Mistä on peräisin ajatus, että työtä pitäisi tehdä

työntekemisenilosta

palkalla, työolosuhteilla, millään ei ole mitään merkitystä, kunhan saat sanoa tekeväsi töitä? Tämähän on ihan hullua, ilmoilla on ajatus, että ne jotka suostuvat tekemään kahden tai kolmen ihmisen työt yhdellä palkalla saavat jäädä, ja loput ulos.

Kuka hullu jää johonkin paskaan työpaikkaan narsistisen pomon/työkavereiden piinattavaksi mitättömällä palkalla?

14

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PalkkaTyöstäTurhaa

      Kaikkien pitää jatkossa tehdä töitä palkatta kolme kuukautta vuodessa. Olkoon tuo aika vaikka työssä oppimista.

      Kaikilla tarkoitetaan tässä kaikkia. Siis niitäkin joilla on vakituinen työsuhde, työsopimus. Kolme keventävää kuukautta vuodessa opiskellen tutustuen työhön ilman palkkaa. Näkee sitten, onko motivaatiota tehdä töitä.

      Jokainen joka palkataan uuteen työhön, tehköön töitä 6 kuukautta työhön tutustuen palkatta. Näin ihan kansanedustajista, ministereistä,.. lähtien. Ihan kaikki. Oli homma mikä hyvänsä.

    • tosiviisas

      Töit ei kannata tehä eikä hakea. kanattaa hakea tuet ja juoda kaljaa.

    • looserit

      Sellainen idiotti niitä paskahommia tekee joka ei paremmasta tiedä.

    • PetteriOnOrpo

      No tuo on Kokoomuksen ja porvareiden viljelemä ajatus, että "kaikki työ on tärkeää". Ja varsinkin ilmaiseksi tehty työ on porvareiden märkä päiväuni.

      Kokoomuksen ja porvareiden ajatus on, että työ on itseisarvo ja sitä pitää tehdä vaikka työntekijä ei siitä hyötyisi mitenkään. Pääasia, että teet työtä ehdoista ja palkasta riippumatta.

    • 437743743

      Yhteen virmaan meni työ harjottelia.Tosi ruma kumi huuli joka luuli olevansa jotain.
      Hyvät ihmiset eli työn tekiät hakkas sen porukalla paskaksi. Pomo taputti ja nauroi ja kiitti työn tekijöitä hyvästä työstä.
      Pomo potkis kumi huulen leuan irti ja kaikki taputti.

    • Kysessa on AIVOPESU! Kirkko ja koulu-mediat-propaganda-. AIVOPESU. Elää voi ilmankin. Tai ainakin voi tehda jotain itsenaisesti.. EI ORAVAPYÖRÄLLE!

    • PieniPiruVasempaan

      Minä olen sitä mieltä, että ihmisillä pitää olla oikeus olla tekemättä mitään ja olla osallistumatta millään tavalla yhteiskunnan pyörittämiseen. Pitäisi olla vapaus ilmoittaa olevansa yhteiskunnan ulkopuolella.

      Silloin ei tietenkään kuulu sosiaalitukien eikä muiden palveluiden piiriin. Teitä saa käyttää ja katuvalojen alla kulkea, mutta esimerkiksi kirjastoon tai terveyskeskuskeen ei ole asiaa. Jos tekee töitä, niin ei tarvitse maksaa veroa, mutta ei myöskään saa sosiaaliturvaa eikä eläkettä.

      Sanomattakin on selvää, että koulutus ei myöskään ole ilmaista. Kaikkea ilmaisia palveluita saa kuitenkin ostaa, jos siihen on rahaa. Raha pitä tietenkin hankkia itse.

      Elämä yhteiskunnan ulkopuolella ei olisi varmasti helpompaa, mutta jos ei halua olla osa yhteiskuntaa, niin siihen pitää olla mahdollisuus.

      Eiks olisi hienoa?

      • panomies654

        Mieluummin otan kaikki mahdolliset tuet ja nautin elämästä.


    • kunnontoita
      • Luki-myös-että

        Myös taantuma vaikuttaa poissaoloihin. Kun työttömyysaste on korkea, sairauspoissaolot vähenevät. Monet niistä, jotka olisivat taloudellisesti hyvänä aikana sairaana, ovat työttömänä.


    • IHMINEN ON USKONNON AVULLA AIVOPESTY SATOJA VUOSIA.. KUN TYÖ OLISI NIIN MUKAVA HERRAT TEKISI SEN ITSE. TYÖ VOI TEHDA AIVOILLA JA KEHITYA HENKISESTI. Kirkoilla ei ole mitään tekemista HENGELLIXSYYTEN KANSSA. Se on vaan ihmisten luomus ja aivopesu-laitos. Ja suomaaisia ollu pelolelty satoja vuosia. Kirkko-koulu-mediat.

    • Ja myös on TYÖ ja TYÖ. Se ei tarvi olla mitaan hikista puuhaa aamusta itaa oravapyörä. Mutta kiinnostavaa ja itsenaista. Maahanmuuttajille ainoastaan esim. käännöshommia..muut. omasta kokemuksesta. Fyysisiin töihiin on jo robotit ja niitä voidaan verotaa ja kenellä ei ole työ niin PERUSTULO. JA IHMISILLE VAAN TYÖT JOTKA OVAT LUOVIA ESIM TAITEELLISIA, tai sit IT ALA, tiedemiehiä..ja Elämässa pitää olla muutakin kun työ- ..Perhe harrastukset..ja muut. Henkinen kehitys.
      Omatoimisuus ei Suomessa onnistu kun luonto talvella ja kevellä ei ravinto anna. Lisäksi tää sukupolvi on DEGENEROINNUT. Luin että SUOMAAISET LAPSET EIVAT TIEDÄ MISTA RUOKA TULEE#. JA MINÄ UULUIN SUOMALAISIA "KOVIA IHMISIA". Etelä Euroopan maissa lapset kyllä tietää kuinka ruokaa laitetaan ja mista ruoka tulee. Mutta syy ei ole apsissa mutta kasvattuksessa. Lapsia aivopestaan laitoksissa mutta ei opetetta esim. ruanlaitoa ja muut kotihommat.

    • derrts

      Suomessa suuri määrä ihmisiä tekevät työtä, josta ei ole kenellekään mitään hyötyä tai monesti haittaa. Puhelinmyyjät, mielenterveyspalveluitten liukuhihnadiagnosoijat, kaikenlaiset "tukihenkilöt". Nettipoliisin kyttääjät. Kuluttavat siellä penkkejä. Ja sitten työt, joista oikeasti voisi olla hyötyä, kuten tutkimus, ovat niin alirahoitettuja ja huonoja järjestettyjä, ettei sielläkään välttämättä tekemisessä ole mitään järkeä ja aiheuttaa vain ongelmia työntekijöille. Automaatio on vain hyvästä, kunhan tulonjako uusiksi. Ei kannata tehdä työtä työn vuoksi.

    • pummeille.kovuutta

      Mistä on peräisin ajatus, että voisi elää toisen työn tuloksilla loputtomasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe