R U S T A ! !

UseinKäyn

Rusta kauppa on ihan kiva kauppa,aina mukava käydä. MUTTA miksi ne myyjät on niin tympeitä,suupielet ihan roikkuu.Jos jotain kysyy,äkäsen vastauksen saapi. Missä on ystävällisyys,asiakkaathan teille palkan hommaa !!

34

8227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RniinkuinK

      kysy niiltä myyjiltä joskus, että tietääkö ne, että suomenkielessä R kirjain äännetään K:si.

      ja sitten vaikka pruuvaatte yhdessä, kuinka ääntäminen käy

      • Anonyymi

        Ja miksi rustan mainoksissa on vaan maahanmuuttajia. Onko rusta vain mustien kauppa. Eipä tee mieli asioida. Jos musta väri tarttuu


    • nffmmfmfmffmfm

      raukkamaista täällä haukkua nimettömänä oletteko itse olleet päivääkään kassalla töissä..päivässä tulee 300 naaamaa eteen ja välissä turhan valittajia ole sitten siinä kaikille aurinkoinenn ja kiire koko ajan ..kokeilkaappa kuinka itsellä menisi siinä..vähällä porukalla pyöritetään firmaa.menkää itse päiväksi sinne töihin kuin käy.taidatte olla itse työttömiä kun on aikaa kirjoitella tyhjänpäiväisiä

      • Anonyymi

        Vastaus nffmmfmfmffmfm:lle
        Se on sun työtäsi josta Sinulle maksetaan palkaa ja siinä työssä vaikka olisit kassa tai kynnysmatto kuuluu olla kohtelias ja palvella ystävällisesti asiakkaita . Jos ei kiinnosta niin vaihda ammattia. Turhaa narista työstä jos on itse siihen työn hakeutunut. Omia virheellisiä valintojaan ei tarvitse purkaa viattomiin asiakkaisiin.


      • Anonyymi

        Olen asiakapalvelussa itse töissä ja osaan hymyillä/ tervehtiä asiakkaita, tällaisiakin kauppoja Suomesta löytyy! Toivottavasti en "eksy" teidän kauppaanne. Työolonne eivät ole asiakkaan vika!


      • Anonyymi

        Yritin hakea netistä Rustan mattoja, niin tuotesivuille vaaditaan kirjautuminen 😳😆! Siis ei pääse katsomaan mattomalleja ilman kirjautumista, niinkuin muiden myymälöiden sivuille. Mikä niissä tuotesivustoissa on niin salaperäistä juurikin Rustassa?


    • kysta

      Se mitä kaupassa olen asioinut, niin aina on myyjät palvelleet ihan normaalisti samalla tavalla kuin muissakin kaupoissa.

      Mutta itse kauppa ei todellakaan ole mitenkään "kiva"
      Ei koskaan mitään vaihtuvia tuotteita vaan ne samat ainaiset krääsät vuodesta toiseen, kesäisin "puutarhatonttuja" ja jouluisin jouluvaloja.
      Ei herätä minkäänlaisia ostohaluja kun kaupan kävelee läpi, yleensä saakin kävellä tyhjin käsin suoraan kassojen läpi ulos.

      Olisi edes vähän paremmin osastoitu. Ruokaosasto erikseen, rautapuoli erikseen, puutarhapuoli erikseen, jne jne... mutta ei kun kaikkia on ripoteltu sinne tänne samaan tilaan, löydä sieltä sitten jotain...

      • Anonyymi

        Valikoima tosi yksinkertaista niin myös myyjät ei mitään hajua hyvästä palvelusta


    • JAHVETTI_MOILANEN

      tuskimpa myyjää paljon naurattaa jos asiakkaan naama on kuin petolinnun perse.

      • UtviisattuJahvetti

        "asiakkaan naama on kuin petolinnun perse."

        Jahvetti kirjoittaa taas asiasta jota ei tunne. Me kaikki petolinnun peräsimen nähneet tiedämme, että ihmisen kasvoilla se herättää hilpeyttä.

        Jahvetti on ruotsinvuosillaan pudonnut kehityksen kelkasta ja siitä on tullut niitä kuuluja jälkeenjääneitä.
        Voi meitä, minkä riesan Suomi voi vielä tästä paluumuuttajasta saada.

        Minusta tuntuu lisäksi, että Jahvetti on alkanut iltaisin viinan kanssa luttaan, sen verta ontuvaksi ovat kirjoituskyhäelmät illan myötä muuttuneet.
        Kun ajattelee Jahvettia kassaneidin naurattajana, niin oikein kylmätväreet menee, jaksamista kassoille.


      • NeLääkkeet

        "Me kaikki petolinnun peräsimen nähneet..."

        Puhu vain omasta puolestasi, katsos kun muilla ei ole tapana lintujen hanureita bongailla.


    • Anonyymi

      Käyn kyllä aika monta kertaa vuodessa ko kaupassa. Ei ole mitään valittamista. Hyvin toimivat kassalla. Etsin sieltä tiettyjä asioita, joita ostan, edullisesti. Kun osaan käyttää maksukorttia kassalla niin pääsen sieltä ulos. Parempaa palvelua kuin Ikean kassalla, Tosin en ole käynyt Ikeassa montakaan kertaa. Ei jaksa kulkea siellä kaikkien osastojen läpi.

      • Anonyymi

        Eikä tarvitsekaan, sitä varten siellä labyrintin väliseinissä on ne oikoreitit.
        Tosin voisivat jakaa jo heti sisälle tultaessa sen labyrintit pohjapiirroksen niin säästäisi rutkasti aikaa kun näkee heti että missä on mikäkin osasto ja mistä kannattaa oikasta.


    • Anonyymi

      Ja niitä tarjouslehden tavaroita ei ikinä ole kaupassa.

    • Anonyymi

      Minusta sielä on ihan ok henkilökunta

    • Anonyymi

      Kävin kerran rustassa enkä mene toista kertaa ,myyjät eivät tienneet mistään mitään

      • Anonyymi

        Haaparannan tartuntaluku on 1500!!!
        Joten elä hyvä immeinen tunge nyt itteäs tuonne hapitin koronapesiin!!!


    • Anonyymi

      Rustasta ei saa edes perus talvitarvikkeita ja myyjätkin haukkuvat ruotsalaista ketjua , tämä ei tule olemaan pitkäikäinen putiikki.

    • Anonyymi

      Silloin ku rusta avattiin haaparannalle niin myyjät eivät muka osanneet suomea...no enpä kuluta heidän lattioita enään..itse kylläkin osaan ruotsia puhua

      • Anonyymi

        Ja et suostu puhumaan ruotsia itse jos kerran osaat? Ei Torniossakaan jokainen myyjä osaa ruotsia. Itse ainakin käytän niitä kieliä mitä osaan jotta pääsen vastapuolen kanssa helpommin yhteisymmärrykseen. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja et suostu puhumaan ruotsia itse jos kerran osaat? Ei Torniossakaan jokainen myyjä osaa ruotsia. Itse ainakin käytän niitä kieliä mitä osaan jotta pääsen vastapuolen kanssa helpommin yhteisymmärrykseen. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

        kyllä torniossa puhutaan suomea eikä ruotsia. opetelkoosa svenssonit suomea.


    • Anonyymi

      Mikä tai kuka maa omistaa rustan. Huomasin että venäläisiä tuotteita myynnissä joten lähdin pois

      • Anonyymi

        Mitäpä luulet jos nimi on Rus...


      • Anonyymi

        Miks ei kaupan nimi ole ryssä. Sais kuuluisuutta


    • Anonyymi

      Ihan järkyttävä rihkamakauppa. Ei jatkoon

    • Anonyymi

      Rusta on Suomessa typerin kauppa. Ei ensimmäistäkään myyjää. Kävelin pääovesta sisään ja kysyin asiakaspalvelusta mistä löytäisi köynös ritilät, katosi. Kiertelin koko helvetin kokoisen korttelin ympäriinsä, kun kassa sanoi että grilliosastolta. Ei siellä ollut kuin jokin pajunhökötys. No sieltä sitten ei päässyt ulos. Sisään pääsi, mutta ei ulos. Ajattelin hypätä portin yli, kun jo ainakin puoli kilometriä olin hortoillut sinne grilliosastolle. No vastaan tuli ensimmäinen myyjä, joka sitten avualiisti avasi oven ulos. En ikinä mene enää Rustaan. Ihan typerä kusetus paikka! Ainakin täällä Etelä-Suomessa!

    • Anonyymi

      En ole koskaan nähnyt niin paljoa kiinalaista tavaraa yhdellä kertaa,kuin käydessäni rustassa. Ei jatkoon.

    • Anonyymi

      Sen takia kun rusta on suunnattu mustille olet väärän värinen siks irvistelevät. Ei kannata mustien kauppaa suosia mainoksissa on vaan mustia ihmisiä ei kauppa kiinnosta. Kyllä värillä on väliä

    • Anonyymi

      Rustan tarjoukset ovat ihan tempaistu hihasta ainakin ovh hinnat. Heillä oli ilmoitus että kilofuuvit alennus 50%-70% normaalihinnoista. Kysyin myyjältä mikä on normaalihinta vastaus oli eri viikoilla 5,95€, 6,95 € tai 7,95€. Nyt kun heillä oli alennus 50-70% niin hinta oli 4,49€. Naapurissa Puuilossa normaalihinta 5,50€. He nostivat hinnan pilviin tekaisusti ja siitä laskivat tarjouksen. He eivät ilmoita 30 pv alinta hintaa kuten kuuluu ilmoittaa. Itsellä on kuitti tallessa 2vk sitten 6,99€. Tällainen hinnoittelu on Suomessa lainvastaista. Kannatta verrata loppu hintaa yllätyt miten yritetään jymäyttää asiakasta monissa Tuotteissa. Mieluummin menen rehtiin liikkeeseen. Saan myös ystävällisen myyjän hymyn. Tämä tapahtui 31.3.2023...

    • Anonyymi

      Hååkkanit ei ymmärrä naisten päälle. Puutteesta on kyse.

    • Anonyymi

      Rusta täyttä kusta!Kyllä Hong Kong tavarataloissa oli sentään valikoimaa. Rusta on Honkkariin verrattuna nappikauppa.Samoin kävi Tarjoustalolle,nyk Tokmanni,valikoima aivan onneton.Aivan ilman aikuista krääsää molemmissa.Näin se Suomi muuttuu ja näissäkin em,mainituissa asioissa,huonompaan suuntaan,kuten yleisestikin ottaen,maan asiat ovat huonolla tolalla.

    • Anonyymi

      Mistä nimi RU sta?
      Naapurimaan maatunnus on RU

    • Anonyymi

      Ovat kemiläisiä. Inhoavat kapitalisti asiakkaita, kun kantavat taskuissaan heille kuuluvia rahojaan ja sekös se korventaa.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      67
      3222
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      549
      3044
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2355
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2002
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1825
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      307
      1820
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1622
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      104
      1314
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1218
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1205
    Aihe