessä menestymisen huumassa.

        Minusta on suuri menestys ylipäätään, että kaupungissa on joukkue, joka pelaa kahdella korkeimmalla sarjatasolla. Kilpailu on erittäin kovaa että pääsee ylipäätään pelaamaan Ykkösessä.

        PS Kemi on minun mielestäni tehnyt erittäin hienoa työtä viime vuosina. Resurssit eivät vain riitä parempaan pienellä paikkakunnalla tällä hetkellä.


      • NäinOn
        GeeGan kirjoitti:

        Miten Kemissä mitään faneja tulee, kun menstykset, tai menestyjät on ainaisia heittopusseja?
        Tänään syttynyt tähti on jo huomenna sammunut, Ei sellainen menestys luo fanilaumaa, pitää olla enämpi meriittejä joita liigan 11:sta muulla joukkueella on.
        Eli, se oli tässä, se on nyt nähty. Kuihtuvasta Kemistä ei uutta paluuta liigaan tuskin enää koskaan on käymän ja jos onkin, niin taas jälleen paluu todellisuuteen on nopea.
        Kokeilkaa jotai muuta, vaikka pesäpallo. Eikös siellä jokin Pesäpirkot ole jo olemassa? Siitä sitten jotain suurenpaa ja aidonpaa suomalaista menestystä. Onhan pesäpallo aito suomalainen peli jajalkapallo ei oikeasti edes luonnistu suomalaiseen kulttuuriin.
        Ottakaa Simosta mallia ja keskittykää siihen mitä suomalainen osaa.

        Pesäpallo, sehän on Suomen kansallispeli ja se on Suomen kolmanneksi suosituin pallopeli.
        Tulis kaupungille paljon halvemmaksi, kun kenttävaatimuksetkaa ei ole niin vaativia. Pesäpallokentillä alustana käytetään yleensä hiekkatekonurmea, mutta pesäpalloa pelataan myös hiekka- ja nurmikentillä. Joten Kemissä vois olla useampikin kenttä? Yksi varsinainen ja kolme/neljä harjoittelukenttää, paikkoja on.


    • nähnyt

      Surkein valmentaja PSKemillä kautta-aikojen. Joukkueen piti olla viimeisten vahvis-
      tusten jälkeen hyvä. Kyllä johtokunta teki karmean virheen valitessaan hänet. Mitä
      hän teki urheilutoimenjohtajana? Sitä pitäisi penkaista ulkopuolisen toimesta.
      Pitäisi johtokunnalla olla vastuu tekemisistään. Ei tuota huuhaaiukkoa enää valmen-
      tajaksi. Johtokunta myös remonttiin.

    • repuropo

      Karmeaa.... Kahdeksan viimeisen ottelun maalisaldo 3 - 15. Pelaako joukkue enää? Häpeä
      koko Kemille. Ei tarvi nurmea repiä. Kulttuurilautakunnan esitys oikea - Paavonkarissa
      on hyvä kenttä.

    • Ropsssi

      Harmi että kemi tippuu. Nyt Ropsilla pelimatkat pitenee ja varmaa pisteautomaattia ei enää ole.

    • expotkupalloilija

      Nyt vaan puhistetaan pöytä ja aletaan kaikessa rauhassa rakentamaan joukkuetta oman kylän pojista ja noussaan liigaan takaisin antamaan etelän joukkueille valmiit pelaajat ilmaiseksi. Kehittyykö Suomen potkupalloilu kun liiga keskittyy ainoastaan HJK:n menestymiseen eurokentillä?

    • expotkupalloilija

      Nyt sitten loppupeleihin akatemia pelaamaan pelit. Ps Kemi on ensimmäisen kerran liigauransa aikana tilanteessa että pääsee pelaamaan otteluita ilman tippumisen pelkoa. Jotain positiivistä löytyy tästäkin kaudesta.

      • Keminpotkupalloilija

        Voittoa juhlineiden Ilves-fanien laiva ajautui karille hyisessä kelissä Vanajavedellä: "Pimeää, sumuista ja vähän märkää" – Poliisi selvittää syytä. Ps Kemin kannattajien kannattaa mennä vaikka Sampolle juhlimaan jos aihetta tulee.


    • expotkupalloilija

      Joo! Koko porukka valmentajineen Sampoon ja suuntana ulappa. Bai bai!!!!!!!!!Ja jousiorkesteri soittamaan: Kohti kuolemaa!

    • Kyllä on tekemistä ykkösessäkin. Ja onko koko seuraa ens kaudella, taitaa olla velkaa aikaa paljon....

    • expotkupalloilija

      Kovasti kerjäävät rahaa. IKIKAUSIkortti 1501-2500€. Pitäsköhän ostaa. Montakohan peliä sillä näkis? Näkisköhän yhtään? Eppäilen.

      • kemistad

        Ikikausikortissa on se ongelma, ettei seura voi pyytää yhtään pääsylipputuloa koskaan enää henkilöltä. Eli toisin sanoen ulosmitataan tulevaisuuden myynti. En tiennytkään että tämä on näin epätoivoisella pohjalla, tsemppiä PS Kemi!


    • expotkupalloilija

      Kemin kaupunki voisi ottaa Ps Kemin omaksi yhtiökseen. Aluksi antaa vaikkapa 1 milj. euroa alkupääomaksi. Enemman Ps Kemi on ollut tiedotusvälineissä esillä 3 vuoden aikana valtakunnallisesti kuin esim. lumilinna ja Sampo yhteensä 20 vuoden aikana. Jos Ps Kemi olisi pystynyt pitämään kaikki pelaajat 3 kauden aikana,jotka seuran kautta ovat kulkeneet muihin seuroihin,taistelisi Kemi mestaruudesta ja Saukissa kannustaisi 4000 kannustajaa.

    • peruskemiläinen

      Jos minulla olisi ylimääräistä rahaa tekisin Ps Kemin kanssa Harkimot.

      • Postinen_

        Ettäveisit PS Kemin Venäjälle? Hyvä hyvä, sinne se joutaakin.😂


    • karjalahti

      Lapin Kansassa Juha Lampelan blogi. Eipä siihen ole mitään lisättävää. Analyyttinen
      arvio PS Kemin vuoden taipaleesta. Ongelma on tämä salaperäinen skotti, joka ai-
      heutti ongelman heti valinnan jälkeen. Voisi kysyä, mitä jalkapalloseura tarvii urheilu-
      toimenjohtajaa huseeraamaan liigajoukkueen valmennuksessa? Johtokunnalta kiero
      veto ansiokkaan valmentajan syrjäyttämiseksi, josta tieto levisi turuilta ja toreilta pik-
      kuhiljaa, virallinen tieto on vielä kateissa. Nyssykkä Pasanen joutaa lätkimään ensim-
      mäisenä ja osa perässä. Miksi organisaatio on noin valtava? Toimitusjohtaja ja 7 jäsen-
      tä sekä tämä urheilujohtaja? Myyntimiehiä kyllä tarvitaan. Niin, tämän urheilujohtajan
      ansiosta ollaan sitten divarissa, että silleen..........

    • expotkupalloilija

      Meillä oli 3 vuotta liigajoukkue muttei kenttää. Nyt näyttää että ensi vuonna meilä on huippukenttä mutta onko enää joukkuetta millään sarjatasolla. On se perin merkillistä ettei Meri-Lapista löydy sen verran rahaa että saatais etes yksi joukkue divarisarjassa pelaamaan uusitulla Saukin kentällä. Isoja firmoja useampia paikkakunnalla. Tehkää jotain!!!!!

      • ammok

        Kaupunki vois antaa 100000 lainaa pitkällä maksuajalla. Muutenki otetaan rutosti uutta lainaa joten tuo ei olis ku hyttysen paska menressä. Isot tehtaat ei anna mitään ku päätösvalta ei oo Kemissä muuta ku laitamainoksille.


      • Jajajajajaja
        ammok kirjoitti:

        Kaupunki vois antaa 100000 lainaa pitkällä maksuajalla. Muutenki otetaan rutosti uutta lainaa joten tuo ei olis ku hyttysen paska menressä. Isot tehtaat ei anna mitään ku päätösvalta ei oo Kemissä muuta ku laitamainoksille.

        Eihä kaupungilla ollu edes 17 000€ sarjakuvakeskuksellekaan, nii miten sitten jollekkin divariporukalle 100 000€?


    • expotkupalloilija

      Jospa ne kaupungin rahahanat aukeis jos nimeksi muutettais esim. Ps Lumilinna Kings? Tai Ps Sampon Kings?

      • taikasana7

        No nyt vetäsit oikeesta narusta


    • expotkupalloilija

      Ps Turha Yritys taitaa olla kuiteski tätäpäivää?

    • Lumperiantti

      Lumilinna tuo paljon euroja Kemmiin. Sitten voi ostaa vaikka Slataanin.

    • expotkupalloilija

      Kemi on aina ollut potkupallokaupunki. Jos luodaan olosuhteet ja saadaan kasaan pitemmälle aikajaksolle joukkue jolla on mahdollisuuksia nousta takaisin liigaan muutaman vuoden sisällä niin uskoisin että Kemissä riittää kannustajia 1000 katsojan keskiarvolla. Jos vielä divarissa olisi valtaa päättää ettei kaikkia kotiotteluita suurimmaksi osaksi pelata huhtikuussa ja loka-marraskuussa kuten veikkausliigassa joutui pelaamaan joka kausi. Tämän suhteen 100 000 on pieni raha jos se takaa sen että Kemissä nähdään ensi kaudella divarijalkapalloa.

      • Niinkemiläistä

        Kun erilaisia valoluomuksia on tilattu kemiin isolla rahalla mm. matkailijoia houkuttelemaan niin eikö niistä voi siirtää rahaa jalkapallon tukemiseen?Yksi niistä valoteoksistahan on tarkoitus sijoittaa mereen jään alle,,,,,
        Eikä ollut kalliskaan,vain n. 370 000€ jos en ihan väärin muista. Ja muut valoluomukset siihen lisäksi.
        Oliskohan tärkeämpää laittaa osa jalkapallojoukkueelle?
        Matkailijathan tulevat sitten sankoin joukoin seuraamaan divarijoukkueen ponnisteluja. Vai mitä,matkailuväki?


      • expotkupalloilija

        Kerrankin asiaa! Komppaan! Sen valoluomuksen saa sinne merenpohjaan kun upottaa Sampon täyvessä valaistuksensa sinne meren pohjaan.


    • toinenexä

      Kulttuurilautakunta johtamaan PS Kemi potkupallojoukkueen toimintaa. Puheenjoh-
      tajaksi Tapio Siirilä, keräilyvastaavaksi Taisto Matinlassi, päävalmentajaksi Lauri Juntu-
      ra ja sitä rataa. Ei yhtään huonommin, uso pois.

    • Keminpotkupalloilija

      Ei hätä ole tämän näköinen.Voihan osa häviöistä olla tallimääräyksiä? (joita käytetään mm.F1 kilpailuissa.)

    • expotkupalloilija

      Nyt vaan pohdittava kenet Ps Kemi haluaa seurakseen divariin jos Kemi pelaa siellä. Onko se MIFK.TPS vai SJK. Oletettavaa on että Ykkösen karsija ( HIFK tai KPV) nousee veikkausliigaan.....uskoisin?

      • swedr5tf6yg7uhji

        En kyllä usko, että Ykkösen karsijalla olisi terää kammeta jonkun kolmikosta MIFK, TPS, SJK alempaan sarjaan. Jos MIFK karsii, niin Ykkösen karsijaosapuolella saattaisi olla hivenen mahdollisuuksia, mutta sekin sen verran pieni mahdollisuus, etten heti usko.


    • expotkupalloilija

      Sempä näkkee joka ellää.

    • expotkupalloilija

      Kyllähän ykkösen kärkijoukkueet ovat samaa tasoa liigan häntäpään joukkueiden kanssa. Tahto ratkaisee ja se on yleensä kovempi divarijoukkueella.

    • expotkupalloilija

      Suolarahoja näyttääpi Ps Kemin tappiot ja velat olevan kun katselee Veikkausliigan muiden joukkueiden velekoja. HJK pärjää sillä kun se ottaa pieniltä seuroilta parhaat ilimaseksi ja myy ne sitten Suomen oloissa isolla summalla ulkomaille. Tällähän se HJK:n .......anteeksi..... Suomen jalkapallo kehittyy.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe