Asevarkaus syksyllä 1944 natsikapinan

Partacus

aseistautumisen järjestämisenä.
Tutkijoille tässä erinomaista aineistoa pureutua armeijan aseiden varastamisen todelliseen luonteeseen jatkosodan aselevon jälkeen.


"Lapin sodan sytyttyä Mannerheim antoi käskyn, jonka mukaan ne entiset SS-miehet, jotka omantunnon syistä kieltäytyisivät taistelemaan saksalaisia vastaan, tulisi vaivihkaa lähettää pois rintamalta ilman syytteitä. Vain harva kuitenkin käytti tätä oikeutta poisjäämiseen ja useat entisistä SS-vapaaehtoisista osallistuivat myös Lapin sotaan.[24]
Saksalaiset puolestaan valmistautuivat muodostamaan joukko-osaston heidän puolelleen loikkaavista suomalaisista. Syyskuun 1944 alussa tällaiset osastot päätettiin perustaa sekä Lapissa toimineeseen SS-vuoristodivisioona Nordiin että myöskin Heeresgruppe Nordiin (joka oli osa wehrmachtia eikä SS:ää). Saksassa ollut SS-kapteeni Jouko Itälä komennettiin lokakuun alussa aloittamaan suomalaisten värväys vuoristodivisioona Nordiin Rovaniemellä. Hän sai Suomesta, Saksasta ja vangeiksi jääneiden suomalaisten sotavankileiriltä Norjasta värvätyksi yhteensä vain 68 suomalaista, vajaan komppanian verran. Näistä puolet oli viimeiseen ryhmään kuuluneita, jotka ilmoittautuivat lähinnä nälän ajamina.[25] Talvella 1944–1945 osaston ryhmänjohtajiksi koulutettiin joukko saksalaisten puolella olleita suomalaisia SS-miehiä. Koulutus tapahtui Norjassa Nordlandin ja Tromssan läänin rajalla Kongsvikenin tukikohdassa. Kun vapaaehtoisia suomalaisjoukkoja ei ilmaantunut, siirrettiin helmikuussa 1945 SS-ryhmänjohtajat Heringsdorfiin Pohjois-Saksaan koulutettavaksi tiedustelutehtäviin.[10] Koulutuksesta vastasi Valtion pääturvallisuusvirasto RSHA:n Suomen tiedustelun erikoisosasto Sonderkommando Nord. Ainakin kymmenen SS-miestä koulutettiin tiedustelutehtäviin.[9] Myöhemmin keväällä perustettiin Neustrelitziin majuri Otto Skorzenyn Jagdregiment 1-rykmenttiin kolmenkymmenen suomalaisen SS-miehen joukko-osasto. Tarkoitus oli kouluttaa heidät aseellisiin erikoistehtäviin, mutta miesten koulutusta ei ehditty aloittamaan kun sota jo päättyi.[10]
..Maanpetoksesta tuomittu Lauri Törni pakeni Yhdysvaltoihin ja aloitti siellä sotilasuran uudestaan. Törni oli ollut Saksan tiedustelupalvelun erikoiskoulutuksessa Saksassa Lapin sodan aikana. Hänen oli tarkoitus toimia saksalaisten Suomeen masinoiman vastarintaorganisaation kouluttajana.[26] Unto Parvilahti palasi Berliinistä Suomeen juuri ennen jatkosodan päättymistä syyskuun alussa 1944, ja heti tämän jälkeen Valpo pidätti hänet epäiltynä maanpetoksesta. Epäilyt eivät riittäneet syytteen nostamiseen, mutta hän joutui jäämään turvasäilöön. Parvilahti luovutettiin keväällä 1945 yhtenä ns. Leinon vangeista valvontakomissiolle, joka toimitti hänet tuomittavaksi Neuvostoliittoon. Jouduttuaan viettämään siellä yhdeksän vuotta vankileirillä hän palasi Suomeen joulukuussa 1954, ja myöhemmin hän muutti Espanjaan, jossa hän vietti loppuelämänsä.[27]
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomalainen_Waffen-SS-vapaaehtoispataljoona

60

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Partacus

      Aloituksessa esitetään selviä todisteita Saksan toimista sen vaikutusalueella.
      Lapin sodan aikana asevarkausmafia varustautui varastamalla valtion varikoilta sotatarvikkeita jopa Lapin Sotaan menneistä kuormista.

      Natsisalaliittolaisilta loppui aika. Liittoutuneet jyräsivät idästä ja lännestä kohti Berliiniä. Saksan SS yritti järjestää Suomessa kapinaa mutta suomalainen osapuoli epäonnistui. Aseita kyllä varastettiin mutta vuodenvaihteessa 1944/45 Saksan kohtalo oli sinetöity. Asevarkausmafia alkoi "varastaa" varastamiaan aseita ja palauttaa niitä varikoille. (Lähde: Matti Lukkari, "Asekätkentä")
      Mutta kuten näemme mm, Lauri Törni toimi loppuun saakka natsien yhdysmiehenä.
      Asevarkausmafian johtoporukat olivat ilmiselvästi valtion vastaisessa hankkeessa ja annetut tuomiot olivat oikein.

      Silloisen asevarkausmafian poliittiset toimet tarvitsevat tutkimusta. Historia tarvitsee myös asevarkauksista tähän saakka jatkuneen salailun selvittämistä. Kuinka on onnistuttu kääntämään päälaelleen se, mistä asevarkauksissa oli kysymys.

    • Töymeis

      Joopa joo. Mutta kerropa nyt viimeinkin, minkä verran puolustusvoimien henkilökuntaa, reserviläisiä yms. tuomittiin asevarkaudesta. Ja nimenomaan asevarkaudesta. Nimiä ei tarvitse mainita.

      • vaktaa

        Käasittääkseni ei nyt ketään koskaan tuomittu mistään asevarkaudesta. vaan pelkästään vain maanpetoksesta jopa kuritushuonetuomioihin asekätkijöitä ainoinaan tuomittiin niitä jotka eivät ehtineet tai ymmärtäneet lähteä karkuun pois Suomesta.


      • Töymeis
        vaktaa kirjoitti:

        Käasittääkseni ei nyt ketään koskaan tuomittu mistään asevarkaudesta. vaan pelkästään vain maanpetoksesta jopa kuritushuonetuomioihin asekätkijöitä ainoinaan tuomittiin niitä jotka eivät ehtineet tai ymmärtäneet lähteä karkuun pois Suomesta.

        Asia on juuri näin. Kaikki jutut "asevarkauksista" asekätkennän yhteydessä ovat puhdasta skeidaa - ei sen enempää. Pelkkää Partcusen mielikuvituksen tuotetta.


    • Partacus

      Linkistä:
      "Saksalaiset puolestaan valmistautuivat muodostamaan joukko-osaston heidän puolelleen loikkaavista suomalaisista. Syyskuun 1944 alussa tällaiset osastot päätettiin perustaa sekä Lapissa toimineeseen SS-vuoristodivisioona Nordiin että myöskin Heeresgruppe Nordiin (joka oli osa wehrmachtia eikä SS:ää). Saksassa ollut SS-kapteeni Jouko Itälä komennettiin lokakuun alussa aloittamaan suomalaisten värväys vuoristodivisioona Nordiin Rovaniemellä. Hän sai Suomesta, Saksasta ja vangeiksi jääneiden suomalaisten sotavankileiriltä Norjasta värvätyksi yhteensä vain 68 suomalaista, vajaan komppanian verran. "

      "Suomalaiset fasistit" tutkimus kertoo, että heti kun asevarkaudet saadaan liikkeelle ryhdytään muodostamaan ohi Suomen armeijan salaista armeijaa luotetuista suojeluskuntalaisista ja joka kumoaisi virallisen armeijan. Salaliitolla oli myös oma radiolähetin, jolla kehoitettiin ryhtymään sotaan rauhantilaa rakentavan hallituksen kukistamiseksi.
      Vuoden 1944 lopulla joukko-osastojen muodostamista vaadittiin nopeutettavaksi. Aika loppui. Kätköjä alkoi paljastua eikä joukko-osastoja saatu muodostettua kuin muutamia. Lapin sodan rintamalla värvärit epäonnistuivat. Jos olisivat onnistuneet, he olisivat luonnollisesti saaneet natsiarmeijan tuekseen.
      Lopulta varkaat varastivat kätköistä kaikkea myytäväksi kelpaavaa.

      Tutkimuksille on aihetta.
      Ps. Asekätkijöillä oli kova keskinäinen kuri olla kertomatta mitään muuta kuin vain varkausoperaatiosta sen tullessa ilmi.

      • Mitähän suomalaiset kommunistit tutkimus on sinulle kertonut Partacusi? Kertoivatko nuo tutkimukset jotta he suunnittelivat komuparatiisia tänne meidän Suomeemme? Jos noin on niin oli todella perusteltua hajavarastoida aseita sillä pirukaan ei halua kommunismin ikeen alle, vaan vapaus ja demokratia ovat meidän oikeiden varsinaisten suomalaisten se perus aate.

        Vapautta ja demokratiaahan ei kommunismi ole koskaan eikä missään kestänyt!

        Kysyisin vielä arvon Partacusi, missä on kommunistien vallankumousaikeista ilmoitettu sanomissa etukäteen, missä ne ovat laillisin keinoin hankkineet aseensa ja missä kommunistisen vallankumoukset ovat edistäneet kansan demokraattisia oikeuksia enkä tässä tarkoita kansandemokratiaa joka on vain peiteilmaisu diktatuurille.


    • Ei ollut tulossa natsikapinaa jos punanatseja ei lasketa. Juuri punanatsien vallankumousinnon lievittämiseksi aseita hajavarastoitiin ympäri Suomea jotta ne olisivat olleet nopeasti saatavilla punanatsien törmäilyn sammuttamiseksi.

      Se on tuo punanatsi Partacusi aika tyhmä kun moista soopaa yrittää nyky-Suomessa levittää tietäen ettei kukaan moiseen usko!

    • Hallaahon.äänestäjä44

      Natsit kapinoivat äskettäin Chemnitzissä jonka nimi on siis natsikautena DDR:ssä Karl Marx Stadt

      Länsi-Saksassa natsilaisuus poistettiin mutta ei natsi-Saksan perillisessä DDR:ssä jossa rotuoppina oli neuvostokansalaisen yli-ihmisyys

      DDR on natsi-Saksan perillinen valtiojohtoinen nationalistivaltio jossa lapsille opetettiin aseleikkejä jo leikkikoulussa, lapset otettiin vastustajilta toisinajattelijoilta natsivaltion kasvatettaviksi ja pakenijat ammuttiin selkään rajalla

      Kulttuurijohdossa oli sukulaisia kuten opetusministerinä 25 vuotta natsijohtaja Honeckerin vaimo Margot joka oli koulutukseltaan kansakoululainen

      DDR-natsien valtiollisen Stasi-poliisin symbolina oli bajonettikivääri joka työnnetään vastustajan mahaan

      Suomalaisia taistolaisia kasvatettiin stasikouluissa ja heidän tutkintonsa ovat siten poliittisia natsimaisia. Taistolaiset eivät tästä juoksuhaudasta ole pystyneet nousemaan vaan elävät yhä sodanjälkeistä natsi-DDR:n aikaa

    • Partacus

      Säälittävää moskaa Hallaahon.äänestäjältä. Eipä häneltä juuri koskaan älyn heilahduskaan irtoa.
      Hän muuttui edellä Laura Huhtasaaren kaltaiseksi "voi kun meitä sorretaan" olioksi.
      https://www.suomenuutiset.fi/yle-hoi-tosi-hienoa-kertoisitte-etta-maahanmuuttoasioita-uutisissanne-kommentoiva-tutkija-stop-deportations-aktivisti/

      Koko persupropaganda Perussuomalaisissa perustuu maahanmuuttajien, matujen, alemiparvoisuuden esillenostamiseen ja kaiken politiikaan liittämistä matuihin.
      Jussi Halla-ahon komensi hiljan jäsenkunnan joukkokouksessa ottamaan joka käänteessä alempiarvoiset matut mollattavaksi.
      Perussuomalaisten propagandan painopiste ei ole yhteiskunnassa muutoin kuin matujen parjaamisen kautta. Luultavasti määräys koskettaa ainakin eduskuntavaaleihin saakka.

      Huomattakoon, että vaikka matujen keskuudessa tehdään rikoksia niin perussuomalaisten keskuudessa niitä tehdään myös vaikka ovat vääräuskoisia islaminuskoisiin matuihin nähden.

    • Partacus

      Tosiasiat ovat kiistattomat.
      Natsihenkinen porvaristo halusi jatkaa sotaa saksalaisen fasismin rinnalla. Se ja Saksan SS yrittivät järjestää kapinan rauhaan pyrikivän hallituksen kukistamiseksi 1944 syksyllä. Suomalainen osapuoli varasti armeijan aseita tulevalle kapina-armeijalle.
      Myöhemmin sodan jälkeen porvaristo propagoi asian typerällä tavalla: aseistauduimme NL:n miehitysuhkaa vastaan. Armeijan putsaaminen aseista ja piilottaminen metsiin heikensi armeijan sotakykyä.

      Liittoutuneet sopivat Teheranin konferenssissa 1943, että kukaan liittoutuneiden osapuoli ei tee minkäänlaisia rauhansopimuksia toistensa tietämättä. Osapuolet sopivat toimista saada Saksan liittolaiset Unkari, Bulgaria, Romania ja Suomi irti liitosta natsien kanssa erillisrauhalla.
      NL lähestyi konferenssin jälkeen Suomea rauhanneuvotteluilla. Rytin hallitus ei ollut valmis vaan jatkoi sotaa, Ryti ja Rytin hallitus kaadettiin nurin (porvariston sisäinen kumous!) syksyllä 1944 ja uusi hallitus solmi liittoutuneiden kanssa erillisrauhan. Aseleposopimus ja rauhansopimus allekirjoitettiin Suomen ja toisaalta Englannin ja Neuvostoliiton välillä. Valvontakomissio edusti liittoutuneita NL:n ja Englannin toimesta sovittujen rauhanehtojen toteuttamiseksi.

      Suomen uudella poliittisella johdolla ja armeijan päämajalla ei ollut mitään tarvetta heikentää armeijan sotakykyä pirstomalla sotatarvikkeita ympäriinsä. Mikäli sotatila olisi alkanut uudelleen, parhain vastus olisi ollut löytää sotatarvikkeet joukko-osastoille varikoilta. Liittoutuneet näet eivät takavarikoineet yhtään asetta eivätkä vaatineet niitä tuhoamaankaan. Tarvittaessa uuden sotatilan koittaessa aseita olisi voinut kätkeä säilöihin järjestelmällisesti armeijan toimesta ilman salaliittomaisuutta jos niin olisi katsottu tarpeelliseksi.
      Tarpeellisuutta ei ollut koska sotaa ei tullut ja uusi hallitus pienten patistelujen jälkeen alkoi häätää natsiarmeijaa maastamme pois.

    • Partacus

      Kannaksen taistelun tappion jälkeen porvaristo katsoi sodankäynnin toivottomaksi ja ryhtyi rauhanneuvotteluihin liittoutuneiden kanssa. Ehtoihin kuului Rytin syrjäyttäminen, Mannerheimin nostaminen presidentiksi ja aselevon solminen. Aselepo alkoi 4.9.1944.

      Se mitä tiedetään, kerron sen.
      Natsisalaliiton (asevarkausmafia) toimeenpanevassa johdossa saattoi olla myös osa poliittista johtoa vaikka politiikkoja ei ole saatu nimettyä.
      4.8.1944 Vapaan Suomen Liiton, aito natsijärjestö, toimesta kokoontui joukko upseereita miettimään toimenpiteitä sodan jatkamiseksi. Päämajasta oli everstiluutnantti Usko Haahti sekä Mannerheim-ristin ritari ja majuri Reino Lukkari, majuri Reino Arimo sekä majuri Eino Leskinen (AKS:n jäsen).

      Toiminta alkoi ripeästi.
      Seuraava kokous pidettiin 15.8.1944 eversti Valo Nihtilän huoneessa Päämajassa. Hän kuului toimeenpanevan organisaation korkeimpaan johtoon edellämainittujen lisäksi. Nihtilä hyväksyi suunitelman alkaa varustautua siten, että sota Saksan rinnalla jatkuisi keskeytymättä.
      Seuraavana päivänä suunnitelma (pääasiana saada koplalle aseita) esitettiin Päämajan everstille Reino Hallamaalle
      Hallamaa ja Nihtilä avustivat Päämajasta käsin salaliittoa ja kolmantena ilmeisen selvästi toimi kenraali Airo. Airolle tiedotettiin asiasta ja hän lupasi mahdollisuuksiensa mukaan tukea osallistumatta itse kokouksiin tai käytännön toimiin ikäänkuin kummisetänä.

      Salaliiton toimeenpanevaan johtoon kuuluneita olivat sisärenkaassa Usko Haahti, Reino Lukkari, Arimo ja majuri Arto Virkkunen. Muita olivat everstiluutnantti Zacharias Duncer, majuri Arto Virkkunen, everstiluutnatti Torsten Hiiskero, majuri Paavo Kairinen, majuri Jaakko Vuori, everstiluutnantti Risto Kare, majuri Antero Havola, majuri Veikko Nuotio, majuri Seppo Airaksinen, ja lääkintäeversti Pekka Somer. Kaikki Päämajasta tai lähellä sitä.
      Syksyn mittaan joku poistui ja toinen valittiin tilalle.
      Valo Nihtilälle tiedotettiin toimista ja hän varmisti Päämajan muiden upseerien tuen, kenelle uskalsi asiasta kertoa. Nihtilä informoi kenraaliluutnanttia A.F. Airoa.
      Taktiikaksi oli sovittu mainostaa hanketta NL:n uhkaa vastaan, joten tietämättömät ja alatason varastetun tavaran piilottajat luulivat koko valtiollisen johdon olevan hankkeen takana.
      Niin sanotusti organisaation keskitaso koostui uskollisista 2-yleisesikuntaupseerien joukosta sekä suojeluskuntapiirien luotettavimmista johtajista. Varastetun tavaranpiilottajista 99 % koostui suojeluskuntaväestä. Toiset yl.esikuntaupseerit, asevarkauksien järjestelijät, toimivat armeijan alueorganisaation rinnalla ja valtio maksoi salaliittolaisille tietämättään palkan.
      Lähteet:
      Matti Lukkari, Asekätkijät
      Silvennoinen, Tikka, Roselius: Suomalaiset fasistit
      Airo, Liikekannallepanosalaliitto.

      Johdossa nykyisten tietojen mukaan näkyy vain upseereita. Punaisempi Valpo ei kyennyt löytämään poliittisia johtajia. Valkoisemmaksi jälleen muuttunut Valpo sodan jälkeen ei jatkanut salaliiton johdon etsimistä. Historiankirjoissa on tältä kohden aukko.
      Upseerit voivat olla myös ja täytyykin olla poliittisesti mukana. Ketkä siviili-aitonatseista ja korkeista poliitikoista olivat mukana, se jää auki. Kapinan onnistuessahan heistä olisi muodostettu uusi hallitus.

      VSL:n natsien (siis aksläisiä, sinimustia, IKL:n väkeä ja ketkä fasismia symppasivat) onnistui taitavasti toimimaan tavoitteiltaan salaisesti mutta toiminnoiltaan suuren julkisuuden puitteissa. Varkausmafia käsitti tuhansia osallistujia ja onnistui salaamaan itsensä valtiolta lähes vuodeksi.

      • Taitaa komuloista vieläkin v-tuttaa kun ei saanutkaan aikaan vallankumousta 1944 vaan Suomesa säilyi monipuoluedemokratia joka nyt on tyystin syrjäyttänyt komuloisten haaveet komukurjalasta!

        Punainen valpo oli punafasististen komuroistojen yritys saada oma uskontonsa voimallisesti esiin mutta se ei Suomessa oikein onnistunut koska me oikeat suomalaiset jo tunsimme teidät.

        Sinä Partacusi hakkaat päätäsi seinään! Maksaako Moskovan trollikoulu sinulle moisten valheiden levittämisestä ja jos niin paljonko ja oletko ilmoittanut ne verotukseen?


      • Töymeis

        Joko nyt viimeinkin kertoisit, minkä verran puolustusvoimien väkeä tuomittiin ase varkauksista? Kai sen pystyt kertomaan. Olet vuositolkulla mellastanut ase varkauksista, mutta et ole kertonut yhdenkään asevarkaudesta tuomitun nimeä. Ymmärtänet, että ilman konkreettisia esimerkkejä, koko asevarkaushöpötys jää tyhjänpäiväiseksi paskanjauhamiseksi.


      • Partacus
        Töymeis kirjoitti:

        Joko nyt viimeinkin kertoisit, minkä verran puolustusvoimien väkeä tuomittiin ase varkauksista? Kai sen pystyt kertomaan. Olet vuositolkulla mellastanut ase varkauksista, mutta et ole kertonut yhdenkään asevarkaudesta tuomitun nimeä. Ymmärtänet, että ilman konkreettisia esimerkkejä, koko asevarkaushöpötys jää tyhjänpäiväiseksi paskanjauhamiseksi.

        Eikö teikäläiset osaa itse etsiä mitään kun ovat olevinaan kaikkitietäviä"
        Internet on pullollaan 1920-, 30- ja 40-lukujen fasismiin yhteydessä olevia rikoksia esittelevää tutkimusta.
        Lue nyt paljon mainostettu Matti Lukkarin perusteellinen kertomus "Asekätkentä" tiedetyistä seikoista asevarkausmafian natsisalaliitosta. Matti yrittää pestä isänsä Reinon puhtaaksi isänmaalliseksi vaikka hän oli salaliiton johtorenkaassa.
        Lukkarin kirja on mielestäni paras paljastuskirja kaikesta siitä mitä tiedetään. Hän vihjaa siitäkin että johtavia mafiakonnia autettiin pakoon länteen, jottei "SS-Suomi" salaliitto paljastuisi.
        Iltalehden Suomi 100 julkaisut sivusivat riittävästi asian tätä puolta. Lisätutkimusta tarvitaan.

        "Punaisen Valpon" ne tutkijat, jotka halusivat saada johtavat rikolliset kiinnni epäonnistuivat.
        "Punaisen Valpon" ne tutkijat, jotka yrittivät piilottaa mafian "pään" onnistuivat. Niillä tutkijoilla ammattitaito riitti ne onnistuivat sabotoimaan tärkeimmän.
        Kiinnisaadut alatason varkaat kertoivat oman osuutensa. Myös upseereista koostunut valtakunnallinen toimeenpaneva johto kertoi auliisti sen mitä ei voinut kiertää.
        Totuuus pyrkii kuitenkin tulemaan esiin - odotellaan niin sieltä se pulpahtaa.


    • Hallaahon.äänestäjä44

      ITÄ-SAKSAN DDR:N VIRALLINEN SUHDE NATSISMIIN

      "Natsit itä-Saksassa. Vielä vuosia sodan jälkeen itä-Saksassa on ollut natsikannattajia koska osa DDR:n nuorisosta kannatti natsi-ideologiaa, syy: itä-Saksa ei poistanut natsimia"

      Lue koko artikkeli:
      https://www.dw.com/de/die-nazi-erblast-in-der-ddr/a-15048388

      SIKSI UUSNATSEJA ON KOKO DDR-ALUEELLA VIELÄKIN, ei siis vain Chemnitzissä, kaupungin nimi Natsi-DDR:n aikana oli Karl-Marx-Stadt

      vaan kaikissa isommissa kaupungeissa natsi-DDR:ssä
      Kuvassa uusnatseja Dresdenissä itä-Saksan tärkeimmässä kaupungissa
      https://www.dw.com/image/6436852_404.jpg

      • Extyökkäri_

        DDR oli koko olonsa ajan punanatsien hallinnassa!


    • Hallaahon.äänestäjä44

      Sosialistisen keppihevosporukka ei päässyt ollenkaan äänestämään koska siltä loppuivat äänet

      "Eduskunta hyväksyi perustuslain pikamuutoksen äänivyöryllä - tiedustelulakien eteneminen nopeutuu

      Kiireelliseksi julistamista vastusti 12 vasemmistoliiton kansanedustajaa, eli koko puolueen eduskuntaryhmä, sekä rkp:n Eva Biaudet"

    • rosis

      Kun ei ole sanottavaa esillä olevaan asiaan, ryhdytään spekuloimaan muilla jutuilla.
      Porvareiden normaali taktiikka.

      • Jos tarkoitat aseiden hajasijoitusta 1944 niin se kuuluu juuri samaan luokkaan. Se on osoitus siitä ettei suomalainen kansa oikein arvosta kommunisteja eikä heidän jakojäännöstään Vasuriliittoa.

        Porvareiden taktiikkahan on jo viitisen sataa vuotta ollut ruohon kasvatus altapäin. Porvarit kun kuuluivat Hansa liiton aikaan!

        Nykyisinhän komuloiset ovat tuoneet käsitteen uudelleen esiin mutta ei se kenestäkään porvaria tee.

        Vaikka porvareita ei ole niin porvarillinen talous on ainoa joka on hyvinvointia kyennyt luomaan joten jotain hyvää niiltä porvareilta meille on perinnöksi jäänyt.

        Kommunismi ja sosialismihan ovat vain maineessa kurjuuden synnyttäjinä eikä siltä sektorilta ole hyvinvointia kansan joukkoon yltänyt.


      • en_usko_sinua
        Extyökkäri kirjoitti:

        Jos tarkoitat aseiden hajasijoitusta 1944 niin se kuuluu juuri samaan luokkaan. Se on osoitus siitä ettei suomalainen kansa oikein arvosta kommunisteja eikä heidän jakojäännöstään Vasuriliittoa.

        Porvareiden taktiikkahan on jo viitisen sataa vuotta ollut ruohon kasvatus altapäin. Porvarit kun kuuluivat Hansa liiton aikaan!

        Nykyisinhän komuloiset ovat tuoneet käsitteen uudelleen esiin mutta ei se kenestäkään porvaria tee.

        Vaikka porvareita ei ole niin porvarillinen talous on ainoa joka on hyvinvointia kyennyt luomaan joten jotain hyvää niiltä porvareilta meille on perinnöksi jäänyt.

        Kommunismi ja sosialismihan ovat vain maineessa kurjuuden synnyttäjinä eikä siltä sektorilta ole hyvinvointia kansan joukkoon yltänyt.

        Itsellesi voit tietysti kyllä valehdella ... jos se edes hiuka helpottaa jatkuvaa pahaa oloasi ...


      • en_usko_sinua kirjoitti:

        Itsellesi voit tietysti kyllä valehdella ... jos se edes hiuka helpottaa jatkuvaa pahaa oloasi ...

        Nyt on paha vika iskenyt, toistat itseäsi! mene hoitoon!!


      • vituttaako
        Extyökkäri kirjoitti:

        Nyt on paha vika iskenyt, toistat itseäsi! mene hoitoon!!

        Mitäs niitä valheitasi tarvii nyt mitenkään kenenkään koskaan eritellä.

        Se aina nyt vain riittää kun todetaan täysin rehellisesti että ihan aina kaikki palstalle suoltamasi jorinat on ihan sitä ihteään, eli pelkkää valetta.


      • vituttaako kirjoitti:

        Mitäs niitä valheitasi tarvii nyt mitenkään kenenkään koskaan eritellä.

        Se aina nyt vain riittää kun todetaan täysin rehellisesti että ihan aina kaikki palstalle suoltamasi jorinat on ihan sitä ihteään, eli pelkkää valetta.

        kerro nyt mitä valheita? Kummaa kun komuloisjoukko puhuu/kirjoittaa valheista vaan ei yhtäkään ole löytänyt. Olettekon liikaa Pravdan uhreja ettekä osaa sopeutua reaaliin maailmaan vaan jatkatte pravdan levitystä kuvitellen sen uppoavan nykysuomessa? Se on teiltä suurta tyhmyyttä!

        Minä en sorru pravdaan vaan kirjoitan asiat kuten ne ovat, valhetta en edes viitsisi kirjoittaa koska, valheella on lyhyet jäljet, tuon tunsi jo vanhakin kansa ennen kommunismin harhaoppeja.


    • Partacus

      Porvareilta loppui argumentit. Alkoi nillitys ja pillitys.
      Faktat ovat faktoja eikä niille mitään voi.
      Kansan psyykkeelle on hyväksi tietää tosiasiat, miten jossakin historian vaiheessa mitkäkin populat ovat toimineet.

      • Onhan sekin kyseenalainen kunnia komuloiselle kun on kerran aloittanut vallankumouksen joskin epäonnistuneen jota nyt on 100 vuotta paruttu. Eikä sekään liene komuloispiireissä huonoa mainosta että olitte taas sotien aikaan vakoilemassa komuloisvihollisen laskun.

        Miksi aina nämä tärkeimmät seikat jäävät sinulta Partacusi kertomatta!


      • Anonyymi

        Partcuksella nimenomaan EI ollut factoja ollenkaan. Hän ei selvästikään ollut perehtynyt koko juttuun käytännössä lainkaan. Factojen puutteen hän korvasi mielikuvituksella.


    • Hallaahon.äänestäjä44
    • Hallaahon.äänestäjä44

      LENINISMIN VANGIT EHTIVÄT USEIN KUOLLA
      ja jos he pakenivat, käsi ulottui Meksikoon (Stalin murhautti Trotskin) tai Lontooseen (Putin murhautti Litvinenkon)

      ISISin vanki Nadie Murad sai nobelin rauhanpalkinnon

      Denis Mukwege
      Nadia Murad
      https://pbs.twimg.com/media/Dou34A1XsAApft4.jpg

    • Partacus

      Vastaväittäjiltä poistui puhti. Totuus on armoton.

      Kommunistit ja sosiaalidemokraaatit Suomen demareita lukuunottamatta toimivat tai sotivat kaikkialla Euroopassa isänmaansa puolesta fasismia vastaan. Samoin myös Englanti, Ranskan pakolaishallitus ja jopa Saksassa demokraattinen porvaristo.
      Suomessa kommunistit ja demokraattinen porvaristo nujersivat natsikapinan, jonka natsiporvarit Saksan SS:n kanssa yhdessä suunnittelivat ja panivat toimeen asevarkaudet kapina-armeijan hyväksi. Hanke oli suomalaiselta osapuolelta suurisuuntainen petos isänmaata kohtaan.
      Kapinahankkeen poliittinen johtoryhmä tulee paljastumaan. Kansan edun kannalta se on välttämätön. Kaikki muut suuret valkoisen Suomen porvariston konnuudet ovat pääpiirteissään selvillä paitsi Itä-Karjalan fasistisoiminen.
      Siitä tulee aloitus lähipäivinä. Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi.

    • Hallaahon.äänestäjä44

      Natsi-DDR:n sisäministeriössä oli natseja
      Sisäministeriö hoiti salaista poliisia Stasia

      Suomalaiset taistolaiset olivat Stasin koulutuksessa kuten stasivakoojat ja stasi-yhdysmiehet
      ja sitä kautta natsiyhteistyössä

      KUINKA PALJON NATSI-DDR:N SISÄMINISTERIÖSSÄ ON ARVIOITU OLLEEN VIRKAMIEHINÄ NATSEJA, prosentteja

      a) 5
      b) 10
      c) 20
      d) selvästi enemmän

      Kilpailu: haluatko biljardööriksi, aiheena natsi-ddr

    • Partacus

      Kuinkahan paljon persuja toimii Naton, CIA:n, Supon ja muiden vakoojina tai ilmiantajina!! Persu pettää puurolautasesta vaikka oman isänsä, moraaliton puolue kun on.
      Saksan tappion myötä 1945 kaikki fasistit eivät suinkaan poistuneet ihmiskunnasta. Näkihän sen seikan Suomestakin. Olivat muutaman vuoden hiljempäää ja perustivat toiminnan jatkamiselle perinnekerhojen nimissä entiset järjestöt. Niiden suojissa fasismin aatetta ujutettiin seuraaville sukupolville.
      Baltian maissa oli suuria joukkoja fasistien tukena eivätkä he kaikki sentään tuhoutuneet sodassa.

      Mutta niin Suomessa kuin muuallakin suuret joukot fasismiin kallellaan olevia tekivät sodan jälkeen itsekritiikkiä ja irtautuivat ihmisvihamielisestä ideologiasta. Tämä seikka taitaa vaivata perussuomalaista!

    • Hallaahon.äänestäjä44

      Natsi-DDR:n sisäministeriön natsit olivat erikoisasemassa monista syistä johtuen
      Natsit olivat oleellisessa asemassa KOULUTETTAESSA SKP:N KAADEREITA STASI-VAKOOJIA JA STASI-YHDYSMIEHIÄ SUOMEEN

      Stasin perusti neuvostovyöhykkeelle miehitettyyn Saksaan Lavrenti Berija Neuvostoliiton sisäministeriön avulla eli Stasi on NKVD:n sisäasiainkansankomissariaatin
      Narodnyj komissariat vnutrennih delin perustama

      Stasi ei siis ollut kovin saksalainen vaan Berijan leninistinen idea

      Itä-Saksa oli diktatuurivaltio eikä saksalainen vaan neuvostovyöhyke joten siellä ei selvitetty
      mitään taustoja eikä luovuttu natsismista, vaan määriteltiin ettei sitä ole, ei tarvinnut tehdä mitään

      Länsi-Saksa on demokraattinen ja siellä natsimi ja kommunismi ei saanut sodan jälkeen jalansijaa
      niin kuin natsi-DDR:ssä

      Natsi-DDR:n Stasi on väestöön suhteessa maailman suurin salainen poliisi

      PALJONKO NATSEJA OLI NATSI-DDR:N SISÄMINISTERIÖSSÄ
      Arvioiden mukaan 20 prosenttia

      https://www.welt.de/geschichte/zweiter-weltkrieg/article148413890/Im-DDR-Innenministerium-waren-20-Prozent-Nazis.html

    • Partacus

      Höpö, höpö persulle.
      Porvarit toimivat pääsääntöisesti vakoojina Suomessa entisille sosialistimaille. Voi vain kysyä kuinka monta nykyistä persua vakoili aikanaan. Valtion hallinnon korkeissa virka-asemissa ei koskaan ole ollut montaa kommunistia. Porvarit vakoilivat rahasta. Jopa pappeja on paljastunut vakoilusta NL:n hyväksi. Vastaavasti sosialistimaissa oli vakoojia läntiselle kapitalismille. Heitä voi nimittää sos.maissa eläneiksi aikalaispersuiksi eli isänmaan pettureiksi.
      Saksa on esimerkillisesti tutkinut fasistista menneisyyttään ja tehnyt siihen pesäeroa. Sielläkin kuitenkin suuret natsien joukot joutuivat sopeutumaan tavalliseen porvarilliseen demokratiaan. Osa ei sopeutunut ja hekin jättivät natsiperintöä lapsilleen samoin kuin osa natsihenkisistä Suomessa.
      Saksassa on nousemassa uudelleen fasismin aatteita persuismin kaltaisen opin suojissa. Persuismin siksi, että saksalaiset uusnatsit esittävät suomalaispersujen kaltaisia tunnuksia.

      Tehän toimitte lakkautetun PVL natsijärjestön jäsenten värväämiseksi persuihin? Eikö totta. Persuillehan he ovat antaneet äänensä vaaleissa jo nytkin. PVL:n ja Perussuomalaisten monet ohjelmakohdat yhtyvät fasismiluonteessa.

    • Hallaahon.äänestäjä44

      Muistamme, että tarkkaan ottaen Saksa -nimistä valtiota ei ole olemassa on vain liitotasavalta
      jossa

      on demokraattinen länsi-Saksa
      ja natsilainen itä-Saksa, jonka jäänteiden korjaaminen vie ikuisuuden

      Itä-Saksa ei ollut koskaan kansa vaan neuvostovyöhyke
      eli kun neuvostomiehitys loppui, valtio itä-Saksakin loppui

      Vietnamissa tai Kuubassa voi olla kommunismi tai kapitalismi mutta kansallisvaltio säilyy
      koska niissä on kansa, itä-Saksa tai kommunismi ei ole kansa

      ITÄ-SAKSASSA EIVÄT AINOASTAAN STASI JA SISÄMINISTERIÖ OLLEET PULLOLLAAN NATSEJA VAAN MYÖS ITÄ-SAKSAN ULBRICHTIN JA HONECKERIN PUOLUE sed
      OLI TÄYTETTY NATSEILLA nsdap

      natsien olemattomuus oli vain itä-Saksan kommunistijohdon myytti, jolla voitiin perustella se, että mitään ei tarvitse tehdä natsismin kitkemiseksi

    • Anonyymi

      Asekätkennässä oli kysymys varautumisesta Neuvostoliiton miehitysyritykseen. Huoli ei ollut turha, sillä NL miehitti toisen maailmansodan aikana puoli Eurooppaa. Asekätkentä pelasti Suomen neuvostomiehitykseltä, erityisesti sen paljastuminen. Komujen harvalukuista joukkoa harmittaa edelleen neuvostomiehityksen puuttuminen Suomesta. Itäsaksalaisia, puolalaisia, tsekkejä, slovakkeja, unkarilaisia, romanialaisia ja bulgarialaisia neuvostomiehityksen toteutuminen sen sijaan harmitti vietävästi, samoin kuin itsenäisyytensä tyystin menettäneitä virolaisia, latvialaisia ja liettualaisia. Suomalaiset ovat olleet vuosikymmenet kiitollisia siitä, ettei neuvostomiehitystä tullut, komuja lukuunottamatta.

    • Asevarkaus heikensi Suomen sotilaallista asemaan. Aseita ja sotatarvikkeita piilotettiin pitkin maita ja mantuja. Aitonatsimme varastivat aseita pienessä määrin Lapin sodan joukoilta. Natsihenkiset luovuttivat rintamalle vietäviä aseita kapinan valmistelijoille. Fasisti Lauri Törni toimi natsikapinan yhtenä järjestelijänä vielä maaliskuussa 1944.
      Liittoutuneet hyväksyivät aselevon Suomen kanssa syyskuun alussa 1944 ja solmi myöhemmin rauhanehdot. Liittoutuneiden taholta ei ollut sotilaallista uhkaa. Sodan jälkeen porvaristo halusi pelastaa kasvonsa ja kehitti ns. hajavarastoinnin teorian.

      Natsikapinan asiakirjat on hävitetty suurelta osin mutta jossain voi vielä ainestoa löytyä. Saksan SS ja Suomen natsit sopivat aselevon jälkeen kapinasta liittoutuneiden puolelle hypännyttä Suomea vastaan. Saksa lupasi aseita, omat natsit varastivat niitä armeijalta. Tarkoitus oli suistaa rauhaan pyrkivä linja ja yhtyä uudelleen sotaan Saksan kanssa liittoutuneita vastaan. Pieleen meni mutta miksi? Vuoden 1944 lopulla liittoutuneet kolkuttelivat Saksan rajoja. Saksan tappio oli sataprosenttisen selvä. Suomen demokraattinen porvaristo pysyi rauhan kannalla ja ajoi natsiarmeijaa maasta pois.

      Tiedämme, että sotilaallista kapinan järjestämisen korkeinta johtoa löytyi armeijan Päämajasta. Sotilaallinen organisaatio on täysin selvitetty. Matti Lukkarin teoksessa "Asekätkentä" se kerrotaan pilkkuja myöten. Sieltä löytyy myös selviä natseja ja jotka ovat olleet poliittisessa johtoporukassa. Kenraali Airon osuus kapinan tukemisessa on kutakuinkin selvitetty. Airo itse selvittää osuuttaan pienoiskirjasessaan "Puolustustaisteluni" .

      Minä en avannut vanhaa tarinaa, jonka aikoinaan kyllä nostin esiin. Suuria virheitä kirjoituksissani en huomannut. Tietoa haluava voi lukea viestit läpi.

      ps. Kaikki tuomitut asevarkaat eivät luultavasti tienneet, että olivat Saksan fasismin asialla mutta varastivat tietoisesti valtion omaisuutta.

    • Anonyymi

      Stalinin ja hänen kommunistirosvokoplansa suunnitelma Suomen miehityksestä ja suomalaisten orjuuttamisesta oman diktatuurinsa alamaisiksi karahti jälleen kerran kiville kun Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin tiedustelu sai selville isänmaallisten suomalaisten sotilaiden suorittaman aseiden hajavarastoinnin, joka tehtiin nimenomaan Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin mahdollista miehitysyritystä vastustavan sissisodan varalle.

      Ja jälleen kerran jäi myös Otto Suomensyöjä Kuusinen nuolemaan näppejään. Saattaa sen kommunistihanttapulin haamua hiukka kyrsiä, kun koko Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria ei ole enää laisinkaan, mutta itsenäinen monipuoluedemokratia-Suomi se vaan porskuttaa, vieläpä lukuisien kansainvälisten mittarien mukaan kärkipään edistyksellisenä valtiona.

      Tässä on kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden patologisen valehtelun sijaan kovaa faktaa aiheesta.

      https://yle.fi/uutiset/3-7286631

      Kiitos kuuluu kaikille niille isänmaallisille Suomen naisille ja miehille, jotka omalla uhrautuvalla työllään säilyttivät Suomen itsenäisyyden estämällä ase kädessä tai muin tavoin Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin väkivaltaiset yritykset lakkauttaa Suomen itsenäisyys ja alistaa suomalaiset Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin orjuuteen.
      Aseiden hajavarastointi oli eittämättä yksi niistä teoista.
      Kiitos!

      • Anonyymi

        Hyvä artikkeli. Komut laskivat sodan jälkeen liikkeelle paikkaansa pitämättömiä juoruja asekätkennästä, mutta vuosikymmenien kuluessa totuus on voittanut. Partacus lienee viimeisiä väärien huhujen levittäjiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä artikkeli. Komut laskivat sodan jälkeen liikkeelle paikkaansa pitämättömiä juoruja asekätkennästä, mutta vuosikymmenien kuluessa totuus on voittanut. Partacus lienee viimeisiä väärien huhujen levittäjiä.

        Moskovassa vuonna 1918 Venäjän bolsevikkien maailmanvallankumouksen ja kommunismidiktatuurin asiaa ajamaan perustettu SKP ajaa edelleen Venäjän asiaa.
        Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta patologisena valehtelijana kunnostautunut nimimerkki Partacus on kuuliainen Kremlin diktatuurin pikkuapulainen ja juoksupoika.


    • Suomen porvarien oma tutkimus armeijan aseiden varastamisesta kumoaa edellä kirjoittaneiden sepustukset.
      Ensinnäkin NL:n vakoilu ei löytänyt natsisalaliittoa syksyllä 1944. Sen paljasti suomalaiset itse. Toiseksi NL vei heinäkuusta lähtien sotakalustoa ja sotilaita Berliinin rintamalle saatuaan lupauksen rauhanneuvottelujen alkamisesta. O.W. Kuusinen ei siten enempää kuin Stalinkaan suunnitellut Suomen valtaamista. Miksi olisi, kun Suomi siirtyi liittoutuneiden puolelle ja aloitti sodan Saksan natsiarmeijaa vastaan. Varastetut aseet olivat poissa Lapin rintamalta. Natsimme toimivat isänmaamme etuja vastaan,
      Saksalainen fasismi meidän vihollinen tuolloin oli. Natsikapinalla (asevarkaudet) porvaristomme mustin osa pyrki tapattamaan nuorisoamme viimeiseen mieheen Hitlerin puolesta.

      Hokkasfani (kapitalistidiktatuurin edustaja) ja suomalainen uusnatsismi valehtelevat päin näköä. He haluavat turmellla nuorisomme moraalin. Hävytöntä ja iljettävää sakkia.
      Iltalehden parin vuoden takaisessa erikoisnumerossa paljastetaan suomalaisten natsisalaliitto eikä siitä enempää. Hävetkää, jos osaatte.

      • Anonyymi

        Tuosta kun jättää maskirovkan pois, niin ei jää kuin suun aukomista.

        Orjatalouteen ja keskityslrireihin perustuva diktatuuri yritti vallata Suomen 1940-luvulla, mutta Suomi selvisi.

        Putinistien natsi-trollaaminen osoittaa, että oli ehkä virhe kun NL:ää ei tuhottu samalla tavalla kuin natsi-Saksaa. Fasismin perintö muhii edelleen idässä.


    • Lukekaa aloitus ja muutama alkupään viesti, jotka ovat porvarillista tietoa. Saksan fasismi värväsi suomalaisia natseja kukistamaan Suomen aselevon tehneen hallituksen ja saada väestö uudelleen sotaan Neuvostoliittoa (liittoutuneita) vastaan.

    • Aloituksen linkistä:
      "Saksalaiset puolestaan valmistautuivat muodostamaan joukko-osaston heidän puolelleen loikkaavista suomalaisista. Syyskuun 1944 alussa tällaiset osastot päätettiin perustaa sekä Lapissa toimineeseen SS-vuoristodivisioona Nordiin että myöskin Heeresgruppe Nordiin (joka oli osa wehrmachtia eikä SS:ää). Saksassa ollut SS-kapteeni Jouko Itälä komennettiin lokakuun alussa aloittamaan suomalaisten värväys vuoristodivisioona Nordiin Rovaniemellä. Hän sai Suomesta, Saksasta ja vangeiksi jääneiden suomalaisten sotavankileiriltä Norjasta värvätyksi yhteensä vain 68 suomalaista, vajaan komppanian verran. "

      Paitsi, että natsikapinaa järjesteltiin, suomalaissotilaita yritettiin värvätä suoraan Saksan armeijaan.
      Kaikki muu on tiedossa paitsi poliittinen johto, joka toimi salaisesti. Sen paperit joko hävitettiin tai piilotettiin saaliiton paljastuttua. Aseellinen johtoryhmä on esitetty Matti Lukkarin kirjassa "Asekätkentä".
      On selvää että niinkin suuri operaatio kuin 35 000 miehen armeijan varustamistavoite ei voinut tapahtua ilman korkealta tullutta johtamista, armeijasta ja poliittiselta puolelta. Haluaako lukija, että kerron uudelleen natsihenkisen rikoksen varusteluorganisaation? Suojeluskunta lakkautettiin oikeutetusti fasistisena järjestönä.

      Oikeudenkäynnissä ja sen jälkeen sotaporvaristomme muunsi natsisalaliiton nuorten poikien leikiksi.
      Nykyiset natsiliittoa tukevat nuoret ovat edelleen harhautettuja. Heitä pyritään valistamaan poliittisen rikollisuuden tukijaksi vastoin selviä tosiasioita.
      Hokkasfanit ja kapitalistidiktatuurin edustajat ovat paatuneita trolleja, joilta valhe lipsahtaa heidän sitä huomaamatta.

      • Anonyymi

        Uhka oli kova.
        Suomessa oltiin varautui Stalinin miehitykseen ja asekätkentä oli osa valmistautumista veriseen sissisotaan.

        Maskirovka-hämmentäminen on puna-natsien viestintäperiaate.
        Ei siihen epäloogiseen jaaritteluun kannata käyttää aikaa.
        Silmäilemällä tunnistaa aiheen ja tietoa löytyy muualta.


      • Anonyymi

        Sinulla on paljon puhetta, vähän villoja.

        "Asekätkentä oli jatkosodan jälkeen Suomessa suoritettu salainen aseiden hajavarastointioperaatio, jolla pyrittiin mahdollistamaan sissisodankäynti sellaisessa tilanteessa, että Neuvostoliitto miehittäisi maan."
        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Asekätkentä

        Kun aseita alettiin hajavarastoida, toiminta ei ollut laitonta. Komuja se kuitenkin kismitti, koska se aiheutti tilanteen, ettei NL uskaltanut miehittää maata valtavien sissi-iskuin aikaansaatavien tappioiden pelossa. Komut ratkaisivat laillisuusongelman säädättämällä taannehtivan lain, jonka perusteella asekätkijöitä sitten tuomittiin toiminnasta, joka tekohetkellä oli laillista, mutta joka myöhemmin NL:n ja suomalaisten komujen toimesta julistettiin laittomaksi. Asekätkentä pelasti Suomen neuvostomiehitykseltä, joka taas mahdollisti Suomen vaurastumisen sotaa seuranneina vuosikymmeninä. Jostain syystä Suomen vaurastuminen harmittaa suomalaisia komuja. Ilmeisesti he ajattelevat, että NL:n Ladat ja sosialistista realismia edustavat kerrostalot olivat ehdoton ihmiskunnan kehityksen huippu.


    • Anonyymi

      Suomi oli solminut aselevon NL:n kanssa syyskuun alussa 1944. NL vei sotilaita ja sotakalustoa Saksan vastaiselle rintamalle.
      Suomalaiset natsit keräsivät aseita ja sotahinkuisia jatkaakseen sotaa liittoutuneita vastaan. Myöhemmin natsisalaliiton paljastumisen jälkeen porvaristomme keksi asevarkausteeman sijasta sen puolustukselliseksi teoksi. Armeijan aseiden varastaminen oli jo sinänsä vakava rikos. Miksi sitten varastaa armeijalta, joka vielä oli sodassa, tällä kertaa natseja vastaan. Siinähän heikennettiin armeijaa.
      Entä NL:n hyökkäys sen jälkeen kun aselepo oli solmittu yhdessä muiden liittoutuneiden kanssa ja sotakaluston pääosa siirretty pois Suomen rajoilta. Aselevon ehdot olivat aseiden siirtäminen armeijan varastoihin, josta ne olisi ollut tarvittaessa helppo saada.

      Natsisalaliiton järjestämisessä hääri tunnettuja natsejamme. Suojeluskuntalaiset asettivat organisaationsa salaliiton käyttöön.

      Aloituksen linkistä:
      Linkistä:
      "Saksalaiset puolestaan valmistautuivat muodostamaan joukko-osaston heidän puolelleen loikkaavista suomalaisista. Syyskuun 1944 alussa tällaiset osastot päätettiin perustaa sekä Lapissa toimineeseen SS-vuoristodivisioona Nordiin että myöskin Heeresgruppe Nordiin (joka oli osa wehrmachtia eikä SS:ää). Saksassa ollut SS-kapteeni Jouko Itälä komennettiin lokakuun alussa aloittamaan suomalaisten värväys vuoristodivisioona Nordiin Rovaniemellä. Hän sai Suomesta, Saksasta ja vangeiksi jääneiden suomalaisten sotavankileiriltä Norjasta värvätyksi yhteensä vain 68 suomalaista, vajaan komppanian verran. "

      Natsisalaliitto toimi isänmaan etujen vastaisesti, väärän lipun alla. Myöhemmin porvaristomme salasi tietoja ja väärensi tosiasiat mukaisänmaallisuudeksi.
      Nykyiset trollit (natsihenkiset!) jatkavat väärentämistä.

      • Anonyymi

        Lue vaikkapa Wikiartikkeli asekätkennästä - ei mitään mainintaa väittämästäsi "natsikapinasta". Asiaa voi miettiä ihan maalaisjärjelläkin: kumpaan asekätkentä soveltui paremmin, sissisotaan NL:a vastaan vai pikaiseen natsikapinaan Suomen pitämiseksi väkisin tuhon partaalla olevan natsi-Saksan rinnalla? Jos ja kun vastaus on sissisotaan NL:a vastaan, niin voit lakata ihmettelemästä, miksi tieteellisistä artikkeleista ei mielikuvitukselliselle teoriallesi asekätkennästä natsikapinana löydy tukea.


    • Anonyymi

      Ja oiotaanpa sitten jälleen kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen ikävän patologiseksi äitynyttä valehtelua.

      Tosiasia:

      Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin ja Suomessa sen paikallisena konttorina toimineen Suomen kommunistisen puolueen päämäärä oli Suomen ja Neuvoston kommunismidiktatuurin välisen sodan päätyttyä syksyllä 1944 edelleen Suomen itsenäisyyden lakkauttaminen ja maamme pakkoliitto osaksi Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria.

      Tuon estämiseksi aseellisella vastarinnalla Suomen armeijan armeijan upseerit ja muut maamme itsenäisyyttä ajaneet isänmaalliset tahot hajasijoittivat sotilasaseita ja muuta tarvittavaa sotilaallista materiaalia eri puolille Suomea.

      Sen sijaan kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen kotipuolue SKP:n päämäärä oli puolueen syksyn 1918 perustamiohjelmaan kirjattuna aseellinen vallankumous Suomessa, maamme monipuoluedemokratian lakkauttaminen ja kommunismidiktatuurin pystyttäminen sen sijalle.
      Häpeäisitte, kommunismidiktatuurin puuhastelijat, jos teillä sellaista ihmisyyteen kuuluvaa tunne vielä olisi.

      SKP:n ohjelma 1918

      "Suomen kommunistisen puolueen perustavan kokouksen ohjelma. Moskova 29.8. 1918.

      1. Työväen on tarmokkaasti valmistauduttava aseelliseen vallankumoukseen, eikä suinkaan pyrittävä palaamaan siihen vanhaan eduskunnalliseen, ammatilliseen ja osuus- toiminnalliseen taisteluun, jonka kannalla Suomenkin työväenjärjestöt olivat ennen vallankumousta.

      2. Ainoastaan sellainen työväenliike ja toiminta, josta on takeita, että se edistää kommunismin leviämistä sekä työväen tulevan sosialistisen vallankumouksen voitolle pääsyä on hyväksyttävä ja sellaista on tarmokkaasti ajettava; - toisellaisella kannalla esiintyvää toimintaa työväen keskuudessa on jyrkästi tuomittava, paljastettava ja vastustettava.

      3. Vallankumouksen kautta on otettava työväenluokan omiin käsiin kaikki valta ja perustettava rautainen työväen diktatuuri; - on siis pyrittävä porvarillisen valtion hävittämiseen, eikä suinkaan kansanvaltaan, ei ennen vallankumousta, eikä vallankumouksen kautta."

      Tuollaisia rikollisia toimia SKP oli suunnittelemassa Suomelle ja suomalaisille.

      Nykyään kommunistien kannatus Suomessa on soikea nolla(0) ja vielä elossa olevat aktiivit keskittyvät lähinnä ajamaan Venäjän fasismidiktatuurin asiaa sen nöyrinä pikkuapulaisina ja juoksupoikina.

      • Anonyymi

        V. 1944 Suomessa toimineet Moskovan juoksupojat eivät varmaankaan tienneet, että Neuvostoliittoon loikanneista Moskovan juoksupojista noin puolet oli teloitettu Stalinin vainoissa ennen talvisotaa? Olisivatkohan Suomen vankileireillä henkensä säilyttäneet suomalaiskomut olleet yhtä innokkaita tuomitsemaan asekätkijöitä, jos olisivat saaneet tietää aatetoveriensa kohtalon NL:ssa vain muutaman vuotta aiemmin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        V. 1944 Suomessa toimineet Moskovan juoksupojat eivät varmaankaan tienneet, että Neuvostoliittoon loikanneista Moskovan juoksupojista noin puolet oli teloitettu Stalinin vainoissa ennen talvisotaa? Olisivatkohan Suomen vankileireillä henkensä säilyttäneet suomalaiskomut olleet yhtä innokkaita tuomitsemaan asekätkijöitä, jos olisivat saaneet tietää aatetoveriensa kohtalon NL:ssa vain muutaman vuotta aiemmin?

        "V. 1944 Suomessa toimineet Moskovan juoksupojat eivät varmaankaan tienneet, että Neuvostoliittoon loikanneista Moskovan juoksupojista noin puolet oli teloitettu Stalinin vainoissa ennen talvisotaa?"

        Kyllä se oli jo Suomessa tiedossa, olihan Arvo "Poika" Tuominen tullut Ruotsiin ennen talvisotaa ja sana levisi.
        Myös Neuvostoliiton kommunismidiktatuurista takaisin loikanneet suomalaiset kertoivat karmeita tarinoitaan tuosta "työväen paratiisista", josta oli tehty kauhukabinetti.

        Jostain syystä SKP kuitenkin piilottelee edelleen NKP:n vuonna 1960 puolueen silloiselle johdolle luovuttamaa 800-sivuista dokumenttikokonaisuutta kommunistidiktaattori Josif Stalinin vainojen suomalaisuhreista.

        Mikäli Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri olisi onnistunut Suomen miehityksessä ja alistamisessa oman diktatuurinsa orjuuteen, mikä oli myös Suomen kommunistiselle puolueelle Moskovasta määrätty tehtävä, olisi noita vainoja kokeneet sadattuhannet ja miljoonat miehitetyn ja alistetun Suomen asukkaat.

        Kiitos kuuluu kaikille niille urheille, isänmaallisille naisille ja miehille, jotka sekä sotatantereilla että rauhan tultua varmistivat sen ettei SKP:lle määrätty tehtävä koskaan toteutunut.
        Aseiden hajavarastointi oli yksi merkittävä tekijä Suomen itsenäisyyden ja vapauden säilyttämisessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "V. 1944 Suomessa toimineet Moskovan juoksupojat eivät varmaankaan tienneet, että Neuvostoliittoon loikanneista Moskovan juoksupojista noin puolet oli teloitettu Stalinin vainoissa ennen talvisotaa?"

        Kyllä se oli jo Suomessa tiedossa, olihan Arvo "Poika" Tuominen tullut Ruotsiin ennen talvisotaa ja sana levisi.
        Myös Neuvostoliiton kommunismidiktatuurista takaisin loikanneet suomalaiset kertoivat karmeita tarinoitaan tuosta "työväen paratiisista", josta oli tehty kauhukabinetti.

        Jostain syystä SKP kuitenkin piilottelee edelleen NKP:n vuonna 1960 puolueen silloiselle johdolle luovuttamaa 800-sivuista dokumenttikokonaisuutta kommunistidiktaattori Josif Stalinin vainojen suomalaisuhreista.

        Mikäli Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri olisi onnistunut Suomen miehityksessä ja alistamisessa oman diktatuurinsa orjuuteen, mikä oli myös Suomen kommunistiselle puolueelle Moskovasta määrätty tehtävä, olisi noita vainoja kokeneet sadattuhannet ja miljoonat miehitetyn ja alistetun Suomen asukkaat.

        Kiitos kuuluu kaikille niille urheille, isänmaallisille naisille ja miehille, jotka sekä sotatantereilla että rauhan tultua varmistivat sen ettei SKP:lle määrätty tehtävä koskaan toteutunut.
        Aseiden hajavarastointi oli yksi merkittävä tekijä Suomen itsenäisyyden ja vapauden säilyttämisessä.

        Arvo Poika Tuominen ei kelpaa mihinkään historian analyysiin. Suomen porvarilliset historioitsijat ovat todenneet hänet valehtelijaksi. Valehteli saadakseen jonkun viran ja toimeentulon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvo Poika Tuominen ei kelpaa mihinkään historian analyysiin. Suomen porvarilliset historioitsijat ovat todenneet hänet valehtelijaksi. Valehteli saadakseen jonkun viran ja toimeentulon.

        On hän ainakin tämän palstan pääkomua luotettavampi lähteenä.


    • Suomalaiset uusnatsit tapojensa mukaisesti kirjoittavat aloitusten aiheiden sivuitse.
      Heidän häpeäkseen koituu tässä tapauksessa ja monissa muissa tarinoissa porvarillisen historiankirjoituksen vääristely. He kumoavat tosiasiat silloin kun fasismia syyllistetään. Siihenkään se ei lopu. He tyrmäävät tyystin Ilta-Sanomien ja ja Iltalehden erikoisnumerot aikaväliltä 1918 -1944. Vaikka niissä on mukana puppuakin niin artikkeleiden sisältä löytyy faktatietoa suomalaisesta fasismista ja varsinkin 1944/45 natsisalaliitosta.

      Natsisalaliitosta 1944/45 kertoo yksityiskohtaisesti Ilta-Sanomien erikoisnumero "Asekätkijät" (28.1.2016). Kommunistit olisivat julkaisseet faktat verekseltään, jos olisivat tiennet sen mitä Ilta-Sanomat tiesi kertoa vuonna 2016.
      Vapaan Suomen liitto niminen natsijärjestö piti sisällään pienempiä natsipuolueita. Se rakensi yhteydet armeijaan (kenr. Airoon)Saksaan ja johtaviin politiikkoihimme. VSL aloitti sotilaiden värväyksen ja sitten asevarkaudet jota Suojeluskuntajärjestö suojeli, tuki ja auttoi. VSL rakensi maanalaisen radionkin, jossa kehotti kansaa nousemaan kapinaan rauhan tehnyttä hallitusta vastaan.
      Kaikki muu tiedetään paitsi VSL:n johtonimet ja ne porvaritpoliitikot, jotka tukivat demokraattisen hallituksen kaatamista ja ryhtymistä uudelleen sotaan Saksan natsien puolella. Ne on salattu hyvin mutta löytynevät aikanaan. Vahinko on siinä rikos ja valhe ovat jo nyt eläneet liian kauan.

      • Anonyymi

        Suomessa saattoi olla pieni määrä ihmisiä, jotka eivät olisi olleet innokkaita lopettamaan Suomen erillissotaa Neuvostoliittoa vastaan, sillä Saksan aseapu oli muodostunut Suomelle ratkaisevan tärkeäksi taistelussa Neuvostoliittoa vastaan. Suomella oli tavallaan kunniavelka Saksalle. Ryti uhrasi itsensä varmistaakseen aseavun antamalla "henkilökohtaiset takuut" Suomen pysymisestä sodassa ja varmistaen etukäteen, ettei sormet ristissä annettu lupaus sido hänen seuraajaansa. Olihan se tietty vähän ruma temppu, mutta Aatu oli itse pettänyt ihailijansa Josif Stalinin rikkomalla hänen kanssa tekemänsä hyökkäämättömyyssopimuksen, joten sodassa ja rakkaudessa kaikki oli ollut aiemminkin sallittua. Asekätkennän motiivi mahdollinen kunniavelka Saksalle ei ollut, älä vääristele historiaa. Älä siis sekoita keskenään kahta asiaa: tahoja, jotka kokivat kunniavelkaa saksalaisia kohtaan heidän aseavustaan ja tahoja, jotka hajavarastoivat aseet sissisotaa varten Neuvostoliiton miehityksen varalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa saattoi olla pieni määrä ihmisiä, jotka eivät olisi olleet innokkaita lopettamaan Suomen erillissotaa Neuvostoliittoa vastaan, sillä Saksan aseapu oli muodostunut Suomelle ratkaisevan tärkeäksi taistelussa Neuvostoliittoa vastaan. Suomella oli tavallaan kunniavelka Saksalle. Ryti uhrasi itsensä varmistaakseen aseavun antamalla "henkilökohtaiset takuut" Suomen pysymisestä sodassa ja varmistaen etukäteen, ettei sormet ristissä annettu lupaus sido hänen seuraajaansa. Olihan se tietty vähän ruma temppu, mutta Aatu oli itse pettänyt ihailijansa Josif Stalinin rikkomalla hänen kanssa tekemänsä hyökkäämättömyyssopimuksen, joten sodassa ja rakkaudessa kaikki oli ollut aiemminkin sallittua. Asekätkennän motiivi mahdollinen kunniavelka Saksalle ei ollut, älä vääristele historiaa. Älä siis sekoita keskenään kahta asiaa: tahoja, jotka kokivat kunniavelkaa saksalaisia kohtaan heidän aseavustaan ja tahoja, jotka hajavarastoivat aseet sissisotaa varten Neuvostoliiton miehityksen varalta.

        Hyvin tehty kooste aseiden hajavarastoinnin syistä ja lopun ytimekäs > "sissisotaa varten Neuvostoliiton miehityksen varalta."

        Stalin oli antanut syksyllä 1944 Andrei Zhdanoville tehtäväksi hoitaa Suomen miehitys samalla tavalla kuin Virossa kesäkuussa 1940, mutta tämä epäonnistui, yhden tärkeimmistä syistä oltua sen kun hän sai tietoonsa suomalaisten valmistaumisesta sissisotaan mikäli sellaista yritettäisi.

        Suomalaisten selvä enemmistö vastusti Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin miehitysyrityksiä niin sotarintamilla kuin sitten rauhan tultuakin, ja se säilytti maamme monipuoluedmokratian, itsenäisyyden ja vapauden, mitkä ovat tekijöitä tämän päivän Suomen useilla kansainvälisillä mittareilla mitaten kärkimaita valtiollisessa onnistumisessa ja yhteiskunnan toimivuudessa, kun taas nyky-Venäjän sotaisa fasismi on suoraa jatkumoa maan aiempaan diktatuuriin Neuvostoliiton vuosikymmeninä.

        On muistettava se tosiasia, että Hitlerin Saksa ja Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri olivat olleet elokuun 1939 keskinäisellä hyökkäämättömyys- ja etupiirisopmuksellaan liittolaisia ja sitten syyskuussa Puolaan hyökättyään jo aseveljiä ja tietysti toisen maailmansodan aloittajat Euroopassa.

        Jos Neuvostoliitto olisi kesällä 1939 tarttunut Ranskan ja Iso-Britannian tarjoukseen Hitlerin Saksan laajentumishalua patoavasta kolmivaltasopimuksesta, olisi historia saanut toisen käänten, eikä toista maailmansotaa Euroopassa olisi ehkä käytykään.

        Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri halusi kuitenkin Saksan joutuvan armottomaan, kuluttavaan sotaan Ranskaa ja Iso-Britanniaa vastaan, heikentämään kaikkia kolmea, jonka jälkeen Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri olisi itse miehittänyt koko sodan näännyttämän Länsi-Euroopan ja alistanut kaikki sen maat oman diktatuurinsa orjuuteen.
        Siinä olisi toteutunut Vjatsheslav Molotovin Liettuan ulkoministeri Vincas Kreve-Mickevičiukselle 30. kesäkuuta 1940 Moskovassa latelema synkkä ilmoitus:

        "Sen vuoksi teidän tulisi nyt alkaa perehdyttää kansaanne neuvostojärjestelmään, joka tulevaisuudessa tulee hallitsemaan kaikkialla Euroopassa ja jota tullaan toteuttamaan nopeammin joissakin paikoissa, kuten Baltian maissa ja myöhemmin muualla.”

        Nämä mitä kirjoitin, ovat historiallisia tosiasioita, eikä täällä uutterasti kommentoivan kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen patologinen valehtelu niitä muuksi muuta.


    • Edellinen kirjoittaja. Älkää muuntako historian todellisuutta. Lukekaa vaikka mainitut Iltalehden ja Ilta-Sanomien erikoisnumerot. Fasismin voimakas olemassaolo maassamme on tosiasia. Ilman fasismia olisimme sotineet alun alkaen liittoutuneiden puolella saksalaista, italialaista ja muuta fasismia vastaan.
      Meillä ei ollut mitään kunniavelkaa natseille. Tarkoitatte sillä suomalaisten natsien pelastamista. He menettivät kunniansa asettumalla Hitlerin puolelle liittoutuneita vastaan ja pakottivat rahvaan sotimaan Hitlerin voiton puolesta.

      Suomessa oli suuri määrä fasismia kannattavia kansalaisia. Suomi fasistisoitui pitkälle 20 kymmenessä vuodessa.
      Stalin ei järjestänyt Suomeen natsikapinaa niinkuin yritätte väittää. Suomalaiset natsit järjestivät kapinaa rauhaan suostunutta hallitustamme kohtaan.
      Heillle kävi köpelösti siksi, että aika loppui. Liittoutuneet marssivat Berliiniä kohti nopeammin kuin silloiset natsimme värväsivät kapina-armeijaa.

      Tässä ei syytellä silloisten natsien lapsia, lasten lapsia ja lastenlastenlapsia. Suomi olisi ilman muuta ollut sodassa liittoutuneiden puolella mutta liian vahva fasistinen, poliittinen porvaristo valitsi mustan hevosen.
      Valitettavasti nyt ollaan tekemässä toista samantyyppistä murhenäytelmää. Ollaan myymässä ihmisoikeuksia päästäksemme sellaiseen sotajärjestöön, joka polkee niitä kaiken aikaa.

      • Anonyymi

        Olen saattanut lukeakin mainitsemasi erikoisnumerot, varmuutta siitä ei kuitenkaan ole, kun on vuosien saatossa tullut luettua paljon historia-aiheisia erikoisnumeroita. Jos kyseessä on samat artikkelit, niin niistä ei sen mukaan mitä muistan, saa tukea aseiden hajavarastoinnille "natsikapinana". Ei päähänpinttymäsi todistu oikeaksi, vaikka kirjoittaisit siitä satoja pitkiä viestejä. Se on toki ikivanha "olen muuten sitä mieltä, että Karthago on tuhottava" -jankutustaktiikka.


      • Anonyymi

        Ja oiotaanpa sitten jälleen kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen ikävän patologiseksi äitynyttä valehtelua.

        Hitlerin Saksa ja Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri olivat syksyllä 1939 liittolaisia ja Puolaan hyökättyään ja sen yhdessä tuumin ja sovitusti jaettuaan jo aseveljiä ja toisen maailmansodan aloittajia Euroopassa.

        Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin ulkoasiain kansankomissaari Vjatsheslav Molotov piti puheen Neuvostoliiton korkeimman neuvoston istunnossa lokakuussa 1939.

        Puheessaan Molotov moitti ankarasti Ranskaa ja Iso-Britanniaa näiden maiden sodanjulistuksesta Hitlerin Saksalle. Olivat kuulemma järjettömiä ja sen lisäksi rikollisia sellaisen tempun tehtyään.


        "Viime aikoina Englannin ja Ranskan hallitsevat piirit ovat yrittäneet esiintyä kansojen demokraattisten oikeuksien puolustajina hitlerismiä vastaan, lisäksi Englannin hallitus julisti, että sille Saksan vastaisen sodan päämäärä on muka, ei enempää eikä vähempää, kuin ”hitlerismin kukistaminen”.

        -

        "Mutta sellaiselle sodalle ei ole minkäänlaista oikeutusta. Hitlerismin ideologian, niin kuin kaikki muutkin ideologiset järjestelmät, voi hyväksyä tai hylätä, se riippuu poliittisista mielipiteistä. Mutta kuka tahansa ymmärtää, että ideologiaa ei voi tuhota väkivalloin, sitä ei voi lopettaa sodalla. Siksi ei ole vain järjetöntä vaan myös rikollista
        käydä sen kaltaista sotaa kuin on sota ”hitlerismin tuhoamiseksi”, joka peitetään "demokratiaa" puolustavan väärän lipun alle."

        https://www.histdoc.net/pdf/molotov_31101939.pdf

        Jotta sellaista Punatähden ja Hakaristin liittolaisuutta syksyllä 1939, kun Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri valmistautui jo hyökkäämään Suomeen alistaakseen suomalaiset oman diktatuurinsa orjuuteen.
        Myttyyn meni se Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin suunnitelma, kuten tiedämme, eikä koko kommunismikyhäelmää enää ole.

        Neuvostoliiton kommunismiduktatuurin hyökättyä Suomeen, antoi Saksan ulkoministeriö maansa lähetystöille ohjeet, joissa se kehotti välttämään neuvostovastaisia sävyjä ja korostamaan Suomen puolueettomuuden ja Saksa-kielteisyyden aiheuttamaa haittaa(!).

        https://www.histdoc.net/pdf/NaSo1939-12-02.pdf


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja oiotaanpa sitten jälleen kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen ikävän patologiseksi äitynyttä valehtelua.

        Hitlerin Saksa ja Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri olivat syksyllä 1939 liittolaisia ja Puolaan hyökättyään ja sen yhdessä tuumin ja sovitusti jaettuaan jo aseveljiä ja toisen maailmansodan aloittajia Euroopassa.

        Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin ulkoasiain kansankomissaari Vjatsheslav Molotov piti puheen Neuvostoliiton korkeimman neuvoston istunnossa lokakuussa 1939.

        Puheessaan Molotov moitti ankarasti Ranskaa ja Iso-Britanniaa näiden maiden sodanjulistuksesta Hitlerin Saksalle. Olivat kuulemma järjettömiä ja sen lisäksi rikollisia sellaisen tempun tehtyään.


        "Viime aikoina Englannin ja Ranskan hallitsevat piirit ovat yrittäneet esiintyä kansojen demokraattisten oikeuksien puolustajina hitlerismiä vastaan, lisäksi Englannin hallitus julisti, että sille Saksan vastaisen sodan päämäärä on muka, ei enempää eikä vähempää, kuin ”hitlerismin kukistaminen”.

        -

        "Mutta sellaiselle sodalle ei ole minkäänlaista oikeutusta. Hitlerismin ideologian, niin kuin kaikki muutkin ideologiset järjestelmät, voi hyväksyä tai hylätä, se riippuu poliittisista mielipiteistä. Mutta kuka tahansa ymmärtää, että ideologiaa ei voi tuhota väkivalloin, sitä ei voi lopettaa sodalla. Siksi ei ole vain järjetöntä vaan myös rikollista
        käydä sen kaltaista sotaa kuin on sota ”hitlerismin tuhoamiseksi”, joka peitetään "demokratiaa" puolustavan väärän lipun alle."

        https://www.histdoc.net/pdf/molotov_31101939.pdf

        Jotta sellaista Punatähden ja Hakaristin liittolaisuutta syksyllä 1939, kun Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri valmistautui jo hyökkäämään Suomeen alistaakseen suomalaiset oman diktatuurinsa orjuuteen.
        Myttyyn meni se Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin suunnitelma, kuten tiedämme, eikä koko kommunismikyhäelmää enää ole.

        Neuvostoliiton kommunismiduktatuurin hyökättyä Suomeen, antoi Saksan ulkoministeriö maansa lähetystöille ohjeet, joissa se kehotti välttämään neuvostovastaisia sävyjä ja korostamaan Suomen puolueettomuuden ja Saksa-kielteisyyden aiheuttamaa haittaa(!).

        https://www.histdoc.net/pdf/NaSo1939-12-02.pdf

        Todellinen natsisalaliitto tehtiin Stalinin ja Hitlerin kesken valtuutettujen ulkoministerien Molotovin ja Ribbentroppin allekirjoituksilla. Natsisalaliiton muodosti hyökkäämättömyyssopimuksen salainen lisäpöytäkirja. Ehkä Partacus sotket tähän?


      • Suomessa ei Partacusi ollut natsikapinaa mutta veljesi punanatsit kyllä siihen tähtäsivät jotta kommuismin paratiisin kurjuus olisi saatu koko kansalle sinunkin lisäksesi!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6283
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4016
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2436
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1423
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe