En tee enää koskaan aloitetta miehelle :'(

klklklf

Olen nainen ja tehnyt aikaisemmin aloitteen vain pari kertaa. Siitä on aikaa vuosia, enkä ole vuosiin ihastunut kuten nyt kävi. En tiedä olenko vaistomaisesti suojellut itseäni vai mitä. Nyt kuitenkin yllättäen ihastuin yhteen mieheen etäisesti, en tuntenut häntä mutta jotain vain tapahtui. Keräsin muutaman kuukauden harkinnan jälkeen rohkeuteni ja lähetin miehelle viestin facebookin mesen kautta. Se oli aika neutraali, ystävällinen viesti jossa ehdotin tapaamista. Sitä ennen mies oli huomannut että olen jotenkin kiinnostunut hänestä. Olemme töissä samassa rakennuksessa, mutta eri firmassa. Meillä ei ole mitään yhteistä taukotilaa tms. Luulin miehen katseiden perusteella että kiinnostusta saattaisi olla, en kai muuten olisi aloitetta tehnyt. Viestin lähettämisen jälkeen näin hänet työpaikalla ja hän oli ihan ensin hiukka imarrellun oloinen mutta heti seuraavana päivänä muuttui käytös outoon suuntaan. Viestiin ei tullut vastausta ja mies muuttui sen jälkeen etäiseksi.

Vähän tuon jälkeen soitin miehelle huppelissa ja hän ikään kuin teeskenteli ettei olisi lukenut viestiä, vaikka olen satavarma että oli lukenut, näin sen hänen käytöksestä ja ilmeistä. Kysyessäni onko hänellä tyttöystävää, hän vastasi että ei. Vuodattelin siinä hiprakassa hieman tunteistani miestä kohtaan :D. Kerroin varmaan miten ihastuin häneen jne. Mies jutteli kanssani ihan hyväntuulisena ja suostui tapaamiseen. Seuraavana päivänä muuttui ääni kellossa ja mies viesteissään vetosi työelämään ja siihen ettei ole fiilistä nyt kehitellä mitään juttua kenenkään kanssa. Taisi olla tekosyitä, sillä miten samassa rakennuksessa työskenteleminen mihinkään vaikuttaisi? Olemme ihan eri firmoissa. Kun näin hänet työpaikalla tuon puhelun jälkeen, hän oli tajuttoman nolona. Ei näyttänyt huonotuuliselta lainkaan, vaan hieman huvittuneen oloisena mutta niin nolona ettei pystynyt kunnolla katsomaan.

Miksei miehet voi suoraan kirjoittaa/sanoa että ei kiinnosta, sori. Kehitellään mieluummin tekosyitä. Ja sekin ärsyttää että mies yleensäkään reagoi katseisiini. Kai hän hetkellisesti vain nautti saamastaan huomiosta, välittämättä naisen tunteista. Ei siis näköjään kannata laittaa itseään likoon vaikka kuinka siltä tuntuisi, siinä vain satuttaa itsensä :'(

51

901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kerrankin asiallinen aloitus, joka jopa kuuluu sinkkupalstalle.

      Tämän sanottuani pyydän anteeksi ja otan askeleen takavasemmalle.

      • mklbgflrt

        Mutta miehille aloittajan tilanne on täysin arkipäiväistä eikä kenekään mielestä mikään syy luovuttaa. Ihan niin kuin kaikille miehille olisi jotenkin helpompaa kerätä rohkeutta yrittää lähestyä jotain lähes tuntematonta naista, jonka tunteista ei voi olla mitenkään varma. Ja sitten syytetään kun et muutaman tuollaisen tapauksen jälkeen edes yritä...


      • TasaArvoista
        mklbgflrt kirjoitti:

        Mutta miehille aloittajan tilanne on täysin arkipäiväistä eikä kenekään mielestä mikään syy luovuttaa. Ihan niin kuin kaikille miehille olisi jotenkin helpompaa kerätä rohkeutta yrittää lähestyä jotain lähes tuntematonta naista, jonka tunteista ei voi olla mitenkään varma. Ja sitten syytetään kun et muutaman tuollaisen tapauksen jälkeen edes yritä...

        Saipa aloittaja kokea miehen osan aloitteen tekemisessä, kun naisten mielestä aloite kuuluu miehelle.
        Jokaisen naisen tulisi kokea sama, ettei vähättele aloitteen tekemistä helpoksi ja pankkien saamista vähäisenä asiana.
        Naiset ne jakaa pakkeja vähääkään välittämättä, miltä pakkien saaminen miehestä tuntuu, ei siis miltään naisen mielestä.


    • miesvastaa

      No voi nyyh... Aika mutkatonta elämää olet elänyt, jos tollasen jutun takia on koko elämä pystyssä ja kirjoitat aiheesta noin pitkän vuodatuksen.

    • hei1111

      Älä luovuta noin helpolla, kysele vaan mahdollisimman monelta niin kyllä pian onnistaa. terv. mr. nobody

    • miehenelämää

      Onnittelut! Nyt tiedät miltä miehistä tuntuu 99 kertaa sadasta kun koittaa tehdä tuttavuutta naiseen. Tiedät näinollen syyt miksi itse en enää koskaan lähesty naista vaan naisen ollessa jokatapauksessa se valitseva osapuoli hän saa lähestyä ensin. Onneksi näitä rohkeita naisia on ja seurasta ei ole ollut pulaa.

    • kllllllll

      Joka kuuseen kurkottaa se janne katajaan kapsahtaa..

    • perästkuuluu

      Saat tyrkyn maineen tuolla. Miehet tulee aika jälkijunassa näissä tasa-arvo kysymyksissä, vaikka luulisi helpottavan heidä "raskasta" mating effort -taakkaansa. Harva mies on kiinnostunut naisesta ihmisenä ja ystävänäkään. Itse en aio ikinä enää missään tilanteessa olla aloitteentekijä missään suhteessa kehenkään mieheen.

      • Kakkossmiess

        Höpö höpö.

        Tosi moni mies on todella onnellinen ja imarreltu jos nainen tekee aloitteen.

        Naisen tyrkkyys riippuu hänen historiastaan, Jos aloitteita on tehty joka toiselle tuolla työpaikalla tai oltu sängyssä muutaman kanssa on tilanne eri.


      • 567567457343456363

        Tyrkyn maineen saa sillä jos kiertää tarjoamassa tavaraansa ytmeille, mutta normiukot ottavat mielellään naisen aloitteen vastaan. Kunhan se ei ole neljän promillen kännissä tehty, ja sitten oteta itseensä jollei miestä kiinnostakaan.

        Ja moni mies mielellään ottaisi naisen ystäväksikin, mutta suuri osa naisista ei kaveeraa sellaisen miehen kanssa kuka ei kiinnosta. Toki jotkut friend zonetetut "pääsevät" keräämään jännämiesten rippeet.


    • klklklf

      Toisaalta mitä se kertoo tuosta miehestä jos hän ei edes vaivautunut vastaamaan mitään tuohon lähettämääni viestiin. Vaikka se lieneekin aika tyypillistä käytöstä, niin on se silti epäkohteliasta ja epäkunnioittavaa. Ehkä tuollainen mies ei olisi ollutkaan sellainen kuin haluaisin, olin nimittäin luullut häntä toisenlaiseksi. Moukka kun jätti vastaamatta. Jos en olisi soittanut, en olisi varmaan koskaan saanut mitään vastausta asiaan. Työpaikalla kun kerran sitten katsoin häntä murhaavasti, hän oli vähän että mitäs tämä nyt on. Ikään kuin ei muka tajuaisi omaa käytöstään.

      • fll24

        No nyt sait hieman makua siitä miten miehille käy yleensä. Paitsi että mies oli ystävällisempi sua kohtaan kuin naiset miehiä kohtaan.


      • Kuten olet huomannut, on tällainen aloitus kuin balsamia haavoille miljoonille miehille, jotka ovat saaneet tuhansia pakkeja.


    • Tindermies

      Ei naisille kanssa kannata tehdä alotteita kun ne kiinnostuu vain jännämiehistä.

    • Tindermies

      Miehillä ei ole tekosyitä antaa pakkeja mutta naisilla on aina. Miesten syyt on oikeita ettei halua seurustella. Naisten syyt on ettei halua seurustella ruman kanssa vaikka nainen itse olisi ruma

    • Tuossa vaikuttaa olleen parikin typerää osapuolta:

      Miehen puolelta oli lapsellista esittää, että ikäänkuin ei olisi viestiä saanutkaan..
      Hän olisi aivan hyvin voinut selkeästi vastata siihen, että mitä sinusta ajattelee.. Itse muistan tehneeni samoin ala-asteen kutosluokalla kun sain rakkauskirjeen eräältä tytöltä...En saanut vastatuksi vaikka tunne oli molemmin puoleinen.

      Sinun puoleltasi oli sitten jo hieman epätoivoista lähteä soittelemaan, vaikka tilanne oli se, että kaveri ei vastannut viestiin...Varmasti olisi vastannut, jos olisi ollut kiinostunut.

      Sinällään ei ollut väärin yrittää sillä viestillä...Enemmän jää harmittamaan jos ei kokeile.

    • kuittaus

      Ole vaikka siitos sonni ei kosketa.

    • justiinsataas

      Just, nainen pari kertaa eläissään tehnyt aloitteen ja sitten kun ei ytmiä kiinnostakaan ollaan itsarin partaalla. Miehet tekevät satojakin aloitteita saamatta mitään vastausta, onneksi ollaan se vahvempi sukupuoli muuten ois puut täynnä kaulakiikussa roikkujia.

    • gdfgfdgfdgfdgf

      Jos aloittajaa yhtään lohduttaa niin samaa käy toisin päin myös miehille.
      Minä laitoin asiallisen sähköpostin työkaverinaiselle jossa pyysin häntä ulos niin hän ei vastannut siihen yhtään mitään vaikka aivan varmasti sen sai kun viesti lähti työsähköpostista toiseen.

      • Joku_nainen

        Suuri osa ihmisistä kokee työpaikkasuhteet kiusallisia, joten luulen että tämäkin nainen ajattelee niin. Itse en ainakaan ikinä deittailisi työkaveria.


    • Kaisanoasaa

      Varmana teet alotteita jännämiehille.

    • NaisetJulmia

      Naisten pitäisi saada enemmän pakkeja että joskus oppisivat tietämään miltä miehistä tuntuu. Naisten mielestä on aivan ok harjoittaa mykkäkoulua ja blokkailua, se oma napa menee aina esimerkiksi kohteliaisuuden ja sympatian edelle. Moni esimerkiksi "siivoilee" kaverilistojaan mutta ei edes ajattele miltä toisesta tuntuu kun huomaakin olevansa poistettu, koska jollei naisilla ole omaa kiinnostusta niin toinen on tyhjää.

      Moni nainen todennäköisesti tekee tuollaista myös ihan tarkoituksella vaikka tietää sen kiusaavan miestä.

      • Nakkijono

        Naisella on varaa antaa pakkeja miehille, kun uusia miehiä tulee jonossa pakkien saaneiden tilalle.


    • wanhaämmä

      Kai se noinkin voisi onnistua. Mutta minä en lähtisi kenenkään kanssa minnekään, jos pyydettäisiin noin, viestillä ja ihan puskista. Puolivieraan ihmisen kanssa jäykistelemään! Toisen pitää olla jo sen verran tuttu, että homma soljuu itsestään. Hakeutuisin aluksi seuraan ja jutulle. Siinä sen parhaiten näkee, miten toisen kanssa juttu luistaa, onko oikeanlaista vuorovaikutusta ja löytyykö kiinnostusta kohdata sattumalta toisenkin kerran, ja kolmannen ja...

      Kohotit vähän toisen itsetuntoa, sehän on vain hyvä. Ota huumorilla, voisit vaikka paikata nolouttasi kuittamalla asiasta jossain sopivassa tilanteessa kun kohtaatte seuraavan kerran. Sano vaikka, että sinulla on alkolukko nykyään puhelimessa.

      • ö68o7ilukyjwt

        No mistäs sen tietää että se oma tapa on oikea, toki voi olla tuttu ja turvallinen mutta onko se sama kuin hyvä ja oikea. Joskus voisi olla hyväkin repäistä, etenkin jos toinen on sellainen joka osaa antaa siihen mahdollisuuden.


      • 987698769

        No joo..

        Ap:lle haluaisin sanoa, että todella ikävää että kävi noin.

        Itsekin tosin kavahtaisin, jos joku ehdottelisi treffejä noin suoraan. Ensin on hyvä vähän jutskata luontevasti ihan kaveripohjalta. Perääntyminen ei ole silloin nöyryyttävää, jos toinen ei näytäkään vihreää valoa.

        Ymmärrän toisaalta rohkaisuryypyyn, mutta humalassa soittaminen ja tyttöystävästä kyseleminen.. Ehkä seuraavaksi kannattaa lähestyä vähän hienovaraisemmin.

        Minullekin miespuoliset työkaverit hymyilevät. En pidä sitä romanttisena. He ovat -vaan iloisia- minut nähdessään. Yritän olla töissä kaikille mahdollisimman ystävällinen. Niin miehille, kuin naisillekin.


      • wppwppwp

        Alkolukkojutusta vitsailu puhelimeen on jo mennyt ohi, se olisi pitänyt sanoa tekosyyksi jo aiemmin ennen murhaavia katseita.


      • wanhaämmä
        wppwppwp kirjoitti:

        Alkolukkojutusta vitsailu puhelimeen on jo mennyt ohi, se olisi pitänyt sanoa tekosyyksi jo aiemmin ennen murhaavia katseita.

        Kun on mokannut kerran, pitää mokata vielä toisen kerran ja koska taas mokasi pitää jatkaa mokailua? Eikä.

        Murhaavat katseet ei ehkä ole kovin kypsän henkisen tason merkki. Jos nyt kuitenkin olisi noin käynyt, niin luultavasti kävisin nopeasti miehen juttusilla. Kertoisin millaisilla tunteilla tuo huono käytös tuli suoritettua ja pyytäisin anteeksi. Sen jälkeen heittäisin koko asian vitsiksi, koska se rentouttaa tilanteen. Ja jatkaisin siitä hyvän päivän tuttuna. Voisihan sen koko tarinan joskus kertoa viihdykkeenä työporukassa, se voisi olla hauska toisesta näkökulmasta.

        Kun loukkaannutaan jostain, usein mennään omat tunteet, oletukset ja odotukset edellä. Ei huomata, että toisella on aivan erilaiset näkemykset, ja sitten tulee törmäys. Eikä sillä vieraalla toisella ole välttämättä mitään haluja selitellä omia tilanteitaan. Tai ehkä hänellä on vain huono päivä. Vähemmän itsekkyyttä pitäisi olla, annetaan enemmän tilaa toisille.


    • Tosi yllättävää että tänne on taas kerääntyneet palstan kaikki vahingoniloiset poikaparat jakelemaan viisauksiaan sekä tietenkin purkamaan katkeruuttaan siinä sivussa.

      • hienoahienoa

        Yksi valkoritarikin näköjään eksynyt paikalle. :D :D :D


      • hienoahienoa kirjoitti:

        Yksi valkoritarikin näköjään eksynyt paikalle. :D :D :D

        Sekö on aivan tuplahienoa sitten kun koet mun olevan joku neitoja hädästä pelastava sankari?


      • mklbgflrt

        Ei ole vahingoniloa todeta, että miehille tämä on arkipäivää jota täytyy kestää kymmeniä tai jopa satoja kertoja lannistumatta.


      • mklbgflrt kirjoitti:

        Ei ole vahingoniloa todeta, että miehille tämä on arkipäivää jota täytyy kestää kymmeniä tai jopa satoja kertoja lannistumatta.

        Se on kuule nimenomaan JUURI SITÄ, mikäli olet itse tällainen kuvauksen kaltainen mies. Ja jos et ole, niin kuka sitten olet? Heidän asianajajansako?


    • Mitäs menit ehdottelemaan yt-jännämiehelle? Olisit ottanut kohteeksi jonkun kiltin & kunnollisen tavismiehen olisit varmaan saanut vastakaikua toivomallasi tavalla.

      • sa64ds

        Mitäs menit itse 5-kymppisenä, juoppona komennusmiehenä lepertelemään 20v vuotta nuoremmille pöntölle ja trollikalle? Kumpaakaan ei kiinnostanut.


      • äläsvääristele
        sa64ds kirjoitti:

        Mitäs menit itse 5-kymppisenä, juoppona komennusmiehenä lepertelemään 20v vuotta nuoremmille pöntölle ja trollikalle? Kumpaakaan ei kiinnostanut.

        Kyllähän se pönttö kiinnostui harmaaritarista, nimenomaan.


      • selvänäkijä
        äläsvääristele kirjoitti:

        Kyllähän se pönttö kiinnostui harmaaritarista, nimenomaan.

        Ana hylkäsi pöntön niin nyt on Pönttö sekaisin ja ihmeissään tyhjän päälle pudottuaan aloitti hehkuttamaan harmista vähän niinkuin laastarina


      • olisikiinnostanut
        sa64ds kirjoitti:

        Mitäs menit itse 5-kymppisenä, juoppona komennusmiehenä lepertelemään 20v vuotta nuoremmille pöntölle ja trollikalle? Kumpaakaan ei kiinnostanut.

        Pönttö olisi lähtenyt treffeille ritarin kanssa, että kyllä ois näyttäny kelpaavan.


      • onko.enää.sinkku
        selvänäkijä kirjoitti:

        Ana hylkäsi pöntön niin nyt on Pönttö sekaisin ja ihmeissään tyhjän päälle pudottuaan aloitti hehkuttamaan harmista vähän niinkuin laastarina

        Mutta sain sen käsityksen, että eikö sillä ole nyt mies IRL.


      • selvänäkijä
        onko.enää.sinkku kirjoitti:

        Mutta sain sen käsityksen, että eikö sillä ole nyt mies IRL.

        Ei harmis ole kirjoittanut mitään sellaista että sillä olisi jo mies vai onko ollut jossain ketjussa?


      • naisella.mies
        selvänäkijä kirjoitti:

        Ei harmis ole kirjoittanut mitään sellaista että sillä olisi jo mies vai onko ollut jossain ketjussa?

        Pöntöllä ei harmiksella.


      • föö43
        naisella.mies kirjoitti:

        Pöntöllä ei harmiksella.

        Muistelisin että harmis oli jo valkannut miesseuralaisen itselleen IRL.


    • ankea_sinkkumies

      Olisko taas tyypillinen tapaus, että AP on itse joku 2/5 nainen, ja lähestytty mies oli 4/5 mies?
      Näinhän siinä yleensä sitten käy, kun tavisnainen lähestyy erittäin suosittua miestä kuin vertaistaan.
      Minulle kyllä kävisi tavisnainen, mutta eipä minuun naiset kiinnitä huomiota työpaikalla.

      • klklklf

        No en kyllä luokittelisi itseäni 2/5 naiseksi... Enkä olisi tehnyt aloitetta jos mies ei olisi mitenkään vastannut katseisiini.


      • eeeppt
        klklklf kirjoitti:

        No en kyllä luokittelisi itseäni 2/5 naiseksi... Enkä olisi tehnyt aloitetta jos mies ei olisi mitenkään vastannut katseisiini.

        Kysyitkö onko miehellä miten hyvä näkökyky, jospa ei nähnyt sua kunnolla hallin toiseen päähän.


    • tasot_hallintaan

      Kyllä oli taas naurettava avaus. Nainen luulee automaattisesti miehen hymyn ja keskustelun tarkoittavan jotain erityistä. Kysessä ihan normaali kommunikaatio ihmisten välillä. Ja mies tuli katumapäälle tapaamisesta, koska ei oikeasti ollut kiinnostunut. Kaikki oli vain naisen itseriittoista kuvitelmaa, jossa mies käyttäyi kohteliaasti.

      • klklklf

        Emmehän me olleet tätä ennen pahemmin jutelleet. Mies reagoi kun annoin katseillani merkkejä että olen kiinnostunut. Vastasi katseisiini ja muutenkin alkoi käyttäytyä eri tavalla. Miksi reagoida positiivisesti, jos katseita lähettävä/flirttaileva nainen ei ole kiinnostava? Tuskin kukaan niin tekee. Itse ainakin käyttäytyisin täysin välinpitämättömästi jos minua katselisi mies, josta näkisin heti että ei ole ollenkaan tyyppiäni/sellainen joka voisi kiinnostaa.

        Et kai sinäkään olisi järin imarreltu jos sinulle alkaisi yhtäkkiä pitää silmäpeliä joku tankki? Tai muuten tosi epäkiinnostava nainen.


    • Etäältä.parhaat

      Mikä siinä on, että sitä potentiaalista kumppania pitää etsiä mahdollisimman läheltä; työpaikka, sama rakennus, naapurista, kulma kuppila...
      Ei ei ei.
      Hyvä kello kauakskin kuuluu, paha kello edes kalkata...

      • naiset_etsii_aina

        miestä tunnetusta lähipiiristä. Paitsi silloin kun jakavat kiimavittua.


    • menijokauas

      En minäkään enää aio tehdä, riitti jo.

    • klklklf

      Olen näemmä liian herkkä näissä asioissa. Jään murehtimaan tällaista pitkäksi aikaa ja tunnen itseni arvottomaksi ja surumieliseksi. Minun pitäisi myös opetella enemmän small talkkia, siten ensikontakti helpottuisi. Työpaikalla näyttävät saavan eniten huomiota ne ns. kuppikuntaan kuuluvat naiset, joilla on paljon kavereita, jotka juhlivat, useimmat heistä tupakoivat ja heillä tuntuu olevan aina joku mies kierroksessa. Kuitenkin he ovat niitä pahimpia selän takana paskanpuhujia, eli ihmisinä eivät sitten kuitenkaan kovin ihania. Itse olen tutustunut enemmän niihin toisenlaisiin tyttöihin/naisiin töissä, siihen järkevämpään osaan porukasta. Mutta eipä näytä miehille kelpaavan kuin nuo itseään tykö tuovat. Ulkonäköni ei ole syy, sillä olen nätti nainen, vaikka itse sanonkin.

      Maailma on liian pinnallinen varsinkin näiden ihmissuhdepelien suhteen. Mennään mieluummin sieltä mistä aita on matalin eikä nähdä vaivaa tutustuakseen vaikka vähän hillitymmän oloiseen naiseen. Ihmisistä paljastuu vaikka miten ihania piirteitä kun vaan annettaisiin mahdollisuus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3219
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1743
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1275
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1253
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      46
      1045
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      821
    Aihe