Apua, vertaistukea elämäntapamuutokseen!

Ikuinenpessimisti

Laihdutus yrityksiä takana paljon... Mistä saa energiaa ja uskoa itseensä sellasina hetkinä kun ajattelee ettei koskaan oo tyytyväinen itseensä!?!

3

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faarao1234

      Yleensä onnistumiset elämässä ruokkii uskoa itseensä.

      Jos saisit painoa alaspäin, se vaikuttaisi mielialaan onnistumisen kautta, sen lisäksi kehon aineenvaidunnan parantaminen todennäköisesti vaikuttaa suoraan aivojen toimintaan, positiivisesti.

      Olen itse miettinyt sitä, mitä me olemme, ja mehän olemme just sitä, mitä aivomme ovat. Keho tuottaa aivoille mahdollisuuden toimia, verenkierron ja ravinteiden kautta. Jos keho toimii huonosti, aivotkin voi todennäköisemmin huonosti.

      Aikamoiseen syöksykierteeseen ihminen joutuu siinä vaiheessa kun aletaan syömään suuria määriä, sen vuoksi että on epäonnistunut ja olo on surkea. Paino nousee, syödään lisää, murehditaan, paino nousee, syödään lisää, murehditaan jne jne. Jossakin vaiheessa kierre pitää jollakin tavalla saada katkaistua.

      Laihduttaminen on itseasiassa teknisesti helppoa. Kyseessähän on tilanne, jossa jo ennalta kerättyä energiaa käytetään pois. Jotta tuo onnistuu, tulee syötyä energiamäärää laskea ja sen lisäksi kulutusta tulee lisätä.

      Itse tein oman laihdutukseni niin, että selvitin ensin, paljonko saan energiaa päivittäin ja miten paljon kulutin. Sitten vähensin 10% saamani energian määrää ja lisäsin liikuntaa (kulutusta) 10%.

      Kokeilin tuota vuoden, ja sen jälkeen tein uuden muutoksen. Muutama vuosi tuossa meni, mutta tuosta hitaasta menetelmästä oli se hyöty, että hahmotin mitä voi syödä ja missä määrin, eli opin syömään. Samalla opin liikkumaan ja saan siitä hyvänolon tunteen.

      Mielialani on parantunut merkittävästi kuten kehon hyvinvointikin.

      Pienet muutokset kohti parempaa onnistuu paremmin kuin kertarysäyksellä kaikki mulle nyt heti, tavoitteena 10kg painonpudotus syömättä viikossa.

      Jos lasket kaikkiin laihdutusyrityksiisi käyttämäsi ajan, toteat varmaan sen, että hitaasti eteenpäin pyrkimällä, olisit laihtunut jo tuossa ajassa merkittäviä määriä.

    • Jgjkkhuk

      Unohda itsesi tarkkailu. Maailmaan mahtuu monenlaisia ihmisiä ja kaikkia Jumala rakastaa. Rakasta sinäkin itseäsi ja nauti elämästä.
      Oma ehdotus on, että älä keskity liikaa koko syömiseen. Älä kyttää kelloa, koska voit syödä vaan syö silloin, kun maha murisee ja on oikeasti nälkä. Ihan samalla tavalla kuin käyt vessassakin silloin kun on tarvetta päästä virtsaamaan tai ulostamaan. Et varmaan katso kellosta silloinkaan, että koska käyt vessassa. Eli anna kropan ilmoittaa myös ruoka-ajat. Keksi mukavaa tekemistä niin unohtuu syöminen ja anna mahan ilmoittaa koska pitää syödä. Ja kun ostaa jääkaappiin vain suht terveellistä ruokaa pitäis alkaa homma normalisoituu, ei hillittömiä kaloripommeja. Proteiini pitää hyvin nälkää. Esimerkiksi kananmunia kun syö aamulla niin ei ole nälkä pitkään aikaan. Sitten semmonen neuvo et älä tee liian hyvää ruokaa. Tee semmosta ruokaa mitä just pystyt syömään nälkään mutta sitä ei tee mieli syödä paljon eikä mielitekoihin.

      • JustJuuJaSitäRataa

        Minä sanoisin että kannattaa tarkkailla itseään enemmän.

        Jos tähän mennessä ei tarkkailemattomuudella ole tapahtunut toivottuja asioita, niin tarkkailemalla itseään, voi alkaa ymmärtämään mistä ne ongelmat johtuvat ja sen jälkeen niihin voi tarttua.

        Jumala ei asiassa tule auttamaan, ensin pitäisi vielä selvittää että mihin Jumalaan kannattaa uskoa, vaihtoehtoja kun on nykyisin useita.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe