ENSIMMÄINEN YHTEYS!

puavali2

Seti-projekti on jo vuosikymmeniä etsinyt avaruudesta signaalia joka antaisi viitteitä maan ulkopuolisen älyllisen elämän olemassa oloon. Mitään ei ole löytynyt. Tuskinpa löytyy.

Mikäli maan ulkopuolista elämää on ja ovat meitä vähänkin älykkäämpiä, eivät he käyttäisi tiedonsiirtoon radioaaltoja. Odotella nyt vuosia jopa miljoonia signaalin kulkuun jopa yhteen suuntaa.

Käyttävät riedonsiirtoon gavitaatiota eli painovoimaa. Mikä ihmeellisintä tarvittava"tietoverkko" on jo olemassa. Sanoisin sitä LAGRANGE-verkoksi. Se verkko ei yhdistä vain maa-aurinko-kuun Lagrange-pisteitä vaan kattaa koko aurinkokunnan, meidän linnunradan ja galaksien kautta aina universumin tappiin asti.

Ei muuta kuin Laserinterferometrin lähettäminen, liittäminen verkkoon ja "kuuntelemaan". Ehkä joku laittaa sinne oikean gravitaatiomodeemin rakennusohjeen.

13

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pynstäkolkkanen

      Että ihan "jo vuosikymmeniä"? Kyllä ihminen on pelkkä kusiainen maailmankaikkeudessa.
      Tuhannen vuoden kuluttua ollaan taas vähän viisaampia.

      • oman-navan-prototyyppi

        Ja miljoonan vuoden kuluessa on saatu hieman perspektiivia asioihin. Jos täällä ei silloin ole enää älyllistä elämää niin ihmisen voidaan todeta olleen Gaian syöpäsolu, jonka immuunijärjestelmä onneksi siivosi pois.


    • lkjlkjlkjlkjl

      Gravitaatioaalto liikku nopeudella c, joten ei siitä taitaisi olla tidonvälityksen nopeutumiseen apua. C on edelleen suurin mahdollinen informaation siirtonopeus.

      • Väärin!

        Gravitaation nopeus on NOLLA!

        Koska ei nopeutta ei myöskään hitautta.


      • puavali kirjoitti:

        Väärin!

        Gravitaation nopeus on NOLLA!

        Koska ei nopeutta ei myöskään hitautta.

        lkjlkjlkjlkjl esitti toteamuksensa gravitaatioaallon nopeudesta, ei gravitaation.


    • Tämän jutun otsikko olis pitänyt olla "toinen yhteys". Ensimmäinen yhteys on jo ollut. Elokuvassa. Siinä elokuvassa aika-kapseli tipahti suoraan häkkyrän läpi. Kukaan ei uskonut sen käyneen missään matkalla.
      Elokuvasta olis tullut uskottavampi jos siinä olis otettu huomioon suhteellisuusteorian "kaksosten paradoksi". Tämän mukaan häkkyrän käyttöhenkilökunnan olis pitänyt kapselin tipahtamisen aikana vanhentua. Osa jo haudan levossa. Tiedä vaikka aika-matkanneen naisen nuorentua. Kömpinyt kapselista ulos pikku tyttönä.

    • Tuli vain mieleen, että tuo Lagrange-piste saattais olla se suhteellisuusteorian ennustama "MADONREIKÄ". Tulevien avaruudessa matkaavien kannattaa olla varovaisia etteivät siihen putoo. Ei tiedä mihin joutuu ja pääseekö edes takaisin. Minä en ainakaan lähtis vaikka pääsis ilmatteeks.

    • Joo. Kunhan minä tai joku toinen saa yhteyden, varaan itselleni IP-osoitteen: [email protected].

    • SETI-projektissa kuunnellaan luultavasti vääriä aallonpituuksia, tai sitten kuunteluun käytetty tekniikka on väärää, koska ei tiedetä, millaisella radiotekniikalla tulisi kuunnella, ja sitäpaitsi kaukaisen planeetan radioliikenne olisi täältä kuunneltuna pelkkää kohinaa muutenkin, koska planeetan saman radiotaajuuden lähettimet häiritsisivät toisiaan.

    • Ressu1

      Lukekaawebin.miksi kukaan ei vastaa..puavalille...ensimmäinen yhteyselokuvassa otetaa juuri suhteellisuus teoria huomioon kuten saganin kirjassakib jolla on sama nimi...kapseli katoaa voetexiin hetkeksi..mutta kapselin järjestelmä on nauhoittanut 18h tyhjää

    • tuhattasataa

      Kravitaattiota pitää käyttää koska se on ainakin kolme kertaa nopeampi kuin valo. Yhteys maailman ääriin saadaan muutamassa sekunnissa!

    • hmnbvcfccc

      No, virallinen tieteellinen taho antaa ymmärtää että mitään ei vielä ole löytynyt. Todellisuudessa yhteyksiä on ollut jo kauan olemassa. Ufoja on nähty niin paljon, etteivät ne millään voi kaikki olla huijausta. Myös avaruusolentoja on nähty ja niiden kanssa on kommunikoitu. Virallinen taho ei uskalla myöntää tätä koska moni asia maailmassa menisi uusiksi mm. uskonto.

      • Homojeesusalien

        Minä olen Jeesuksen ja alienin jälkeläinen.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe