Mitä tietoja tarkistatte ennen tapaamista naiset?

Kysymysnaisille

Otsikossa olikin kysymys. Mitä tietoja tarkistatte ennen kuin tapaatte miehen? Itselläni moni tapaaminen tyssää tähän vaiheeseen kun löytyy lähemmässä tarkastelussa kaikenlaista kummallista. Myös se että henkilöstä ei löydy mitään ei lupaa hyvää.

11

399

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastauksiakaivataan

      Erittäin tärkeä asia ja asiallinen kysymys. Missä vastaukset? Monilla naisilla ainut selkeä tieto on ikä, ja teksti ympäripyöreää haaveilua. Harvoin kuvistakaan saa oleellista lisätietoa. Ovatko miehet yhtä salaperäisiä?

      • ioti5950yu8r6wyy

        "Ovatko miehet yhtä salaperäisiä?"

        Itseasiassa olen pitänyt kunnia-asiana itselleni sitä, että netistä ei löydy itsestäni juuri mitään. Luottamustehtävieni takia on jotkut lehtikuvaajat kuvanneet, ja tehneet juttua paikallisesti tiedotteisiin eli lehtiin, joiden jakelu on rajattu esim "vain jäsenistölle" joka rajoittuu Suomessa alle 25.000 ihmiseen.
        Olisin pitänyt suurena epäluottamuslauseena itseäni kohtaan, jos joku olisi halunnut "netistä" löytää jotain taustojani. (Asenteella että eikö "sanani riitä, tai nimeni ole vakuus).
        Myöhemmin tajusin että hörhöjä ja hulluja on niin paljon, ettei voi toisaalta moittia vaikka joku olisi "ylivaruillaan".
        En ole deittimaailmassa mukana, mutta kirjoitan ajatuksella että "jos olisin, niin..."
        Jos edellytys olisi että netistä pitää jotakin löytyä, niin ilmeisesti omalla kohdallani tapaamispaikat olisivat sitten netin ulkopuolella.
        (Koiralenkillä, ruokakaupassa, kauppakeskuksissa, ravintoloissa ja kuppiloissa)
        Hyvä tietää että tänä päivänä näin...


    • TässäEsim

      Aiemmin, nettideittailun alkuaikoina selvitin miesten taustoja niin paljon kuin mahdollista. Tästä huolimatta vastaan tullut niin paljon valehtelijoita/monen naisen kanssa vehtaavia/varattuja/ties mitä päihdeongelmaisia ym. että en ole enää viitsinyt selvittää mtn ennen tapaamista. Vasta jos tavataan useampi kerta ja vaisto varoittaa (on aina ollut oikeassa) alan stalkkaamaan taustat.

      Itselläni on aina deittiprofiilissa joku FB:n julkinen kuva, että fiksu mies löytää minut sitä kautta.

      • Kysymysnaisille

        Eikö selvittämisen idea nimenomaan ole löytää nämä ei toivotut henkilöt, tietenkään kaikkia ei pidä selvittää vain ne minkä tapaamista harkitsee ja se on pieni vaiva jos edessä voi olla vuosien ongelmia. Sekään ei takaa tietenkään sitä että henkilöllä ei olisi luurankoja kaapissa, sekin on koettu.


      • TässäEsim
        Kysymysnaisille kirjoitti:

        Eikö selvittämisen idea nimenomaan ole löytää nämä ei toivotut henkilöt, tietenkään kaikkia ei pidä selvittää vain ne minkä tapaamista harkitsee ja se on pieni vaiva jos edessä voi olla vuosien ongelmia. Sekään ei takaa tietenkään sitä että henkilöllä ei olisi luurankoja kaapissa, sekin on koettu.

        Kirjoitin kai epäselvästi... Taustojen selvittäminen ei korreloinut miehen luotettavuuden kanssa ollenkaan. Siksi koen sen ajan haaskaukseksi. Vasta oma vaisto alkoi varoittaa jos oli jtn salattavaa. Niitä ei stalkkaamalla saanut selvitettyä "ennalta".

        Tyyppiesimerkki on vaikka sellainen, että ystävän työkaveri, joka on työpaikalla todella hyvä tyyppi ja sekä.miehet että naiset pitää häntä "kivana ja rehtinä" onkin deittaillessa täysi kusipää. Näin on käynyt mulle monta krt, ja kavereille myös.


      • Kysymysnaisille

        Tuo on totta myös. Itse olen löytänyt ihan entisiä uhreja ja väkivaltarikoksiin liitettyjä ihmisiä. En todellakaan aio joutua puolustamaan itseäni väkivalloin tai alkaa pitää asetta mukana normaalina osana pukeutumistani mies valintani takia.


    • Vastausnaiselta

      On paljon ihmisiä, joista ei löydy googlettamalla yhtään mitään tietoa. Se on pikemminkin hyvä kuin huono merkki. Muita selvityksiä onkin jo vaikeampi tehdä, jos ei ole yhteisiä tuttuja. Toki voi soitella kaikki Suomen käräjäoikeudet läpi ja kysellä, onko tuomioita. Jos mitään ei löydy, on silti mahdollista että mies on tehnyt joskus rikoksen ja vaihtanut sen jälkeen nimensä.

    • Laiska_nainen

      En mitään, sillä menen trefeille aina ilman etukäteistietoa. Mies tietää minusta korkeintaan nimen. Treffeillä on aina yleinen paikka. Minut tunnistaa vaatteista tai korkeintaan autosta. Auton rekisteritiedot ovat salaiset. En todellakaan viitsi nähdä vaivaa yksien tai edes kaksien treffien vuoksi.

    • herkkusuus

      Verotiedot käyn tarkistamassa.

    • Neitinen37

      Kuulustelen miestä onko mies sinkku sillä kymmenestä miehestä kahdeksan on varattuja.

      • wfgugyfuwg

        Omalla kohdallani ns "varattuudella" ei ole merkitystä, koska odotan vain että koska tuo kaamea noita ja huuhkaja suvaitsisi poistua elämästäni


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe