Varokaa harhaanjohtajia

matkaopas

Kuljeksin taannoin netin lukemattomilla poluilla ja törmäsin uuteen kristilliseen yhdistykseen: Palvottu ry. Yhdistyksen kotisivuilla ( https://www.palvottu.com/saannot/ ) kerrotaan, että yhdistyksen tarkoituksena on levittää evankeliumia ylösnousseesta Jeesuksesta sekä opettaa Jumalan ylistämisestä ja palvonnasta toimien Suomessa ja ulkomailla.

Yhdistyksen toimintakertomuksessa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä. Yksi pieni yksityiskohta pisti kuitenkin silmään: yhdistyksen perustajat tekevät tiivistä työtä Rakkauden kosketus ry:n kanssa. Rakkauden kosketus ry tunnetaan paremmin Aulikki ja Veijo Piipposen luomuksena.

On vaikea uskoa, että vuosia Piipposten vanavedessä kulkeneet ylistäjät voisivat levittää tervettä opetusta. Nimet vaihtuvat ( https://www.kruunattu.com/ ), mutta epäterveestä opista ovat aina seuranneet epäterve usko ja elämä. Ihmiset ovat tekojensa summa, ei enempää eikä vähempää.

72

1984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voihanvitalis

      Ps.148:3-4 Ylistäkää häntä, aurinko ja kuu, ylistäkää häntä, kaikki kirkkaat tähdet. Ylistäkää häntä, te taivasten taivaat, ja vedet taivasten päällä.

      • Anonyymi

        Ovatko valehtelijat ja synnintekijät niitä kirkkaita tähtiä, joiden kuuluu ylistää?


    • Nettitieto

      Palvottu ry: 4. Liittymis-ja jäsenmaksut. Varsinaisilta jäseniltä voidaan periä jäsenmaksu, jonka suuruuden päättää yhdistyksen vuosikokous. Kunniajäseneltä voidaan periä eri suuruista maksua kuin varsinaisilta jäseniltä, ja sen suuruuden päättää yhdistyksen vuosikokous.

      • porvari

        Haluan liittyä kunniajäseneksi, raha ei ole ongelma 😁


      • HenkiJaLiha

        Jaak.2:1."..Veljeni, älköön teidän uskonne meidän kirkastettuun Herraamme, Jeesukseen Kristukseen, olko sellainen, joka katsoo henkilöön. 2. Sillä jos kokoukseenne tulee mies, kultasormus sormessa ja loistavassa puvussa, ja tulee myös köyhä ryysyissä, 3. ja te katsotte loistavapukuisen puoleen ja sanotte: "Istu sinä tähän mukavasti", ja köyhälle sanotte: "Seiso sinä tuossa", tahi: "Istu tähän jalkajakkarani viereen", 4. niin ettekö ole joutuneet ristiriitaan itsenne kanssa, ja eikö teistä ole tullut väärämielisiä tuomareita?

        5. Kuulkaa, rakkaat veljeni. Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat? 6. Mutta te olette häväisseet köyhän. Eivätkö juuri rikkaat teitä sorra, ja eivätkö juuri he vedä teitä tuomioistuimien eteen? 7. Eivätkö juuri he pilkkaa sitä jaloa nimeä, joka on lausuttu teidän ylitsenne? 8. Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi", niin te hyvin teette; 9. mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainrikkojia.

        10. Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin. 11. Sillä hän, joka on sanonut: "Älä tee huorin", on myös sanonut: "Älä tapa"; jos et teekään huorin, mutta tapat, olet lainrikkoja. 12. Puhukaa niin ja tehkää niin kuin ne, jotka vapauden laki on tuomitseva. 13. Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi..."

        Room.13:7.".. Antakaa kaikille, mitä annettava on: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia. 8. Älkää olko kenellekään mitään velkaa, muuta kuin että toisianne rakastatte; sillä joka toistansa rakastaa, se on lain täyttänyt. 9. Sillä nämä: "Älä tee huorin, älä tapa, älä varasta, älä himoitse", ja mikä muu käsky tahansa, ne sisältyvät kaikki tähän sanaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi". 10. Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys..." ( "..on rakkaus lain täyttämys.." --lain päämäärä )

        Joh.15:12.".. Tämä on minun käskyni, että te rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut. 13. Sen suurempaa rakkautta ei ole kenelläkään, kuin että hän antaa henkensä ystäväinsä edestä..."

        Gal.5: 13.".. Te olette näet kutsutut vapauteen, veljet; älkää vain salliko vapauden olla yllykkeeksi lihalle, vaan palvelkaa toisianne rakkaudessa. 14. Sillä kaikki laki on täytetty yhdessä käskysanassa, tässä: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi"..."

        Gal.5: 13.".. Te olette näet kutsutut vapauteen, veljet; älkää vain salliko vapauden olla yllykkeeksi lihalle, vaan palvelkaa toisianne rakkaudessa. 14. Sillä kaikki laki on täytetty yhdessä käskysanassa, tässä: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi". 15. Mutta jos te purette ja syötte toisianne, katsokaa, ettette toinen toistanne perin hävitä. 16. Minä sanon: vaeltakaa Hengessä, niin ette lihan himoa täytä. 17. Sillä liha himoitsee Henkeä vastaan, ja Henki lihaa vastaan; nämä ovat nimittäin toisiansa vastaan, niin että te ette tee sitä, mitä tahdotte.

        18. Mutta jos te olette Hengen kuljetettavina, niin ette ole lain alla. 19. Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, 20. epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, 21. kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa. 22. Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen. 23. Sellaista vastaan ei ole laki. 24. Ja ne, jotka ovat Kristuksen Jeesuksen omat, ovat ristiinnaulinneet lihansa himoineen ja haluineen. 25. Jos me Hengessä elämme, niin myös Hengessä vaeltakaamme..."


      • Hmmmmmmm
        porvari kirjoitti:

        Haluan liittyä kunniajäseneksi, raha ei ole ongelma 😁

        Minäki haluan. Kuka lainais rahaa ?


    • Kunnia.Piipposille

      Mitä vikaa Piipposissa? Aloittaja lienee synnitön vai mitä?

      • Anonyymi

        On eriasteisia syntejä, piipposten synnit ovat vakavammasta päästä.


    • vero.karhu

      Palvottu ry:n tietoja ei löydy patentti- ja rekisterihallituksen järjestelmästä. Yhdistyksellä ei siis ole voimassa olevaa y-tunnusta ja siten yhdistys on lain silmissä laiton, rahankeräysluvan puuttumisesta puhumattakaan.

      Lähde: https://tietopalvelu.ytj.fi/

      • ProLex

      • tarkastelua

        Sinä et hoksannut lukiessasi, että kyse on jäsenmaksusta. RY- voi kerätä jäsenmaksut aivan laillisesti.
        Sitten YTJ- sivuista "verokarhulle" oppia ja opetusta.

        Y-tunnus yhdistykselle

        Kun aatteellinen yhdistys merkitään yhdistysrekisteriin, se ei saa Y-tunnusta vaan kuusinumeroisen rekisterinumeron. Yhdistysrekisteri ei kuulu YTJ-järjestelmään.

        Aatteelliselle yhdistykselle annetaan kuitenkin Y-tunnus, jos yhdistys rekisteröidään PRH:n kaupparekisteriin tai Verohallinnon arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin.


    • niinpä_

      Sana palvottu tarkoittaa sellaista, jota itseään palvotaan. Siis seurakunnan nimi on sikäli huonosti valittu, että se voi antaa sellaisen väärän kuvan, että seurakuntaa itseään palvotaan. Oli niin tai näin, niin seurakunnan nimi on kummallinen.

      • vaatimaton

        Ensin oli Kruunattu, nyt Palvottu. Seuraavaksi ehkä Voideltu jne. Nimet taitavat kuvata kristityn ihmisen johdonmukaista kasvamista Jeesuksen Kristuksen kaltaisuuteen. Veijo on itsekin sanonut, että hän on Jumalan Voideltu. Aika korkealle ja vaatimattomasti hän itseään luokittelee, melkeinpä Jumalan kaltaiseksi.


      • Anonyymi
        vaatimaton kirjoitti:

        Ensin oli Kruunattu, nyt Palvottu. Seuraavaksi ehkä Voideltu jne. Nimet taitavat kuvata kristityn ihmisen johdonmukaista kasvamista Jeesuksen Kristuksen kaltaisuuteen. Veijo on itsekin sanonut, että hän on Jumalan Voideltu. Aika korkealle ja vaatimattomasti hän itseään luokittelee, melkeinpä Jumalan kaltaiseksi.

        Itsensä voidelluksi julistaminen on sama kuin väärä kristus, joista Jeesus itse varoitti. Näiden tuleminen tapahtuu juuri Hänen takaisintulonsa alla!!

        Eli niin Veijo kuin muutkin voidellut, ovat VÄÄRIÄ KRISTUKSIA, joita pitää karttaa kuin ruttoa!


    • uusipalvottu

      "....Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi perustaa ja ylläpitää nettikauppaa ja myydä toimintaansa tukevia tuotteita ja palveluita, voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja, omistaa toimintaansa varten tarpeellista irtainta ja kiinteää omaisuutta, toimeenpanna asianomaisen luvan saatuaan arpajaisia ja rahankeräyksiä ... Yhdistys voi kerätä varoja kannattajilta, julkisilta viranomaisilta, säätiöiltä, yhdistyksiltä, ja yrityksiltä sponsorointina. Yhdistys voi kerätä lahjoituksia tilaisuuksissaan tavalla ja siinä laajuudessa, ettei sitä pidetä varsinaisena rahankeräyksenä. Yhdistys toimii voittoa tavoittelematta...."
      Mikä on tämä yhdistys? Mitä tarkoittaa " ei varsinainen rahankeräys" Mikä keräys se sitten? Eikö uskova voi palvoa Jumalaa ilman tälläisiä jarjestöjä? Pitääkö käydä tanssikoulua että osaa palvoa Jumalaa, tai muuta ylistyskoulua? Onko tämä vain uusi tapa kerätä rahaa ?

    • KALLEjaMANNE

      Konstit on monet sanoi AKKA, kun kissalla pöytää pyyhki. Rahalla SAA, ja hevosella PIÄSÖÖ. Jeesusko keräsi rahaa kansalta. Kyllä tosikristityt tiesivät milloin heidän veljensä ja sisarensa jotakin tarvitsivat. Ei heiltä kerjätty rahaa. Malmin manne sanoi
      KALLELLE, katoo, tuu siekii kirkkoo, laulaat kauniit laului, sit hyö jakkaa rahhaa haavil, miekii sai kolkyt euroo, LOL.

    • rahastustako

      Nämä Palvottu-yhdistyksen takana olevat henkilöt ovat täysin tuntemattomia. Onko heillä tarvittavaa koulutusta tai muita meriittejä, vai riittääkö nykyisin yksi kotisohvalla nopeasti kyhätty ylistysbiisi opettamiseen, tanssikoulun perustamiseen ym. toimintaan sekä sekä kaikkein tärkeimpään: rahan ja muiden omaisuuden keräämiseen?

    • raha.puhuu

      Ote Palvottu ry:n säännöistä:

      "Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi:

      - perustaa ja ylläpitää nettikauppaa ja myydä toimintaansa tukevia tuotteita ja palveluita
      - ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja
      - omistaa toimintaansa varten tarpeellista irtainta ja kiinteää omaisuutta
      - toimeenpanna asianomaisen luvan saatuaan arpajaisia ja rahankeräyksiä
      - ylläpitää kahvila- tai ravintolatoimintaa asianmukaisilla luvilla
      - järjestää maksullista opetustoimintaa
      - järjestää yhdistyksen toimintaa tukevia kirpputori- ja myynti tilaisuuksia
      - kerätä varoja kannattajilta, julkisilta viranomaisilta, säätiöiltä, yhdistyksiltä, ja yrityksiltä sponsorointina
      - kerätä lahjoituksia tilaisuuksissaan tavalla ja siinä laajuudessa, ettei sitä pidetä varsinaisena rahankeräyksenä.

      Yhdistys toimii voittoa tavoittelematta."

      Elämä on. Nykyään tarvitaan paljon varoja ja omaisuuttaa voidakseen julistaa Jumalan sanaa, joka ei maksa mitään.

      Luuk. 9: 2-3

    • voi.voi

      Pyhän Hengen pilkkaaminen on synneistä pahin eikä se ole anteeksi annettavissa. Kadotus on rangaistus PH pilkkamisesta, Matt 12:32.

    • aloittajan.harhaoppi

      Hiukan epäuskottava tuo aloituksen "varoitus", aloittajan itse levittäessä ja jopa linkin kanssa tuodessa tietoa harhaopettajista, joista en esim. itse olekoskaan ennen kuullutkaan.

      En viitsi lukea tätä trollausketjua. Todellakin: en halua tuntea teidän opettajianne ja oppejanne, enkä aio astua aloittajan "viattomasti" virittämään ansaan.

    • Jopi48

      Mark.3:28 Totisesti minä sanon teille: Kaikki synnit annetaan ihmisen lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin.

    • Anonyymi

      "Palvottu-yhdistyksen tarkoitus on opettaa Suomen kansaa palvomaan Jumalaa Hengessä ja totuudessa."

      Ei näy mitään opetuksia missään, mutta hyvä niin. Jumalan sanaa ei voi opettaa, jos ei tunne sitä.

    • Anonyymi

      2Kor.3:5 ei niin, että meillä itsellämme olisi kykyä ajatella jotakin, ikäänkuin se tulisi meistä itsestämme, vaan se kyky, mikä meillä on, on Jumalasta. Hebr.13.21 hän tehköön teidät kykeneviksi kaikkeen hyvään, voidaksemme toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen. Fil.2:13 sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi. Tulee mieleen sätkynukke.

    • Anonyymi

      Näitä vääriä on paljon. Nyt pitäisi ottaa oppia amerikkalaisilta missä on kouluista poistettu demonisoivaa kirjallisuutta. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15996663/harry-potterin-loitsut-hengenvaarallisia

    • Anonyymi

      Varoitus on paikalllaan. Ovat sitä porukkaa joille menee likipitäen kaikki hengelliset ylilyönnit läpi eivätkä kykene koettelemaan asioita terveesti Raamatulla. Ovat myös tehokkaita suggeroimaan ylistyksensä kautta niitä uskovia jotka eivät ole päässeet vahvalle pohjalle. Samaan aikaan he yrittävät antaa itsestään kuvan todellisina totuudellisuus uskovina. Heidän tuottama hedelmä voi vaikuttaa hyvältä mutta on todellisuudessa huono. En suosittele kenellekään Palvottu ryn toimintaa.

    • Anonyymi

      Lankisten naiselle on näköjään annettu lupa opettaa seurakunnassa, samoin Piipposten nainen on aina äänessä, mutta mitä Raamattu sanoo asiasta:

      1. Tim 2:11-12
      11. Naisen tulee kuunnella opetusta, hiljaa ja kuuliaisena.
      12. Sitä en salli, että nainen opettaa...

      • Anonyymi

        jumalaton judaisti ei edes kuulu Herran seurakuntaan, vaan hänellä on oma synagooga ja sen nimi on saatana synagooga. Eikä judaisteilla ole mitään sanavaltaa Jumalan seurakunnassa. Judaistit vaietkoot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        jumalaton judaisti ei edes kuulu Herran seurakuntaan, vaan hänellä on oma synagooga ja sen nimi on saatana synagooga. Eikä judaisteilla ole mitään sanavaltaa Jumalan seurakunnassa. Judaistit vaietkoot.

        Täytyy olla täysi imbesilli jos kuvittelee Paavalia satanisti judaistiksi.


    • Anonyymi

      Otsikosta tulee väkisinkin mieleen kirja harhaanjohtajat, vahvassa uskossa.
      Siinä niitä vaarallisia yhdistyksiä on ja hyvä niistä on mainita.

    • Anonyymi

      Kansalaisten ei tarvitse harrastaa vihapuhumista tämän enempää. Valtiovalta pitää lopettaa julmat vihateot ja vainoamiset kansalaisia kohtaan.

    • Anonyymi

      Harhaoppisia uskontoja ja uskovia on tällä palstalla nimetty jo kymmeniä kesästä alkaen. Niitä ovat kaikki, jotka eivät ole kaikkien kanssa samaa mieltä. Vastainen mielipide tulkitsee toinen toisensa harhaoppiseksi.
      Ei täällä siis muita olekaan.
      Mutta oikeita todellisesti pahimpia harhaoppisia ovat judaistit.

    • Palvottu ry:n perustajat ovat pahimman sortin menestysteologeja ja takinkääntäjiä koko porukka. Valheilla ja hintalapuilla laastaroivat sielun. Raamatussa on kuitenkin lupaus, että Herra tulee puuttumaan rankalla kädellä sekä näiden, että muiden hengellisten puoskareiden toimintaan:

      Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon. (Luuk. 8:17)

    • Anonyymi

      Olen aina ihmetellyt, miten vuodesta toiseen samat ihmiset kykenevät aina vaan pysymään julkisuudessa. Ihmiset, joilla ei ole mitään omaa sanottavaa, jotka eivät ole ollenkaan omaperäisiä, vaan tyytyvät toistelemaan kuluneita "oikeaoppisia" kliseitä raamatusta tai säveltämään tylsääkin tylsempiä, kapulakielisiä ylistyslauluja tehdäkseen vaikutuksen harhaoppisiin. En tiedä, onko vika kuulijoissa, jotka ovat valmiita uskollisesti nuoleskelemaan ruokkivaa kättä, vai näissä hengellisissä veneenkeikuttajissa, mutta hyvä tilanne tämä ei ole.

    • Anonyymi

      Uskomisesta, Kaikkivaltiaan ja Lait antaneen Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee (Apostolien teot:13:6), ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
      Joh. 14:15 Jos te rakastatte minua, niin pitäkäät minun käskyni.
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."
      -
      laittomuuden jumala;
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
      kristittyjen Barjeesus ei ole eikä kelpaa syntien eikä rikoksien sovittajaksi:
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

    • Anonyymi

      Salaliittoteoriat koronaviruksen alkuperästä leviävät villeinä sosiaalisessa mediassa. Monet maallikkopastorit levittävät asiasta väärää valemediaa, minkä tarkoitus on pelotella kansaa, että rokotteen tarkoitus olisi tuhota kansaa.

      Ufo-noitana tunnettu lääkäri Rauni-Leena Luukkanen levitti monta vuotta sitten salaliittoteoriaa, että kehitteillä oleva sikainfluensarokotteen tarkoitus olisi myrkyttää kansaa, jotta maailman väestönmäärä putoaisi murto-osaan. Tästä lähti liikkeelle myös salaliittoteoria, että rokotteiden avulla mikrosirutettaisiin väestö pedon merkillä.

      https://www.dailymotion.com/video/x2m9tkk

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/07/16/rauni-leena-luukanen-kilde-tuntee-humanoidit

      Tästä salaliittoteoriasta on tehnyt oman versionsa maallikkosaarnaaja Petri Paavola väittämällä, että koronavirus olisi ihmisen laboratoriossa valmistama, Bill Gatesin rahoittama tutkimus koronavirusrokotteen kehittämiseksi olisi illuminaattien toimesta tehty ja hankkeen tavoitteena olisi vähentää maailman väestön määrä. Paavolan selittää Youtube-videolla, että hankkeen tarkoitus on uhrata lapsia Saatanalle, mihin on suora linkki tässä: https://youtu.be/GSfUmeN7vg0?t=1321

      Alan tutkijat ovat voineet kumota tämän salaliittoteorian ja todistaa, että koronavirus on lähtenyt liikkeelle eläimistä myös poissulkien mahdollisuuden, että virus olisi kehitetty laboratoriossa: https://yle.fi/uutiset/3-11276930

      Petri Paavola puolustaa omaa salaliittoteoriaa aprillipäivänä 1.4.2020 julkaiseman videonsa kuvauksessa: -Minulla on uusia todella vakuuttavia todisteita tästä asiasta. Vuonna 2015 on jo rakennettu koronavirus laboratoriossa, joka oli tarttuva ja aiheutti ongelmia hengitysteissä. Kuuntele ja katso. Todisteet siitä kuinka ihminen on manipuloinut ja tehnyt covid-19 koronaviruksen.

      Paavola perustaa väitteensä tohtori Rashid Buttarin henkilökohtaiseen lausuntoon. Rashid Buttar on tunnettu huijari, joka on aiheuttanut useiden ihmisten kuolemia huijaus-syöpähoidoillaan: https://en.wikipedia.org/wiki/Rashid_Buttar

      Tätä salaliittoteoriaa on jatkanut TV7:llä Aulikki Hartikainen-Piipponen. Hän väittää, ettei virus ole lähtöisin eläimestä vaan ihmisen keksintö, minkä tarkoituksena on vähentää maailman väestön määrää, rekisteröidä ihmiset ja asentaa ihon alle pedon merkki mikrosiru rokotuksen yhteydessä. Sirua voisi ohjata etänä, joka voisi muuttaa ihmisen mielen tekemällä kiltistä ihmisestä ihmispedon. Raamatun mukaan pedon merkki otetaan oikeaan käteen tai otsaan [Ilm 13:16-18]. Rokotetta ei anneta otsaa vaan yleensä pakaralihakseen, joten sellainen rokote ei voi olla pedon merkki. Katso ohjelma kohdasta 14 min 45 sek eteenpäin: https://www.tv7.fi/vod/player/71484/

    • Anonyymi

      Martti Ojares on pitkään pitänyt Sid Rothin Yliluonnollista-ohjelmaa TV7:n valikoimassa. Ohjelmassa on esitetty paljon vääriä profetoita. Sid Rothin vieraana on ollut monta vuotta useita kertoja mm. John Paul Jackson, jonka opetusta on TV7 muutenkin esittänyt kanavallaan.

      Vimeoon on ladattu 26.8.2009 Yliluonnollista-ohjelman jakso, jossa John Paul Jackson kertoi, mitä seuraavan 10 vuoden tapahtumat eli käytännössä vuosikymmenen 2010 aikana tulee tapahtumaan.

      John Paul Jackson profetoi, että presidetti Barack Obama joutuu murhayrityksen kohteeksi, mikä lavastetaan rotuvihaksi, jotta USA:han syntyisi rotujen välisiä mellakoita. Jackson ennusti, että sisällissodasta tulee pahempi, mitä oli Ruandassa, jossa kuoli 800.000 ihmistä. Mitään tällaista ei tapahtunut, joten Sid Rothin ohjelman profetiat eivät olleet Herran antamia. Tässä on linkki ko. profetiaan:

      https://vimeo.com/6275891#t=19m45s

      John Paul Jackson myös profeti vuodelle 2012 suurta maailmanlaajuista tuhoa, mutta sellaista ei ko. vuonna tapahtunut. Hän ennusti myös, että USA:n kaupungeista joudutaan evakuoimaan tuhansia ihmisiä, koska vesi loppuu. Veden hinta nousee kalliimmaksi kuin polttoaineen hinta. Mitään tällaista ei tapahtunut vuoteen 2019 mennessä.

      Lopputulos kaikesta tästä oli se, että John Paul Jackson kuoli vuonna 2015 syöpään, johon hän oli sairastunut vuonna 2014.

      Sid Rothin ohjelmassa Yliluonnollista on paljon muutakin vastaavaa huijausta, mitä TV7 levittää koko ajan. TV7 ei ole turvallinen eikä luotettava kanava Raamatun opiskeluun.

      • Anonyymi

        menestysteologia.

        kun en löydä uut.sta mistään kohden, ns. "menestysteologiaa??

        vanhassa testamentissa Jumala kyllä siunasi "vuohila ja lampailla", vaan uudesta testamentista en löydä, että Jeesus olisi kehoittanut rikastuun ??
        (toki kenellekäpä rikkaus ja menestys ei kelpaisi. . .


      • Anonyymi

        Moni hengellinen petkuttaja on kuollut tautiin, josta väitti parantuneensa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moni hengellinen petkuttaja on kuollut tautiin, josta väitti parantuneensa.

        Yli-Vainiokin puhui kovasti ihmeparantumisestaan, mutta kuoli yks kaks samaan tautiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yli-Vainiokin puhui kovasti ihmeparantumisestaan, mutta kuoli yks kaks samaan tautiin.

        Kun herätystapahtumat ylittivät uutiskynnyksen, jotkut lääkärit, psykologit ja hypnologit varoittivat hurmoskokemusten vaaroista. Myöhemmin näkyvyyttä sai lääketieteen tohtori Matti A. Miettisen tutkimus, jossa hän tarkasteli tilaisuuksien väitettyjä ihmeparantumisia. Lopputulos oli, ettei yksikään analysoitu tapaus täyttänyt Miettisen yliluonnolliselle parantumiselle asettamia kriteerejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun herätystapahtumat ylittivät uutiskynnyksen, jotkut lääkärit, psykologit ja hypnologit varoittivat hurmoskokemusten vaaroista. Myöhemmin näkyvyyttä sai lääketieteen tohtori Matti A. Miettisen tutkimus, jossa hän tarkasteli tilaisuuksien väitettyjä ihmeparantumisia. Lopputulos oli, ettei yksikään analysoitu tapaus täyttänyt Miettisen yliluonnolliselle parantumiselle asettamia kriteerejä.

        Miettisen tutkimuksella ei ole mitään virkaa. Otos on olematoman pieni, sillä suurin osa parantuneista ei osallistunut ateistien järjestämään ja rahoittamaan tutkimukseen.


    • Anonyymi

      Petri Paavola on julkaisut videon 14.4.2020 "Wuhanin koronaviruksen alkuperän jäljittäminen", joka on kopio The Epoc Timesin dokumenttielokuvasta, jossa yritetään todistella, että virus on peräisin wuhanilaisesta laboratoriosta. Videon on tehty suurella rahalla ja on teknisesti näyttävän näköinen.

      Juha Norolampi on tutkinut videossa esitetyt asiat ja videon tekijöiden taustat. Niistä löytyy kamalia asioita. Norolampi kykenee osoittamaan, että Paavolan jakama The Epoc Timesin:n video koronaviruksen alkuperästä on pelkkää propagandaa ja valemediaa.

      Totuus taruakin ihmeellisempää ? Epoch Times & koronavirus

      https://youtu.be/mBBhn65MRbA

      On syytä tehdä faktan tarkistuksia ja suhtautua kriittisesi kaikkiin salaliitoteorioihin. Vaikka Kiinan toiminta ei ole yleisesti ottaen länsimaisella tasolla ihmisoikeuksien, avoimuuden ja reilun pelin osalta, niin ei pidä liioitella ja lähteä aiheuttamaan aiheetonta kiihkoa kansanryhmien välille jakamalla valheellisia salaliittoteorioita.

      Yleisön on tiedostettava, ettei ole mitään varteenotettavaa näyttöä siitä, että koronavirus olisi peräisin wuhanilaisesta laboratorioista, mutta on paljon tieteellistä näyttöä siitä, että koronavirus on tarttunut ihmisiin tautia kantavista eläimistä.

      Virusasiantuntijoiden konsensus on, että koronavirus on peräisin luonnosta ja se on tarttunut ihmisiin kiinalaisilta ruokatoreilta, joissa käsitellään eläviä ja stressaantuneita villieläimiä. Yle on siteerannut päteviä artikkeleita ja muutkin yliopiston virusasiantuntijat ovat tästä asiasta samaa mieltä. On syytä luottaa Ylen toimittajan ja hänen käyttämien tiedelähteiden todenperäisyyteen enemmän, kuin salaliittoa puolustavien sometrollien kirjoituksiin.

      Koronaviruksen rna kertoo, ettei sitä tehty laboratoriossa
      Tutkimukset kumoavat salaliittoteorian siitä, että virus olisi ihmisen tekemä.

      https://yle.fi/uutiset/3-11276930

      Juha Norolampi on haastatellut Helsingin yliopiston virusasiantuntijaa. Norolampi selittää kansatajuisesti, miksi koronavirus ei ole bioase vaan luonnosta peräisin.

      "Koronavirus bioase vaiko luonnosta syntynyt ?"

      https://youtu.be/m-WMq63MC5E

      • Anonyymi

        noo, Amerikasta tullut lahko, siellähän se "viisaus asuu". . .

        miettikää, vaikkapa nyt Presidentti- Trump, - että siis "desinfiointi ainetta ruiskeena koronaa vastaan. . .

        yhtä "älykästä", = on kaikki tuonti-uskonnot, mistäpä muualtakaan kuin Amerikasta !

        ja kyllähän se kansaan puree !! voimaa, kai niissäkin on, vaan: mitä voimaa !?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllähän seura tekee kaltaisekseen. Jos Piipposet ovat menestysteologeja niin samanlaisia ovat Lankisetkit. Jännää, että kumpikaan ei kommentoi tähän ketjuun omalla nimellä. Tuolla toisessa ketjussa Tako Hjelt sentään tuli itse "oikaisemaan väärinkäsitykset". Näitä evankelistoja ja ylistäjiä taas ei tunnu kiinnostavan mikään, tai sitten ovat vain pelkureita.

      • Anonyymi

        ja harhaoppeja syntyy kuin sieniä sateella !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja harhaoppeja syntyy kuin sieniä sateella !

        Niinpä... ja silmät kirkkaina esittävät täysin viattomia herran palvelijoita.


    • Anonyymi

      Olisi kiva tietää, milloin Piipposet siirtyvät eläkkeelle. Molemmat ovat jo sen verran kuluneen näköisiä...

    • Anonyymi

      Kruunattu-projekti on näköjään lopettanut toimintansa, ainakin avauksessa ilmoitettu verkko-osoite ei ole enää käytössä. Toivottavasti "Palvottu" kuopataan myös pian.

    • Anonyymi

      Kävin kerran näiden kokouksessa Espoon Kaivolla. Tuli oikein ahdistava olo, ei kokouksessa ollut Jumalan läsnäoloa lähelläkään. Loppua kohti alkoi suorastaan kuvottaa, kun se yksi linnunpelätin puhui loputtomia eksytyksiä ja blondi ylisti perässä. Lähdin kesken pois.

    • Anonyymi

      Ikkää kuullu. Melko paljon seurakuntia ja erillaisia yhteisöjä Suomessakin 🤔

      ST

      • Anonyymi

        Ai et oo kuullu piippoisten vaarista?


    • Anonyymi

      Nämä "palvotut" kuuluvat samaan kastiin piipposten kanssa. Palvottujen ruoho on ollut vihreämpää aidan toisella puolella.

    • Anonyymi

      Tästä yhdistyksestä en tiedä yhtään mitään, joten en voi ottaa siihen mitään kantaa. Yleisellä tasolla yhdistyksiä tehdään sillä perusteella, että yhdistyksen luojat saavat siinä näkyvän johtopaikan. He haluavat valtaa yli muiden. Jäsenmaksuja ja lahjoituksia käytetään omaan hyvinvointiin.

    • Anonyymi

      Kaikki Trumpin kannattajat joutuvat helvettiin. Trump on Antikristus.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Harhaanjohtajat kullanvärisen kusen peitossa.


    • Anonyymi

      Joku kitarakerho.

      • Anonyymi

        Kaikenlaisia lahkolaisia tuntuu kyllä riittävän. Virtuoosit ovat useimmiten itseoppineita, joilla ei ole mitään annettavaa muille. Täysiä luusereita ovat.


    • Anonyymi

      On syytä ottaa esille TV7:ssa esiintyvät Reijo Telaranta. Hän on Patmoksen hallituksen puheejohtaja ja Leo Mellerin tukija. Telarannan voi sanoa olevan virheä eminenssi Leo Mellerin takana. On syytä varoittaa näistä kahesta harhaajohtajasta.

      Harhaanjohtajat -kirjassa kuvataan, kuinka Meller toi Suomeen amerikkalaistyyliset hengellisyyden myyntikeinot. Meller oli opiskellut Yhdysvalloissa ja hän myös matkusti sinne usein. Vuoden 2012 verotustietojen mukaan eläkkeellä oleva Meller tienasi yhteensä 151 858 euroa eli enemmän kuin kirkon piispat ja sama uskovien lahjoitusvarojen riittäminen on jatkunut Reijo Telarannan tukiessa Melleriä Patmouksen hallituksesta käsin.

      Kirjan mukaan Mellerin Amerikan-matkat eivät suinkaan olleet tavanomaisia, sillä hän lensi mieluiten Atlantin yli Concordella, mikä maksoi noin viisi kertaa enemmän kuin tavallisten lentokoneiden käyttö.

      Meller meni naimisiin ensimmäisen kerran vuonna 1965 ja liitosta syntyi kaksi lasta.

      Rauhallinen perhe-elämä ei sopinut Mellerille lainkaan. Vuosina 1979-1984 hän yöpyi kotonaan vain muutamia kertoja vuodessa.

      Leo Meller nousi kohuotsikoihin 1980-luvun puolivälissä, jolloin Iltalehti kertoi järjestön luvattomista rahankeräyksistä ja sen johtajan seksisuhteista uskonsisariin.

      Huhtikuussa 1986 Meller tuomittiin Helsingin raastuvanoikeudessa yhden vuoden, 10 kuukauden ja 20 päivän vankeuteen sekä 8 510 markan sakkoihin muun muassa vero-, kirjanpito- ja rahankeräysrikoksista. Samalla Patmos ry tuomittiin menettämään valtiolle vastoin rahankeräyslakia kerätyt 100 000 markkaa.[5] Helsingin Sanomien artikkelin mukaan tuomion peruste oli Patmos ry:n rahojen kavaltaminen ja veropetos.[4] Meller itse väitti tuomion olleen osa ajojahtia, joka häneen kohdistettiin Raamattujen salakuljetuksesta Neuvostoliittoon.[4] Päiväkirjaa patmoslaisuudestaan pitäneen naisen mukaan Meller kirjoitti lahjoittajille vääriä laskuja sanoen, että Saatanalta saa kerätä kaiken rahan kaikin keinoin.[4]

      Harhaanjohtajat -kirjan mukaan Meller osoitti ylipäätään piittaamattomuutta laeista. Hän ajoi autoa useita vuosia ilman suomalaista ajokorttia ja nosti korvauksia sekä oman auton käytöstä että vapaasta autoedusta. Meller määritteli itsensä maallisten lakien yläpuolelle.

      Rahan lisäksi Mellerin heikkous ovat olleet naiset.

      Harhaanjohtajat -kirjassa kerrotaan, kuinka Meller solmi ensimmäisen avioliittonsa päätyttyä toisen avioliiton vuonna 2011 Patmoksen painostuksen alaisena.

      Patmoslaisten tietoon oli tullut, että Mellerin toiminnasta ja naissuhteista ollaan tekemässä juttua Helsingin Sanomiin, joten pelko mahdollisista uusista paljastuksista vei Mellerin kiireesti alttarille.

      Iltalehti oli uutisoinut jo vuonna 1983, että Meller on rakentanut dynastiansa sitomalla hätäänsä apua hakevat naiset itseensä ja hän on käyttänyt naisia seksuaaliseen tyydytykseensä.

      Vuonna 2000 Helsingin Sanomien rikostoimittaja julkaisi artikkelin, jossa mainittiin viisi naista, joihin Mellerillä oli tuohon aikaan suhde. Jokainen naisista kuvitteli olevansa menossa naimisiin Mellerin kanssa.

      Hengellisissä yhteisöissä esiaviollista seksiä pidettiin vakavana syntinä, mutta Meller selitti naisille, että jo ajatus avioliitosta tekee seksistä soveliasta Jumalan silmissä. Yksi entisistä naisystävistä oli pitänyt seksiin painostamista suhteen pahimpana asiana.

      Kirjassa kerrotaan, että Meller petkutti kumppaneitaan avioliittolupauksin, mutta tosiasiassa hän halusi vain seksiä.

      Saarnamies oli myös kieltänyt naisia puhumasta kenellekään suhteestaan häneen.

      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201704122200100866

      • Anonyymi

        Petkuttajat ja pettäjät tulevat kyllä saamaan ansionsa mukaan.


    • Anonyymi

      "Palvottu-yhdistyksen tarkoitus on opettaa Suomen kansaa palvomaan Jumalaa Hengessä ja totuudessa".

      Missä niitä opetuksia on?

    • Anonyymi

      Jos Piipposet yhtäkkiä kuolisivat, tulisiko heitä ikävää?

    • Anonyymi

      Piipposet ovat taas alkaneet kiertää käsi ojossa pitkin maakuntia. Varokaa harhaanjohtajia!

      • Anonyymi

        Taitaa olla rahat loppu koronan jälkeen.


    • Anonyymi

      Aulikki Hartikainen-Piipponen käyttää itsestään titteliä pastori, vaikka hänellä ei ole siihen oikeutta.

      Ensinnäkin, Raamattu kieltää sen ja toisekseen, hänellä ei ole minkäänlaista koulutusta. Amerikkalaisilla sivustoilla käyty "nettikurssi" on yhtä tyhjän kanssa eikä anna minkäänlaista pätevyyttä pastorin viranhoitoon.

    • Anonyymi

      Ovat kyllä niin vastenmielisiä tyyppejä.

    • Anonyymi

      Palvottu ry:ssä puhaltaa nyt aivan uudet tuulet. Lämpimien tuulien myötä jäät ovat kuulemma alkaneet sulamaan. Tätä ennen toiminta oli nähtävästi pakkasen puolella, jäissä. Ylistämisen tms. sijasta piti takoa rahaa keinolla millä hyvänsä.

      #palvottury
      #menestysteologia
      #harhaanjohtajat

      https://docendo.fi/sivu/tuote/2286448

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe